Najbolji VPN za Sky GO u 2020. godini

Ako želite iskusiti najbolju televizijsku ponudu koju nudi britanska TV, želite se prilagoditi Sky Go-u. Međutim, ovaj je internetski portal dostupan samo stanovnicima Britanije i Irske, a poput Netflixa, Sky Go je poduzeo ozbiljne korake da spreči ostale korisnike da pristupe dostupnom sadržaju. Češće nego ne, zaustavit ćete se u svojim zapisima sljedećom porukom,


“Sky Go dostupan je samo korisnicima koji se povezuju iz Velike Britanije ili Republike Irske, nažalost, ne možemo potvrditi da se trenutno nalazite na tim teritorijima. Pokušajte ponovo kasnije.”

Najbolji VPN-ovi neće imati problem sa Sky Go-om’s novim ograničenjima i lako će zaobići sve barijere koje postavlja medijski gigant. Sastavili smo popis najuspješnijih VPN-ova koji će uspješno otključati Sky Go.

Za jedan jedini VPN koji vam omogućuje pristup Sky Go, nabavite ExpressVPN odmah.

U ovom članku

Najbolji VPN-ovi za Sky Go

# 1 ExpressVPN

Imati više od 100 poslužitelja u Velikoj Britaniji sjajan je početak zašto smo odabrali ExpressVPN kao najbolju opciju za gledanje Sky Go-a. Ukupno postoji više od 3.000 poslužitelja na 160 lokacija širom svijeta. To znači ako’Ako se želite prilagoditi iz SAD-a, postoji preko 100 opcija poslužitelja koje će vam omogućiti.

Imate neograničenu propusnost i podatke, kao i optimizirane poslužitelje nevjerojatne brzine. Za potrebe strujanja od vitalnog je značaja da se vaš odabrani VPN u tom aspektu ne prebacuje.

Nažalost, puno VPN tvrtki obećava brze veze, ali nude manje od prihvatljivih brzina. Bez obzira koji poslužitelj izaberete, to neće biti slučaj s ExpressVPN-om, omogućavajući vam brze streaming brzine sa servera širom svijeta..

Postoji mogućnost podijeljenog tuneliranja koju nudi ExpressVPN što osigurava da možete odabrati koji je promet šifriran. Ovaj VPN također podržava P2P aktivnost tako da možete torrent datoteke bez razmišljanja da biste mogli doći u probleme. Ovo je još jedna važna značajka, jer ne podržavaju sve torrente VPN.

Ne samo da ExpressVPN deblokira Sky Go, već djeluje i s drugim streaming platformama bez ikakvih problema, uključujući Netflix, BBC, Hulu i mnoge druge.

Sigurnost je nešto o čemu nećete morati razmišljati dvaput jer vam je zajamčena anonimnost dok ste na mreži koristeći različite protokole poput šifriranih DNS, L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP protokola, kao i mrežne zaključavanja. Mrežno zaključavanje djeluje slično kao prekidač za isključivanje što osigurava da se sve vaše mrežne aktivnosti završe ako VPN veza nestane.

Sučelje je nevjerojatno jednostavno za korištenje. Sve što trebate učiniti je prijeći na web mjesto ExpressVPN, odabrati plan pretplate i zatim preuzeti softver. Instalacija neće potrajati vrijeme uopće i pokretanjem jednim klikom ne može pogriješiti.

Tri ćete uređaja moći spojiti s jednom ExpressVPN vezom, ali ako želite zaštititi cijelo kućanstvo to možete učiniti instaliranjem usluge na usmjerivač..

Ako naiđete na neke probleme, ExpressVPN ima najbolju korisničku uslugu. Oni ne samo da imaju vodiče za upute na svojoj web stranici, već imate i tim za podršku uživo koji čeka da vam pomogne. Njihov stručan i brzi tim brzo će riješiti sve probleme i vratiti vas na gledanje Sky Go-a.

To’s vama ako je u redu’budite sigurni u sve planove i obruče kroz koje morate preskočiti kad ste preuzeli ugovor. Trebali biste znati da ExpressVPN također ima 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako još uvijek niste sigurni u tih trideset dana, novac možete uvijek dobiti bez pitanja.

Kao što možete vidjeti sa ogromne količine poslužitelja širom svijeta, munjevitom brzinom, besprijekornom zaštitom i fantastičnom korisničkom uslugom, ExpressVPN je najbolji izbor za gledanje Sky Go-a.

Ukratko, zato mislimo da je ExpressVPN najbolji za Sky Go:

 • Neograničena propusnost
 • Izuzetno velike brzine strujanja
 • Kompatibilan je s Android TV-om (Box) i Fire TV
 • Aplikacije dostupne za svaki uređaj
 • Sakriva vašu aktivnost struje
 • Nema zapisnika veze
 • Nema zapisnika aktivnosti
 • P2P mogućnost
 • Ping vremena koja su minimalno pogođena
 • ExpressVPN djeluje izuzetno dobro u zemljama visoke cenzure
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Velika međunarodna poslužiteljska mreža
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Izvrsna usluga kupcima
 • 99% produžnog jamstva
 • Do tri istodobne veze

ExpressVPN nudi i posebnu ponudu, ostvarite uštedu 3 mjeseca i 49% uštede svojim godišnjim planom pretplate!

