Najbolji VPN za Singapur u 2020. godini

Singapur je eklektična mješavina različitih međunarodnih utjecaja i kultura, a njezin pristup internetu slično je podmukao. Iako Singapur ima najbrži internet na svijetu, to još uvijek nije tako’nemam slobodu na internetu i vlasti već godinama stižu na porno stranicama. Ostala web mjesta za koja se smatra da idu protiv Singapura’Društvene vrijednosti uključuju zloglasnu web stranicu za izvanbračne susrete, Ashley Madison i razne web-lokacije za kockanje, bujicu i strujanje.


S obzirom na to da bi mogao biti uhićen zbog prodaje žvakaće gume ili pjevanja u javnosti, poput Singapura’a ‘Srebrni čovjek’ busker prošle godine, Singapur’vjerojatno je dovoljno uzbudljivo, a da ne riskirate i vašu privatnost na mreži. Da’Zato mi u Sigurnim mislima preporučujemo pretplatu na jedan od najboljih VPN-ova za Singapur i uklanjanje svih potencijalno neugodnih mrežnih iznenađenja prije nego što krenete.

Najbolji VPN-ovi za Singapur

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za brzine u Singapuru

Iskoristite najbrži internet u Singapuru s najbržim pružateljem VPN-a. ExpressVPN je svjetlosnim godinama ispred konkurencije godinama, i iako neki novopridošli stignu, ipak nudi najdosljednije velike brzine. Kako će ExpressVPN učinkovito prikriti vašu IP adresu u Singapuru, vi’Moći ćete posjetiti bilo koja mjesta za streaming ili bujicu koja vam se sviđa i upiti sav sadržaj u svijetu’s najvećim brzinama.

ExpressVPN kriptira svaki dio prometa koji putuje na i sa vašeg uređaja pomoću istog šifriranog koda koji koriste međunarodni sigurnosni stručnjaci i nacionalne vlade. ExpressVPN također mješa promet s vašeg uređaja s prometom drugih korisnika, čineći ga praktički nemogućim da vas špijuniraju.

S jednom od najopsežnijih serverskih mreža, ExpressVPN je savršeno smješten kako bi vam pružio najbolje brzine i najpouzdanije veze u Singapuru. Ako vaša veza ipak ne uspije, ExpressVPN osigurava da vaše osjetljive datoteke i podaci ostanu zaštićeni automatskim prekidačem za uklanjanje koji će prekinuti sve internetske aktivnosti ako VPN veza padne.

ExpressVPN u Singapuru ima tri poslužitelja, od kojih dva nude svaki dostupan sigurnosni protokol, od OpenVPN-a do PPTP-a, tako da napredni korisnici mogu imati terenski dan prilagođavajući svoj VPN prema njihovim specifičnim potrebama. Ako jednostavno želite VPN koji će se automatski povezati i zaštititi, niste mogli’ne mogu se bolje od ExpressVPN-a koji je, unatoč svojoj sofisticiranosti i naprednoj tehnologiji, iznimno prilagođen korisnicima te nudi jednostavno slijediti savjete i na svojoj web stranici i putem live chat podrške.

Iako nije najjeftinije rješenje za cyber-sigurnost na tržištu, ExpressVPN ima konkurentne cijene, posebno ako iskoristite njihovu besplatnu probnu inačicu prije kupnje. Saznajte više o ExpressVPN-u i zašto ga’s našim najvećim ljestvicom čitajući čitavu recenziju ili samo zagrizite metak i prijavite se za ExpressVPN već danas.

Već od 6,67 dolara

# 2 SurfsharkVPN - najbolji VPN za višestruke veze u Singapuru

Kao i sam Singapur, SurfShark VPN prepun je iznenađenja i u početku jako podsjeća na malu ribu u velikom ribnjaku sa lakim izborom od nešto više od 500 poslužitelja. Međutim, bliži pogled uskoro će otkriti koliko je zapravo brz i moćan ovaj VPN. Pomislite Great White i onda bacite veliki komad Incredible Hulk-a i to’je prilično ono što nudi SurfShark.

Iako je SurfShark prisutan tek nešto više od godinu dana, to je’dokazano je moćan konkurent, zaobilazeći Netflix’s geobloke i preskakanje Kine’s Great Firewall kao da je samo prepreka hrčku’s tečaj agilnosti. Budući da je tako novi na sceni, SurfShark je imao malo prilika dokazati valjanost svojih pravila o nepojavljivanju zapisnika i privatnosti, ali do danas, to je’reputacija je škripavo čista.

