Шта можете научити из обрнутог претраживања телефона?

Сви ми добијамо телефонске позиве које не обавимо’не желим да одговорим, да ли они’поново од телемаркетара или нежељеног обожаватеља. Понекад природа или велика количина позива с одређеног броја могу учинити ваш живот биједом због чега је обрнуто претраживање телефона тако корисна врста провјере у позадини. Не само да вам може помоћи у проналажењу неугодних телефонских позива и зауставити их, већ се може показати и корисним у следећим ситуацијама:


 1. Ваша кћер тинејџерка је звала СМС који је послао бројеве на велике удаљености које не препознајете. Умјесто да изгубите сан о томе, можете употријебити обрнуту претрагу телефона да бисте сазнали с киме је разговарала.
 2. Схваћате да сте пропустили позив од некога чије име не одаберете’Препознати и чији број показује непознати позивни број. Сазнајте ко су и где су’поново позивате пре враћања позива.
 3. Ваш телефонски рачун каже да сте упутили више позива на ваш Васхингтон број, али не’не познајем никога тамо и немој’сећам се упућивања тих позива. Сазнајте ко их је створио и са ким су покушавали контактирати.
 4. Ваш лекар вас упућује код специјалисте, али вам даје само име и број. Откријте тачно где се налазе њене канцеларије вршећи обрнуту претрагу телефона.
 5. Пронађи телефонски број исписан на комаду папира, али може’не сећам се коме припада. Користите обрнуту претрагу телефона да бисте сазнали да ли је или не’вриједи задржати.
 6. ти’на Цраигслисту сте пронашли савршен поклон за своју маму, али желите да проверите идентитет продавца на мрежи пре него што се финансијски обавежете.

У овом чланку

обрнуто тражење телефонаобрнуто тражење телефона

Како ради претрага обрнутог телефона?

Није изненађујуће’је само један податак који вам је потребан да бисте извршили повратну претрагу телефона и то’с телефонским бројем. То може бити фиксни, факс или број мобитела, мада неке бесплатне услуге претраживања обрнутог телефона раде само за фиксне бројеве. Све што стварно требате учинити је да унесете број који имате, укључујући позивни број и хитну претрагу - баш као и коришћење претраживача за интернет претрагу.

Количина информација које добијате коришћењем обрнутог претраживања телефона зависи од квалитета услуге и, док можете да извршите бесплатну обрнуту претрагу телефона’с, можда нећете добити исти ниво детаља у резултатима као што бисте користили једну од најбољих услуга провере у позадини.

Шта вам може рећи преокрет у претрази телефона?

Без обзира да ли вршите обрнуто тражење телефона или користите напреднији помоћу услуге као што је БеенВерифиед, ви’прилично загарантовани резултати ће укључивати име особе којој припада телефонски број. Поред тога, количина информација ће се разликовати од услуге до услуге. Најопсежнији извештаји, попут оних из ТрутхФиндер-а, откриће:

 1. Име и презиме
 2. Адреса и адреса е-поште
 3. Профили друштвених медија
 4. Брачни статус и професија
 5. образовање
 6. Историја запошљавања
 7. Историја локација

Наравно, једном кад’добили сте резултате обрнутог претраживања телефона, можете надоградити на свеобухватни извештај о позадини и сазнати особу’криминална историја, историја власништва над имовином, прошли банкроти и још много тога.

Могу ли извршити повратну претрагу телефона?

Доступне су услуге обрнутог претраживања телефона које би барем требале да вас назову’име, али ни сви то не успевају. Користећи случајни број мобилног телефона, испробали смо бесплатну услугу претраживања обрнутог телефона и једини резултати које је могао да пружи јесте да телефонски број припада некоме из Бостона!

Чињеница је да су ове информације биле много ограниченије него што смо могли да добијемо из Гоогле претраге, који је открио и име и адресу е-поште позиваоца и име компаније за коју ради. Ово сугерише да су неке бесплатне услуге претраживања обрнутог телефона само тамо да би вас намамиле да претражујете плаћањем помоћу услуге онлајн провере у позадини..

Највећи проблем код бесплатних претрага телефона је што су, попут осталих бесплатних сервиса за провјеру позадине, ресурси ограничени, што значи да крајњи резултати нису’Не толико детаљни или информативни као што су извештаји реномираних компанија које се баве провером података као што су БеенВерифиед и Интелиус.

Не само да је већини информација којима приступају позадинске компаније које су закопане у дубинској мрежи и нису лако доступне коришћењем стандардног претраживача, али неким веб локацијама је потребна верификација налога пре него што им приступите. У неким случајевима је потребно плаћање пре него што се подаци могу предати. Као резултат, иако вам неке бесплатне претраге телефона могу да дају име, трошење малог износа на једнократни извештај или мало више на претплату, уз једну од најбољих позадинских услуга провере има смисла.

