ИдентитиФорце Ревиев 2020

ИдентитиФорце’Различити системи за надгледање и узбуну чувају купце’ личне податке из широког спектра пријетњи и одмах их обавијестите ако постоји потенцијални ризик. Штавише, одличан пакет помоћних карактеристика доприноси додатној вредности.


.

Служба заштите личне картеСлужба заштите личне карте

ИдентитиФорце Цене

Купци могу бирати један од два плана претплате. Оба плана нуде сличне услужне програме, укључујући комплетан пакет алата за надгледање и узбуну, као и функције рачунарске безбедности и услуге враћања идентитета. Поред тога, сваки план нуди приступ компанији’с мобилним апликацијама.

Разлике у цени између два плана односе се на компанију’алата за праћење кредита Купци могу да бирају из компаније’с УлтраСецуре планом, који кошта 17,95 УСД месечно, или додајте надзор над кредитима и извештаје за укупне трошкове од 23,95 УСД месечно.

Мониторинг кредита идентитета

ИдентитиФорце нуди надзор промене адресе који скенира било какве неочекиване измене личних података о контактима, као и скенирање судских евиденција, зајма за плату на дан, кредитне извештаје и ћаскаре на црном тржишту, као и друге онлајн изворе за превару и крађу идентитета..

Упозорење о превари због идентитета

Упозорења се шаљу из различитих разлога, као што су промене адресе или судске евиденције, нови уноси у кредитне извештаје, па чак и обавештења уколико се регистровани сексуални преступник пресели у близини адресе становања клијента. ИдентитиФорце ће одмах обавестити купце путем е-поште и текстуалне поруке уколико открије било коју необичну активност у овим и другим категоријама, пружајући корисницима могућност да се заштите захваљујући делотворним информацијама у реалном времену..

Опоравак крађе идентитета ИдентитиФорце

За оне кориснике који постану жртве преваре око идентитета, ИдентитиФорце нуди услугу обнове и санирања пуне услуге. Компанија’с Овлаштени стручњаци за заштиту доступни су свакодневно како би помогли купцима да поднесу папирологију, контактирају праве ресурсе да пријаве проблеме и носе лава’удео опоравка. Осим ових погодности, ИдентитиФорце нуди осигурање од крађе идентитета до милион долара за покривање трошкова насталих због преваре и процеса обнове. Коначно, помоћ у изгубљеном новчанику дизајнирана је тако да помогне корисницима да брзо откажу кредитне картице ако се укаже потреба.

Функције праћења кредита, заштите од нежељене поште и заштите од крађе идентитета путем е-поште

Купци који желе да побољшају свој кредит могу искористити компанију’с извештавање о кредитном извештавању и трагач за кредитним резултатима, који прате сва три главна бироа и обезбеђују месечна ажурирања. Уз то, претплатници могу искористити користан симулатор кредитног рејтинга како би истражили утицај потенцијалних финансијских одлука на њихов кредитни резултат. Поред тога, компанија помаже купцима да се уклоне из база података безвриједне поште, истовремено уклањајући личне податке који нарушавају њихову приватност. Корисници који су забринути за своју сигурност током прегледавања веба такође могу искористити компанију’с анти-пхисхинг и кеилоггинг апликацијама, које помажу у одвраћању од онлине пријевара.

ИдентитиФорце Мобиле Аппс

Компанија нуди све своје заштитне и надзорне програме путем својих мобилних сервиса, који су доступни на иТунес и Андроид-у’с Гоогле Плаи. Апликације су једноставне за употребу и подешавање.

Једноставно подешавање, без преузимања са идентитетом

Лако је започети с ИдентитиФорце, јер сервис не захтева никакво преузимање софтвера на рачунару или компликоване инсталације. Компанија’с решење је доступно одмах након што купци одаберу своју претплату и заврше почетну регистрацију. Једном када су постављени, купци могу започети скенирање свих својих записа и преузети мобилну апликацију да би са собом повели своју сигурност где год да крену..

Заокружите услугу сата са ИдентитиФорце

Купци могу доћи до ИдентитиФорце путем бесплатног телефонског броја или е-поште. Компанија’Услуга рјешавања и обнове превара доступна је свакодневно, омогућавајући купцима да ступе у контакт у било које вријеме, без обзира на ситуацију.

Зашто изабрати ИдентитиФорце за своју службу заштите крађе идентитета

ИдентитиФорце се издваја по томе што нуди не само стандардне алате за праћење и упозоравање, већ и велики број алата са додатом вредношћу. Све у свему, компанија’С претплатничким плановима нуде се импресивна вредност по приступачној цени, а њихова снажна евиденција задовољства купаца чини их идеалним решењем за купце којима је потребна заштита као и проактивни алати да остану корак испред преваранта.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me