Kao i ExpressVPN, SurfShark je odabrao lokaciju za svoje sjedište koja će odražavati njegovu opredijeljenost za privatnost korisnika, pa se pridružio ExpressVPN-u na Britanskim Djevičanskim otocima, gdje ne postoji zakonodavstvo koje bi zahtijevalo zadržavanje podataka i nije potrebno sudjelovanje u savezu za razmjenu obavještajnih podataka sa 14 očiju. Što znači, u osnovi, vaše tajne su sigurne sa SurfSharkom.

SurfShark je eksplodirao na VPN sceni, nudeći neograničene istovremene veze, tako da ako želite potpuno izostaviti u Singapuru, preuzimanje, streaming i bujica na svim uređajima na koje možete doći, SurfShark je za vas..

Kao što je novo, SurfShark se pokazao sposobnim rješenjem za cyber-sigurnost i s toliko servera u Singapuru i oko njega obećava da će biti jedan od najboljih VPN-ova za Singapur, koji će vam pružiti mir i slobodu pristupa..

Pogledajte sve činjenice i ništa od izmišljotine o SurfShark VPN-u u našem cjelovitom pregledu ili jednostavno zgrabite morskog psa za njegove metaforične rogove i prijavite se za SurfShark VPN već danas.

Počevši od samo 1,99 dolara

# 3 CyberGhost VPN - 8,5 / 10 - Najbolji VPN za novorođenče u Singapuru

Osnovan prije osam godina, CyberGhost VPN prošao je kroz niz remontnih redizajna i redizajniranja, čineći CyberGhost prošlosti kao da je nešto više od nižeg standarda. Danas’s CyberGhost je jednostavan za upotrebu, brz i jednostavan za prilagodbu prema vašim specifičnim potrebama.

Unatoč žestokim odbijanjima, glasine o politici evidentiranja CyberGhosta i dalje kruže. Prema CyberGhostu, ništa se ne bilježi; a ne vaša IP adresa, vrijeme za prijavu, promet ili dodijeljeni poslužitelj. Međutim, prema njihovim protivnicima, CyberGhost VPN i dalje koristi skripte za snimanje sesija i treće aplikacije za prikupljanje podataka. U to nam je teško povjerovati. CyberGhost VPN otkazao je svoju besplatnu aplikaciju prošle godine i preradio uslugu plaćene pretplate kako bi je odrazio “žestoka predanost politici bez zapisa”, uklanjajući istovremeno svoj sporni korijenski certifikat. Ovo je revolucioniralo CyberGhost’uslugu i doveli su je do industrijskih standarda u smislu njezine neregistracije i politike privatnosti.

CyberGhost VPN ima uglavnom grafičko korisničko sučelje koje navigaciju čini lakim. Sa standardnom industrijskom tehnologijom šifriranja, širokom međunarodnom mrežom poslužitelja od preko 5.900 poslužitelja, ad-blokatorima, zaštitom od curenja DNS-a i ugrađenom sklopkom za uklanjanje, CyberGhost VPN stavlja snagu cyber-sigurnosti u vaše ruke..

CyberGhost VPN nekada je bio prilično eurocentričan, ali tijekom godina proširio je mrežu i sada ima 35 servera u Singapuru i raštrkavanje u susjednim Tajlandu, Vijetnamu i Maleziji. Uz konkurentne cijene i izvrsnu korisničku uslugu, CyberGhost VPN dobrodošao je dodatak našoj listi najboljih VPN-ova za Singapur. Ne samo da nudi visoku razinu zaštite od vladinog nadzora i cyber-kriminala, nego također jača svoju opredijeljenost za privatnost korisnika provođenjem redovitih izvještaja o transparentnosti.

Postati “Ghostie” danas ili saznajte više stručnih uvida čitajući u našem cjelovitom CyberGhost VPN pregledu.

Već od 2,75 dolara

# 4 NordVPN - 8/10 - Najbolji VPN za sigurnost u Singapuru

Bilo je vremena u ne tako dalekoj prošlosti da se NordVPN šetao ExpressVPN-om za utor broj jedan. Vremena su se promijenila, ali NordVPN’Usluga usmjerena na sigurnost’t to. To’dobar kao nekada, ali drugi su postali bolji.

