Чувајте своју децу од сексуалних преступника

То је најгори страх сваког родитеља Откривање осуђеног сексуалног преступника у околини ствар је ноћних мора. Најбољи начин за борбу против ових природних питања јесте да се наоружате ажурним позадинским информацијама о људима из живота ваше деце, како бисте их заштитили од грабежљиваца и потенцијално опасних ситуација. Приступ најбољим веб локацијама за проверу је једноставнији и повољнији него што можда мислите! Упознајте чињенице о сексуалним преступницима и како позадинске провере могу направити разлику између сигурних и жалосних.


У овом чланку

Израз "сексуални преступник" користи се за описивање особе која је осуђена на суду због било ког низа сексуалних деликата, од лажних дела, сексуалног понашања са малолетником, малтретирања и силовања, до отмица и убистава, у случајеви у којима је злочин показао сексуални аспект. Када су осуђени сексуални преступници пуштени из затвора у заједницу, законски су обавезни да се региструју у државним и савезним регистрима за сексуалне преступнике. Морају да пруже свеобухватне личне податке, укључујући број социјалног осигурања, регистрацију аутомобила, отиске прстију, чак и ДНК узорак и још много тога. Они се морају пререгистровати сваке године и када преселе пребивалиште. Непоштовање правила регистра такође се сматра злочином.

Регистри сексуалних преступника постоје из врло доброг разлога. Поред тога што омогућују полицији да прати претходне преступнике и спречи поновљена кривична дела, они такође пружају могућност родитељима и заједници информацијама које су им потребне да заштите своју децу. Посебно приликом пресељења у нови, непознати крај, родитељи могу искористити информације доступне у регистрима за сексуалне преступнике да би се њихова деца заштитила од штетних предатора.

Сазнајте ко је сексуални преступник

Нажалост, и супротно ономе што можемо видети у филмовима, може бити веома тешко идентификовати сексуалног преступника. Многи сексуални преступници повезани су са дететом или његовом породицом на неки начин, било да је учитељ, тренер, породични пријатељ или сродник. Понекад пријатељство или однос ментора између одраслих и детета можда није оно што се чини.

Ипак не мора бити разлога за узбуну. Ако сте забринути због тога што ће ваше дете ступити у контакт са сексуалним преступником, најбољи начин да се осигура безбедност вашег детета је вршење онлајн провере у позадини. Већи део личних података о којима се сексуални преступници морају пријавити је доступан само полицији. Међутим, неке информације су доступне и јавности путем мрежних база података и веб локација за проверу података. Ове веб странице прикупљају информације о сексуалним преступницима из локалних и савезних регистара и других извора јавних записа и све то састављају у интернетску базу података која се може претраживати. То је моћно средство које ће вам помоћи да сазнате ко је сексуални преступник у вашој области или заједници.

Најбоље веб странице за проверу која ће вам помоћи да пронађете сексуалне преступнике

Ако вас занима употреба позадинске провере за помоћ у проналажењу регистрованих сексуалних преступника у вашем крају, постоји неколико функција које имају најбоље заједничке веб локације за проверу. Ови укључују:

 • Свеобухватни, тачни записи
 • Лако претраживање & интерфејс
 • Платформа са више уређаја
 • Брзо & сигурно

Проверено

БеенВерифиед је солидан играч у интернетским чековима, са широким распоном извештаја и провера, укључујући позадинске извештаје, контакт информације, телефон & претраге е-поште, претраге адреса, претраге кривичних досијеа и потраге за сексуалним преступницима. Информативни приступ и једноставан дизајн поједностављују поступак претраживања и проналажења. Цијене су флексибилне, с једномјесечним или тромјесечним плановима.

Цене:

 • Једномјесечна претплата: 22,86 УСД
 • 3-месечна претплата: 14,86 УСД месечно

Пријавите се помоћу БеенВерификовано овде.

Интелиус

Интелиус пружа прилично свеобухватан низ ажурних извештаја, укључујући претрагу људи, проверу позадине, интензивнији извештај Пеопле Сеарцх Плус, као и услугу обрнутог претраживања телефона. Међутим, Интелиус се заиста истиче у својој безбедности и приватности, као и нудећи услугу и за иОС и Андроид мобилне апликације, што је веома погодно за људе који већину својих интернет активности обављају на свом паметном телефону. Још једна предност је што плаћате током месеца, али можете отказати било када, тако да нисте закључани у текућем уговору.

Цене:

 • За Премиер пакет месечна претплата од 19,95 УСД (50% попуста за први месец).

Пријавите се код Интелиуса овде.

