Najbolji VPN za Snapchat

Preporučujemo ExpressVPN za deblokiranje Snapchat-a i bilo koje druge platforme za društvene poruke. Ako je Snapchat blokiran u vašoj školi ili vašem radnom mjestu, ili vi’putujete u zemlju u kojoj je Snapchat zabranjen, potreban vam je najbolji VPN koji će vam omogućiti pristup cijelom internetu i istovremeno čuvati vaše podatke.


Snapchat je popularna platforma za društvene mreže koja korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija i videozapisa. To je zabavan način da budete u korak s prijateljima, ali ne možete mu pristupiti svugdje. Snapchat je blokiran u većini škola, i to zato što uprava ne želi da školarci koriste društvene medije tijekom sati učenja i zato što je Snapchat postao opasno popularna platforma za zlostavljanja. Mnoga su radna mjesta također blokirala to u nadi da će radnici biti produktivniji bez ometanja Snapchat.p-a

Ali nije’samo škola i radno mjesto zabranjujući Snapchat. Sljedeće su zemlje također blokirale aplikaciju:

  • Iran
  • Kina
  • Vijetnam
  • Sjeverna Koreja
  • purica

Ovi uglavnom represivni režimi ne vole društvene medije jer ima previše slobode govora, ali zato što Snapchat postovi nestaju nakon određenog vremena, to predstavlja još veću prijetnju njihovoj stabilnosti. Korisnici se manje plaše posljedica govora, kad znaju da će njihov post biti izbrisan u potpunosti u roku od jednog dana.

Nabavite ExpressVPN za Snapchat još danas!

U ovom članku

Deblokirajte Snapchat u školi, na poslu ili u inozemstvu s VPN-om

Ako želite deblokirati Snapchat i dalje ga koristiti u školi ili na poslu za vrijeme odmora ili tijekom putovanja u zemlju u kojoj’zabranjeno je, ti’Trebat će vam koristiti Snapchat VPN. VPN koristi se za sakrivanje vaše IP adrese i šifriranje svih vaših odlaznih i dolaznih podataka. Ovako možete deblokirati Snapchat; otkad vam pruža ISP’ponovno koristite za povezivanje s internetom može’Ne kažem svoju lokaciju, ne zna’ne može vas blokirati u pristupu bilo kojoj web lokaciji koja vam se sviđa.

Kako deblokirati Snapchat pomoću Snapchat VPN-a:

  1. Izaberite najbolji VPN za Snapchat od pet preporučenih u nastavku
  2. Preuzmite VPN aplikaciju za svoj sustav (Android, iOS, Windows ili Mac)
  3. Povežite se sa sigurnim VPN serverom i počnite koristiti Snapchat

# 1 ExpressVPN

ExpressVPN ima 145 poslužitelja u 94 zemlje, tako da je uvijek poslužitelj u blizini. Ovo je ono zbog čega je Snapchat VPN tako odgovoran bez ikakvog zaostajanja, pa ne’Ne moram dugo čekati da vidim jesu li vaši prijatelji reagirali. Možete čak koristiti njegov brzinski test za odabir najbržeg poslužitelja koji je dostupan pri povezivanju. ExpressVPN od ovog trenutka će raditi na vašem telefonu, tabletu ili prijenosnom računalu’kompatibilan je sa svim operativnim sustavom uključujući i iOS 11. Ako imate problema s njegovim korištenjem, ExpressVPN’s korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno. Vojna enkripcija, curenje DNS-a, nulta pravila dnevnika i prekidač za zaustavljanje zadržavaju ono što objavite kao privatno da nitko oko vas ne može upasti na vaš Snapchat račun. Neograničena propusnost pruža vam potpunu slobodu korištenja P2P dijeljenja datoteka i bujica kako biste mogli gledati filmove i TV emisije te uživati ​​u igranju putem interneta.