S jednom od najvećih mrežnih poslužitelja na svijetu, NordVPN djeluje prilično bilo gdje, uključujući Afriku i Aziju, što se može pohvaliti s malo VPN-ova, ali ne’ne držite ruku do prilično CyberGhost VPN-a. To’Korisnički je, ali nije dizajniran za djecu. Ovaj malo sofisticiraniji pristup znači da bi navigacija do specijaliziranog poslužitelja ili promjena sigurnosnog protokola mogli biti malo izazovniji, ali sigurno ne’ne bih trebao biti kirurg mozga da bih mogao zaobići glavu.

Kad je riječ o zaobilaženju vladine cenzure, NordVPN je svestran i učinkovit i dosljedno se pokazao sposobnim izbjegavati geoblokove i izbjeći oštre internetske ograničenja u Kini. Sigurno su pobijedila ograničenja pristupa internetu u Singapuru’ne predstavlja problem za NordVPN.

Iako NordVPN nudi automatsko pronalaženje najbržeg poslužitelja, nije’uvijek izmisle adute i, nažalost, za razliku od CyberGhost VPN-a, ne uspije’t dati korisnicima informacije o prometnom opterećenju ili brzini njegovih poslužitelja. To znači da može biti teško pronaći najbrži poslužitelj, što znači da gubite vrijeme klikajući između različitih lokacija dok lovite tu neuhvatljivu brzinu.

Unatoč svojim ponekad nedosljednim brzinama, NordVPN je solidan VPN kada je u pitanju sigurnost, a njegova CyberSec značajka povećava tu razinu zaštite dodavanjem tehnologije za blokiranje oglasa, antifaširanje i zlonamjerni softver. Siguran i funkcionalan, NordVPN možda nije najbolji VPN za Singapur, ali nije daleko iza.

Otkrijte više o NordVPN-u’Sigurnosne značajke provjerite u našem cjelovitom pregledu ili je potražite “internet bez granica” tako što se danas pretplatite na NordVPN.

Počevši od samo 2,99 dolara

# 5 Tunnelbear - najbolji VPN za privatnost u Singapuru

Želite jednostavan VPN koji koristi sve glavne platforme kao što su Windows, Mac, Android i iOS, kao i proširenja preglednika kao što su Chrome, Firefox i Mozilla? TunnelBear je skupo rješenje fantastičnog VPN-a, koji možda neće ponuditi toliko značajki kao neki drugi VPN-ovi vani, ali više će negoli posao onima koji trebaju sigurnu vezu..

Iako mnoštvo VPN usluga tvrdi da imaju najveće brzine, stvarnost je u tome što to općenito nije slučaj. TunnelBear nudi iznadprosječne brzine i omogućit će vam strujanje s platformi poput Netflixa, a da ne čekate da se vaš program učita svakih par minuta.

TunnelBear ima strogu i vrlo jasnu politiku privatnosti. U osnovi, TunnelBear neće zabilježiti nikakve IP adrese, aktivnosti korisnika ili zahtjeve koje imate. Ono što će okupiti je korisnik’s adrese e-pošte, njihovo ime, količina podataka koje korisnici mjesečno prenose kao i OS verzija uređaja koji se koristi. Kad je riječ o podacima za bilježenje podataka, možete biti sigurni da IP adrese kojima pristupate, IP adrese korištene za uslužnu vezu kao i DNS upiti nikada neće biti zabilježeni.

U sigurnosne svrhe, TunnelBear koristi razne protokole zaštite, uključujući OpenVPN, IPSec i IKEv2 koji su najsnažniji sigurnosni alati koji su trenutno dostupni. Velika je stvar što kad god je testiran TunnelBear na DNS i IP propuste, kod ovog VPN pružatelja usluga nije bilo..

Možete birati između različitih planova, uključujući pretplate na Little Bear, Giant i Grizzly. Prva je jedinstvena freemium opcija koja će vam omogućiti 500MB podataka mjesečno, a koju možete povećati dodatnih 1 GB kada objavite o TunnelBearu na Twitteru. Drugi je mjesečni plan koji će vam omogućiti fleksibilnost, a treći će vam ponuditi sve što Giant plan radi, ali po pola cijene kada se prijavite na jednogodišnji plan.

Ovo je savršeno rješenje za nekoga tko želi pouzdan VPN koji će vaše internetske pokrete učiniti anonimnim, a istovremeno vrlo jednostavnim za korištenje. Za VPN ti’Jedva ću primijetiti da rade u pozadini, pročitajte naš cjelovit pregled TunnelBear-a i prijavite se s njima već danas.

