Преглед патроле Екуифак ИД 2020

Захваљујући подршци једног од три главна бироа за кредит у САД-у, Екуифак ИД Патрол пружа обавештења у реалном времену и неограничен приступ кредитним извештајима. Компанија такође нуди разне услуге осигурања и рестаурације, чинећи их поузданим партнером када је у питању помоћ члановима да се опораве од преваре. Овај преглед смо ажурирали нашим извештајем о ажурирању Екуифак Бреацх 2017.


.

Крађа ИД-а Екуифак-аКрађа ИД-а Екуифак-а

Екуифак Идентифи Тхефт Ревиев - Про & Цонс

Цене патрола за Екуифак ИД

Пати-ли Екуифак нуди а јединствени план претплате за купце, који кошта 16,95 УСД месечно. Ово укључује све Екуифак’• алате за заштиту крађе идентитета, укључујући њихове услужне програме за праћење, кредитне извештаје и компанију’Системи за тренутно упозоравање. Све у свему, цене су прилично у просеку за индустрију и нуде одличну вредност за месечну претплату.

Мониторинг кредитних бодова

Екуифак ИД Патрол омогућава корисницима да у свој систем надгледања унесу неколико личних бројева, бројева пасоша, е-маила и банковних рачуна. Систем затим претражује Интернет, укључујући познате сумњиве веб локације и друга црначка тржишта на којима се информације могу продати, како би утврдио да ли корисник’информације су сигурне. Поред тога, компанија нуди надзор у 3 бироа, скенирање свих главних кредитних извештаја како би се осигурало да у извештај нису додате сумњиве активности или погрешне уносе..

Обавештење о превари Екуифака

Екуифак ИД Патрол нуди три главне врсте упозорења која су прилагодљива у зависности од корисника’с потребама. Прва су финансијска упозорења, која корисницима одмах дају до знања кад год су њихове кредитне картице или банковни рачуни манипулирали или показују сумњиву активност. Други су упозорења о превари зајмодавца, која захтевају трговце и зајмодавце да верификују купце’ идентитет непосредно пре продужења кредита или одобравања зајма. Коначно, Екуифак ИД Патрол упозорава своје купце сваки пут када постоји сумњива активност на њиховим кредитним извештајима.

Услуге замене Екуифак-а

Компанија’Услуга подршке укључује посвећеног радника који помаже корисницима да воде кроз компликован процес решавања и обнове превара. Једна одлична карактеристика коју компанија нуди с којом се многи конкуренти не могу поредити је могућност да купци закључају своје кредитне извештаје ако открију или сумњају у потенцијалну превару. Штавише, претплатници испуњавају услове за осигурање до крађе идентитета до милион долара да би покрили трошкове и трошкове везане за поправку једног’идентитет у случају да је угрожен.

Екуифак Цредит Репортс

Једна од највећих помоћних погодности коју пружа Екуифак ИД Патрол је редован приступ кредитним извештајима. Компанија нуди надзор у 3 бироа као део своје стандардне услуге, а клијентима пружа годишњи кредитни извештај у три бироа. Штавише, претплатници добијају приступ Екуифак-у’с изванредним образовним ресурсима, који укључују информације о крађи идентитета, као и теме о личним финансијама које покривају кредитне резултате и извештаје, буџетирање и још много тога.

Екуифак Мобиле Аппс

Фирма Екуифак не нуди наменске мобилне апликације ни за Андроид ни за иОС уређаје’Веб локација је мобилна на мрежи.

Подршка корисницима Екуифака

За купце који су жртве преваре, компанија пружа наменског радника који је доступан у сваком тренутку. За остале потребе за подршком, купци обично могу да пронађу одговоре преко Екуифака’едукативни центар и одељак ФАК на њиховом вебсајту. Поред тога, претплатници имају приступ посебном чланском центру, а било какви спорови о кредитним извештајима могу се упутити или послати традиционалном поштом.

Зашто изабрати Екуифак ИД Патрол као услугу заштите крађе идентитета

Екуифак ИД Патрол је добра погодност за купце који траже кредитно оријентисани пакет заштите од крађе идентитета. Уз подршку једног од три главна бироа за кредит у САД-у, услуга нуди купцима директан приступ њиховим извештајима и резултатима, омогућавајући им да одмах знају када постоје промене у њиховој кредитној способности.

Ажурирање Екуифак Бреацх 2017

Кршење сигурности компаније Екуифак у 2017. години је једно од најгорих у историји Сједињених Држава. Хакери су провалили у биро за кредит’базе података и добио је приступ осетљивим информацијама преко 100 милиона Американаца. Ове информације укључују податке о кредитној картици и бројеве социјалног осигурања. Према најновијој објави објављеној 2. октобра 2017. године, број жртава чији су подаци заправо били компромитовани порастао је са 143 милиона Американаца на око 145 милиона.

Напад је погодио и купце ван Сједињених Држава, иако не толико. Бројеви из ЕУ се још увек табелирају, али мање од 10 000 канадских купаца жртвовано је у време писања овог чланка.

Напад је објављен у септембру, али напомиње се да се догодио негде између марта и јула. Кашњење у најави учинило је многе да доведу у питање компанију’поузданост, посебно зато што су неки руководиоци компанија продали своје залихе само дан пре него што је хацк објављен. После тога, бивши извршни директор Екуифака Рицхард Смитх поднео је оставку и заменио га привремени извршни директор Паулино до Рего Баррос Јр. Остали високи руководиоци такође су поднели оставке, повукли се или су изгурани из компаније.

Али без обзира на последице за Екуифак, најважнија особа у једначини сте ви. Кршења података су застрашујућа. Кад предатор има ваше финансијске податке, ваша породица’приватност и сигурност потенцијално су угрожени, а да не спомињемо вашу будућност. Морате предузети кораке да заштитите себе и породицу без обзира да ли сте свесни да сте жртва или не.

Први корак је да сазнате да ли сте били жртва кршења. Идите на веб локацију Екуифак и дајте им информације потребне да вам саопште свој статус. Такође би требало да добијете кредитни извештај од Екуифака, Трансуниона и Екпериана. Обавезно се вратите чисти. ако ти’Да ли сте угрожени, осигурајте да су недоследности барем једнаке у сва три извештаја. Отварање три налога спречава хакере да то ураде у ваше име, што додатно збуњује опоравак. Улагање у заштиту крађе идентитета такође је снажан превентивни корак. Без обзира на то да ли сте погођени или не, можда желите да замрзнете кредит или да ставите упозорење о превари на свој рачун.

Ако вас је напад погодио, превентивни кораци постају неопходни. Одмах замрзните и ставите упозорења о превари на свој рачун. Наручите и детаљно прегледајте све своје кредитне извештаје. Екпериан нуди бесплатан.

Повреда података о Екперианима била је потпуна неред између свих жртава чији су подаци били компромитовани и знакова трговине са инсајдерима. Али добра вест је да је чишћење почело. Екпериан’нови руководиоци имају купце’ најбоље интересовање на уму. Компанија нуди свеобухватна рјешења за плажу и примају помоћ од ИРС-а.

Разумијемо ваше живце, али вјерујте да је Екуифак ИД Патрол још увијек једна од најбољих опција за надгледање ваше кредитне способности и идентитета. Екуифак је и даље једна од три најбоље услуге пружања кредитних извештавања у земљи. Они желе да купцима уреде ствари и то им дугују. Они такође нуде породичне планове тако да можете заштитити све које волите. Подузмите све превентивне кораке које смо горе споменули, а затим погледајте у Екуифак ИД Патрол. Податци су лоши, али компаније су касније одговорније него икад за заштиту својих купаца.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me