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 2 Surfshark

Još jedna sjajna VPN opcija za otključavanje i gledanje Sky Go-a je Surfshark. U ponudi je preko 800 poslužitelja na oko 70 lokacija u 50 zemalja širom svijeta. S Windows, Mac, iOS i Android aplikacijama, kao i dodacima Chrome i Firefox, možda je najbolji dio ove VPN usluge to što niste ograničeni na broj istodobnih veza.

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, ali prije nego što se počnete znojiti zbog zakona zadržavanja na ovom mjestu, možete disati lako jer je Surfshark, baš kao i ExpressVPN, namjerno odabrao ovo mjesto jer tamo nema zakona o zadržavanju..

“BVI je možda britanski prekomorski teritorij, ali također ima popriličnu slobodu u pitanjima koja se odnose na njegove unutarnje poslove. Britanija bi mogla biti članica saveza poput 14. Oči, prisiljavajući ga da se pridržava drugih zemalja članica u pitanjima podataka i obavještajnih podataka, ali sjene takvih saveza ne obvezuju BVI.”

Čak i ako postoje sudski nalozi za preuzimanje korisničkih podataka, možete biti sigurni da su vaše informacije sigurne. Zašto? Surfshark uopće neće zabilježiti vaše podatke. Ako ovaj pružatelj VPN-a dobije sudski poziv za puštanje bilo kakvih podataka, možete biti sigurni da ćete to znati jer imaju nalog za izdavanje naloga. Ovo je jedna metoda koju lako koriste neke od najboljih VPN usluga koje osiguravaju potpunu transparentnost tako što svojim korisnicima daju do znanja koliko je zahtjeva vlade dobilo do sada, a upravo sada Surfshark utočište’nisam imao nijednog.

Streaming s platformi poput Netflixa neće predstavljati problem jer imate pristup osam različitih knjižnica, uključujući SAD, Francusku, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Japan, Indiju i Italiju.

Korisnička podrška nešto je što ne možete pogriješiti. Kao ExpressVPN, tu je i chat chat koji je dostupan sedam dana u tjednu, 365 dana tijekom cijele godine.

Povrh svega, tu je i mogućnost upita e-poštom, kao i opsežni vodič za rješavanje problema koji se nalazi na njihovoj web lokaciji. Za novog dobavljača VPN-a, kao što je Surfshark, ovo je više nego impresivno jer mnoge druge tvrtke nemaju blizu tako sveobuhvatne korisničke pomoći..

30-dnevna garancija povrata novca koju smo spomenuli s ExpressVPN-om dostupna je i sa Surfshark-om samo u slučaju da se predomislite.

Prilikom ugađanja u Sky Go možete biti sigurni da će Surfshark ponuditi sjajnu uslugu. Ovdje’zašto:

 • Velike brzine preuzimanja
 • Nula sječa
 • Neograničena propusnost
 • Neograničena zaštita platforme
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja
 • Neki poslužitelji rade s Netflixom
 • Jaka enkripcija
 • Dopušteno je bujica

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

# 3 CyberGhost

CyberGhost je još jedan od favorita za gledanje geo-ograničenih sadržaja kao što je Sky Go. To je zato što nude više od 400 poslužitelja samo u Velikoj Britaniji. S više od 3.000 poslužitelja u 60 zemalja, možete vidjeti kako je došlo do tog broja. Uz to, ova VPN tvrtka ima nadležnost u Rumunjskoj, što ne’ne moraju biti u skladu sa EU Zakonom o zadržavanju podataka.

Kada je u pitanju očuvanje vaše privatnosti netaknutom, CyberGhost obavlja fantastičan posao, a ovo objašnjenje nalazi se na njihovoj web stranici,

“Ni u kojem trenutku ne znamo koji je korisnik ikada pristupio određenoj web stranici ili usluzi, NE znamo koji je korisnik bio povezan s našom CyberGhost VPN uslugom u bilo kojem trenutku ili koji IP CyberGhost VPN poslužitelj koji su koristili, ne znamo skup originalne IP adrese korisnika’s računalom.”

Kad struji s drugih lokacija širom svijeta, CyberGhost pružit će vam najbolje opcije poput preporučenih poslužitelja za američke Netflix, Amazon Prime, YouTube Red i Hulu. Zaobilaženje geo ograničenja nije problem za CyberGhost i brzine vas neće iznevjeriti.

Dok neke tvrtke VPN imaju tendenciju da kriju prijaznost prema bujici, CyberGhost je potpuno transparentan. Zapravo na njegovom popisu poslužitelja postoje namjenski poslužitelji koji se predlažu za bujice.

