ИдентитиФорце вс ИДСхиелд

Ваш идентитет вреди више него сав ваш новац, а изгубити га може бити катастрофално. Данас’Пошто је повезано доба, нико не може игнорисати ризике крађе идентитета. Обавезно сазнајте шта требате потражити и доносите информисану одлуку тако што ћете се распитати о нашем детаљном прегледу ИдентитиФорце и ИДСхиелд.


ИдентитиФорце и ИДСхиелд су два врхунска, високо оцењена решења за заштиту идентитета која нуде сличне нивое заштите. Наши стручњаци су тестирали ИдентитиФорце вс ИДСхиелд како би упоредили надзор над кредитом, услуге опоравка, заштиту информација и додатне функције које нуди свака услуга.

У овом чланку

Предности ИДСхиелд-а:

 • Много је начина за примање упозорења
 • 24/7 хитна подршка
 • До 5 милиона долара осигурања од крађе идентитета

ИДСхиелд Цонс:

 • Нема изгубљене помоћи у новчанику
 • Кредитни извештаји само једне кредитне агенције
 • Мобилне апликације изгледају помало застарјеле

Професионални идентитет:

 • Једноставно подешавање и коришћење
 • Подршка за уклањање личних података пронађених на мрежи
 • Изгубљена помоћ у новчанику ради отказивања кредитних картица

ИдентитиФорце Цонс:

 • Цене су више од неких алтернатива
 • Нема ливе цхат-а
 • Осигурање од крађе идентитета износи до милион долара
Мониторинг кредита Победник
Губитник
Заштита информација Победник
Губитник
Услуге опоравка Губитник
Победник
Додатне функције Победник
Губитник
Кориснички сервис Губитник
Победник
Цене Губитник
Победник

Мониторинг кредита

Надгледање кредита је важно, тако да ћете знати да ли се нешто променило у вашем кредитном рејтингу, што је рани знак покушаја преваре или крађе идентитета. ИДСхиелд редовно проверава ваш кредитни рејтинг код ТрансУнион агенције за извештаје о кредитним извештајима и скенира на Интернету ваше личне податке да бисте проверили да ли је’Некада сам узимао зајмове на плаће. Такође прати ваш број социјалног осигурања, бројеве кредитних картица и банковних рачуна и картице продавнице.

ИдентитиФорце редовно евидентира вашу кредитну способност код све три главне кредитне агенције, проверава да нико није покушао да промени вашу адресу да би задржао вашу осетљиву пошту и скенира интернет ради знакова да су ваши лични подаци коришћени добити зајам за плаћање на дан или се илегално трговати у мрачним веб собама.

Победник: ИдентитиФорце

Заштита информација

ИдентитиФорце и ИДСхиелд нуде и начине заштите података на мрежи и ван ње. ИДСхиелд вас упозорава на сумњиве активности у вези са вашим личним подацима, пасошем и возачима’ бројеви лиценце, адресе е-поште и медицински бројеви. Такође оштро пази на оне који покушавају да измене вашу физичку адресу поште и добију руку на вашу пошту. Такође, све своје лозинке можете да чувате користећи њихов трезор за шифровање.

ИдентитиФорце омогућава корисницима да користе верификацију у два корака за све важне пријаве, што драстично смањује ризик од хакера. Такође можете да приступите ИдентитиФорце’с анти-пхисхинг и анти-кеилоггинг софтвером који спречава хакере да инсталирају злонамјерни софтвер на вашем уређају и идентификује пхисхинг локације.

Победник: ИдентитиФорце

Услуге опоравка

Колико год се надамо да нам идентитет никада неће бити украден, велике су шансе да ће бити у неком тренутку. Срећом, и ИдентитиФорце и ИДСхиелд имају снажне планове да вас подрже. ИДСхиелд обећава да ће запослити приватног истражитеља који ће вратити ваш идентитет. То укључује обавештавање и координацију са кредиторима, банкама, компанијама са кредитним картицама, органима за спровођење закона и савезним канцеларијама за ваш број социјалног осигурања. ИДСхиелд вам такође помаже да уклоните лажне негативне извештаје због крађе вашег идентитета. Коначно, ИДСхиелд нуди до 5 милиона долара осигурања за покриће украдених средстава.

