PrivacyGuard pregled 2020

PrivacyGuard pruža vrhunska tehnološka rješenja da proaktivno spriječe krađu identiteta. Što’S druge strane, oni nude izvrsne usluge restauracije i korisničku podršku za one koji’postaju žrtve prevare.


.

Služba zaštite osobne zaštite od krađeSlužba zaštite osobne zaštite od krađe

Pregled PrivacyGuard pregleda - profesionalci & kontra

PrivacyGuard cijena

Tvrtka nudi kupcima 14-dnevno suđenje za samo 1,00 USD, pružajući korisnicima mogućnost isprobavanja usluge’s punom funkcionalnošću prije kupnje. Nakon što se završi početno probno razdoblje, pretplata na PrivacyGuard košta 19,99 USD mjesečno, i uključuje tvrtku’s čitavim setom alata i značajkama. Bilo je impresivno vidjeti takav izravan plan, a PrivacyGuard ne zna’Ne bacajte dodatne alate i uslužne programe iza platnih zidova ili skrivenih troškova.

PrivacyGuard Monitoring kredita

Tvrtka’Usluge praćenja uključuju nekoliko linija obrane koje proaktivno štite kupce, a istovremeno im omogućava da se brane. PrivacyGuard svakodnevno pregledava korisnike’ kreditna izvješća sva tri glavna biroa koja jamče da nije dodana nijedna sumnjiva aktivnost. Nadalje, tvrtka nudi kupcima mjesečno kreditno izvješće zajedno s kreditnim rezultatima CreditXpert-a. Pretplatnici također mogu osobno pratiti svoje kreditne rezultate tijekom cijele godine kako bi utvrdili da im je identitet ostao siguran.

PrivacyGuard Obavijest o prijevari

PrivacyGuard odmah upozorava kupce putem e-pošte i SMS-a ako se otkrije bilo kakav vid provale ili kršenje privatnosti. Ispituju razne izvore sumnjivih aktivnosti, uključujući kreditna izvješća i ocjene, promjene identiteta, neželjene zahtjeve za zajmove i druge vrste kredita i još mnogo toga.

Obnova krađe identiteta PrivacyGuard

Za kupce koji su postali žrtve prevare, PrivacyGuard naporno radi na minimiziranju utjecaja, pomažući korisnicima da se oporave u malo vremena. Tvrtka kupcima osigurava do milijun dolara osiguranja za pokriće štete i troškova povezanih s povratom identiteta, kao i gubitka plaća i drugih problema koji mogu naknadno nastati. Osim ovih napora, PrivacyGuard ujedno povezuje svakog kupca s posvećenim radnikom radi lakšeg kretanja po složenom procesu vraćanja identiteta. Ovo uključuje kontaktiranje banaka i povezivanje s kreditnim uredima za uklanjanje štetnih predmeta od klijenata’ izvještaji. Pored toga, tvrtka će pomoći kupcima u postupku obnove nakon dovršetka početnog rješavanja prijevara.

Kreditna izvješća i zaštita novčanika gubitka

PrivacyGuard nudi niz usluga vezanih uz kredite koji osnažuju pretplatnike da prate svoje kreditne rezultate i izvješća. To uključuje mjesečna kreditna izvješća i rezultate od CreditXpert-a, kao i praćenje kreditne ocjene koja omogućuje kupcima da pregledaju napredak svoje kreditne vrijednosti s vremenom. Uz to, kupci mogu iskoristiti tvrtku’s alatima za simulaciju kredita i obrazovnim resursima koji su osmišljeni kako bi se omogućilo korisnicima da preuzmu svoje financije u svoje ruke. PrivacyGuard nudi i zaštitu izgubljene novčanika i pomoć u vezi s kreditnim sporovima za korisnike koji žele izmijeniti svoja izvješća.

PrivacyGuard Mobilne aplikacije

PrivacyGuard ne nudi mobilnu aplikaciju ni za iOS ni Android, ali mobilni kupci mogu pristupiti svojoj internetskoj nadzornoj ploči s bilo kojeg uređaja koji imaju internetsku vezu.

Jednostavno postavljanje sa PrivacyGuard

Početak korištenja PrivacyGuarda jednostavan je poput ispunjavanja brzog obrasca o tvrtki’s web stranice. Kupci mogu odabrati da odmah plate mjesečno članstvo ili mogu isprobati tvrtku’s $ 1,00 Probno razdoblje od 14 dana za prvo testiranje svojih usluga. Nakon postavljanja, PrivacyGuard će odmah pronaći odgovarajuće informacije potrebne za pružanje usluge novim korisnicima i započet će skeniranje za bilo kakvu nezakonitu ili sumnjivu upotrebu njihovog identiteta..

Služba za korisnike PrivacyGuard

Kupci koji trebaju stupiti u kontakt s PrivacyGuard-om mogu kontaktirati tvrtku putem svog besplatnog telefonskog broja ili e-pošte. Osim ove podrške, tvrtka’pomoć u vezi s kreditnim sporovima vrlo je učinkovita. Korisnici mogu uz pomoć stručnjaka brzo ukloniti pogrešne ili netočne stavke iz svojih izvješća.

Zašto odabrati PrivacyGuard kao vašu službu zaštite krađe identiteta

PrivacyGuard nudi klijentima nespretan, bez ikakvih problema zaštitu njihovog identiteta i obranu od prevare. Tvrtka’Naglasak na obrazovnim resursima, zajedno s alatima za simulaciju, omogućuje kupcima da uzmu svoje financije i zaštitu u svoje ruke.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me