ЕкпрессВПН Партнери са Мозилла Фирефок Лите

ЕкпрессВПН склопио је стратешко партнерство са Мозиллом. Кроз свој Фирефок Лите производ, Мозилла ће својим корисницима нудити бесплатне пробе програма ЕкпрессВПН. Овај облик бесплатног пробног рада услуге прегледавања интернета први је такве врсте и сигнализира и Мозилла’посвећеност приватности клијента, као и ЕкпрессВПН’континуирано циљање јединствених и иновативних начина за побољшање сигурности на Интернету у цјелини.


Шта је иницијатива?

ЕкпрессВПН и Мозилла удружили су се како би понудили Фирефок Лите корисницима бесплатно седмодневно пробно ВПН које нуди ВПН провајдер. Ово бесплатно пробно коришћење доступно је у Индији, Индонезији, Тајланду и на Филипинима па ће бити представљено огромном броју корисника.

Двије компаније виде савезништво само као један корак на путу дугорочног стратешког партнерства. Безбедност корисника је од највеће важности за обе компаније, тако да удружење има смисла јер обе компаније раде на остварењу својих циљева како би обезбедиле да корисници никада не буду жртве онлине преваре или хаковања од сајбер криминала, или чак подлегли измамљивим очима неких државних власти..

Шта је Фирефок Лите?

Фирефок Лите раније је била позната као Фирефок Роцкет. Мозилла је недавно ре-брендирала и поново покренула софтвер који је дизајниран за кориснике мобилних уређаја. Софтвер смањује употребу мобилних података тако да корисници брже могу да прегледају чак и ако користе подстандардне везе које сесије прегледавања остављају склонима пуњењу и замрзавању..

Тренутно се Фирефок Лите шаље само Андроид корисницима у Азији и тамо га купци користе за смањење трошкова телефона преузимањем мање података, као и унапређењем времена на мрежи уопште. Почетни облик софтвера, Фирефок Роцкет, био је успешан када је лансиран у Индонезији, за коју се очекује да ће наставити са својим лансирањем Фирефок Лите-а на још ширем подручју.

То је зато што упућује на потребу, и то такође делује ефикасно. Корисници не штеде само на складишту података и телефона, већ могу брзо да деле садржај где год да се налазе. Уз то, Фирефок Лите-у треба само максимално 3,5 МБ простора на уређају, тако да његово преузимање уопште не треба времена. То’такође фантастична апликација захваљујући функцији која се зове Турбо Моде која врло корисно делује као блокатор огласа, додатно штеди употребу корисничких података и омогућава бржим учитавањима веб локација.

Још једна фантастична и корисна функција је апликација’способност да сачувају цео екран садржаја тако да корисници могу да читају тај садржај на мрежи. Све ово захтева од корисника само је једним додиром на алатној траци. Апликација такође аутоматски спрема и везу за веб локацију. Тако да’заиста је корисно када покушавате да издвојите последњих неколико МБ података у вашој месечној надокнади. И то’у најмању руку - Мозилла тврди да је сачувано преко 440 ГБ података када су сви корисници сами користили ову функцију екрана.

Коначно, Фирефок Лите долази са приватном заштитом прегледавања и праћења, тако да корисници неће имати евиденцију о употреби података од стране веб локација или оглашивача. Дакле, и пре партнерства са ЕкпрессВПН-ом, радило се на побољшању приватности корисника на мрежи.

Зашто се ово партнерство доказује ЕкпрессВПН је квалитетан ВПН провајдер?

ЕкпрессВПН је дуго остао наш најбољи избор ВПН провајдера, али његов рад са организацијама као што је Мозилла, а однедавно и ЦДТ на успостављању иницијативе за изградњу поверења у ВПН заједницу, наставља да је издваја од осталих провајдера.

Тачније, његово партнерство са Мозилла настало је након што је услуга прегледавања позвала неколико ВПН провајдера да учествују у селекционом процесу да би постали ВПН провајдер који су одлучили да се представе са Фирефок Лите-ом. То је значило да ЕкпрессВПН’Приступ безбедносним стандардима, заштити приватности, једноставност употребе, између осталог, оцењени су с великом пажњом. Мозилла је открила да је ЕкпрессВПН водећа у свом ставу према следећим кључним областима пружања ВПН-а:

  • Заштита од цурења - Мозилла се похвалила како је ЕкпрессВПН сигурност својих купаца и њихових података ставио на прво место своје листе приоритета
  • Ниво брзине и поузданости везе - Битно је да се ВПН не меша у то колико је добра или брза Интернет веза..
  • Количина платформи са којом је компатибилна - ВПН-ове се морају користити на разним платформама да би и даље биле корисне купцима
  • 24/7 корисничка подршка - Мозилла је импресионирала ЕкпрессВПН’с корисничком подршком која је одговарала на упите купаца брзо и ефикасно.
  • Снажан степен заговарања за дигитална права - ово је најважније за ВПН провајдера јер наглашава њихову интегритет у погледу производа и услуга који нуде.

На крају, за ЕкпрессВПН да ће га Мозилла изабрати након што је подвргнут тако интензивној контроли још више доказује компанију’Вриједност је и наглашава да је провајдер веома угледан и вредан сваког купца’с послом.

С обзиром на то да приватност и сигурност купаца стављају у први план свега што раде, а истовремено пружају поуздану и брзу интернетску везу, није изненађујуће што је такав гигант технолошких компанија одабрао, не само као партнер са њима, већ и партнерство са њима дугорочно.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me