Već od 4,99 dolara

# 6 ProtonVPN - 7/10 Najbolji VPN za Freemium plan

ProtonVPN je predstavljen prije samo nekoliko godina u 2017. godini s čak 620 poslužitelja u 44 zemlje, što možda i nije impresivno kao neki drugi igrači koje smo spomenuli, ali morate ih zapamtiti’bio sam u igri puno duže. Uz to, ProtonVPN je pažljivo smjestio servere koji nemaju’ne dijele svoje mjesto s bilo kojom drugom VPN tvrtkom.

Postoje veliki sigurnosni protokoli s ovim pružateljem VPN usluga, koji uključuje vojnu zaštitu IKEV2 / IPSec, OpenVPN protokole, prekidač za ubijanje, ‘uvijek na’ značajka kao i značajka Secure Core. Posljednja skupina omogućuje vam dvostruku zaštitu redovite veze jer usmjerava vaš promet na dva poslužitelja na potpuno različitim lokacijama.

Freemium usluga definitivno je o čemu ćete pisati kući. Iako je pokriven samo jedan uređaj, imate mogućnost odabira između tri različite lokacije za povezivanje, uključujući Japan, SAD i Nizozemsku.

Iznenađujuće, imat ćete luksuz bez propusnosti i propisa o brzini. Također ćete biti upitani želite li testirati Plus plan za tjedan dana, samo da biste vidjeli kako stvari funkcioniraju.

Dok ste pobijedili’ne mogu imati korisničku uslugu 24/7 putem live chat-a kao i neke druge usluge, ProtonVPN pri ruci ima e-poštu kao i podršku za ulaznice. Kad predate kartu, netko će vam se obratiti u roku jednog dana. Uz to, uvijek možete pogledati njihove vodiče za često postavljana pitanja i rješavanje problema, kao i njihov informativan i jednostavan za čitanje blog.

Ovo je jedno od najlakših i najatraktivnijih VPN-ova na tržištu, s drvenim i zelenim sučeljem koji se isporučuju zajedno s kartom tako da možete točno vidjeti gdje ste i gdje je vaša nova veza..

Privatnost je važna, a iako trećina VPN usluga sadrži nešto sumnjivo u svojim pravilima o privatnosti, o ProtonVPN-u koji govori je potpuna suprotnost,

“ProtonVPN poštuje svoje korisnike’ privatnost i provodi politiku No Logs. To znači da vaše VPN veze ostaju privatne i ne pohranjujemo podatke o vašim vezama ili web lokacijama koje posjetite.

U svrhu osiguranja vašeg računa i osiguravanja toga’S vama koji prijavljujete, spremamo jednu vremensku oznaku najnovije prijave vašeg računa. Opet, ne pohranjujemo nikakve podatke o tome odakle ste prijavljeni ili koliko dugo ste prijavljeni.”

Don’ne brinite se oko stvari, s ProtonVPN i 28 poslužiteljima u Singapuru vaša je internetska zaštita zagarantovana. Pročitajte našu cjelovitu ProtonVPN recenziju i prijavite se već danas.

Počevši od samo 4 USD.

Zaobilazeći singapursku cenzuru s VPN-om

Doduše, posjet Singapuru bez VPN-a neće vas ostaviti toliko izolirane kao da ste krenuli u Kinu. I dalje ćete uživati ​​pristup web lokacijama poput Facebooka, YouTubea i Twittera i drugim web lokacijama društvenih medija koji su zabranjeni u restriktivnijim regijama.

Prije nekoliko godina, vlasti Singapura ugasile su vijest pod nazivom Pravi Singapur nakon što je otkriveno da ima doktorirane članke kako bi ih upalio. To se čini fer, zar ne’je li? Doista, mnogi su podržali odluku, koju je ministar komunikacija i informiranja, dr. Yaacob Ibrahim objasnio, da nije namijenjena cenzuriranju interneta, već očuvanju zemlje’a “rasni i vjerski sklad”.

Nažalost, svaka odluka o zatvaranju web mjesta je cenzura i zapravo nije sloboda, i to’zašto Freedom House’Izvještaj o Singapuru za 2018. godinu ocijenio je da je to samo djelomično besplatno. Dok Singapur’Ustav podržava pravo na slobodu izražavanja, a omogućuje vladi da ograniči tu slobodu. Donošenje novog zakona o kibernetičkoj sigurnosti početkom prošle godine mačku je postavilo među virtualne golubove, unatoč uvjeravanjima dr. Ibrahima da "ovlasti iz ovog zakona ne smiju upadati u privatnost”.

