Najbolji VPN za Rumunjsku u 2020. godini

Dok Rumunjska uživa prilično malo internetske slobode, vlada je nedavno odlučila započeti donošenje zakona kojima se sprječava pristup određenom mrežnom sadržaju. Najbolji način oko ovih internetskih blokova je VPN. Najbolji VPN za Rumunjsku nudi pristup raznim poslužiteljima širom zemlje, kao i velike brzine i bez ograničenja podataka. Iz tog razloga i mnogih drugih preporučujemo ExpressVPN kao VPN izbora u Rumunjskoj.


Najbolji VPN za Rumunjsku je ExpressVPN.

Najbolji vpn za RumunijuNajbolji vpn za Rumuniju

Zašto je web sadržaj ograničen u Rumunjskoj?

Rumunjska uglavnom poštuje pravila o slobodi interneta, ali u posljednje vrijeme vlada je započela s kršenjem određenih internetskih sadržaja, uključujući dječju pornografiju, sportsko klađenje / kockanje, kao i internetski rasizam i diskriminaciju. Iako kockanje na mreži tehnički nije ilegalno, to je’jedini operateri s zakonskim licencama u samoj Rumunjskoj koji mogu ponuditi račune ostalim Rumunjima. Kao odgovor na ovaj zakon, mnoge su web stranice blokirale Rumunjske da stvaraju račune na globalnoj razini: Rumunji mogu pristupiti i pregledavati ih, ali doći će u probleme prilikom stvarnog pokušaja prijave..

Zašto koristiti VPN u Rumunjskoj

Osim što se prijavljuju na mjesta za kockanje, Rumunji će možda htjeti samo gledati neke svoje omiljene TV kanale dostupne samo u inozemstvu, poput pristupa knjižnici SAD-a Netflix ili BBC iPlayer / 4OD u Velikoj Britaniji, i nađu se u nemogućnosti zbog implementirane geo- ograničenja područja. Jednostavno rješenje je usvajanje virtualne privatne mreže (VPN).

VPN omogućuje korisnicima da u potpunosti maskiraju svoju IP adresu i učine svoju mrežnu aktivnost nenadoknadivom. Oni’Bit ćeš u stanju prevariti sustav misleći da oni’ponovno pregledavanje iz svoje zemlje (na primjer pregledavanje stranice iz Velike Britanije radi gledanja BBC iPlayera). Korisnici će moći pristupiti bilo kojim blokiranim uslugama, a u Rumunjskoj će ostati potpuno anonimni i imati puni pristup geo-ograničenim web lokacijama u inozemstvu. S maskiranom IP adresom nijedna treća strana ili vladini zaštitari neće moći vidjeti nijednog korisnika’pregledavanje povijesti, što im daje potpunu slobodu na mreži.

Najbolji VPN za Rumunjsku

Nekoliko VPN-a isprobali smo kako bismo istražili koji bi bili najbolji za upotrebu u Rumunjskoj.

Dakle, koje značajke čine dobar VPN?

 • Visoke razine enkripcije - omogućuju vam siguran pristup informacijama s najvišim razinama privatnosti tako da nijedna treća strana ne može pristupiti vašoj povijesti preglednika.
 • Nema zapisnika - tako da nema spremljenih zapisa o vašim mrežnim aktivnostima.
 • Veliki broj poslužitelja - tako da imate veliki izbor odabrati i odabrati poslužiteljsku lokaciju u bilo kojoj zemlji koju želite i pronaći je s najvećom brzinom.
 • Velika brzina i neograničena propusnost - to će pregledavanje / streaming i preuzimanje na mreži učiniti mnogo ugodnijim i većom kvalitetom.

VIŠE o VPN značajkama: Najbolje VPN recenzije

Sposobnost isprobavanja VPN-a s pristojnim planom garancije povrata novca kako biste mogli prije provjere provjeriti vrijedi li VPN..

# 1 ExpressVPN

Uz veliku prisutnost poslužitelja u preko 78 zemalja, ExpressVPN smatra se jednom od (ako ne) najboljih VPN usluga vani, posebno za rumunjsku publiku, naime, do velikog izbora poslužitelja i nenadmašne razine enkripcije, što je čini nenadmašnom u pogledu njegove privatnosti i razine zaštite podataka. Korištenje 256-bitnog enkripcije i nudeći nulu zapise koju ne’ne trebate brinuti da će treće strane pristupiti vašoj povijesti pregledavanja. Korisnici mogu doživjeti totalnu anonimnost na mreži, velike brzine i neograničenu propusnost. Ako tražite prvoklasnu VPN uslugu radi zaštite vašeg prava na slobodu i privatnost interneta, ExpressVPN je prvi izbor VPN-a za Rumunjsku.

