Шта показује провера образовања?

Можда нисте тако паметни као Ајнштајн или интелектуалац ​​као Стивен Хокинг, али то није тако’мислим на тебе’нужно сте задовољни да остатак живота проведете са неким ко лаже о њиховом стандарду образовања. Иако потенцијални послодавци најчешће требају да провере проверу образовања, они то раде’нисте једини који’Пронаћи ћу резултате такве претраге као информативне и корисне.


Најбољи процеси верификације образовања не само да ће открити које је школе полазник похађао, већ и када су биле тамо и које су квалификације остале. Без обзира да ли желите да проверите да ли је ваша званична академска историја тачна или желите поново да проверите некога другог, услуге интернетске провере у позадини могу вам помоћи да добијете тачне резултате за неколико минута.

У овом чланку

Како да извршим проверу позадине образовања?

У већини случајева извршење провере образовања је једноставан процес који траје само неколико радних дана и захтева само особу’имена и презимена или чак само телефонски број.

Када је у питању шта ће се приказати у позадини провере, што више информација можете да унесете о појединцу, тачнији су и свеобухватнији резултати, али ако имате само име,’још увек је довољно за почетак. Чак и ако особа чије образовање желите да верификујете студира у иностранству, са робом ће се ипак наћи поуздана провера.

Имајући то у виду, за неке процесе верификације образовања требате мало више радити и од вас ће бити потребно да уз полно име, датум рођења и број социјалног осигурања поднесете и следеће:

  • Име и адреса последњег похађања института
  • Име и адреса средње школе
  • Датуми и крајњи датуми периода студија и назива степена
  • Диплома
  • Транскрипти

Да бисте извршили провјеру основног образовања помоћу интернетске услуге провјере позадине, све што требате учинити је одабрати услугу и прећи на њену веб страницу. ти’Одмах ћемо видети опције за претраживање и у већини случајева можете променити критеријуме помоћу картица на врху. Једном то’Завршите, унесите онолико доступних информација и притисните Ентер. Сајт ће сада урадити оно што је смишљено да ради иако ће неки, посебно ТрутхФиндер, постављати низ питања док ствара резултате, користећи свој допринос да сузи налазе.

Шта показује позадина образовања?

Најопсежнија провера школовања омогућиће вам следеће:

  1. Назив школе
  2. Предмети студирани или стечене квалификације
  3. Датуми студирања
  4. ГПА (просек бодова)

Врхунске услуге провјере позадине образовања

Не пружају све услуге провјере у позадини исту тачност резултата нити исте детаље, тако да је проналажење најбољег за провјеру основа образовања кључно ако је то’с ста’мотивишу вашу претрагу у првом реду.

Следеће компаније за проверу су брзе и поуздане, у неким случајевима дају свеобухватне и тачне резултате у року од неколико минута. Дозволити’погледајте и погледајте шта би вам једна од ових водећих компанија за провјеру последњих информација могла да говори о вашем најновијем датуму на мрежи.

# 1 Проверено

БеенВерифиед ће вам пружити прилично прецизно разумевање појединца’образовном позадином, и победио’И ту се само зауставите, копајући дубоко у прошлост да бисте открили све врсте тајни, од којих би неке могле постати више шок него откривање свог мужа који је напуштање средње школе, а не матурант из Иви Леагуе..

БеенВерифиед има прст на пулсу кад је реч о поузданим изворима података и већ је довољно дуго да зна тачно где да се тражим током провере школовања. Приступом десетинама јавних записа, БеенВерифиед обједињује информације са милијарди веб локација и других извора како би вам пружио јасну слику о некоме’живот. Од образовања до запослења, пребрзе карте до профила друштвених медија, БеенВерифиед ће све показати.

Приступ јавним записима често захтева нешто новца да се то промијени’тешко да је изненађујуће да су најбоље провере школовања оне које плаћате. Ипак, цене су углавном приступачне, а већина услуга кошта између 20 и 25 долара месечно за неограничене позадинске провере и извештаје.

Једина мана је, ако желите само један извештај’Осјећам се као ти’кашљете више у односу на претплату него што би требало да буде, мада 26,89 долара да потврдите да је ваш вереник дипломирао на Јелеу и да нема кривичну пријаву, је потпуна понуда..

