ИдентитиФорце вс. ИД Ватцхдог

Иако стално побољшавамо начине на које заштитимо себе и свој идентитет на мрежи, цибер-напади и даље представљају претњу. Било да се ради о крађи идентитета или увођењу злонамјерног софтвера, хакери непрекидно проналазе нове начине за напад на сумњиве појединце.


Међутим, решења за заштиту крађе идентитета су такође наставила да се изазивају ове претње и људима пружају одличну прилику да се заштите и одморе лако знајући да се њихове осетљиве информације чувају.

Данас постоји неколико сјајних опција за људе који желе да заштите свој идентитет на мрежи. Међутим, с тако пуно алтернатива, проналажење одговарајућег изгледа захтијева увид у хаубу ових производа да бисте открили њихову стварну вриједност. ИдентитиФорце је познат по свеобухватном скенирању и једноставном интерфејсу, као и нон-стоп заштити. Ривал, ИД Ватцхдог је такође тешка група у индустрији, осваја неколико награда и нуди услуге враћања идентитета које прате његово надгледање.

Наш тим технолошких стручњака желио је утврдити која од њих нуди најбољу вриједност за потрошаче. У блиском мечу ИдентитиФорце и ИД Ватцхдог, упоредили смо две марке у низу категорија да бисмо боље разумели њихове снаге и слабости. Иако смо нашли победника, и ИдентитиФорце и ИД Ватцхдог купцима пружају одлично решење за заштиту и праћење крађе идентитета. Прочитајте да бисте открили ко је изашао на врх!

Мониторинг кредита Губитник
Победник
Заштита информација Губитник
Победник
Услуге опоравка Победник
Губитник
Додатне функције Кравата
Кравата
Кориснички сервис Победник
Губитник
Цене Губитник
Победник

Мониторинг кредита

Један од најчешћих начина на који се открива превара о идентитету јесте када се људи пријаве за кредит и схвате да су њихови кредитни резултати далеко од онога што су мислили. Кредитни резултати су веома осетљиви на велике куповине, а високи износи дуга или неисплаћени кредитни остаци могу негативно утицати на резултат годинама.

Алат за надгледање кредита стално надгледава ваше кредитне извештаје и резултате, скенирајући на неправилности или потенцијално лажне додатке за које можда нисте свесни. То помаже у откривању преваре и спречавању дугорочног оштећења кредитног резултата.

И ИД Ватцхдог и ИдентитиФорце нуде услуге праћења кредита путем својих алата нешто су различити. ИдентитиФорце нуди надзор у три бироа, као и трацкер трацкер. Претплатници могу прегледати месечна ажурирања и користити симулаторе кредитних бодова како би разумели како њихове финансијске одлуке могу утицати на њихове резултате. ИД Ватцхдог такође омогућава праћење у три бироа и испоручује тренутна упозорења о неправилним активностима. Поред тога, компанија има могућност замрзавања кредитних бодова у случају да се изврши било каква превара.

Заштита информација

Појединац’лични подаци у погрешним рукама могу имати страшне импликације, у распону од непримјереног понашања на друштвеним медијима до потенцијалних правних посљедица које се односе на кривичне досијее. Штавише, украдене финансијске информације могу довести до испражњених банковних рачуна, нежељених зајмова и других катастрофалних исхода.

Да би пратили ваше податке, ИдентитиФорце представља јак пакет заштите идентитета који скенира познате штетне веб локације за потенцијалну злоупотребу или злоупотребу. Ово укључује возача’с лиценце, адресе е-поште, бројеви социјалног осигурања и судске евиденције. Поред тога, компанија нуди систем упозорења када се открију необичне активности, укључујући када неко покушава да промени ваше личне податке.

С друге стране, ИД Ватцхдог прати 37 милијарди записа, укључујући судске, кривичне, стамбене, изборе и вођење евиденције ради провјере крађе идентитета. Уз ове напоре, служба такође прегледава Националну базу података о промени адресе да би открио да ли је неко користио ваше личне податке за онлине пренос средстава, некредитне зајмове и друго. Штавише, ИД Ватцхдог скенира веб странице с црним веб црним тржиштима на којима се продају информације о корисницима као што су лозинке и подаци о кредитној картици.

Услуге опоравка

Компаније нуде услуге опоравка и враћања идентитета за оне случајеве када купци постану жртве крађе идентитета упркос свим њиховим напорима да остану заштићени. Обучени агенти су обично доступни како би помогли клијентима да попуњавају одговарајућу папирологију и поднесу праве извештаје, а такође ће помагати током целог процеса како би се осигурало да појединци могу да врате идентитет без дугорочних последица за њихове кредитне резултате.