ИдентитиФорце пружа свеобухватне услуге враћања идентитета од свог тима сертификованих стручњака за заштиту. Они су на располагању 24 сата дневно и могу се обратити банкама и компанијама са кредитним картицама како би их обавестили о крађи. Попуњују папирологију и телефонирају у ваше име како би вратили ваш идентитет. ИдентитиФорце такође гарантује украдена средства и изгубљене зараде до милион долара.

Победник: ИДСхиелд

Додатне функције

Функција бр. 1: Мобилна апликација. Мобилна апликација омогућава вам да пратите свој идентитет без обзира где се налазите и укључује дугме за контакт у хитним случајевима да бисте у хитним случајевима контактирали вашу компанију за заштиту идентитета. И ИдентитиФорце и ИДСхиелд имају мобилну апликацију, али ИдентитиФорце’с апликација је мало кориснија.

Функција бр. 2: Надгледање друштвених медија. То значи да проверавате своје рачуне на друштвеним медијима због знакова хаковања, тражите ризике по приватност и проверавате своју репутацију на мрежи. ИДСхиелд надгледа Фацебоок, Инстаграм, Твиттер и ЛинкедИн рачуне како би вас обавестио о свим постовима који би вас могли представити у лошем светлу. ИдентитиФорце проверава ваше Фацебоок, Твиттер, ИоуТубе, Гоогле+ и Инстаграм на исте ризике.

Функција бр. 3: Надзор сексуалних преступника. ИдентитиФорце редовно проверава регистар сексуалних преступника како би био сигуран да нико није илегално користио ваш идентитет и како би вас обавестио да ли се сексуални преступник пресели у вашу област. ИДСхиелд вам омогућава да проверите да ли се сексуални преступници крећу у близини.

Функција бр. 4: Одјава од нежељене поште. Безвриједна пошта је велики лични сигурносни ризик будући да хакери воле да вам украду личне податке из ваше поште. ИДСхиелд и ИдентитиФорце вам помажу да уклоните своје личне податке из маркетиншких база података, одустанете од нежељене поште и да се ослободите личних података сачуваних на веб локацијама безвриједне поште..

Функција бр. 5: Помоћ у изгубљеном новчанику. Ово вам помаже да откажете кредитне картице ако изгубите новчаник. ИдентитиФорце вам помаже да брзо откажете кредитне, дебитне и банкоматске картице и наручујете замену. ИДСхиелд не’не нудим ову функцију.

Победник: ИдентитиФорце

Кориснички сервис

И ИДСхиелд и ИдентитиФорце нуде 24/7 подршку за хитне случајеве. Можете назвати ИДСхиелд са бесплатног броја и биће вам брзо одговорено. Такође можете затражити подршку од стручњака за крађу идентитета који ће вам дати савете у вези са заштитом идентитета или добити информације из ливе цхат-а. ИдентитиФорце омогућава купцима да ступе у контакт путем бесплатног телефонског броја или путем е-маила током сата, или можете да се обратите добро организованом одељку ФАК.

Победник: ИДСхиелд

Цене

ИДСхиелд има два плана у понуди. Јединствени план заштите кошта 9,95 УСД месечно без додатних надоплата, или можете својој целој породици додати 19,90 УСД месечно.

ИдентитиФорце је скупљи за 17,95 УСД месечно за редовни план са свим горе поменутим функцијама, или 23,95 УСД месечно за додавање кредитног праћења и извештаја. ИдентитиФорце такође нуди 14-дневно бесплатно пробно време.

Победник: ИДСхиелд

Зашто преферирамо идентитет форсе преко ИДСхиелда

Избор између ИДСхиелд-а и ИдентитиФорце-а био је тешка одлука, али на крају смо изабрали ИдентитиФорце као нашу преферирану услугу заштите идентитета. Додатне карактеристике попут изгубљене помоћи у новчанику и надгледања кредита из три кредитна бироа освојиле су нас, заједно са снажним софтвером за борбу против злонамерног софтвера, борбу против крађе идентитета и анти-кеилоггинг. Корисничка подршка је такође одлична.

Али, ИДСхиелд је и даље добар избор ако то желите’тражите јефтинију опцију или за оне који првенствено желе помоћ у опоравку и ослањају се на постојећи софтвер како би их заштитио од злонамјерног софтвера и пхисхинг напада.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me