Daljnja kontrola interneta očekuje se u svjetlu singapurskih vlasti koje razmatraju uvođenje novog zakona za kontrolu distribucije lažnih vijesti. Zakon nije’još nije dovršeno, ali mnogi smatraju da bi to narušilo slobodu govora, dajući vlastima pravo na to “potkopavaju svako novinarstvo s kojim se ne slažu”.

Singapur je možda dijelom slobodan trenutno, ali budućnost je neizvjesna, a kako cyber-krimići i dalje rastu, a lažne vijesti uzrokuju sve veće količine poremećaja, stanovnici i posjetitelji Singapura trebali bi se pripremiti za dodatna ograničenja ulaganjem u jednog od naših preporučenih VPN pružatelja usluga za regija.

Proslavite strujanje u Singapuru putem VPN-a

Ljudi koji žive u Singapuru također žive živopisan internetski život s gotovo pet milijuna korisnika na mreži od siječnja prošle godine. Oko 75% stanovništva aktivno je na društvenim mrežama, ali, začudo, samo oko 15% redovito koristi web stranice za strujanje. To je posebno neobično s obzirom na kvalitetu dostupnog sadržaja. U stvari, neke od najpopularnijih web lokacija za streaming u Singapuru su toliko dobre da biste mogli povezati VPN da biste se povezali na Singapurski poslužitelj kako biste ih mogli nastaviti gledati s drugih lokacija.

Singapur’Glavna web mjesta za strujanje uključuju:

Singtel TV

Poput Singapura’S ostalim vrhunskim kanalima za streaming, Singtel TV kompatibilan je s nizom uređaja, što ga čini idealnim za gledanje u pokretu ili u avionu. Kao i Toggle, Singtel TV gledateljima pruža pristup HBO Go, ali kao bonus za nogometne navijače, također možete gledati engleski Premiership na mreži s Singtel TV-om. Singtel TV također ima mnoštvo izvornih azijskih sadržaja, što ga čini jednom od najopsežnijih usluga online streaminga u Singapuru.

žabica

MediaCorp, Toggle vodi medijski gigant teče azijske i američke sadržaje, od kojih neke možete gledati besplatno. Uz popularne znanstvenofantastične serije poput singapurskog spinovanja Kanala 8 Pozdrav s druge strane, Toggle nudi i sportsku emisiju uživo i izbor američkih emisija HBO Go.

VIU

Ova premium web stranica za streaming čak ni ne treba da se prijavljujete, a kamoli platiti da biste uživali u strujanju svog izvornog azijskog sadržaja. Različiti žanrovi privlače gledatelje iz svih kultura i životnih slojeva, tako da nije iznenađujuće’Ako ga uzorkujete, možete se povezati na Singapurski poslužitelj da biste dobili ispravu za Viu.

Poanta

Singapur možda ima najbržu internetsku vezu na svijetu, ali da biste ga iskoristili, treba vam jedan od najboljih VPN-ova za Singapur. Zašto? Pa, kao i ostatak svijeta, i Singapur stiže lažne vijesti i nadzire mrežne aktivnosti u nastojanju da spriječi potencijalne terorističke akcije. Što to znači i za najromantičnijeg internetskog korisnika jest da ste bez VPN-a vi’ostavljamo se otvorenim za potencijalni nadzor države kao i uobičajene cyberthreatreat koje sada uzimamo zdravo za gotovo.

Naši kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za Singapur uključuju očigledne one kao što su obilni poslužitelji u i oko regije, mogućnost pregovaranja o geografskim ograničenjima na web lokacijama poput Netflixa, nepropusne politike privatnosti i obveza da se ne prijavljuje. Iznad tih osnovnih značajki, najbolji VPN za Singapur treba jamčiti upotrebljive brzine, nuditi šifriranje AES-256 i niz sigurnosnih protokola.

Bez obzira na to da li se odlučite za ExpressVPN ili nekog drugog na našem popisu, vi’Sigurno ćete imati sigurnu vezu koja vam omogućava da najbolje iskoristite Singapur’s brzim internetom, izbjegavanjem geoblokova i besplatnim pristupom sadržaju koji želite pogledati, slušati, strujati ili bujice. Don’ne napustite dom bez njega, a ako krenete u Singapur, nemojte’ne hranite golubove jer je ovo još jedna ilegalna aktivnost koja će vas koštati puno više - oko 500 dolara više - nego samo sjeme ptica.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me