Pregled sigurnosti Vivint Smart Home

Vivint je čvrst izbor za one koji žele uložiti u siguran sigurnosni sustav kuće sa svim zvonima i zvižducima. To’Savršena je za one koji žele sjesti i pustiti sustav da učini svoje, sa značajkom za brzo reagiranje na događaju koja znači da vam se ne sviđa’U slučaju nužde, fizički se moraju prijaviti timovi za pozivanje’Siguran ulog za zaštitu kuće. A za one koji žele upariti svoj sigurnosni sustav s drugim pametnim proizvodima, Vivint’Sustav se lako može upariti s Nest termostatima, Google Assistantom, Amazonom’s Alexa i više (sve to se može kontrolirati putem Vivinta’s aplikacija). Uz niz pametnih senzora, uključujući pokret, poplavu i vatru, ugljični monoksid, pa čak i detektor loma stakla za prozore i vrata, možete biti sigurni da će Vivint pokupiti gotovo sve - što ga čini pouzdanim sigurnosnim alarmnim sustavom za vaš dom.


Logotip Vivint Smart HomeLogotip Vivint Smart Home

Pregled Vivint SmartHome - Pros & kontra

cijena

Sustav kućne sigurnosti Flex Pay Starter i plan praćenja pametnog doma (Smart Protect) uključuju:

 • Tekstualna i e-upozorenja
 • 4 senzora za vrata i prozore
 • Detektor pokreta
 • Sky tehnologija

Plan kućnog video nadzora Smart (Smart Protect) & Kontrola) uključuje:

 • Tekstualna i e-upozorenja
 • Praćenje 24/7 od strane obučenih Vivint stručnjaka
 • Sky tehnologija djeluje strojnim učenjem - što znači da će proučiti i prilagoditi se vašoj rutini
 • 4 senzora za vrata i prozore
 • Detektor pokreta
 • Kamera i videoisječci uživo
 • Biti u mogućnosti integrirati sustav s drugom pametnom opremom

Imajte na umu da zatim možete prilagoditi svoj paket dodavanjem dodatne opreme uključujući:

 • Senzor nagiba
 • Ključ
 • Razbijanje stakla
 • Medicinski privjesak
 • CO detektor
 • Detektor dima
 • Senzor temperature ili poplave
 • Smart zaključavanje i još mnogo toga…

Značajke

Vivint je poznat po tome što ima vrhunske proizvode za kućnu sigurnost i značajke ga svrstava u naše knjige kao vrhunski alarmni sustav za kuće. Za one koji žele pogledati preko sigurnosnog sustava kuće i traže vrhunske sigurnosne sustave za kuće i nekretnine s uključenom najnovijom tehnologijom, onda je Vivid taj put. No, za one od vas koji samo žele jednostavan sustav, Vivid je sve samo - ovdje je samo okus nekih od uključenih značajki ...

Z-Wave tehnologija kućne automatizacije

Jedan od Vivinta’Najimpresivnije značajke su njegova sposobnost da se upari sa svim šetnjama internetskih uređaja. Radeći ruku pod ruku s tehnologijom Z-Wave, koja djeluje pomalo poput Bluetooth-a, omogućava Vivit’s pametnim sigurnosnim sustavom kuće koji treba biti uparen sa svim vrstama uređaja kako bi svi mogli raditi zajedno. Znači, ako želite kupiti drugi uređaj ili proizvod poput svjetlosnih zatamnjivača, ozvučenja ili čak pametnog zaključavanja’ne spadate u Vivint - to lako možete učiniti, odnosno sve dok’s kompatibilni Z-Wave. Pomoću Z-Wave tehnologije možete se uputiti u izgradnju pametne i automatizirane kuće svojih snova.

Vivint će vam omogućiti automatizaciju i kontrolu:

 • kamere
 • brave
 • termostati
 • Postavke sigurnosnog sustava
 • Garažna vrata
 • I druge uređaje (uključujući televizore, svjetla, pa čak i uvijanje pegla da ih nabrojimo)

Stanična-Based

Vivint pametno koristi staničnu tehnologiju za povezivanje stanice za praćenje sa svim senzorima i uređajima u vašem domu. Nadzorna veza zasnovana na stanici smatra se jednom od najboljih opcija za sigurnosni nadzor uglavnom zato što upotreba fiksnih veza znači da bi potencijalni uljez mogao jednostavno presjeći žice i razoružati sustav. Bežične veze, međutim, vrlo je teško onemogućiti što ih čini odličnom opcijom za kućne alarme. Povrh svega, Vivint dolazi s dodatnom rezervnom baterijom, tako da bi u slučaju nestanka struje jednostavno uronio u bateriju’s izvorom energije održavajući vaš sigurnosni sustav neometano kada je sve ostalo crno’s van.

