Pogledajte ESPN mrežno strujanje u inozemstvu

Gledajući koliko kanala i emisija emitira ESPN’s mrežom, ako možete’Ako im ne pristupite, nedostaje vam mnogo sportova (posebno zato što imaju monopol na emitiranje i muškog fakulteta i profesionalnog sporta).


Budući da je ESPN emiter sa sjedištem u SAD-u, pretpostavlja se da ostatak svijeta nije namijenjen gledanju utakmica i igara ESPN televizija. Dok aplikacija WatchESPN omogućuje gledanje ili strujanje ESPN-a izvan kuće, dostupna je samo u SAD-u.

Ako možeš’ne pristupate ESPN-u, nedostajete vam na svim tim kanalima:

 • ESPN
 • ESPN2
 • ESPN3
 • ESPNU
 • ESPNews
 • ESPN Deportes
 • ESPN ciljna linija
 • ESPN zujalica
 • Mreža Longhorn
 • Mreža SEC

Namjenski sportski kanali velika su stvar za ljubitelje sporta, a napuštanje zemlje kako bi živjeli ili putovati ne bi trebalo’ne može biti kompromis za njih.

Ovdje je vodič o tome kako strujati ESPN izvan SAD-a.

Ako ne’Ne želim čitati cijeli članak, ovdje’a naš popis najboljih VPN-ova za gledanje ESPN-a:

 1. ExpressVPN Izvrstan za brzinu, vrhunsku sigurnost, veliku mrežu poslužitelja i čuva vašu anonimnost i privatnost.
 2. Cyberghost Ogromna količina poslužitelja, brze brzine veze i konkurentne cijene.
 3. NordVPN Ima dvostruku VPN, šest istodobnih veza, iznadprosječne značajke privatnosti.
 4. Surfshark Velika mreža poslužitelja, Nema ograničenja podataka ili propusne širine, Neograničene istovremene veze uređaja.
 5. ProtonVPN Neograničen besplatni VPN, potpuna sigurnost

U ovom članku

Zašto mogu’t Pristupam ESPN-u internacionalno?

Prava na emitiranje koje je ESPN kupio za streamanje sportskih igara i utakmica odlučivat će gdje se te emisije mogu emitirati. Uz to, reklamna mjesta koja ESPN prodaje dok će se igre za emitovanje prodavati s određenom publikom i lokacijama na umu. Posebno za velike igre.

Zbog toga ESPN blokira pristup korisnicima koji pokušavaju gledati igre izvan SAD-a. To čine čitanjem IP adrese računala koja pokušavaju strujati sadržaj putem aplikacije WatchESPN i putem interneta.

Najbolji VPN za ESPN

# 1 ExpressVPN - preporučuje se VPN za gledanje ESPN-a svugdje

ExpressVPN je naš VPN pružatelj broj jedan kada pokušavamo strujati ESPN iz inozemstva. To je pouzdan, konzistentan i izvrsna vrijednost za novac.

 • Neograničena propusnost - ovo je idealno kada se uživo prenosi ESPN, pogotovo ako pokušavate gledati važnu utakmicu ili utakmicu. ExpressVPN ne gasi širinu pojasa kako bi se osigurao maksimalni užitak korisnika
 • Brze brzine - Gledanje online sportskih igara uživo putem ESPN i ExpressVPN lako je zahvaljujući VPN davatelju’s velikim brzinama veze
 • Veliki broj lokacija poslužitelja - To znači da korisnici ExpressVPN-a mogu gledati ESPN dok putuju u inozemstvo, kao i sve ostale geo ograničene sadržaje koji su i online.
 • Stroga pravila o privatnosti - ExpressVPN ima neke od najstrožih pravila o privatnosti kako bi se osigurala sigurnost korisnika
 • 30-dnevna garancija povrata novca - ExpressVPN kupci mogu tražiti povrat novca bez ikakvih pitanja

Cijena: Tako niskih 6,67 dolara mjesečno, za dvanaest mjeseci tri mjeseca besplatno

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

Više o ExpressVPN-u pročitajte u našem stručnom pregledu.

# 2 Cyberghost

Cyberghost je još jedna sjajna opcija za gledanje ESPN-a na mreži. Poznat je kao jedan od najboljih u privatnosti i čuvanju podataka skrivenih od znatiželjnih očiju.

