Sve što trebate znati o Unlockatoru

Netflix shvaća borbu protiv VPN-a vrlo ozbiljno, ograničavajući pristup gledateljima na temelju njihove geolokacije. Unlocator koristi kombinaciju DNS i VPN tehnologije na hibridnom postavljanju kako bi prikrio vašu IP adresu i omogućio vam prilagođavanje Netflixu bez obzira gdje se nalazite u svijetu.


Sjajna stvar Unlocatora je ta što vas čini anonimnima na mreži skrivajući svoju lokaciju i ima prilagođene aplikacije za sve glavne uređaje, koji uključuju čak i igraće konzole. Instalacija je jednostavna i na raspolaganju vam je velika usluga kupcima.

Znači, Unlocator još uvijek radi za Netflix? Nažalost, Netflix je nanjušio Unlocator i zaustavio sve korisnike koji koriste ovaj alat kako bi obišli geo-blokove.

Zašto ne’t Nepokretni rad s Netflixom?

Činjenica je da je Unlocator usluga DNS-a koja jednostavno mijenja vaš DNS kako bi dobili zaobilazne regionalne blokove. Iako bi ovo moglo funkcionirati s nekim web stranicama, nedostatak sofisticirane tehnologije Netflixu olakšava otkrivanje i blokiranje njihovih poslužitelja.

S druge strane, VPN-ovi su puno sigurniji i privatniji, rade na način da će preusmjeriti vaše mrežne podatke i učiniti da izgleda da njihova lokacija dolazi s potpuno druge lokacije, korisniku omogućujući sakrivanje mrežne aktivnosti od pružatelja internetskih usluga, cyber kriminalaca kao i agencija za provođenje zakona.

Ako ti’postavljate pitanje zašto je Netflix toliko namjeran da blokira DNS i VPN usluge, ovdje’s zašto. Ako ti’pokušavate gledati film koji je dostupan na američkom Netflixu, ali nije u vašoj zemlji, možda biste potražili uslugu koja će zaobići geo-blokove i omogućiti vam da struji film izravno s kauča. Stvar je u tome što ako Netflix korisnicima to dopušta, to krši njegove licencne ugovore koje je sklopio s vlasnicima autorskih prava, dovodeći u opasnost njihov odnos i buduću uslugu.

Da bi osigurao da Netflix ostaje renomirani distributer sadržaja, ovaj streaming div prisiljen je blokirati sve koji pokušavaju pristupiti njihovoj usluzi putem VPN-a. To bi u početku mogao biti težak zadatak, međutim s vremenom je Netflix postao prilično dobar u otkrivanju da li IP adresa dolazi od VPN usluge ili ne..

Kako? Kada Netflix primijeti broj korisnika koji pokušavaju vidjeti sadržaj s istom IP adresom, automatski će tu IP adresu dodati na listu zabrane i blokirati bilo kojeg od tih korisnika.

Zbog toga su mnoge VPN usluge odustale od podrške Netflixu. Izvrsna VPN usluga za Netflix imat će bogatu poslužiteljsku mrežu i mnoštvo IP adresa za koje ćete izabrati.

Alternativa za nelokaciju za korištenje s Netflixom

Iako su mnogi pružatelji VPN usluga bacili ruke u zrak kada se radi o dobroj borbi s Netflixom, postoji jedan pružatelj VPN-a koji odbija donijeti pobjedu streaming gigantu, omogućavajući korisnicima da zadrže pristup streamingu i brzo reagiraju kada su novi IP adrese su u potrebi.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je iznova i iznova dokazao da je daleko najučinkovitiji alat za održavanje pristupa bilo kojem sadržaju s Netflixa, bez obzira gdje se nalazite. Ova VPN usluga koristi sve svoje resurse da bi se nastavila s Netflixom, brzo reagirajući postoji li ikada problem s strujnim gigantom.

ExpressVPN također ima puno informacija na svojoj web stranici za korisnike koji će možda trebati savjete za optimizaciju svog Netflix iskustva. Tamo ćete pronaći i najčešće postavljana pitanja od strane korisnika. To uključuje jedno od najvećih pitanja, hoće li VPN usporiti strujanje Netflixa.

“Svi VPN-ovi mogu potencijalno usporiti internetsku vezu, ali ExpressVPN je jedan od najbržih, a korisnici rijetko primijete razliku.