Задовољство нам је било видети да ИдентитиФорце и ИД Ватцхдог помажу својим клијентима у случају да се деси најгори случај. ИД Стражар’Услуге обнове су веома свеобухватне, укључујући агента додељеног вашем случају који помаже током целог поступка, заједно са гаранцијом за потпуни опоравак када се процес заврши. Поред тога, компанија нуди и до милион долара осигурања од преваре ради надокнаде трошкова повезаних са правним поступком и крађом. Све у свему, ИдентитиФорце нуди многе исте услуге, укључујући осигурање од милион долара, али додаје и помоћ у изгубљеном новчанику како би се корисницима брзо умањила штета због губитка кредитних картица и личних карата од штетних активности или чак само случајно.

Додатне функције

Упозорења о преварама. То’Од виталног је значаја да вас заштитни пакет од крађе идентитета упозори када открије да се ваши подаци могу незаконито користити или се сумњива активност препозна у било којем од ваших кредитних извештаја. ИдентитиФорце нуди упозорења из више разлога, укључујући нове ставке у кредитним извештајима, промену захтева за адресом и ажурирања судског записа. Корисници ове услуге имају право на обавештења у реалном времену путем е-поште и СМС-а. Корисници стражара ИД-а такође добијају обавештења путем е-поште и СМС-а ако се њихове информације нађу на сумњивим веб локацијама или када се лажне активности појаве.

Симулатори кредитног резултата. Клијенти могу имати користи од сазнања како њихове финансијске одлуке утичу на њихове кредитне резултате без ризика, помажући у бољем разумевању импликација њихових потенцијалних акција. Ово није стандардна карактеристика, а на жалост ИД Ватцхдог није понудио ниједну. ИдентитиФорце је домаћин симулатора, заједно са алатима за праћење кредитног рејтинга како би сте били информисани о свом укупном напретку.

Апликација за мобилне уређаје. Приступ алатима за заштиту директно са вашег паметног телефона омогућава вам да боље пратите свој идентитет и обавештава вас пре него што нешто није у реду. Открили смо да ИД Ватцхдог и ИдентитиФорце нуде једноставне апликације и за иОС и Андроид уређаје како би послужили широком кругу потенцијалних корисника.

Обавештење о судском записнику. У одређеним случајевима крађа идентитета резултираће коришћењем вашег имена у судским поступцима и отварањем потенцијалних кривичних досијеа. У тим случајевима непознавање може резултирати релативно тешким исходима. Да би се омогућило боље покривање, оба службе за спречавање крађе идентитета скенирају судске записе и упозоравају вас ако се ваш идентитет појави у било којој евиденцији.

Упозорење о промени адресе. Када вам се украде идентитет, један од првих корака који ће преваранти предузети је промена адресе како би се лакше пријавили за кредитне и друге производе. Задовољство нам је било видети како оба апартмана скенирају ваше личне податке и упозоравају вас на било какве промене адресе захтева.

Кориснички сервис

Ако се деси незамисливо и нађете потребу да разговарате са неким, јак тим за кориснике мора бити неопходан. ИД Ватцхдог нуди свакодневну корисничку подршку путем телефона или е-поште и пружа појединцима посебан агент за подршку ако им је потребна обнова идентитета. ИдентитиФорце је такође доступан непрестано, али иде додатну миљу пружајући ливе цхат директно на њиховој веб локацији како би корисницима пружио тренутну подршку за кориснике који имају проблема или постављају питања.

Цене

За многе људе најнижа цена код решења је када одаберу пружаоца услуге.

ИдентитиФорце представља два пакета крађе идентитета: УлтраСецуре за 17,95 УСД месечно или 179,50 УСД годишње и УлтраСецуре + Цредит (укључујући 3 праћења кредита, извештаје и резултате, праћење кредитних бодова и симулатор) за 23,95 УСД месечно или 239,50 УСД годишње.

ИД Ватцхдог нуди ИД ИД Ватцхдог Плус план за 14,95 УСД месечно или 134,95 УСД годишње и њихов ИД Ватцхдог Платинум план (укључујући кредитни извештај и резултат) за 19,95 УСД месечно или 219,00 УСД годишње.

Зашто више волимо ИдентитиФорце над ИД Ватцхдог

У борби против ИД Ватцхдог-а против ИдентитиФорце-а морамо дати благу предност ИдентитиФорце-у.

Осим што пружа више алтернатива за услуге купцима, услуга помаже корисницима да планирају будућност путем свог трацкер-а и симулатора. Међутим, свака опција домаћин је одличних решења за надгледање кредита помоћу скенирања у три бироа, а ИД Ватцхдог остаје одличан избор за људе који траже једноставан и једноставан приступ за заштиту крађе идентитета..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me