Најбоље услуге провјере позадине за повратне телефонске претраге

1. Провјерено

Поред тога што људима нуди претраживаче и потпуне провере, БеенВерифиед’Услуга тражења обрнутог телефона је брза и ефикасна. Једноставно унесите број телефона и за неколико минута могли бисте добити информације о позиваоцу’име, где живе, њихови профили на друштвеним мрежама, други бројеви телефона који су регистровани за то име, па чак и њихове фотографије.

Иако није тако свеобухватан као ТрутхФиндер, који укључује криминалну историју и податке о позиваоцу’образовање и запошљавање’без обзира на то, довољно је да започнете. Такође можете да користите резултате повратног претраживања телефона да извршите детаљнију позадинску проверу вашег мистериозног позиваоца.

Можете извршити БеенВерифиед повратну претрагу телефона путем интернета путем његове веб странице или помоћу неке од његових приручних апликација за паметне телефоне. Извештаји се лако читају, а информације приказују на логичан начин тако да лако можете издвојити најважније тачке. Сви проблеми које доживите могу се лако решити коришћењем БеенВерифиед’сервис за корисничку подршку.

БеенВерифиед је поуздана и темељна услуга која нуди висок ниво тачности и добру вредност за новац. То’Одличан је начин да сазнате ко вам је ћерка’зовем у ноћи ноћи, па зашто се данас не пријавити код БеенВерифиед? Алтернативно, сазнајте више о услугама које нуди БеенВерифиед, погледајте наш комплетан преглед.

2. Интелиус

Када вршите обрнуту претрагу телефона помоћу Интелиуса, компанија ће прегледавати опсежне базе података да би произвели жељене резултате. Ту се укључује и позивалац’име, тренутну и претходну адресу, па чак и имена познатих рођака. Интелиус је познат по свом брзом преокрету и обично ће вам дати резултате који су вам потребни за неколико минута.

Као и код БеенВерифиед, ако желите детаљније информације о свом мистериозном позиваоцу, након што знате њихово име, можете користити Интелиус да спроведе свеобухватнију проверу података и открије податке о њиховом брачном, па чак и финансијском стању..

Интелиус има доступне апликације и за Андроид и за иПхоне како бисте могли да проверите људе на путу до посла или чак у теретани. Као и код осталих водећих позадинских услуга, Интелиус задржава природу ваше претраге и сопствених података у потпуности поверљивим тако да нико никада неће знати ко сте’поново провјераваш.

Уз брзе резултате, модерне изворе података и широк спектар доступних функција претраживања, Интелиус нуди конкурентну услугу. У поређењу са БеенВерифиед, међутим’није тако лако за навигацију, нити су извештаји тако корисни. Ипак, ако ви’Имао сам мало искуства у истраживању других људи’прошлости, ти’Интелиус ћу пронаћи довољно једноставно и резултате довољне за ваше потребе.

За потпуни извештај о Интелиусу прочитајте нашу рецензију или само угријте метак и пријавите се за Интелиус већ данас.

3. ТрутхФиндер

ТрутхФиндер даје неке од најопсежнијих извештаја из обрнутог претраживања телефона, укључујући већи део информација које остале компаније укључују само у потпуном проверавању. ТрутхФиндер такође даје јасну идеју о томе које информације сте’примаћемо пре него што тражимо да предате податке о вашој кредитној картици.

Уз уобичајене основне информације о имену, адреси е-поште и локацији, ТрутхФиндер ће вам дати увид у ваше мистериозно позиваоце’образовање, историју запослења, па чак и њихов статус носиоца хипотеке или власника имовине. Наравно, ако само желите да откријете да ли је продавац на мрежи поуздана особа, вероватно вам није потребна велика дубина истраживања, али лепо је знати тамо, поготово ако проверите своје ћерка касноноћног ћаскања!

Иако корисници могу’само добијете извештај од једне понуде од ТрутхФиндер-а, месечне претплате су изузетно конкурентне, а отказивање рачуна је брзо и једноставно. Као и код многих других услуга обрнутог претраживања телефона, ТрутхФиндер може само тражити америчке бројеве телефона и побиједио’не може бити ефикасан у откривању идентитета некога ко зове из иностранства.

Ако желите извршити више различитих позадинских провјера, тада је ТрутхФиндер поуздана опција, али ако желите само једнократни извјештај, БеенВерифиед и Интелиус нуде повољније услуге. Ипак, ако желите сазнати више о ТрутхФиндер-у, можете погледати наш цео извештај или прескочити истраживање и испробати га сами, пријавите се данас.

4. Инстант ЦхецкМате

Потпуна провера позадине помоћу Инстант ЦхецкМате-а може приказати неке чудне податке, попут колико ваздухоплова неко поседује или колико дозвола за риболов или лов у њихово име. Очигледно, ово није’не врсте информација које су нам потребне током обављања обрнутог претраживања телефона, али морају показати колико је Инстант ЦхецкМате’с извори података.