Уз БеенВерифиед, чак и најопширнији извештај траје само неколико недеља, а такође вам не треба стално лебдјети рачунар. БеенВерифиед има практичне апликације компатибилне са Андроидом, Аппле Ватцх-ом и иОС-ом тако да можете да прегледате колико год људи желите док сте у покрету..

Иако неки људи читаве животописе дијеле путем интернета, многи људи више воле виши стандард приватности у свом животу, што откривање истине о њиховим прошлошћу чини мало изазовнијим. Срећом, обављање провјере позадине образовања с БеенВерифиедом је једноставно и једноставно, тако да не’Не треба вам диплома дипломе из ракетних наука да бисте је успели.

# 2 ТрутхФиндер

ТрутхФиндер је реномирана компанија за провјеру у позадини која свој процес верификације образовања чини много више од БеенВерифиед-а. Док БеенВерифиед и даље остаје уско у вези са оним што корисници могу открити проверама образовања, ТрутхФиндер посвећује читав чланак овом питању.

Чак иако ти’видео сам копију свог дечка’резиме или онај новог сусједа, те информације не бисте требали узимати по номиналној вриједности. Са истраживањем које показује да око 70% кандидата за посао преувеличава школска достигнућа на својим животописима, без копања,’нећу бити сигуран да ли је та првоступница с Принцетона стварна или измишљена.

Иако је познатији по мрачном претраживању веба који помаже жртвама крађе идентитета да пронађу своје приватне податке, ТрутхФиндер је ипак поуздан у погледу генерисања тачног записа о појединцу’с образовањем. Једна од најбољих ствари о ТрутхФиндер-у је да, чак и ако имате само адресу е-поште за унос критеријума претраге, и даље можете очекивати да у извештају видите историју образовања..

Ако желите да уђете у праву нечистоћу нечијег живота, можете се одлучити за премиум извештај који ће између осталог детаљно описати познате сараднике, ловачке дозволе, професионалне дозволе и могуће комшије..

Свако ко врши позадинску проверу ризикује да открије неугодна изненађења и док израђује извештај, ТрутхФиндер активира низ искачућих упозорења да припреми корисника за неке нежељене истине.

Нажалост, без обзира да ли резултати носе добре вести или лоше, ви’још увек ће морати да платим за њих и ТрутхФиндер’Цене су прилично стрме. Једномјесечна претплата кошта 27,78 долара и, опет, тамо’нема могућности за једнократни извештај.

Међутим, можете покренути онолико колико прегледате обрнути телефон само за 2 долара поп, тако да ако имате телефонски број особе чије образовање желите да проверите, ово је врло исплатив начин то. Не само да ће вам обрнути телефон дати информације о некој особи’Образовање и квалификације, ако су доступни, такође ће вам дати увид у њихове профиле друштвених медија и историју локација. Овде можете погледати нашу рецензију.

# 3 Пеопле Лоокер

Пеопле Лоокер је услуга прилагођена корисницима са поузданом евиденцијом стаза која врши претрагу и ствара резултате мало брже од ТрутхФиндер-а, али не’увек не укључују исту дубину информација у своје извештаје.

Док ТрутхФиндер покрива широк распон тема и укључује свеобухватне информације о некој особи’академска и радна историја, између осталог и разне друге ствари, Пеопле Лоокер је мало двосмисленији у томе’је пронађен. Другим речима, новац морате искашљати пре него што чак и видите која подручја особе’Историја је укључена у извештај.

Многи прегледани узорци показали су да уопште нема историје образовања, али су укључивали мање уобичајена подручја као што су бракови и разводи и професионалне дозволе. Иако би вам то могло бити корисно у неким случајевима’посебно заинтересовани за верификацију образовања, вероватно су боље опције БеенВерифиед или ТрутхФиндер.

Као и друге компаније за проверу позадине које су овде прегледане, Пеопле Лоокер има доступне апликације које су компатибилне и са иОС-ом и Андроид-ом. Доле сте победили’не укључите историју образовања у извештаје генерисане помоћу апликације осим ако не надоградите на плаћену претплату.