 • Ogromna količina poslužitelja - Cyberghost ima nevjerojatnih 200 poslužitelja u SAD-u, tako da gledanje vaših omiljenih sportskih utakmica i komentara uopće neće biti problem..
 • Konkurentne cijene za kupce iz SAD-a - ako se nalazite u SAD-u, imate sreće, jer su cijene tvrtke Cyberghost niže ako ste u Sjedinjenim Državama.
 • Velike brzine veze - CyberGhost ima super velike brzine, tako da možete biti sigurni da ćete gledati igru, bez međuspremnika.
 • Vođa šifriranja - Cybertghost jedan je od vodećih pružatelja usluga kada je u pitanju privatnost. Njihove inovativne tehnike šifriranja pouzdane su, tako da možete sačuvati svoj internetski identitet skrivenim.
 • 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Cijena: Samo 2,75 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite uz Cyberghost.

Pročitajte više o Cyberghostu u našem stručnom pregledu.

# 3 Surfshark

Surfshark se iz različitih razloga udobno svrstava na naš popis najboljih VPN-ova za ESPN. Možda je najistaknutija njegova velika vrijednost s obzirom na količinu značajki koje pruža.

 • Velika mreža poslužitelja - VPN korisnicima je potrebna velika mreža poslužitelja za pristup ESPN-u. Konkretno, potreban im je veliki broj poslužitelja sa sjedištem u SAD-u za dodjelu američke IP adrese. Surfshark ima obilje sjedišta u gradovima koji su isprekidani širom Sjedinjenih Država.
 • Nema pravila za zapisnike - S obzirom na to da je pristup sadržaju koji je blokiran korisnicima izvan Sjedinjenih Država sivo pravno područje, to’sjajno je koristiti VPN davatelja koji ne vodi dnevnike. Surfshark ne bilježi mrežne aktivnosti koje štite identitet korisnika.
 • Brza povezanost - zahvaljujući velikoj mreži poslužitelja, Surfshark je u mogućnosti pružiti korisnicima brzu brzinu veze koja gledanje sportskih igara s ESPN-a čini zadovoljstvo.
 • Neograničena količina veza uređaja - Nije mnogo VPN pružatelja usluga omogućeno istovremeno povezivanje sa svojim poslužiteljima. No Surfshark omogućuje kupcima da povežu koliko god uređaja žele gledati nekoliko igara istovremeno, sve s istom pretplatom.
 • 30 dana garancije povrata novca - ako pretplatnici Surfsharka ne’Kao što je VPN proizvod koji se isporučuje, mogu dobiti potpuni povrat novca bez ikakvih pitanja.

Cijena: Samo 1,99 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite na Surfshark.

Više o Surfsharku pročitajte u našem stručnom pregledu.

# 4 NordVPN

NordVPN je jedan od naših preferiranih VPN-ova za gledanje ESPN-a tijekom putovanja izvan SAD-a. Pomoću nje osiguravate pobjedu’ne propustite nijednu igru ​​ili utakmicu kada ste izvan kuće.

 • Brza povezanost - NordVPN-ovi kupci nikada ne viđaju međusobno punjenje zbog brzih veza koje imaju velike brzine
 • Načini šifriranja 1. klase - NordVPN koristi dvostruku tehniku ​​šifriranja koja održava sigurnost korisnika bez usporavanja usluge koju pruža
 • 1300 poslužitelja na 60 lokacija - Ova ogromna i dobro smještena mreža poslužitelja znači da kupci rijetko čekaju da se povežu kako bi mogli odmah započeti s streamingom ESPN-a uživo
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca - Poput ExpressVPN-a, NordVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za ona rijetka vremena kada su kupci razočarani uslugom.

Cijena: Tako niskih 2,99 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

Pročitajte više o NordVPN u našoj stručnoj recenziji.

