Познате жртве крађе идентитета: Да ли је неко безбедан?

Резиме: Славне личности могу постати жртва крађе идентитета као и било која друга. Погледајте ове недавне наслове на насловној страни и сазнајте како можете избећи да сами постанете жртва крађе идентитета.


Волимо их гледати на великом платну, гутајући се на њиховим необичним модним изборима и бацајући се на њихове чудне љубавне животе. Целебс су део наше уобичајене забавне рутине, али ту’То је једна ствар коју чак и најобичнији Јое дели са било којом суперзвијеждом.

Њихов идентитет краде се једнако лако као и било ко други’с! Ево 5 случајева крађе идентитета славних који су подсетили свет да испод свих сјаја и гламура, целебс су људи, баш као и ми.

У овом чланку

Жртва крађе идентитета # 1: Вилл Смитх

Царлос Ломак се угодно сналазио са глумцем / пјевачем Виллом Смитхом’легално име, користећи га за отварање десетак кредитних картица и пуњење 33.000 долара луксузних предмета. Најгори део је што је Ломак пробао крађу НБА звезде Стевеа Смитха’информације неколико година раније.

Жртва крађе идентитета # 2: Тигер Воодс

Тигер Воодс је 2000. године украо његов социјални број и искористио га за вађење кредитних картица у познатог голфера’с наме. Антхони Ламар Таилор купио је предмете намештаја, електронику и другу робу у износу од 50 000 УСД пре него што их ухвате.

Жртва крађе идентитета # 3: 50 Цент

Желите да купите луксузни аутомобил? Само украдите познатог репера’с кредитном картицом. Током куповине у продавницама, два лопова су користила 50 Цент и Цармело Антхони’с картицама за куповину врхунског накита, Цадиллаца и још много тога, скупа астрономских 500 000 УСД пре него што их зауставите.

Жртва крађе идентитета # 4: Ким Кардасхиан

Увек у вестима о нечему страном, Кардасхиан је недавно из различитих разлога написао наслове. Ким је на удару лопова идентитета који је умало побегао са 70.000 долара готовине са њеног рачуна. Исти тип имао је банковне податке, кредитне извјештаје и још много тога за Парис Хилтон, Беионце и друге.

Жртва крађе идентитета # 5: Роберт Де Ниро

Ко би уопште помислио да краде од Кума? Па, једна грудна жена била је довољно храбра да то покуша, и замало се није извукла. Де Ниро’Луцина Турик-Вавриновицз, домаћица, украла му је идентитет управо из носа у једном од најгорих случајева “крађа породичног идентитета” до данас. Да вам дам идеју, само један пар минђуша које је Вавриновицз скинуо са ценом близу 100 000 УСД.

Избјегавајте да постанете жртва крађе идентитета

Управо сада, ти’вјероватно се питате како можете избјећи да постанете жртва крађе идентитета. Срећом, постоје понашања која можете усвојити да би се језиви хакери држали до краја. Употреба најбољих услуга крађе идентитета покриће већину ваших база, тако да’најбоље место за почетак. Након тога, управљајте, осигурајте и не радите’не делите лозинке, пошту и приватне податке.

Више: Најбоље услуге заштите крађе идентитета

Најбоља линија одбране од тога да постанете жртва крађе идентитета је добијање услуге крађе идентитета које ће се побринути за вас. Ево 5 услуга крађе ИД-а који ће вас сачувати од тога да не постанете следећа жртва крађе идентитета.

# 1 Дасхлане

 • Менаџер лозинки
 • Дигитални новчаник
 • 30-дневно бесплатно пробно време
 • 39,99 УСД годишње за премијум пакет

Не искључиво услуга заштите крађе идентитета, Дасхлане је моћан лозинка менаџер који чува један од најчешће коришћених пролаза за крађу идентитета (ваше лозинке). Уз то, Дасхлане осигурава податке о вашој кредитној картици, као и друге облике личне карте, тако да сте прекривени на неколико основа једном, отпорном барикадом.

Пријавите се код Дасхлане-а овде.

Више информација о прегледу Дасхлане-а.

# 2 ИдентитиФорце

 • Разумни пакети за заштиту породице
 • Надгледа сва три главна бироа
 • Осигурање крађе идентитета од милион долара
 • 13 долара месечно за Ултра безбедни план

ИдентитиФорце је једно од најстаријих имена у индустрији са солидном репутацијом заштите жртава крађе идентитета. Нудећи широк спектар услуга од напредног праћења превара до надгледања сексуалних преступника и помоћи у опоравку, ИдентитиФорце покрива сваку област заштите. Такође имају приступачну опцију за породице са јединственом функцијом ЦхилдВатцх.

Више информација о прегледу ИдентитиФорце.

# 3 ИДВатцхдог

 • Помаже у опоравку и обнови од раније постојеће крађе идентитета
 • Осигурање крађе идентитета од милион долара
 • Сва 3 кредитна бироа
 • 15 УСД месечно за стандардни план, 20 УСД месечно за премијски план

ИД Ватцхдог нуди сталан и проактиван надзор хиљада записа и мрежа ради било каквог спомена ваших личних података. Поред тога, они имају најопсежније покривање за људе који су већ жртве крађе идентитета, корисно ако и ви’открио сам проблем који се водио годинама. ИД Ватцхдог је специјализован за надгледање трансакција на црном тржишту и високог ризика, тако да ваш идентитет остаје сигуран чак и ако то постоји’се рукује иза сцене.

Више информација о прегледу ИДВатцхдог.

# 4 ИДСхиелд

 • Неограничене консултације
 • Најповољнији пакет породичних цена
 • Осигурање од пет милиона долара
 • 9,95 УСД / месечно за једну претплату

Од финансијских трансакција до избегавања преваре, ИДСхиелд вас штити са свих страна. Ова врхунска услуга прати до 10 кредитних картица, банковних рачуна и малопродајних картица. ИДСхиелд вас такође одмах обавештава о било чему необичном, укључујући подношење захтева о банкроту, кредитне упите, судске евиденције и још много тога. То’у основи је свеобухватни пакет заштите од крађе идентитета и они’Чак имам и породични план тога’супер приступачан.

Више информација о прегледу ИДСхиелд.

# 5 Заштита приватности

 • 14-дневно бесплатно пробно време (добро, 1 УСД)
 • Прилагодљиви окидачи упозорења
 • Бесплатна подршка 24/7

Приваци Гуард је одлична услуга заштите крађе ИД-а са мноштвом образовних ресурса који вам омогућавају јасно разумевање крађе идентитета. Услуга је моћна, са пуно функција за очување идентитета. Можете да подесите одређене обавештења која ће се одмах слати, на пример ако се са вашег рачуна одједном пренесе више од 5000 УСД. Са 40 година искуства, Приваци Гуард је сигурна оклада.

Више информација о прегледу приватности.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me