Zapravo, upotreba VPN-a zapravo može poboljšati vašu vezu ako vaš ISP zaustavlja Netflix promet. U svakom slučaju, primijetite li pad kvalitete videozapisa, svakako se obratite’Odabrali ste američki poslužitelj najbliži vašoj stvarnoj lokaciji.

Ako ti’Ako koristite uređaj za streaming medija poput Apple TV-a, možda biste trebali pokušati gledati Netflix s MediaStreamer-om, koji je uključen u svaku pretplatu na ExpressVPN.”

To je važno jer kad je u pitanju brzina, jer je poznato da VPN usporava internetsku vezu za čak 60% ili čak 70%. ExpressVPN nema takvih problema jer je to trenutno najbrži VPN na tržištu, i ne samo to, već pruža konstantno velike brzine.

Možda ćete pronaći da će vam VPN usluga veza biti unutar oko 20% vaše uobičajene brzine. To znači da se možete prilagoditi usluzi Netflix, obaviti internetsko bankarstvo i provjeriti svoju e-poštu, a da ne primijetite nikakvu razliku u vašoj vezi..

Trebali biste razmišljati o broju poslužitelja jer Netflix blokira te IP adrese s nekoliko korisnika na njima. ExpressVPN ima preko 3.000 u 94 raspona na 160 lokacija, a Sjeverna Amerika i Europa imaju najbolju pokrivenost.

Kada tražite dobavljača VPN-a za Netflix, tražiti ćete sve svoje uređaje, uključujući vaše računalo, prijenosno računalo, tablet ili pametni telefon, tako da u pokretu možete gledati svoje omiljene emisije. ExpressVPN kompatibilan je sa svim glavnim platformama i ima namjenske aplikacije za Windows, Mac i Linux, kao i mogućnosti usmjerivača. S druge strane, mobilne platforme poput iOS-a, Android-a i Blackberry-a imaju i svoje aplikacije.

Ostati privatni dok gledate Netflix je neophodno. ExpressVPN ima jurisdikciju na Britanskim Djevičanskim otocima, u potpunosti iskorištavajući nedostatak zahtjeva za zadržavanje podataka u državi. Vaša privatnost je tako strogo zaštićena, da također imate mogućnost upotrebe Bitcoina za plaćanje pretplate na ExpressVPN.

Služba za korisnike također je važan čimbenik’ne želim sjediti okolo i čekati odgovor na vaša pitanja danima, ili još gore, tjednima. Osim usluge e-pošte i detaljnih vodiča na web mjestu, ExpressVPN ima i 24-satni internetski chat koji je dostupan tijekom cijele godine, a odmah će vam se javiti o svim problemima..

Postoji i 30-dnevno jamstvo povrata novca, pa ako odlučite da volite ExpressVPN tijekom suđenja, imajte na umu da oni’nudite SPECIJALNU UGOVOR za čitatelje sigurnih misli: besplatno 3 mjeseca (49% uštede) na njihovom godišnjem planu pretplate.

Ako želite znati više o ExpressVPN-u, pročitajte našu cjelovitu recenziju.

2. CyberGhost

CyberGhost je fantastičan za gledanje Netflixa jer ima preko 5.900 poslužitelja na više od 90 lokacija širom svijeta.

Jedan od najboljih aspekata ove VPN je taj da će osigurati vašu privatnost, a sjedište joj je u Rumunjskoj.

“Ne bilježimo stvarne IP adrese, ne bilježimo dodijeljene poslužitelje, ne evidentiramo vrijeme prijave ili odjave, ne spajamo nikakve stvarne podatke (poput podataka o kupnji) u podatke računa, ne bilježimo podatke o prometu (npr. Koji posjećuju se web stranice) niti bilo kakve podatke poslane putem CyberGhost poslužitelja.

CyberGhost VPN niti ne primjećuje niti bilježi sadržaj poput chat poruka, telefonskih poziva, video chatova ili drugih komunikacijskih oblika, niti pohranjuje IP adrese (ne one kojima se korisnici obraćaju, a ne one koje korisnici imaju prilikom prijave u CyberGhost VPN mrežu ). Nadalje, nije moguće zabilježiti koji je račun prijavljen na koji poslužitelj u koje vrijeme niti povezati stvarnu osobu s određenim CyberGhost VPN računom.”

Možete koristiti do sedam uređaja odjednom, a tu je i ponuda vojne zaštite, kao i OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokoli, a također i prekidač za uklanjanje.