Doorbell Live Feed

Sa Vivinteom’Kamera na vratima’Moći ćete voditi dvosmjerni razgovor s bilo kojeg mjesta na svijetu jednostavnim korištenjem aplikacije Vivint ili možete razgovarati putem ploče SkyControl iz vašeg doma (više o tome u odjeljku Sigurnosni uređaj dolje). Zamišljeno zvono na vratima uključuje jednosmjerni video-sustav od 180 stupnjeva koji uključuje noćni vid, što znači samo da osobu možete vidjeti na pragu - i u bilo koje doba dana. Sa pametnim zvoncem na vratima, ti’Moći ćete vidjeti sve što se događa na vašim ulaznim vratima putem aplikacije, bez obzira gdje se nalazite, i čak ćete moći primati upozorenja o radnji i dobiti snimljene 20-sekundne isječke kada se otkrije bilo kakav pokret.

Snimanje videozapisa

Svoj pametni telefon ili uređaj ne samo da možete gledati video zapise svog doma, već možete zakazati sigurnosne kamere za započinjanje snimanja u određeno vrijeme. Detektori kretanja (kao što je to slučaj i sa kamerom za hranjenje na vratima na vratima) znači da se kamere mogu postaviti tako da snimaju kad god se uspostavi pokret. Nagibna video kamera se zapravo rotira, tako da možete dobiti pravi feed za 360 stupnjeva omogućavajući vam da pratite svoju djecu, kućne ljubimce ili čak provjeravate kuću kad niste’kući, izravno s vašeg pametnog telefona. Uz aplikaciju, ti’Također ćete moći spremiti određene unaprijed postavljene položaje kamere tako da lako možete provjeriti potrebna mjesta u vašem domu (kao što je vaš pas’kavez ili dijete’na primjer, dječji krevetić).

Zaključavanje i otključavanje vrata

Kad kombinirate pametna elektronička vrata s Vivint aplikacijom, vi’Moći ćete u potpunosti kontrolirati svoj dom’Ulazi i izlazi, uključujući i vaša garažna vrata. Drugim riječima, možete se smiriti na plaži na Havajima i moći ćete pustiti svog šetača pasa u kuću i iz nje, na primjer, bez potrebe da im pozajmite par ključeva. Sjajna aplikacija omogućuje vam i zakazivanje brava na bilo koji način koji želite. Na primjer, mogli biste programirati određena vrata da se automatski zaključaju ili otključaju čim naoružate ili deaktivirate sustav, omogućujući tako da čistač dođe u zakazano vrijeme - mogućnosti su neograničene!

Kontrolna temperatura

S Vivint aplikacijom u ruci možete koristiti bilo koji pametni uređaj da ne kontrolirate samo svoj dom’sigurnost, ali i temperatura. Uz malu pomoć Vivint Smart Termostata možete prilagoditi temperaturu u vašem domu kad god želite, odakle god želite, štedeći pritom energiju, pa čak i novac. To znači da možete biti sigurni da je za vaš dom savršena temperatura možda kad se probudite, kad prođete kroz vrata (tako da vam grijanje ne’ne smijete bespotrebno eksplodirati tijekom dana) ili ga čak kontrolirati kad nemate praznika.

Uključeni sigurnosni uređaji

Pri kupnji ‘Starter sigurnosni sustav’ paket (ovo je najosnovniji paket), dobit ćete sljedeće sigurnosne uređaje:

 • Upravljačka ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir - za to povezuje nadzornu stanicu s vašim sustavom
 • 2x senzori za vrata i prozore
 • 1 senzor kretanja
 • 1 keyfob - omogućava vam naoružavanje / razoružavanje i signaliziranje hitnih slučajeva
 • Sigurnosna kamera

Imajte na umu da svaki paket nudi prilagodljive sustave na kojima možete odabrati opremu koja’je važnije za vašu specifičnu imovinu. Ako na vašem imanju imate više od pet točaka na kojima je potrebno instalirati opremu, mi’d predlažem ‘Smart Protect paket’. Ovaj paket će vam omogućiti dodavanje dvije dodatne sigurnosne opreme po vlastitom izboru, uključujući kameru za dovod vrata, značajku zaključavanja vrata ili kontrolu termostata.

