СимплиСафе Ревиев

СимплиСафе је још један систем кућне заштите који нуди неколико изненађујуће ниских месечних цена за своје услуге. Изузетна опција, СимплиСафе смањује и трошкове инсталације, штедећи власнике кућа много новца током времена. Свеукупно нуди једноставну инсталацију ради сам, солидну опрему и неке врхунске гаранције.


.

симплисафе лого

Преглед СимплиСафе - Проф & Цонс

Цене

СимплиСафе има неколико пакета по ниским ценама у индустрији. Услуге надзора коштају 14,99 УСД месечно за стандардне или 24,99 УСД месечно за интерактивне (укључује упозорења о мобилним уређајима и даљинску контролу апликација) без обзира који пакет опреме изаберете. Можете да прилагодите сопствени пакет почевши од 184,98 УСД (за основну опрему која укључује базну јединицу, тастатуру и даљинац за кључеве) или изаберете неки од њихових пре-фаб планова који укључује:

 • Стартер пакет

Стартер пакет има 5 базних станица, једну базну станицу, бежичну тастатуру, сензор покрета, сензор за улазак и даљински управљач. Најосновнији пакет, овај износи 229,96 долара и укључује налепнице, знак за двориште, батерије и сав потребан хардвер за уградњу..

 • Економски пакет

Платите само 30 долара више (укупно 259,95 долара) за још два сензора за улазак.

 • Класични пакет

Следећи пакет скочи и до 349,92 долара и укључује све од економског пакета плус додатну сирену и детектор дима.

 • Главни пакет

Главни пакет кошта 449,87 долара и долази са 14 комада: базна станица, 2 даљинска кључа, бежична тастатура, 6 сензора за улазак, 2 сензора покрета, једна додатна сирена и један детектор дима.

 • Ултимате пакет

Овај пакет опреме кошта 539,85 долара, а долази са свиме из Мастер пакета са додатком дугмета за панику, сензора за воду, детектор ЦО2 и сензора за замрзавање. Имајте на уму да пакет Ултимате долази са четири сензора за улазак уместо шест.

СимплиСафе такође нуди реновиране системе за власнике кућа који желе мало уштедети на опреми. Купци могу уштедјети 25% -30% на овим куповинама, а сва опрема покривена је истим гаранцијама као и нови производи.

Монитори за…

СимплиСафе поседује широк спектар сензора који покривају 41 различите категорије. Неке од најпопуларнијих опција су:

 • Сензори провале
 • Замрзните мониторе
 • Пожарни аларми
 • Детекција ЦО2
 • Сензори за поплаву
 • Сензори ломљења стакла
 • Сензори кретања

Одговор догађаја и активирања

Одговор СимплиСафе догађаја је прилично стандардан. Када се активира сензор, главна контролна табла шаље упозорење центру за праћење. Један од монитора за безбедност одмах ће вас контактирати и обавестити одговарајуће локалне власти ако не одговорите или ако безбедан код није наведен..

Даљинско управљање и надзор

Помоћу интерактивног плана, купци могу контролисати систем из своје Андроид или иОС апликације за паметне телефоне, где год да се налазе. Можете примати обавештења, надгледати температуру, проверавати стања и наоружати или деактивирати систем са свог телефона.

Остале цоол карактеристике

Уз то, СимплиСафе има и неке импресивне карактеристике које се издвајају од конкуренције, укључујући:

 • Безгласна упозорења за опасна подручја као што су ормарићи са алкохолом или лековима, сефови са пиштољима и канцеларијске фиоке или досјеи
 • Више уноса кодова. То вам, на пример, омогућава да својој деци, бебиситерима, чуварима паса итд. Дате сопствене кодове тако да можете да пратите време и датуме уласка у ваш дом.
 • Детектори покрета прилагођени кућним љубимцима тако да можете активирати своје детекторе кретања док нисте код куће, а да љубимци не активирају сензоре

Подешавање система

Подешавање система је брзо и једноставно, као што би требало да буде и свако решење које није у пакету. Не постоје жице или телефонске везе са којима се не можете бавити, тако да власници кућа могу сами да се брину о подешавању. Само га прикључите и воила, спремни сте за почетак.

Гаранција / гаранција

СимплиСафе данас има неке од најбољих понуда гаранција. Прва је 60-дневна гаранција поврата новца. Ако не уживате у производу, добит ћете пуни поврат. Такође пружају трогодишњу гаранцију на све делове и опрему. Ово је краће од неке конкуренције попут Протецт Америца или Вивинт, али имајући у виду остале предности, то тешко да би се могло узети у обзир.

Служба за кориснике

СимплиСафе пружа подршку за телефон и е-пошту. Њихова веб локација такође пружа огроман низ информација о њиховом систему. На сајту су доступни кориснички приручници за преузимање или можете прегледати одељак Често постављана питања у центру за помоћ за решавање проблема са самопомоћима. Купци такође могу контактирати друге клијенте са питањима или читати о њиховим искуствима путем Корисничких форума.

Закључак

СимплиСафе нуди високо конкурентне цене за своје кућне безбедносне услуге. Нема скривених накнада, нема накнада за активацију или инсталацију и више гаранција, што их чини логичним избором за власнике кућа који траже систем квалитета који неће сломити банку. Системи су флексибилни и темељни, пружају онолико или мање опција колико желите. Такође нема уговора који вас вежу за СимплиСафе, тако да можете отказати у било којем тренутку.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me