Упоређивање у дубини ЕкпрессВПН-а са ИПВанисх-ом

Постоји толико ВПН брендова на тржишту. Чак и бирање ваше омиљене услуге из ВПН рецензија може бити напорно поготово када врхунски кандидати нуде широк спектар атрактивних функција. Да бисмо вам помогли да донесете одлуку о томе који ће ВПН провајдер користити, ми’супротставили смо и упоредили два највећа имена у индустрији - ИПВанисх и ЕкпрессВПН.


Наш укупни победник је ЕкпрессВПН. Прочитајте даље да бисте видели како се ова два провајдера мере.

Перформансе Победник
Губитник
Карактеристике Победник
Губитник
Сигурност & Приватност Победник
Губитник
Подршка муштеријама Победник
Губитник
Цене Губитник
Победник

Перформансе

посети екпрессвпнПосетите ИПВанисх локацију
Број земаља 94
60+
Број сервера +2000 1100+

Учинак је кључни фактор који треба узети у обзир приликом претплате на ВПН услугу као без њега, купца’искуство прегледавања може се повезивати пуферима и спорим везама. Упоредили смо ЕкпрессВПН против ИПВанисх-а и открили следеће:

Сервери и земље

Могућност да ваша локација изгледа као она’с у другој земљи је важна ВПН функција јер вам помаже заобићи гео-ограничења и омогућава вам приступ веб садржају у одређеним земљама. Уопште, више сервера које има ВПН провајдер, то боље.

ИПВанисх има импресивних 1100+ ВПН сервера у 60+ земаља. Међутим, ЕкпрессВПН има нешто већи број, то јест +2000 сервера у 94 земље. Резултат тога је да оба ВПН-а нуде начине за заобилажење ограничења за све велике земље, попут САД-а, Велике Британије итд. Међутим, ако желите ИП адресу са нејасније локације, ЕкпрессВПН је једини за вас.

Брзина и времена заостајања

Велике брзине су неопходне за било који ВПН, јер већина корисника одлучује да преноси видео записе и игре путем интернета за који је потребан брзи интернет. И ЕкпрессВПН и ИПВанисх имају брзу везу и требали бисте моћи да преносите видео записе од 1080п без већих проблема. ЕкпрессВПН пружа ВПН који само успорава везу за највише 9%. ИПВанисх понекад може само успорити везу за 3%, иако се понекад може повећати на 30%. Коначно, ако и ви’поново преузимате велике датотеке, а затим препоручујемо коришћење ЕкпрессВПН-а, што би, како и име каже, најбржа ВПН услуга на располагању.

Компатибилност

То’Важно је да одаберете ВПН који је компатибилан са више оперативних сервиса и да се истовремено повежете на више различитих уређаја. Упоређујући ИПВанисх са ЕкпрессВПН приметили смо да су оба компатибилна са свим системима и уређајима, укључујући иОС, Андроид, Виндовс, међутим ЕкпрессВПН ради са 3 уређаја истовремено, док ИПВанисх нуди до 5 веза. Могућност повезивања више уређаја на исту ВПН изузетно је корисно јер значи да не’не морате да платите појединачну претплату за свој телефон, таблет, радну површину итд. Уместо тога, све уређаје можете повезати једним планом плаћања.

Укупни победник: ЕкпрессВПН

Карактеристике

одликаПобедник
Доступне услуге стриминга ЕкпрессВПН
Протоколи Кравата
Мобиле Аппс Кравата
Проток Кравата
Опције Плаћања Кравата
Трупци Кравата
Килл Свитцх Кравата

Неке од кључних карактеристика које смо анализирали приликом контраста ВПН Екпресс-а против ИПВанисх-а биле су:

Доступне услуге стриминга

Услуге онлајн стриминга као што су Нетфлик, Хулу и Амазон Приме раде са географским ограничењима. То значи, ако немате ВПН, победили сте’неће бити у могућности да гледате своје омиљене емисије са одређених локација. Нису сви ВПН-ови способни заобићи заштитне зидове - иако се и ИПВанисх и ЕкпрессВПН могу ослањати на доследно одобрење приступа неким стриминг локацијама, ИПВанисх НЕ пружа приступ УС Нетфлику, док ЕкпрессВПН то.
Победник: ЕкпрессВПН

Мобиле Аппс

Већина употребе интернета обавља се с мобилним уређајем, тако да’Важно је да ВПН има апликацију која је компатибилна с вашим ОС-ом. И ЕкпрессВПН и ИПВанисх имају апликације које су компатибилне са иОС, Андроид, Виндовс и још много тога.
Победник: Тие

Протоколи

Протоколи су једна од метода која помаже да се одреди сигурност ВПН услуге. И ЕкпрессВПН и ИПВанисх раде са супериорним протоколима, као што су Л2ТП и ОпенВПН, што хакерима чини невероватно тешко да уђу у било који шифровани тунел или везу.
Победник: Тие

Проток

Неки ВПН сервиси имају ограничену пропусност што може бити изузетно фрустрирајуће. Они у суштини спречавају кориснике да не могу да користе ВПН након што се користи одређена количина података. С обзиром на то да много ВПН корисника користи ВПН у првом реду за стреаминг видео садржаја, ови ограничења података врло често се невероватно брзо постижу. Међутим, као што би требало да буде случај са свим реномираним ВПН провајдерима, и ЕкпрессВПН и ИПВанисх нуде неограничену пропусност.
Победник: Тие