3. Surfshark

Druga opcija za obilazak geo-blokova je korištenje usluge najboljeg novog VPN-a za 2019. Surfshark je sjajna alternativa koja vas neće iznevjeriti u prevladavanju ograničenja koja postavlja Netflix.

Surfshark ima preko 800 poslužitelja širom svijeta na 50 lokacija i broji. Svojim korisnicima nudi brzu vezu s rasvjetom, a jedna je od najjeftinijih opcija koje su dostupne na tržištu. Ovaj pružatelj VPN usluga zove i Britanske Djevičanske otoke domom, što znači da više nikada nećete morati razmišljati o mogućnosti da vaše internetske pokrete prate vaš internetski pružatelj usluga, vladine agencije ili trgovci trećih strana..

Što se tiče evidentiranja podataka, Surfshark neće bilježiti stvari poput vašeg imena, mrežne aktivnosti, IP adrese, povijesti preglednika, propusnosti lokacije ili vremenske oznake sesije. Imat ćete luksuz da odmah s nekim razgovarate jer Surfshark nudi 24-satni chat putem interneta, pomažući vam da riješite svoje probleme u najkraćem mogućem roku.

Najbolji dio Surfshark iskustva je taj što ćete moći koristiti neograničen broj uređaja s jednom Surfshark licencom, što znači da se možete osigurati kao i cijela obitelj..

ZenMate će sigurno zaobići ograničenja Netflixa, kad drugi ne uspiju, ali će vam također omogućiti pristup Spotify i Sling TV. Postoji jednostavna instalacija, a dostupne su i aplikacije za preglednike Firefox, Chrome i Opera. ZenMate je također nedavno objavio novu aplikaciju pod nazivom ZenMate 5 koja ima mogućnost zaštite čak pet vaših uređaja. Kompatibilan je s uređajima Mac, Windows, iOS, Android i Amazon.

Ostale izvrsne usluge koje volimo kao alternative uključuju i ProtonVPN koji dobiva vrhunske ocjene za rad s Netflixom, kao i mogućnost izrade freemium plana bez ikakvih ograničenja propusnosti i više istodobnih veza.

Zaključak

Kad tražite oko Netflixovih blokova, Unlocator je DNS usluga koja više ne radi. Div koji struji može otkriti vašu lokaciju izvan SAD-a i zabranit će vam upotrebu njegove usluge.

Dobra vijest je da ovo nije’t jedini odgovor. Najbolje je rješenje uložiti u pravi VPN koji će vam omogućiti prilagođavanje omiljenim filmovima i TV emisijama unatoč vašem geografskom položaju.

Nažalost, nisu svi VPN-ovi stvoreni jednako, a s ograničenim poslužiteljima Netflix je u mogućnosti blokirati one davatelje VPN usluga koji imaju brojne korisnike s istom IP adresom. Uvijek se možete osloniti na vrhunske VPN usluge poput ExpressVPN-a koji imaju velik broj poslužitelja širom svijeta, a oni će brzo reagirati ako imate problema s Netflixom, pružajući više poslužitelja kad situacija to zatraži.

Pravi VPN za Netflix također mora imati sjajnu politiku privatnosti, dostupne agente za korisničku uslugu kao i velike brzine koje će osigurati maksimalne performanse za kvalitetu strujanja.

Željeli biste odabrati VPN uslugu s 30-dnevnim jamstvom povrata novca, koje će djelovati kao probno razdoblje za vaše Netflixove potrebe. Ako uopće niste zadovoljni uslugom, samo obavijestite tim za korisničku službu i dobit će vam povrat novca, omogućujući vam da potražite drugu uslugu.

Ako ti’Trenutačno niste upoznati s VPN-ovima, sve prethodno spomenute VPN usluge imaju jednostavne aplikacije koje se mogu koristiti bilo na vašem radnom računalu, bilo pametnim uređajima. Jednostavno navigacijsko sučelje s brzom instalacijom osigurat će da ćete Netflix gledati prije nego kasnije.

Iako Unlocator isn’Ako ne radite s Netflixom, istina je u tome što ova elektrana za strujanje postaje stroža zbog svojih ograničenja i za sigurnost veze možete se osloniti samo na provjerenu i plaćenu VPN uslugu i omogućiti anonimno strujanje iz bilo kojeg kuta svijeta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me