АллЦлеар ИД преглед 2020

АллЦлеар ИД пружа једноставно додавање, лако коришћење и приступачно решење за надгледање идентитета. Компанија стално прати широк спектар веб својстава, скенира на неоткривене преваре и ставља јак нагласак на враћање идентитета.


Посетите АллЦлеар ИД локацију овде.

аллцлеарид прегледаллцлеарид преглед

Преглед АллЦлеар ИД прегледа

АллЦлеар ИД Цост

Компанија нуди два плана - Басиц и Про.

АллЦлеар ИД Басиц План

Основни план је бесплатно, а купци се могу пријавити за компанију’Основне услуге праћења крађе идентитета, као и неке услуге поправка за чланове који су жртве крађе идентитета или преваре.

АллЦлеар ИД Про план

Про сервис додаје неколико слојева заштите од преваре и праћења крађе идентитета, као и услуге дубинске рестаурације. Корисници могу испробати АллЦлеар ИД’с услугом бесплатно 30 дана, након чега ће се њихова услуга аутоматски пребацити на опцију Про, осим ако не одлуче другачије. АллЦлеар ИД’с Трошкови претплате 14,95 УСД месечно, аутоматски се обнавља.

АллЦлеар ИД надзор надгледања

Компанија је партнер са Националном сајбер-форензиком & Траининг Аллианце (НЦСФТА), који управља огромном базом података о украденим вјеродајницама и идентитетима. Ово укључује извештаје полицијских и истражних агенција широм света, као и академске заједнице и приватна предузећа. Штавише, купци могу да се укључе у надзор са 3 бироа како би пратили своје кредитне извештаје и осигурали да не постоје фалсификовани уноси..

Сав јасни систем упозорења ИД-а

Компанија не гомила стално кориснике’ сандуче са примљеним порукама, али то је добар посао упозоравања корисника да ли се њихов идентитет суочава са стварном претњом. Када компанија открије претњу’Услуге надгледања, АллЦлеар ИД ће одмах послати телефонску узбуну купцима, која укључује безбедан гласовни кључ како би се осигурало да купци примају позиве од компаније, а не потенцијални преваранти..

АллЦлеар враћање идентитета

Услуга рестаурације укључује наменског радника који помаже клијентима у отварању и довршавању истраге. У случају крађе идентитета, АллЦлеар ИД ће помоћи купцима да контактирају повериоце, банке, кредитне бирое и друге кључне организације током уклањања лажних предмета од клијената.’ записи. Поред тога, компанија ради у потпуности “360 степени” скенирање како би се гарантовало купцима’ идентитети нису кориштени за било коју другу неоткривену превару.

Више функција АллЦлеар Софтваре

Једна од запажених карактеристика коју АллЦлеар нуди је праћење ЦхилдСцан-а, који скенира веб ради неовлаштене употребе детета’с Број социјалног осигурања за преваре. Поред тога, компанија нуди свим својим купцима изгубљену заштиту за новчанике у тренуцима када замењују кредитне картице, обрасце идентификације и друге кључне документе.

АллЦлеар ИД Апп

АллЦлеар ИД нуди мобилну апликацију за иОС уређаје. Програм омогућава Апплеовим корисницима да са собом понесу алате за надгледање, омогућавајући им да прегледају контролну таблу и подешавања, пружајући им приступ услугама поправке идентитета. Квалитет и једноставност коришћења постојеће иОС апликације заиста се цени, и то’са несрећом да је слична пријава бр’није доступно за Андроид.

Једноставно подешавање са АллЦлеар ИД-ом

Почетак употребе АллЦлеар ИД-а једноставан је процес, мада може проћи неколико минута. За почетак, купци одабиру свој план и дају неке основне информације у вези са њиховим идентитетом, мада је компанија веома вешта у проналажењу већине ових личних детаља након уношења кредитних података и бројева социјалног осигурања. По завршетку АллЦлеар ИД почет ће аутоматски скенирати купце’ идентитети на мрежи.

Корисничка подршка АллЦлеар ИД

Купци могу доћи до компаније путем бесплатног броја који је доступан од понедељка до суботе између 8:00 и 20:00 по централном времену, или путем захтева за слање е-поште путем веб странице. Ово је једна видљива слабост АллЦлеар-а, јер се превара наравно може догодити у било које доба дана, а служба која ради нон-стоп била би пожељнија.

Зашто бирати АллЦлеар ИД за крађу идентитета

За купце који траже једноставно решење крађе идентитета, АллЦлеар ИД је добра опција. Компанија’Бесплатне услуге рестаурације и оправке пружају предност конкуренцији. Штавише, његово надгледање и мобилне могућности пружају клијентима могућност да заиста контролишу заштиту од крађе идентитета.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me