Опције Плаћања

Плаћање путем ВПН-а врши се путем интернета, и ЕкпрессВПН и ИПВанисх прихватају све главне начине плаћања, укључујући дебитну / кредитну картицу, дигиталне новчанике и Битцоин. Битцоин је важан додатак распореду опција плаћања јер омогућава даљу анонимност приликом пријаве на ВПН провајдера.
Победник: Тие

Трупци

Понекад ВПН провајдери прате своје кориснике’ активности помоћу записника. ВПН провајдер може видети вашу праву ИП адресу и све ваше мрежне активности. Неки ВПН провајдери воде евиденције које садрже ове информације, међутим, ни ИПВанисх нити ЕкпрессВПН то не чине, што осигурава потпуну анонимност.
Победник: Тие

Килл прекидач

ако ти’Ако користите ВПН и капи приватне мреже, ваш рачунар ће се аутоматски пребацити на коришћење ваше редовне јавне мреже. Многи ВПН корисници никада не желе да буду изложене њихове мрежне активности, па ВПН користе “килл свитцх” који у потпуности прекида вашу везу са Интернетом када ВПН веза не успе. И ЕкпрессВПН и ИПВанисх користе ову функцију.
Победник: Тие

Укупни победник: ЕкпрессВПН

Сигурност и приватност

За неке је најважнија карактеристика било које ВПН услуге његова сигурност. Без одговарајућег софтвера за шифровање, ваше мрежне активности могу се пратити, а ваша мрежа је подложна хакању. И ИПВанисх и ЕкпрессВПН користе напредну 256-битну АЕС енкрипцију, најсигурнију верзију доступног софтвера, чиме ефикасно чине вашу мрежу непробојном..

Поред тога, оба ВПН-а су компатибилна са ТОР-ом, мрежом лука, која може пружити већи степен анонимности. Да бисте користили ИПВанисх са Тором, приступите ВПН-у помоћу Тор претраживача или обрнуто. ЕкпрессВПН има сопствену .онион локацију, која пружа бржи и поједностављени начин комбиновања ВПН-а са Тором.

Укупни победник: ЕкпрессВПН

Кориснички сервис

Успоредили смо ИПВанисх са ЕкпрессВПН-ом и установили смо да оба сервиса имају одговорне и корисне представнике корисничких служби.

Можете да се обратите ЕкпрессВПН-у било које доба дана или ноћи путем ливе цхат-а, е-поште, Гоогле Плус-а, Фацебоок-а и Твиттер-а. Према корисничким извештајима има изузетно брзо време одзива и ви сте победили’чекати више од минута или тако рећи са представником.

Контактирање ИПВанисх-а мало је замршеније. Они нуде само подршку путем е-поште и морате да сачекате до радног времена за одговор - ово може потрајати неколико сати, зависно од тога када сте послали е-пошту. Након што се ипак одазову, подршка је обично од велике помоћи и представник ће вас назвати ако постоји потреба.

Укупни победник: ЕкпрессВПН

Цене

  • ЕкпрессВПН: Ниже $ 6,67
  • ИПВанисх: Ниже 4,12 $

Као што видите, ИПВанисх је јефтинији од два ВПН провајдера, па је и јасан победник у овој категорији из очигледних разлога. Ако на крају желите најјефтинији ВПН од ова два, онда је ИПВанисх пружалац услуге за вас. Међутим, иако је ИПВанисх очигледно јефтинији од ова два, морате узети у обзир све додате додатке које добијете уз ЕкпрессВПН за ту додатну мало новца. У тим условима, може бити и боље, зависно од корисника’С обзиром на околности, да платите то мало више сваког месеца или године како бисте стекли приступ тим функцијама за врхунску услугу.

Укупни победник: ИПВанисх

Победник: ЕкпрессВПН

Иако обе марке нуде одличну ВПН услугу, верујемо да је ЕкпрессВПН бољи из неколико разлога. Прво, ЕкпрессВПН је доступан у више земаља и са више сервера, што може бити изузетно корисно. Поред тога, ЕкпрессВПН је нешто бржи што је идеално за кориснике који стримују видео записе и преузимају датотеке помоћу ВПН-а. Поред тога, такође је био победник у категорији Сигурност и приватност, што је суштински фактор за ВПН провајдере који се могу истакнути у погледу повећања бриге о безбедности на мрежи и одржавању анонимности..

Све речено, ово је била изузетно блиска трка. Иако је ЕкпрессВПН побеђивао у свим категоријама, осим у једној, никад није било ничега у ниједној од њих. Горња поређење једноставно показује да су то оба високо способна и ефикасна ВПН провајдера. Плус, ИПВанисх је пожељнији ако желите да покријете више од три уређаја; погодно за људе који намештају читаву породицу. Такође, ИПВанисх је нешто јефтинији за оне који стварно покушавају да уштеде сваки пени.

На крају, верујемо да ЕкпрессВПН дефинитивно вреди додатних неколико долара месечно. Ради се о мало глаткој операцији уопште и тежи да буде ВПН провајдер широм тржишта који стално помера границе ради побољшања производа који нуди. Горе наведене категорије не узимају то у обзир, али је важно нагласити то. Тржиште следи много чешће, тамо где ЕкпрессВПН иде.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me