ТрутхФиндер

За истински свеобухватну услугу провере позадине, ТрутхФиндер је добра опција. Нуди претрагу људи, криминалне досијее, судске записе, обрнуто претраживање телефона и дубинску претрагу веба. Дубока веб претрага је свеобухватније скенирање „мрачног сплета“ и пружа низ додатних, скривених информација, попут криминалних досијеа, слика, адреса и телефонских бројева, породице и пријатеља, па чак и псеудонима, како би вам дали много дубља слика појединца. Уз доплату, можете добити претрагу резултата помоћу функције обрнутог претрага телефона. ТрутхФиндер такође долази са Андроид апликацијом, а цене су приступачне и флексибилне. Основна претплата укључује неограничене стандардне позадинске извештаје.

Цене:

 • Једномјесечна претплата: 27,78 УСД
 • 3-месечна претплата: 23,02 УСД месечно

Пријавите се путем ТрутхФиндер-а овде.

Инстант ЦхецкМате

Инстант Цхецкмате једна је од већих база података за провјеру у позадини, тако да пружа заиста свеобухватан распон претрага и извјештаја. Стандардни извештај укључује личне податке, рођаке, податке за контакт, историју локација, евиденције о кривичним пријавама и хапшењима, саобраћајне прекршаје, информације о возилима, профиле друштвених медија, сексуалне преступнике у близини, чак и пилотске лиценце и још много тога. Премиум извештаји укључују све ово, плус грађанске пресуде, корпоративне припадности, дозволе за оружје, комшије и пословни сарадници и још много тога. Поред тога, постоји обрнуто тражење телефона, претраживање е-поште и низ бесплатних ресурса, као што су база података о кривичним досијеима, претрага затвореника и други. Погодна контролна табла прилагођена корисницима и верзија за Андроид мобилну апликацију чине Инстант Цхецкмате чврстом и приступачном позадинском услугом провере.

Цене:

 • 5-дневно суђење за 1 УСД
 • Стандардна претплата: Неограничена особа извештава за 34,78 УСД месечно
 • 3-месечна претплата: 83,47 УСД на 3 месеца

Пријавите се путем ЦхецкМате-а овде.

Пеопле Лоокер

Један од најбољих елемената Пеопле Лоокер-а је тај што можете сазнати информације о одређеној особи и њиховој могућој историји преступника секса за само неколико минута. Да бисте започели, потребно је да се пријавите за сервис и тада ћете морати да укуцате особу’име, презиме као и држава. Почетни резултати претраге појавит ће се за само неколико минута након чега ће вам можда бити постављена нека питања како бисте потврдили особу’идентитет. За пет минута имат ћете комплетан извјештај за преузимање, што га чини једним од најбржих интернетских провјера доступних на тржишту. Остале информације о којима можете сазнати укључују адресе, телефонске бројеве, познате псеудониме, фотографије, записнике о прекршајима, листе најтраженијих и хапшења. На располагању је мобилна апликација за Андроид и иОС уређаје која омогућава и обрнуто претраживање телефона и е-поште.

Цене:

 • 1 месечна претплата: 22,86 УСД месечно
 • 3 месечна претплата: 18,28 УСД месечно

Овде се пријавите код Пеопле Лоокер-а.

Да ли су сви сексуални преступници једнаки?

Када је у питању регистар сексуалних преступника, као и већина животних области, постоје сиве зоне. Поред забринутости за приватност и права појединаца, постоји и питање регистра који се користи у сумњивим случајевима. На пример, у многим државама особа стара 18 година може бити регистрована као сексуални преступник због одржавања сагласне сексуалне везе са 16-годишњаком. Иако је илегалан, то је свет осим дела педофила. Деветнаестогодишњи дечко се можда нашао у истом регистру као осуђени силоватељи деце и отмичари. Чињеница је да нису сви сексуални преступници једнаки. Нажалост, провера позадине само ће вам рећи да ли је особа у регистру сексуалних преступника. Неће дати посебне детаље о прекршају. Стога може бити тешко одвојити заиста опасне преступнике од мање јасних случајева.

Провјера позадине обасјава свјетло сексуалних предатора

Желимо да наша деца буду сигурна. Са друге стране, ми не’не желим бити презаштитна. Проналажење равнотеже може бити тешко, а за родитеље је то вјековни проблем. Срећом, технологија је олакшала надзор и заштиту наше дјеце. Интернетске провјере у позадини освјетљавају људе који се друже са дјецом и представљају виталну компоненту свеукупног плана уклањања и заробљавања сексуалних предатора. Уз помоћ висококвалитетног, препорученог веб сајта за проверу, то се може учинити дискретно, приватно и повољно.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me