# 5 ZenMate

Gledanje ESPN-a bit će lagano ako se prijavite na ZenMate, jednu od nadolazećih VPN opcija koje su na tržištu trenutno dostupne kao:

 • Sve veći broj poslužitelja - imati stotine poslužitelja i brojiti u preko trideset zemalja može se činiti prilično malo manje u usporedbi s velikim puškama, ali treba imati na umu da je ovo nova VPN usluga i da je njen popis poslužitelja neprekidno uključen Porast.
 • Potpuna privatnost - ova VPN tvrtka provodi pravila o evidenciji, što znači da sve što ste dobili do interneta ostat će samo vaši podaci, govoreći
  "Ne pohranjujemo i ne bilježimo vaše osobne podatke koji se mogu koristiti za prepoznavanje vas ili onoga što radite na mreži. Ne pratimo vaše mrežne sesije. U stvari - možemo’t! Strogi njemački zakoni o zaštiti privatnosti reguliraju našu tvrtku’upotreba vaših podataka. Kao i mi’Ne pohranjujemo podatke u prvom redu, to također znači da možemo’ne smije biti prisiljen davati osobne podatke nekoj vladi ili ih prodavati trećim stranama. "
 • Nisu potrebni detalji za naplatu - da biste započeli s radom, možete uživati ​​u besplatnoj probnoj verziji od sedam dana, a sve što trebate je valjana adresa e-pošte. Sve podatke o naplati morat ćete unijeti samo ako želite nastaviti koristiti uslugu.

Cijena: Samo 2,05 USD mjesečno kada se prijavite na dvogodišnji plan.

Ovdje se prijavite uz ZenMate.

Više o ZenMate-u pročitajte u našem stručnom pregledu.

# 6 ProtonVPN

Da biste gledali ESPN u inozemstvu, morate se osloniti na sjajan VPN da biste se osigurali’ne propustim nijedan od velikih mečeva koji se odvijaju tijekom tebe’otišao. Volimo ProtonVPN za ESPN iz sljedećih razloga:

 • Neograničeno besplatno VPN - U ponudi je besplatna usluga tvrtke ProtonVPN’nemate bilo kakve propusne propise i možete se povezati s brojnim poslužiteljima u zemljama poput SAD-a, Nizozemske i Japana. Možete osigurati samo jedan uređaj, ali također biste trebali znati da sa besplatnim planom ne možete struji ili bujice. Prikladno je zapamtiti da li vam je potreban pametni uređaj pokriven za sigurno internetsko bankarstvo’putuješ.
 • Prava pravila nulta evidentiranja - To znači da ova švicarska tvrtka neće zadržati nikakve vaše podatke osim vaše posljednje vremenske oznake, “ProtonVPN poštuje svoje korisnike’ privatnost i provodi politiku No Logs. To znači da vaše VPN veze ostaju privatne i ne pohranjujemo podatke o vašim vezama ili web lokacijama koje posjetite.”
 • Potpuna sigurnost - Vojna zaštita, kao i IPSec, IKEV2, prekidač za zaustavljanje, Uvijek uključena i sigurna Core zaštitit će vaše pokrete sigurnim. “ProtonVPN-ova Secure Core arhitektura pruža našoj sigurnoj VPN usluzi jedinstvenu mogućnost obrane od mrežnih napada. Secure Core štiti vašu vezu usmjeravanjem prometa putem više poslužitelja prije napuštanja naše mreže. To znači da napredni protivnik koji može nadzirati mrežni promet na izlaznom poslužitelju neće moći otkriti pravu IP adresu ProtonVPN korisnika, niti će uskladiti aktivnosti pregledavanja s tim IP-om.”
 • 30-dnevna garancija povrata novca - ako želite’ako niste zadovoljni s ProtonVPN-om iz bilo kojeg posebnog razloga, uvijek možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana. Na raspolaganju je i 7-dnevno besplatno probno razdoblje plana Plus za potencijalne kupce.

Cijena: Samo 4 USD mjesečno

Ovdje se prijavite s ProtonVPN.

Pročitajte više o ProtonVPN u našem stručnom pregledu.

Kako odabrati VPN

Na tržištu postoji puno različitih VPN pružatelja koji nude različite značajke. Ovdje smo naveli naša 3 najbolja - posebno na umu gledanja ESPN-a u inozemstvu.

Da bismo ušli na naš popis najboljih odabira, ocijenili smo tvrtke na nekoliko značajki za koje vjerujemo da su apsolutna potreba za bilo koji VPN:

Broj poslužitelja - To treba biti što je moguće više. Broj dostupnih poslužitelja izravno je povezan s lakoćom s kojom se korisnici mogu prijaviti i povezati s poslužiteljem. Dakle, ako korisnici pokušavaju deblokirati ESPN iz Francuske za streaming sporta uživo putem ESPN-a, potrebno je brzo vrijeme veze.