Рекавши то, надоградња на мобилној апликацији делује много јефтиније од одлучивања за претплату на мрежи. Једномјесечна претплата ће вам дати неограничено претраживање и коштати ће 22,86 УСД ако се пријавите на мрежи. Ако се с друге стране вратите на Гоогле Плаи, можете бесплатно преузети апликацију Пеопле Лоокер и надоградити је за само 7,16 УСД месечно. Нажалост, нисам могао да потврдим ове информације јер апликација није доступна изван САД-а. На жалост, то такође значи да ћете се можда потрудити да употријебите Пеопле Лоокер да откријете детаље о некоме’академску прошлост ако су се школовали у иностранству.

Иако постоје већа ограничења за Пеопле Лоокер’с услугом у поређењу са БеенВерифиед и ТрутхФиндер, то’и даље је реномирана услуга која ствара поуздане резултате. Једноставан за употребу и релативно јефтин, Пеопле Лоокер нуди свеобухватну услугу, али није’није најбоље за оне који желе да провере образовање.

Често је лагање о образовању?

Имате свако право да проверите појединца’Ако желите да се едукујете, мада се у неким услугама провере формулација’ веб странице можда сумњате у то. Док је’Незаконито је коришћење компаније која није ЦРА да би некога основао’подобност за запошљавање на основу њиховог образовања,’савршено је прихватљиво да га користите да бисте потврдили да ваш нови љубавни интерес не лаже и да сте дипломирали на Харварду пре три године.

Свакако, лагање о академским достигнућима није’не тако ретко као што се може очекивати и ако ви’Поново је појединац који цени образовање и финансијску стабилност коју обећава’исплати се да будете сигурни да је ваш партнер тај који каже да јесте. Напокон, лагање о пријему на факултете и квалификацијама чини се да је тренутно прилично популарно.

Пре неколико месеци објављено је да је утицајни човек Блац Цхина примљен на онлине курс у Харвард Бусинесс Сцхоол. Упркос дељењу слике њеног прихватајућег писма, убрзо се испоставило да је цела ствар превара и званичници Харварда су потврдили да такво писмо о прихватању није издато.

Лагање у животопису такође је изненађујуће уобичајено и према истраживању које је спровео ЦареерБуилдер, око једне трећине интервјуисаних послодаваца ухватило је кандидата који лаже, а око трећине њих лаже о њиховим академским квалификацијама.

Ако желите да будете сигурни да нико не вуче вуну преко очију и да ви’ако се не виђате са неким ко никада није успео више од неколико недеља на универзитету, провера образовања је најбољи начин за то. Наравно да не’не мораш имати диплому да би био интелигентан, али ако и ти’да се дружимо са неким ко каже да има кад нема’т, можда ћете морати да прегледате управо оно што’иде у вашој сивој материји.

Закључак

Најбоље услуге провере у позадини пружају детаљне и тачне информације у формату који’лако је разумети и навигирати. Такође помаже ако постоји распон расположивих критеријума за претрагу’Нису увек људи које знамо да желимо да истражимо. На примјер, ако сте управо упознали некога на мрежи, вјероватно је да имате његову адресу е-поште, али не нужно и њихова и презимена.

Иако вам то можда и није превише важно да ли је ваша вереница дипломирала на Иалеу или на факултету локалне заједнице, ако је лагала о томе, можда ћете се осећати другачије. Ниједан однос не може опстати ако се не заснива на поверењу, па би вам откривање истина о кући пре него што веза настави могло да вам уштеди пуно изгубљеног времена и болова.

Ако желите најновије и тачне информације са провјере провјере образовања, тада се морате одлучити за поуздану услугу провјере у позадини са солидном репутацијом и широким спектром извора података. БеенВерифиед и ТрутхФиндер означили су све оквире, иако БеенВерифиед држи своје место на првом месту захваљујући својим конкурентним ценама и лако читљивим извештајима. Иако је Пеопле Лоокер добра услуга провјере у позадини, то се не чини’Не можете направити врхунске податке о некој особи’образовање, али нуди одличну вредност за новац захваљујући повратном прегледу телефона који би, ако будете имали среће, могао да погоди прљавштину плаћа!

Не ограничавајте своје могућности тако што ћете се обавезати на везу са неким кога не познајете и у кога не можете да верујете. Провјерите сјеновиту прошлост вашег партнера из криминалне мреже с једном од најбољих услуга провјере доступних на крају крајева, да ли сматрате да су дипломирали на Харварду или су напустили Државни универзитет Фаиеттевилле (тренутно је рангиран као један од најгорих у САД-у), “то’боље је повриједити се истином него ли је утјешити лаж”.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me