Диснеи је покренуо сопствени сајт за ТВ и филмске токове

Диснеи покреће сопствено веб сајт за гледање телевизија и филмова како би надметао Нетфлик, Хулу и читав низ других видео библиотека на мрежи. Зват ће се Диснеи + и велики дио Диснеи-а’време и труд се улажу у услугу да би била успешна. У овом ћемо чланку погледати шта тачно компанија планира да понуди кроз нову библиотеку за стриминг и колико ће услуга коштати.


У овом чланку

Шта је укључено у Диснеи’с Нев Сите?

Иако још није представљен, још увек није потврђена тачна понуда Диснеи + производа. Међутим, запосленици Диснеи-а барем су открили да ће Диснеи + имати око 7000 епизода различитих ТВ серија, као и до 500 филмова.

Очигледно је да ће Диснеиеви садржаји имати значајне функције. Ово укључује све Марвел, Стар Варс и Пикар пројекте, као и традиционалне анимације.

Поред тога што већ емитује већ направљене филмове и емисије, компанија такође развија и садржај, баш као и њихови конкуренти за стриминг видеа. На пример, подразумева се да се многи Марвелови ликови користе у неколико серија за ТВ емисије, између осталих ликова из франшизе.

Према ономе што је извршни директор компаније рекао, изгледа да ће Диснеи + имати ТВ емисију за сваку особу и сваку врсту укуса у сваком узрасту. Могул забаве такође тражи да ремизира неколико својих најпознатијих оригиналних филмова, попут Оца невесте, Замка родитеља и Меда који сам скршио децу.

Шта НИЈЕ укључено?

Иако није стриктно њихова локација за стриминг, Диснеи је донео занимљиву одлуку да не уклања садржај који су произвели, попут Стар Варс или Марвел, из других видео библиотека. То је можда из правних разлога који их ограничавају у томе. У неким случајевима, одређени број њихових филмова није им дозвољен да престану са емитовањем у другим медијима.

На пример, раније поменути филмови "Ратови звезда" су под контролом Турнер Броадцастинг система до 2024. године. То се своди на договор две компаније где је Диснеи продао права емитеру. Диснеи је, заправо, покушао да откупи та права, али безуспешно.

Што се тиче самог Диснеи +, као породичног произвођача за забаву, на стриминг сајту неће бити ниједног Р оцењеног садржаја.

Колико ће коштати страница за стриминг?

Диснеи је открио да ће наплатити цијену за ову услугу која подрива Нетфлик. Иако још увек нису потврдили тачан број, то значи да ће се услуга нудити по цени од 8 до 14 долара месечно. Да ли ће остати по цени која заувек уништи ривала, остаје да се види.

Зацијело, у почетку му је потребно наплатити нижу цијену јер се не би могао натјецати с Нетфликом у погледу величине библиотеке и доступног садржаја. Међутим, Диснеи прави прилично добар садржај за који би могао наплатити премију. Поред тога, свака компанија која поседује права на филмове Стар Варс и Пикар, а сви они који следе огроман култ, могла би да резултира вишим ценама. То’Не треба рећи да ће их њихов јединствени садржај у будућности спречавати да наплаћују премију.

Када ће Диснеи’с Покретање сајта за струјање?

Уз нејасно обавештење о садржају који ће бити доступан на веб локацији, Диснеи је такође био прилично нејасан у вези са тачним датумом лансирања. Вјеројатно је ово да им пружите приличну флексибилност за савршену страницу пре продаје претплатничких планова који нуде неисправан производ. Компанија је, међутим, крајем 2019. године предложила као широк временски оквир који имају на уму.

У којим ће земљама то бити доступно?

Као и датум представљања, нејасне су тачне земље у којима ће Диснеи + бити доступан. Очигледно је да ће услузи бити омогућено лако гледање у САД-у, али након тога права дистрибуције која компанија има од земље до земље варирају. То значи да ће корисници можда доживети исто као што то чине и са Нетфликом - не може се сав садржај који ова компанија поседује прегледати свуда у свету.

Доња граница

Диснеи’Најава свог сајта за стримовање је невероватно узбудљива. Поред тога, човек има моћ и гравитас да изазове тренутне лидере у индустрији што је на крају за купца боље. То значи да ће као резултат објављивања новог сајта за стриминг, Диснеи + конкуренти морати да побољшају своју услугу како би остали релевантни за тржиште. Ако не’т, могуће је да ће они једноставно нестати у мрежном етру. С квалитетном библиотеком садржаја која је већ на дохват руке, чини се да је Диснеи постављен као поремећај на овом подручју тржишта.

Међутим, то’с обзиром на то да ће Диснеи + бити успех. Време ће показати да ли софтвер који производи омогућава корисницима да уживају у гледању. Тек тада ће бити вредно гледања неких старих емисија и филмова, као и гледање новог садржаја на који је компанија наговестила.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me