Najbolje moguće metode šifriranja - VPN-ovi mogu biti sjajni zbog dodatne sigurnosti koju pružaju. Međutim, nisu svi davatelji usluga isti na način šifriranja ili imaju stroga pravila o privatnosti. Sve naše preporuke čine streaming ESPN uživo izuzetno sigurnim.

Brze veze - Osim što imaju nekoliko poslužitelja za brzu vezu, VPN-ovi moraju ponuditi brzu brzinu veze nakon uspostavljanja početne veze. Inače se sesije za strujanje uništavaju stalnim punjenjem. Kada pokušavate pristupiti ESPN-u iz Kanade, poželjet ćete osigurati najbržu vezu za gledanje svojih omiljenih sportova.

Neograničena propusnost - Čak i ako VPN ima sve gore navedene značajke, njegova cjelokupna usluga može se uništiti ako davatelj počne gasiti njegovu propusnost - posebno kada pokušava prenositi sportske igre uživo. To znači da će video početi zamrzavati i pikselirati, a važni dijelovi reprodukcije su potpuno promašeni.

Mogu li besplatno gledati ESPN u inozemstvu?

Možete, ali pod cijenu kvalitete video slike, a također i vaše mrežne sigurnosti.

Besplatni davatelji VPN-a mogu svoju uslugu ponuditi besplatno samo smanjujući troškove na drugom mjestu. To je zbog toga što besplatni VPN-ovi imaju manje mreže, pa su brza povezivanja i ne-spremljeni video streaming nemogući.

Kao drugo, poznati su davatelji besplatnih VPN-a da podatke o kupcima prodaju trećim stranama u nastojanju da zarade. Zbog toga jedan od glavnih razloga - čuvanja vašeg identiteta - za korištenje VPN-a, potpuno nestaje.

Kako gledati ESPN u Europi i inozemstvu

Ako se pitate kako gledati ESPN u Europi i inozemstvu, onda je to moguće, putem VPN-a ili virtualne privatne mreže. Korištenje VPN maskira osobu’s IP adresa.

Na primjer, kada želite prenijeti ESPN iz Velike Britanije, sve što trebate učiniti je prijaviti se na VPN pružatelja usluga’mreže poslužitelja i dodjeljuje im IP adresa od poslužitelja na koji su povezani. Ta je veza također šifrirana, što VPN čini iznimno siguran način pretraživanja interneta iz bilo kojeg razloga - od gledanja ESPN-a iz inozemstva do pregleda bankovnih podataka.

Mogu li prenositi ESPN uživo putem proxyja?

Opet možete, ali mi sigurno ne’ne preporučujem. Proxy poslužitelji djeluju, u jednom pogledu, poput VPN-ova - pružajući još jednu IP adresu i pojavu nove lokacije.

Međutim, oni ne pružaju sigurnost kakvu čine VPN-ovi, a mnogi je jednostavno ne daju’ne radim više. Web stranice poput ESPN svjesne su IP adrese koje proxy izdaju, pa blokiraju korisnike koji pokušavaju pristupiti sadržaju.

Što je WatchESPN i kako mogu strujati?

WatchESPN je aplikacija za streaming za gledanje svih vaših omiljenih sportskih igara. Aplikacija je besplatna ako imate pretplatu za kabel s ESPN paketom. Nažalost, aplikacija je dostupna samo u SAD-u. Međutim, njemu se može pristupiti s VPN-om ako se nalazite izvan SAD-a. Gledajte svoje omiljene nogometne ili bejzbol utakmice putem aplikacije WatchESPN i jednog od naših preporučenih VPN-ova.

Poanta

Naša glavna preporuka nije samo korištenje VPN-a ako želite gledati ESPN u inozemstvu, već se prijavite za jedan od ExpressVPN-a’s cijenama pretplatničkih planova.

Možete biti sigurni u pouzdanu uslugu tako da možete gledati čitave sportske igre, ako ne i turnire, a da pritom ne propustite bod, dodir ili pad gola.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me