NordVPN vs VyprVPN – Usporedba performansi, brzine, cijene

Pad žrtve krađe identiteta i brige o privatnosti prava je danas prilika’s internetskim svijetom. Zaštita VPN-om je dobar potez, ali pronalaženje pravog nije’uvijek lako. Danas nudimo dva kandidata koja bi mogla osvojiti krunu najboljeg VPN pružatelja usluga. Vidi kako VyprVPN i NordVPN složite se dolje!


Iako nam Internet omogućava povezivanje s ljudima širom svijeta i pristup mnoštvu besplatnih informacija, ove povlastice dolaze s velikom cijenom. Svake godine količina krađe i krađe identiteta brzo raste. Postoji, međutim, jednostavno, ali učinkovito rješenje: Virtualne privatne mreže (VPN-ovi). Te mreže omogućuju korisnicima da uspostave sigurnu vezu koja skriva njihove osobne podatke dok surfa webom i otvara pristup geo-ograničenom sadržaju.

Naš tim tehničkih stručnjaka ispituje dvije tvrtke, sudeći na temelju cijena, performansi i njihovih karakteristika. Danas’Njeni rivali su NordVPN i VyprVPN, koji nude nagradne pakete s neograničenom propusnošću i brzom vezom, ali jesu li jednako korisni? Pročitajte našu usporedbu VPN usluga da biste to saznali.

Posjetite nordvpn stranicu
Izvođenje Gubitnik
Pobjednik
Značajke Gubitnik
Pobjednik
sigurnosti & Privatnost Kravata
Kravata
Korisnička podrška Kravata
Kravata
cijena Gubitnik
Pobjednik

U ovom članku

Kako uspoređujemo marke

Da bismo osigurali da nam VPN usporedba daje jasnu sliku, svaki natjecatelj mjerimo na raznim značajkama, uključujući performanse, cijene, sigurnost i ostale ključne atribute koji sadrže najbolje VPN-ove.

Izvođenje

Dostupnost više poslužitelja povećava brzinu mreže i korisnicima omogućuje pristup većem sadržaju na mreži. NordVPN domaćin je 2.600 poslužitelja širom svijeta i nudi neograničenu propusnost za sve svoje korisnike. VyprVPN, s druge strane, ima samo oko 700 poslužitelja širom svijeta, ali uspijeva uskladiti NordVPN u smislu neograničene propusnosti.

Da biste dosegli najviše korisnika, svaka je usluga dostupna za Windows, Mac, iOS i Android uređaje, iako VyprVPN nudi samo do 5 istodobnih veza u odnosu na NordVPN’s 6.

Značajke

Dostupne usluge streaminga. Pristup geo-ograničenom sadržaju glavna je značajka za većinu VPN-a i obavezno za korisnike. NordVPN omogućuje svojim klijentima gledanje omiljenog sadržaja na Netflixu, Amazon Prime i još više, dok VyprVPN ne može pristupiti Netflixu, ali će podržati mnoštvo drugih streaming usluga kao što su BBC, Amazon, Hulu, Pandora, iTunes i drugi.

Mobilne aplikacije. Mobilni uređaji su glavni mrežni izvor za nas i svakodnevno se povezuju s nekoliko mreža. I NordVPN i VyprVPN razvili su aplikacije za Android i Apple uređaje, tako da klijenti mogu uživati ​​u istoj razini sigurnosti u pokretu kao i kod kuće..

protokoli. Protokoli enkripcije pružaju sigurnost i personalizaciju za korisnike koji se bave tehnologijom. NordVPN koristi IKEv2 i IPsec protokole za šifriranje na otvorenom softveru, što povećava vezu’brzina i sigurnost. Dajući mu malu prednost, VyprVPN nudi nekoliko alternativa, uključujući OpenVPN za potpunu, potpuniju kontrolu privatnosti.

Nema trećih poslužitelja. VPN-ove koje nemaju’Ne posjedujte poslužitelje na kojima domaćini korisnici su u velikoj opasnosti od kršenja ili curenja podataka. Srećom, NordVPN i VyprVPN navode da ne koriste niti dopuštaju treće poslužitelje.

P2P mreža. Podrška za P2P mreže znači da tvrtke nisu u redu s korisnicima koji preuzimaju bujice, a mi smo bili sretni kad obje tvrtke izričito podržavaju ovu aktivnost.

Ubrzati. Svaka od testiranih marki navodi da pružaju brzu vezu zahvaljujući svojim mrežama i različitim protokolima. U testovima, NordVPN je usporio brzinu samo neznatno, dok VyprVPN nije pokazao primjetan utjecaj na preuzimanja ili veze.

Povrat novca zagarantovan. Ponekad VPN nije’Ne odgovara korisniku, a povrat je dobar način da kupci testiraju uslugu. NordVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, dok VyprVPN ne nudi povrat sredstava za svoje proizvode.

Sigurnost i privatnost

Sigurnost je glavna briga kada uspoređujemo VPN usluge. Dok NordVPN koristi IPsec i IKEv2 protokole, VyprVPN nudi šifriranje s PPTP, L2TP, Chameleon i OpenVPN koji je poznat po pouzdanoj sigurnosti. Obje marke nude prekidače za uklanjanje ako se prekine sigurna veza ako naiđe na poteškoće i niti jedna tvrtka ne vodi evidencije kupaca, pomažući osigurati potencijalne korisnike da su njihove sigurnosne potrebe prioritetne.

Služba za korisnike

Podrška je od vitalne važnosti za bilo koju internetsku tvrtku koja ugošćuje non-stop usluge. Kako bi udovoljilo potrebama korisnika, VyprVPN održava podršku za svoje korisnike putem chata, e-obrasca ili podrške putem e-pošte. NordVPN’s timom za korisničku podršku možete kontaktirati putem obične pošte, e-pošte ili njegovog e-obrasca dostupnog na web mjestu tvrtke. Oba tima su na raspolaganju odgovoriti na vaša pitanja 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

cijena

NordVPN ima četiri plana plaćanja: dvogodišnji će plan biti 3,99 dolara mjesečno, jednogodišnji plan 6,99 dolara mjesečno, a jedan mjesec 11,95 dolara. Možete isprobati uslugu besplatno tri dana ili nabaviti svoju novac vratiti u roku od 30 dana.

VyprVPN ima samo dva paketa: osnovni VyprVPN koji godišnje košta 5,00 USD godišnje i VyprVPN Premium koji godišnje iznosi 6,67 USD mjesečno. Ako se odlučite plaćati iz mjeseca u mjesec, cijene se povećavaju na 9,99 dolara za osnovni paket i 12,95 dolara za Premium ponudu. Za razliku od svog kolege, VyprVPN nažalost ne nudi povrat sredstava.

Bliska veza između VyprVPN i NordVPN

S obzirom na to da su naši stručnjaci imali pozitivna iskustva sa svakom od testiranih marki, u ovoj VPN usporedbi bilo bi prilično teško odabrati jedno nad drugim. Oboje ipak nude slične sjajne značajke VyprVPN čini se da je bolja alternativa za korisnike koji traže prilagodbu i brže brzine za preuzimanje i pregledavanje. Međutim, NordVPN još uvijek je korisno rješenje i prikladnije za korisnike koji traže više značajki i veću raznolikost lokacija poslužitelja. Pogledajte kako se svi naši nabrojani VPN-ovi uspoređuju u našoj tablici i javite nam postoje li dvije marke’volio bih vidjeti kako ide glavom u glavu!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me