Pročitajte ovaj ExpressVPN pregled i primijetite to ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Trošak po mjesecu:

1 mjesec: 11,95 USD
6 mjesec: 7,00 USD
1 godina: 5,95 dolara
2 godine: 3,29 USD

# 2 NordVPN

NordVPN ima više od 1.000 poslužitelja u 61 zemlji, što vam daje sigurnost’Bit ćemo vam jedan u blizini koji će vam pomoći da brzo otključavate Snapchat. NordVPN donosi vam brzina učitavanja za Snapchat, tako da ne morate čekati da biste komentirali fotografiju svog prijatelja, a neograničena propusnost omogućuje vam uživanje u streamingu i preuzimanju filmova i datoteka pomoću dijeljenja i torrentinga P2P datoteka. To’jednostavan je za korištenje uz dobru korisničku podršku kako bi vam pomogao ako se zaglavite. Konačno, značajke dvostrukog šifriranja, prebacivanja i uklanjanja nula (log logs) obećavaju da će ostati sigurni i anonimni kad budete’ponovno na mreži.

Pročitajte ovaj NordVPN pregled i primijetite to NordVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Trošak po mjesecu:

1 mjesec: 11,95 USD
6 mjesec: 9,00 USD
1 godina: 6,99 dolara
2 godine: 3,99 dolara

# 3 PrivateVPN

Pouzdan i brz VPN za Snapchat i sve ostalo što želite učiniti putem interneta, PrivateVPN u stvari može učiniti vaš Internet bržim jer ne gasi vaš pristup kao što je to vaš uobičajeni davatelj internetskih usluga. Možete ga koristiti i za dijeljenje datoteka P2P. PrivateVPN omogućuje vam promjenu lokacije koliko puta’između njegovih poslužitelja u preko 40 zemalja, tako da uvijek možete koristiti najbrži poslužitelj. To’kompatibilan je sa svim operativnim sustavom, uključujući Android, iOS 8 i novije verzije, Windows, Mac, Linux i usmjerivače. PrivateVPN koristi snažnu OpenVPN enkripciju i ne vodi nikakve zapisnike o vašoj upotrebi interneta ili osobnim podacima kako nitko ne bi mogao otkriti što ste’radiš na mreži.

Pročitajte ovaj PrivateVPN pregled i primijetite to PrivateVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Trošak po mjesecu:

1 mjesec: 8,21 USD
3 mjeseca: 5,63 dolara
1 godina: 4,15 USD

# 4 IPVanish

S pouzdanom 256-bitnom AES enkripcijom i nultom politikom zapisa, IPVanish pouzdan je način deblokiranja Snapchata i pregledavanja interneta bez da itko provali u vaše podatke ili provjeri što radite na mreži. Može se koristiti na najviše šest uređaja odjednom pa ga možete koristiti i na svom pametnom telefonu, prijenosnom računalu i tabletu za snimanje tijekom putovanja. IPVanish vam također daje neograničeno dijeljenje datoteka P2P i HD streaming, tako da su vaše internetske brzine uvijek visoke i vaše “sjedne” učitati odmah.

Pročitajte ovaj pregled IPVanish-a i primijetite to IPVanish nudi 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Trošak po mjesecu:

1 mjesec: 10,00 USD
6 mjesec: 8,99 USD
2 godine: 4,55 USD

Nabavite najbolji VPN za Snapchat

Sad kad i ti’saznali ste sve o značajkama naših pet najboljih VPN-a, možete odabrati najbolji VPN za Snapchat. najbolji VPN zaštitit će sve vaše osobne podatke od hakera, povezati vas sa svim zabavnim medijskim sadržajem koji želite bez poteškoća zbog geo-ograničenja ili zakona o kršenju autorskih prava te deblokirati Snapchat i sve druge blokirane aplikacije za društveno slanje poruka. Sada možete donijeti informiranu odluku o tome koji je dobavljač najbolji za vas, bilo da ste vi’tražiš najbolji VPN za školu (ali samo za vrijeme odmora!), za posao ili za vrijeme putovanja u zemlje koje zabranjuju Snapchat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me