Najveći od paketa, ‘Smart Control’ stvarno ide cijeli put kad su u pitanju dodate značajke i uređaji. S ovim paketom, ti’Primit ćete devet bodova za sigurnosnu opremu koja vam daje mogućnosti dodavanja mnogih uređaja i značajki u svoj plan.

Instalacija i izvedba

Jednom kad ti’naručili ste Vivint DIY kućnu sigurnosnu opremu, besplatna instalacija bit će dostupna za nekoliko sati nakon kupnje. Profesionalni tehničari će vam doći i instalirati odabrani paket osiguravajući ga’bez grešaka i pružite detaljno objašnjenje kako sve funkcionira. Vrijeme instalacije ovisit će o nekoliko čimbenika, uključujući broj odabranih uređaja i je li prethodno odlučili kamo će sve ići ili ne’volio bih razgovarati o tome s tehničarom i slušati njihove preporuke. Ukupno bi u prosjeku trebalo trajati oko dva sata.

Čim sve’instaliran i ti’postavili prilagodljive promjene (ako to želite), usluga će to učiniti’S stvar, 24/7, čineći je potpuno izvan vidokruga i bez pameti. Ako se pokrene senzor, upravljačka ploča isključit će alarm i potom signalizirati centar za praćenje da vas obavijesti pozivom i provjeri hitno stanje - ako se dogodi lažni alarm, jednostavno ga možete onemogućiti svojim kodom.

Vivint također nudi doživotnu garanciju na svu kupljenu opremu. Ako ti’ponovno ste se prijavili na premium plan, vi’Biti ćete pokriveni za popravak i servis na neispravnim uređajima i opremi besplatno, pri čemu će netko doći na vaše imanje i popraviti / zamijeniti opremu tamo gdje je to potrebno. Ako nisi’Na premium planu, međutim, ti’Imat ćete 120-dnevno jamstvo na svu opremu, a nakon toga popravci će i dalje biti besplatni, ali vi’Morat ćete platiti naknadu za usluge.

Postoji li aplikacija za kućnu sigurnost

Kad steknete ruku sa sustavom alarma Vivint za kuće, vi’Nabavit će se Vivint mobilna aplikacija dostupna i za iOS i Android kako bi bila usporedo s njom. Aplikacija oponaša SkyControl ploču, a s njom i vi’Dobit ćete potpunu kontrolu nad vašim kućnim sigurnosnim sustavom iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovuda ti’Moći ćete razoružati i naoružati vaš dom, zaključati / otključati ulazna vrata, kontrolirati sve uređaje koje imate’priključeni ste na sustav (uključujući temperaturu, senzore i svjetla), snimajte videozapise, okretne kamere za pregled feedova uživo i što je najvažnije, primajte upozorenja i obavijesti.

S vremenom će upravljačka ploča polako naučiti vaše navike i automatski prilagoditi postavke vašim preferencijama! Općenito, aplikacija je ocijenjena vrlo visoko s Google Playom što joj daje ocjenu 4,5 / 5. To’jednostavan je za korištenje i vrlo prilagodljiv u usporedbi s konkurentima, omogućujući vam promjenu manjih detalja i automatiziranje svega što se možete sjetiti.

Poanta

Sa Vivinteom’s pametnim sigurnosnim sustavom kuće dobivate potpuno automatizirani sustav tamo gdje ne’Ne treba se brinuti oko instalacije, održavanja ili nadzora, a nešto bi od toga mogli imati vlasnici i vlasnici kuća. To’posebno je zgodan za one koji često odlaze ili imaju kućne ljubimce na koje žele paziti.

Aplikacija ide i dalje i više kako bi se omogućilo potpuno prilagođavanje vašeg imanja, a sustav će vremenom naučiti vaše jedinstvene navike. Sustav ide iznad onoga što vam najviše omogućava omogućava gledanje vašeg imanja i kontrolu uređaja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Možda je malo na skupoj strani, ali sa svim značajkama i cjelovitim prilagodljivim sustavom tek trebamo vidjeti bolju opciju - i za mir mira pružamo to’sigurno je novac dobro potrošen

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me