Екпериан ИдентитиВоркс преглед 2020

Екпериан ИдентитиВоркс, подржан од стране гигантског кредитног бироа Екпериан, пружа корисницима могућност да се осигурају од разних потенцијалних претњи крађу личне карте. Са импресивним системом надгледања и обавештавања, компанија нуди снажне превентивне мере и помаже купцима да се брзо опораве ако постану жртве преваре.


Пријавите се Екпериан ИдентитиВоркс данас!

Заштитите свој идентитет Екпериан ИдентитиВорксЗаштитите свој идентитет Екпериан ИдентитиВоркс

Екпериан ИдентитиВоркс Цене

ИдентитиВоркс’ Модел цена нуди два одвојена слоја.

Екпериан ИдентитиВоркс Плус план

Компанија’Програм Плус нуди обим упозорења, укључујући надзор кредита, интернетске скенирања и надзор преко мрачног интернета, као и приступ дневним ФИЦО резултатима (на основу података о Екпериан-у) и месечним трагачима за резултатима. Плус планови коштају 9,99 УСД месечно или 99,99 УСД годишње.

Екпериан ИдентитиВоркс Премиум план

Премиум план укључује ове карактеристике уз додавање праћења кредита у 3 бироа и тромесечне резултате у три бироа, упозорења за трагове броја социјалног осигурања и покушаја преузимања финансијског рачуна, као и обавештења о променама адреса и судова. Премиум планови су 19,99 УСД месечно, односно 199,99 УСД годишње.

Бесплатна суђења у трајању од 30 дана доступна су и за Плус и Премиум.

Екпериан ИдентитиВоркс Мониторинг кредита

Купцима се свакодневно нуди низ различитих скенирања, укључујући Екпериан надзор кредита за чланове Плус или 3-биро надзор за Премиум. Упоредо са надгледањем кредита, ИдентитиВоркс нуди и таман веб надзор, скенирајући кориснике’ финансијским рачунима и прати бројеве социјалног осигурања како би се осигурало да се не употребљавају незаконито. Штавише, чланови Премиум-а могу да искористе надзор над судским евиденцијама и резервацијама, као и не-кредитне скенирања.

Екпериан ИдентитиВоркс Обавештење о превари

Платформа издаје упозорења у реалном времену за мноштво различитих сценарија. Купци се одмах обавештавају ако постоји сумњив или необичан додатак њиховим кредитним извештајима, информације се открију на веб локацијама са црним црним тржиштем или ако их рачуне преузме странац. Поред тога, чланови Премиум-а добијају и обавештења када се њихов број социјалног осигурања користи сумњиво, упоредо са упозорењима када се траже некредитни зајмови или се промени њихова адреса.

Услуге замене Екпериан ИдентитиВоркс

Компанија пружа свим претплаћеним члановима, без обзира на њихов план, до милион долара осигурања крађе идентитета за покриће трошкова и трошкова који се односе на поступак враћања и решавања идентитета. Поред ове погодности, купци имају приступ Екпериан-у’с ЦредитЛоцк, који одмах замрзава њихову кредитну датотеку како би се спријечио неовлаштени приступ или упите о кредитима. Екпериан такође сарађује са купцима пружајући им стручњаке за посвећено разрешавање који их воде кроз читав процес како би гарантовали да је то што је могуће брже и безболније..

Сазнајте више о заштити идентитета код компаније Екпериан

Екпериан свим претплатницима пружа приступ својој образовној бази података која укључује разноврсне увидне чланке о заштити кредита и идентитета, као и опште савете о темама везаним уз кредит. Поред тога, купци могу активно радити на побољшању свог кредита са компанијом’с тромјесечним кредитним резултатима за 3 бироа и мјесечним праћењем резултата Екпериан. Како би заокружио расположиве понуде, Екпериан у своје планове укључује симулатор бодова ФИЦО, омогућавајући клијентима да одреде како финансијске одлуке могу утицати на њихову будућу способност приступа кредитима.

Екпериан Мобиле Аппс

Чланови могу да узму своју контролну таблу ИдентитиВоркс са собом где год пођу, захваљујући компанији’мобилне апликације за иОС и Андроид. Апликације омогућавају корисницима да управљају њиховим подешавањима и гледају напредак у надгледању директно са својих паметних телефона.

Екпериан Еаси Сетуп

Почетак рада с Екпериан ИдентитиВоркс је углавном брз процес. Компанија’иницијална апликација прикупља виталне информације о клијентима, а затим одмах почиње скенирати веб ради доказа о превари или крађи идентитета. Корисници једноставно уносе информације које желе да скенирају, укључујући бројеве социјалног осигурања и финансијске рачуне. Затим им се омогућава пун приступ свим мобилним функцијама чим се први пут пријаве на своје налоге.

Добијте сјајну корисничку подршку у компанији Екпериан

Претплатници ИдентитиВоркс добијају подршку од компаније Екпериан, с бесплатним бројем телефона који ће бити доступан од понедељка до петка између 6:00 и 18:00 по пацифичком времену, или између 8:00 и 17:00 у суботу и недељу. Поред бесплатног броја, корисници могу компанији такође послати е-пошту са упитима везаним за услуге. Особље за подршку сертификовано је путем Закона о фер извештавању.

Зашто бирати Екпериан ИдентитиВоркс за своју службу заштите крађе идентитета

Са снажним фокусом на образовне ресурсе и оснаживање чланова, ИдентитиВоркс је фантастичан начин за купце да преузму контролу над својим идентитетом и активно раде на побољшању својих финансија. Многобројна скенирања и обавештења чине проактивно решење, пружајући клијентима време да делују пре него што превара и крађа идентитета постану озбиљни проблеми.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me