Чини се да Инстант ЦхецкМате нема’• Дајте предност услузи претраге обрнутог телефона онолико колико и неке друге компаније за провјеру позадине’Ако смо прегледали, и навигација до правог места на веб локацији показала се тежом него рецимо БеенВерифиед, на пример. Ипак, након што је тамо служба функционисала ефикасно, производећи прецизне резултате у брзом преокрету.

Док прикупља информације о вашем мистериозном позиваоцу, Инстант ЦхецкМате упозорава кориснике да могу открити шокантне детаље о тој особи’живот и замолите их да поштују појединца’приватност не емитујући или злоупотребљавајући информације прикупљене у њихово име.

Укључени у резултате Инстант Цхецкмате повратне претраге телефона су позивали’име и адресу, фотографије и видео снимке појединца прикупљених са веб локација друштвених медија, друге информације о њиховим мрежним активностима, профилима за упознавање, могућим рођацима и историји њихових локација. То’је свеобухватан, али не увек тако прецизан као услуге попут Интелиуса или БеенВерифиед.

Инстант Цхецкмате користи врло слично корисничко сучеље као ТрутхФиндер, олакшавајући навигацију, иако има ограничења ако корисници морају да се претплаћују на месечну претплату и могу’једноставно приступите једном извештају.

Ако ово звучи као права услуга претраживања обрнутог телефона, можете се пријавити помоћу Инстант Цхецкмате-а овде. Алтернативно, можете сазнати више о услугама које нуди читајући наш комплетан преглед.

5. Пеопле Лоокер

Ова интернетска услуга провјере позадине може створити свеобухватне извјештаје о свима који живе у САД-у. Ови извјештаји ће садржавати разне информације, укључујући позната имена, контакт информације, познате адресе, информације о рачуну на друштвеним медијима, слике као и кривичне и јавне записе.

Захваљујући приступу преко 10 милиона јавних записа, лако можете сазнати све што требате знати једноставним уписом у траку за претрагу име, презиме и државу појединца. Након што то учините, можда ће вам се поставити неколико питања како бисте били сигурни да је то права особа коју ви’тражите.

Најбоља ствар код Пеопле Лоокер-а је да ће она добити прелиминарне резултате за само неколико минута, док цео извештај траје мање од пет минута. Ово је невероватно с обзиром на то да неке провере на мрежи могу потрајати и неколико недеља. ако ти’журите, ово је сјајан извор информација за вас.

На располагању је мобилна апликација и за иОС и Андроид уређаје која ће вам омогућити да обављате више задатака него верзије за десктоп. Можете извршити обрнуто претраживање телефона и обрнуто путем е-поште. Интерфејс је врло једноставан за употребу и неће требати времена да се навикнемо на људе и претражите га.

Ако имате било каквих проблема у вези са услугом, увек можете упутити корисничку службу на бесплатни број који је у САД-у доступан од 22.00 ЕСТ, а викендом од 10.00 до 20.00 ЕСТ. Постоји и могућност да се обратите корисничкој подршци путем е-поште, али може потрајати неколико дана да вам се јаве.

Ако су вам потребне информације у журби, овде се можете пријавити на Пеопле Лоокер и користити функцију за претрагу обрнутог телефона. Обавезно сазнајте више о Пеопле Лоокер-у прочитајући наш комплетан преглед овде.

Откријте свог мистериозног позиватеља обрнутим претраживањем телефона

Ако желите сазнати ко’с иза немилосрдних касноноћних позива са мистериозног броја или једноставно може’не сећате се чијег сте телефонског броја скратили на послу прошле недеље, обрнуто тражење телефона је пут.

Док претраживачи попут Гоогле-а могу вам дати неколико увида у ваше мистериозно позивање’идентитетом, плаћање услуге обрнутог претраживања телефона створит ће много више увида у то ко су и зашто’зовем те.

Неке компаније нуде бесплатне услуге претраживања телефона, али то су често само намамљивање да вас привуку у испробавање плаћене услуге. Како су ове услуге јефтине и способне су да дају свеобухватне резултате у неколико минута, пробијање неколико долара у замену за ваш душевни мир има пуно смисла.

Једна од најбољих ствари о коришћењу реномиране компаније за проверу позадине за обављање обрнутог претраживања телефона јесте да сте то ви’Добићете пуно више информација и лако можете надоградити на свеобухватнији извештај о позадини, ако то и даље није довољно.

Дон’Не губите још један тренутак гребањем по глави чији се број завршава на 5602 или ко је тај који непрестано оставља чудне поруке на вашем телефону - извршите обрнуту претрагу телефона и зауставите своје расправе.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me