DIY kućni sigurnosni sustavi | Učinite to sami i učinite to kako treba

Sažetak: Sigurnost kućne sigurnosti kod kuće danas je prava stvar’moderno društvo. Vlasnici kuća koji žele uštedjeti na skupoj instalaciji mogu se odlučiti za ovu alternativu, ali morate znati gdje potražiti. Saznajte najbolje DIY sustave kućne sigurnosti i značajke koje vam nude.


Ako ste tražili mogućnost kućne sigurnosti, čuli ste za "uradi sam". Glavni razlog izbora sigurne kućne sigurnosti je cijena. Umjesto da se vežete za dugačak i ponekad skuplji ugovor, možete dodati sloj zaštite svom domu dok štedite paket radeći samostalno..

Postoji razlika između DIY kućnih sigurnosnih sustava koji se također prate i DIY sigurnosnih sustava koji se profesionalno prate. Koje su razlike, kako radi "uradi sam" kućna sigurnost i koji su najbolji DIY sustavi kućne sigurnosti na tržištu danas? pustiti’odgovorite na ta pitanja trenutno.

Napravite kućnu sigurnost - što je to?

Za početak, neka’definirajte ove pojmove. Sigurnost kućne zaštite kod kuće može biti jednako osnovna kao i kamera spojena s vanjske strane vašeg doma. Naravno, ako želite realno zaštititi svoj dom od provale, vi’morat ćete uložiti nešto više.

Srećom, danas postoji nekoliko profesionalnih sustava koji vam omogućuju samostalno praćenje sigurnosti u kući, a istovremeno održavate razinu sigurnosti koja funkcionira. Napravite "uradi sam" ako iznajmljujete ili želite sniziti troškove.

Imajte na umu da, ukoliko se odlučite za ugradnju "uradi sam", nećete biti pokriveni nekim osiguranjem i nema garancije da ćete to ispravno raditi.

Moderni sustavi dostupni su s najnovijom tehnologijom i uređajima koji uključuju senzore vrata i prozora, detektore kretanja, senzore loma stakla i uređaje za otkrivanje provala. Ljepota DIY sigurnosnog sustava je u tome što možete odabrati i odabrati hardver koji vam je potreban za vaš dom, a smanjuje troškove čak i više nego što bi to koštalo standardni paket.

Ono što najviše ohrabruje je da možete značajno uštedjeti na instalaciji. Uz profesionalne marke koje se naplaćuju od 75 USD (a mislimo značajno naviše), ovo bi mogla biti dobra ušteda, ali bilo bi vrijedno procijeniti da li vam je potreban DIY ili profesionalni obrok kako bi vaš sigurnosni sustav kuće u potpunosti odgovarao vašim specifičnim potrebama.

Međutim, kao što je spomenuto gore, odlučivanje o tome da instalirate svoj sustav sam’t znači da se morate odreći profesionalne razine nadzora sigurnosti. Najbolji kućni sigurnosni sustavi nude samostalnu instalaciju s profesionalnim nadzorom; tako dobivate najbolje od oba svijeta.

Ako ste na ogradi oko toga želite li ići ili ne ili se odlučiti za profesionalni obrok, evo detaljnijeg pregleda teme.

Što tražiti u DIY sustavu kućne sigurnosti

Ako ti’Odlučili ste da je raditi samostalno najbolja opcija za vas, pobrinite se da dobijete najbolji DIY kućni sigurnosni sustav provjeravanjem da marka koju idete nudi ove ključne značajke:

Vrsta baterije / povezanosti

Vlasnici domova žele biti sigurni da njihov sustav ima sustav čvorište koje povezuje sve komponente međusobno i radi preko internetske veze. Bežične jedinice su optimalne jer nećete morati brinuti o gubitku veze, ali imajte na umu da će baterije morati povremeno mijenjati. Dobri sustavi imat će baterije dugog vijeka trajanja godinama. Ali imajte na umu da će Wi-Fi ili Bluetooth povezivanje biti potrebno ponovno konfigurirati ako se veza izgubi. Vrsta veze također će odrediti možete li svoj sigurnosni sustav spojiti na širi sustav pametne kuće koji već imate. To je prikladno za sustave koji omogućuju kontrolu svjetala, izmjeničnog ili drugog alati za energetsku učinkovitost.

Vrsta monitora / senzora

Dostupne vrste senzora mogu se dramatično kretati od jednog do drugog sustava. Neke tvrtke nude osnovne senzore vrata drugi osiguravaju pune senzore pokreta . Odaberite samo senzore koji su vam potrebni da biste zaštitili svoj dom, a da ne naplatite račun. Iako su neki fakultativni, postoji nekoliko senzora koji moraju imati ako želite održavati sigurnost u kući. Senzori kretanja obavijestit će vas ako se netko kreće po kući kad ne bi trebao’ne može biti, a senzori vrata / prozora aktiviraju se ako ih netko otvori bez dozvole.

Video nadzor

Video nadzor je zaista dobra ideja iz dva razloga:

  1. Omogućuje vam donošenje dokaza policiji / osiguravajućem društvu u slučaju provale
  2. To će vam dati minutu pogleda što’događa se oko ili izvan vašeg doma.

Provjerite prikazuje li se videozapis na udaljeno mjesto kako bi lopov mogao’samo onemogućite kameru ili kročite sa SD kartice.

Kućna sigurnost Mobilna aplikacija

Ovo je jedan od najvažnijih dijelova „uradi sam“. Zapravo želite da se cijeli sustav pokrene putem mobilne aplikacije. Dobivate obavijesti, provjeravate status svog doma i pregledavate feedove fotoaparata s mobilne aplikacije. Kvalitetne aplikacije nude praktične značajke poput mogućnosti postavljanja prilagođenih okidača obavijesti za vlastite situacije. Na primjer, podesite alarm za isključenje ako su ulazna vrata otvorena duže od pet minuta ili jedna koja će vas obavijestiti ako se vaš automobil izvuče s prilazne staze bez uključivanja alarma na ulaznim vratima.

Signage - pokažite da imate sigurnosni sustav

Ovo može zvučati glupo, ali reklamirajući činjenicu da imate aktivno sustav alarma je veliko sredstvo za odvraćanje provalnika. Na kraju krajeva, ako susjedna kuća nije opremljena, zašto bi lopov potrošio svoje vrijeme provaljujući se u vaše? Većina sigurnosnih sustava kuće imat će naljepnice za prozore i travnjake.

Profesionalni nadzor

Ovo je neobavezni trošak koji biste možda željeli ako se osjećate ugodnije ako profesionalci prate vašu sigurnost u kući. Trebat ćete plaćati mjesečnu naknadu za uslugu, ali i dalje ćete je imati spremljeno na instalaciju.

Izrada DIY kućne sigurnosti za vas

Svake godine provali se više od dva milijuna domova u Americi. Don’Ne dopustite da vaša kuća sljedeća bude žrtva. Ako želite uštedjeti nešto novca na instalaciji, nemojte’ne trebaju vam svi ukrasi s kojima se isporučuju standardni paketi i sigurni ste u svoje sposobnosti da sami instalirate i nadzirate sustav, onda je DIY bežični kućni sigurnosni sustav sjajna ideja za vas. Provjerite to’pravilno ste povezali sustav nazvavši tvrtku i obavite probni rad opreme, senzora i alarma. Uzmite u obzir obavijesti koje primite i događaje koji pokreću alarme da biste osigurali da je vaš sustav postavljen i radi ispravno.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me