Postavljanje neće predstavljati problem i možete ga koristiti na radnoj površini kao i mobilnoj aplikaciji koja je dostupna za razne uređaje. Na web mjestu za podršku CyberGhost postoji bezbroj vodiča, uključujući one za Windows, iOS, Android, Linux, Mac i Kodi, kao i članke za rješavanje problema i često postavljana pitanja. Ako imate dodatnih problema sa svojim CyberGhost VPN-om, tada uvijek možete slati poruku e-poštom ili kontaktirati dostupnu podršku za chat.

Tu su i adblockeri i blokatori zlonamjernog softvera koji će vas spriječiti da vas bombardiraju oglasima i blokiraju zlonamjerne web stranice koje žele upasti u vaš uređaj opasnim virusima.

Jedan od najboljih aspekata izbora ovog pružatelja VPN usluga jest činjenica da možete povezati čak sedam uređaja istovremeno sa samo jednom pretplatom. 45-dnevna garancija povrata novca jedna je od najboljih opcija i ostavit će vam mogućnost da prekinete pretplatu i dobivate potpuni povrat novca bez postavljenih pitanja..

Evo još nekoliko razloga zbog kojih volimo CyberGhost zbog gledanja Sky Go-a:

 • Stroga politika bez zapisa
 • Velike brzine
 • Automatski prekidač
 • Istodobna veza na do 7 uređaja
 • Jednostavan za korištenje
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Neograničena propusnost i promet
 • OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokoli
 • Aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmjerivače

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 4 NordVPN

Posljednji VPN na našoj listi zasigurno je sjajan kandidat za gledanje Sky Go-a. Pored toga što posjeduje 5.000 poslužitelja u 62 zemlje, NordVPN nudi i ogroman broj naprednih opcija za zaštitu vaše veze. Uz strogu politiku zapisi bez trupaca, možete se kladiti da nitko ne prolazi kroz vaše mrežne podatke, pogotovo jer su u Panami nadležni.

Što se tiče strujanja, NordVPN ima sjajnu značajku nazvanu SmartPlay. Deblokiranje čak 150 usluga struje s geografskim ograničenjima na koje se možete povezati i gledati Netflix, HBO, BBC i Sky Go među mnogim, mnogo više.

Pored OpenVPN, PPTP i L2PT postoje i proxy poslužitelji koji su uključeni u vaš NordVPN. Povrh toga možete uživati ​​u Tor nad VPN funkciji, kao i u višestrukim prekidačima. CyberSec je nešto što će vam olakšati pare i istovremeno zaštititi vaš uređaj, blokirajući zlonamjerne web stranice i izbjegavajući neugodne oglase.

Kada je u pitanju brzina, mnoge VPN usluge smanjit će brzinu vaše internetske veze za 60-70%, ali s NordVPN možete očekivati ​​da će vaša brzina pasti za tek 25% što ne bi trebalo’Ne napravite vidljivu promjenu. Ovo je jedan važan aspekt prilikom strujanja iz usluga kao što je Sky Go.

Evo još nekoliko razloga što je NordVPN sjajan za Sky Go:

 • Preko 5000 poslužitelja u 62 zemlje
 • IP zaštita od propuštanja
 • Dvostruki VPN
 • CyberSec
 • Luk preko VPN-a
 • Istodobna veza na do 6 uređaja
 • Automatski prekidač
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Postavljanje i instalacija traju samo nekoliko minuta
 • 24-satna korisnička podrška
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

Zakoni i ograničenja internetske privatnosti

Kada je u pitanju zadržavanje vaše mrežne aktivnosti privatne VPN tvrtke imaju različit stupanj sigurnosti. Neki će čak prodati vaše podatke trećim osobama. To definitivno nije ono što svatko želi kada traži pouzdanu VPN uslugu.

Sve gore navedene VPN usluge shvaćaju vašu privatnost vrlo ozbiljno i pratit će minimalne podatke kako bi se njihova VPN nesmetano odvijala. Kada pregledavate pravila o privatnosti, pripazite da ne prikupe nikakve podatke o prometu ili ih evidentiraju određeno vrijeme.

Međutim, sasvim je normalno da VPN tvrtka zadržava stvari poput podataka o plaćanju ili adrese e-pošte.

Donja linija

Kada razmišljate o VPN-u za Sky Go, potrebno je uzeti u obzir nekoliko stvari. Razmislite o vlastitoj brzini interneta i o težini koju možete staviti na svoju mrežnu vezu. VPN usluge poput ExpressVPN neće donijeti značajnu razliku prilikom strujanja s platformi poput Sky Go.

Drugi element koji treba razmotriti je hoće li taj određeni VPN moći pristupiti streaming web lokacijama poput Sky Go i Netflix. U stvarnosti, ne mogu svi. Odabirom bilo kojeg od gore navedenih VPN-ova osigurat će se uspješno Sky Go streaming. Ipak, za najbolje iskustvo, preporučujemo ExpressVPN.

Ako želite sigurnost, privatnost i brzinu, jedini način da krenete je ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me