PureVPN vs IPVanish detaljna usporedba

PureVPN i IPVanish su dva poznata VPN pružatelja koji nude oštre performanse i visoku pouzdanost. Ali što je najbolje, i koje su razlike između svakog od njih? To’s tijesnom konkurencijom između njih dvoje, pa ovdje’Sve što trebate znati o nekoliko jakih kandidata, a koji mi mislimo čini se na prvom mjestu!


I IPVanish i PureVPN vrhunski su VPN davatelji s nizom iskustava kada je u pitanju internetska sigurnost i strujanje. Oni’Ponovo su teški utezi kada je u pitanju brzina i pouzdanost, tako da su naši tehnički stručnjaci testirali obje marke kako bi došli do opsežne usporedbe prednosti i nedostataka svake od njih. Koji pobjeđuje u bojnom royaleu? To’s IPVanish vs PureVPN - neka’provjeri!

Izvođenje Kravata
Kravata
Značajke Kravata
Kravata
sigurnosti & Privatnost Gubitnik
Pobjednik
Korisnička podrška Kravata
Kravata
cijena Pobjednik
Gubitnik

Izvođenje

Dok IPVanish ima bolje brzine ako to’je ono što ti’njih zanima, oni’prilično si čak i u većini drugih aspekata. Oboje su postigli dobri učinak s obzirom na kašnjenje, s tim što PureVPN ima blagi prednost jer imaju više mjesta na poslužitelju za biranje. Ovo uključuje nišne lokacije poput Gvatemale i Jamajke, kao i pokrivenost u Kini.

Svaka nudi korisnicima neograničenu propusnost sa superbrzim poslužiteljima koji se mogu koristiti za P2P aktivnosti ili strujanje. Međutim, ti’P2P ćete moći koristiti samo na odabranim poslužiteljima sa PureVPN.

Nismo imali problema s bilo kojim pružateljem usluga tijekom testiranja, niti je bilo pada u vezi. Možete se prijaviti s pet istodobnih uređaja dok upotrebljavate bilo VPN, bez ikakvog zaostajanja da koristite svoje američke i britanske poslužitelje.

Kao oni’Razmjerno su bliski po ukupnom učinku, detaljno smo provjerili njihove značajke kako bismo ih razdvojili.

Značajke

Dostupne usluge streaminga: Najvažnije pitanje za većinu korisnika je da li vi’Moći ćete pristupiti Netflixu. Nažalost, niti jedan se ne može obvezati na deblokiranje popularnog servisa za streaming, ali oba se mogu koristiti za deblokiranje struje Hulu i Amazon Prime. PureVPN može pristupiti i BBC streamovima, što je jedna značajka koju IPVanish može’Ne podudaraju se.

Mobilne aplikacije: Oba davatelja imaju nativne iOS i Android aplikacije, iako ste pobijedili’ne možete koristiti PureVPN s Windows telefonom. To’s većinom korisnika nije problem, ali podrška nativne aplikacije potrebna je ako planirate koristiti VPN na mobilnom uređaju.

protokoli: PureVPN koristi OpenVPN, L2TP, PPTP i SSTP za sveobuhvatan raspon protokola. IPVanish ne’ne dopuštaju SSTP, tako je’pobjeda za PureVPN.

IP adrese: PureVPN ima preko 80.000 IP adresa, dok IPVanish ima 40.000 za izbor. Tamo’jasan je pobjednik, iako se 40.000 ne može njuškati.

Brzina i širina pojasa: Vas’Bit ćete slobodni koristiti bilo koji VPN onoliko dugo koliko želite jer obje nude neograničenu propusnost u kombinaciji s velikim brzinama. Za početak povezivanja IPVanish-a trebalo je malo više vremena, za 14 sekundi u odnosu na 10 PureVPN. Iako je tako’vrijedi čekati s obzirom na to’s brža cjelokupna, što je najvažniji aspekt za većinu korisnika.

Metode Plačanja: Često se zanemaruje, svaki VPN ima niz načina plaćanja, uključujući anonimne opcije ako želite ostati anonimni.

Sigurnost i privatnost

I PureVPN i IPVanish imaju AES 256-bitnu enkripciju za zaštitu podataka. Svaka nudi i funkciju prebacivanja prekida, tako da vi’Nećete se brinuti zbog pada VPN veze tijekom upotrebe, pogotovo ako koristite javni Wi-Fi.

Što se tiče politike dnevnika, PureVPN ima strogu politiku privatnosti, dok se IPVanish također obvezao na čuvanje ništice. Bilo koji će vas zaštititi i neće otkriti detalje vaše veze, s malo ih što bi moglo razdvojiti u vezi s tim.

PureVPN omogućuje vam VPN preko Torina izvorno putem njihovih aplikacija, pružajući im još jednom prednost ako želite više opcija za privatnost dok ste na mreži.

Služba za korisnike

VPN korisnička usluga općenito je hit ili nedostaje, ovisno o nizu čimbenika, uključujući veličinu tvrtke i mjesto na kojem se nalaze’temelji se.

PureVPN ima podršku za chat uživo kao i e-poštu, dok će IPVanish ponavljanja odgovarati samo putem e-pošte jer na njihovoj web stranici nemaju funkcionalnost za chat.

Vremena odgovora brže su kod PureVPN-a, jer djeluju 24/7. Vas’Morat ću pričekati dok se ured ne otvori IPVanish, a praćenje e-pošte trajat će najmanje nekoliko sati da stigne u vašu poštu.

S druge strane, podrška za chat uživo nije’Uvijek korisno, a neke od poruka koje smo dobili od PureVPN očito su bili generički odgovori izrezani i zalijepi.

cijena

PureVPN ima tri plana za odabir, od kojih svi uključuju a 7-dnevna garancija povrata novca:

IPVanish također nudi tri plana cijena, a svi oni dolaze sa 7-dnevna garancija povrata novca:

Dogovor od 24 mjeseca koji nudi PureVPN očito je primamljiv na 2,45 dolara mjesečno, ali to je dugoročni ugovor. Oni’cijena se uspoređuje ako’tražite nešto fleksibilnije, tako je’se stvarno svodi na osobne preferencije.

Mi’mogu tvrditi da IPVanish’Razlika u vrijednosti od 0,05 dolara vjerojatno vrijedi samo za brzine, osim ako niste vi’ponovo korisnik Windows telefona koji planira koristiti vaš VPN putem Tor mreže. Za sve ostale IPVanish je vjerojatno najbolja vrijednost za novac.

Zašto više volimo IPVanish nad PureVPN

Kada je u pitanju PureVPN vs IPVanish, to’jasno je da oni’slični su u pogledu cjelokupnog korisničkog iskustva i kvalitete njihove usluge. Oboje rade na tome da vas sačuvaju dok ste’ponovno na mreži, ali uspjeli smo odabrati pobjednika.

Dodatni poslužitelji, dodatni protokoli i poboljšana usluga kupcima’Pronaći ću sa PureVPN učini ga dostojnim suparnikom, ali IPVanish zaraditi teško pobjeđivanu pobjedu zahvaljujući većim brzinama i pouzdanosti. Sa preko 15 godina iskustva oni’isprobani i pouzdani davatelj usluga, a možete’ne mogu pogriješiti s njihovim VPN-om.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me