Cijena:

 • 12,95 dolara mjesečno
 • 9,99 USD mjesečno za šestomjesečni plan
 • 6,67 USD mjesečno za 15-mjesečni plan (uključujući tri mjeseca besplatno!)

Tamo’s velikim 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete umočiti noge prije nego što uskočite.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju i Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2 NordVPN

NordVPN malo je na tehničkijoj strani stvari i više usmjeren prema iskusnim korisnicima. Nudi vrhunsku sigurnost s nevjerojatno velikim brzinama veze. Ne radi’nemam toliko poslužitelja raspoređenih u različitim zemljama kao ExpressVPN, on ima ukupno 49 zemalja, što još uvijek pokriva relativno veliki raspon, ali malo ograničava vaš izbor. Odličan je VPN za obilazak vladinih blokova u Rumunjskoj i ima mogućnost povezivanja do ogromnih šest uređaja odjednom! Jedan od glavnih nedostataka NordVPN-a je taj što ćete, kada koristite servere u njihovim najprometnijim dijelovima (kao što su neki njihovi američki poslužitelji), povremeno otkriti da su oni posebno maksirani u vrijeme najvećih sati. Ali u cjelini, to je pouzdana, brza i sigurna opcija VPN-a za Rumunjsku koji bi trebao odgovarati svim vašim potrebama.

cijena:

 • 11,95 dolara mjesečno
 • 9,00 USD mjesečno za šestomjesečni plan
 • 6,99 dolara mjesečno za plan od 12 mjeseci
 • Posebna ponuda: 3,99 dolara mjesečno za plan od 24 mjeseca

Kao i ExpressVPN, ona uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, što daje mnogo vremena da to provjerite.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju i Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3 TunnelBear

Ako ti’tražite jednostavan odgovor na svoje VPN probleme kad se uputite u Rumunjsku, TunnelBear je odlična opcija za vas. Ovaj VPN pružit će vam sve uobičajene alate koji se sada smatraju standardima u VPN industriji. Postoji prekidač kill koji će osigurati da vaša internetska veza odmah prestane čim padne vaša VPN veza. Postoji i 1.800 poslužitelja u 22 zemlje koji će vam omogućiti stabilnu i sigurnu vezu u svakom trenutku.

Jedna od najboljih stvari u vezi s ovim VPN-om je ta što postoji freemium usluga dostupna svim korisnicima s mjesečnim dostupnim 500MB. Tome možete dodati dodatnih 1 GB ako tvitnete o usluzi. Ako idete za plaćenu verziju, TunnelBear će tražiti vaše podatke o plaćanju, ali neće vam naplatiti prvi tjedan. Konačno dobivate i besplatnu probnu verziju, što je prilično rijetka ponuda ugledne VPN kompanije.

Cijena:

 • Besplatno
 • 9,99 USD mjesečno
 • 4,99 USD za godišnji plan

Uključuje 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju TunnelBear i Ovdje se prijavite s TunnelBear.

Pristupite svim web-sadržajima u Rumunjskoj putem VPN-a

S obzirom da rumunjska vlada postavlja sve više zabrana na određene internetske stranice i Europska komisija pokušava dobiti pristup vašim podacima, nije čudo da Rumunji osjećaju potrebu da se bore za svoje pravo na privatnost na mreži..

Koristeći VPN u Rumunjskoj, ti’Moći ćete:

 • Prijavite se na bilo kojem mjestu igre za kockanje po vašem izboru,
 • Zaštitite se od krađe identiteta i držite vaše osjetljive podatke daleko od cyber hakera,
 • Pristupite geo-ograničenim web lokacijama (poput američke biblioteke Netflix, deblokirajte BBC iPlayer u Velikoj Britaniji i mnogim drugim širom svijeta) kojima ne možete pristupiti s rumunjskom IP adresom.,
 • Zakrijte svoj IP kako biste držali da vladini čuvari pristupe vašoj povijesti pregledavanja i mrežnih aktivnosti.

Da bi sve vaše mrežne aktivnosti ostale potpuno privatne, nužno je pokriti svoje zapise i znatiželjne oči držati podalje sigurnim, po mogućnosti bez VPN-a..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me