Najbolji VPN za Meksiko

Kada je u pitanju vaša sigurnost na mreži, Meksiko ima priličnu zabrinutost, posebno jer su vlasti prošle godine izmijenile zakone o autorskim pravima. Ovaj novi prijedlog mogao bi utjecati na osobnu komunikaciju i slobodu izražavanja, kršeći pojedince’ digitalna prava. Ova ograničenja, pored geografskih blokova postavljenih na određenim web lokacijama sa sjedištem u SAD-u, znače da će posjetiteljima Meksika biti uskraćeno njihovo svakodnevno popravljanje Netflixa i naći vladine dužnosnike da pregledavaju njihove tweetove i postove. Ako to’nije dovoljno da vas uvjerim da vam treba Meksiko VPN, a zatim nastavite čitati.


Za najbrže pregledavanje i najbolju korisničku podršku u Meksiku koristite Express VPN.

U ovom članku

Najbolji VPN-ovi za Meksiko

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za Meksiko

ExpressVPN je živopisan, svirajući, plešući VPN koji nudi velike brzine i međunarodne veze po konkurentnim cijenama. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN uspijeva letjeti ispod radara kada je u pitanju međunarodno dijeljenje obavještajnih podataka. ExpressVPN ne samo da ima strogu politiku zapisivanja dnevnika, već djeluje i u nadležnosti u kojoj ne postoje obavezni zahtjevi za čuvanje podataka..

Ako ti’Zabrinuti zbog privatnosti, ExpressVPN će vam olakšati misli, a njegova predanost internetskoj privatnosti znatno nadilazi njegovu VPN uslugu. ExpressVPN je na čelu borbe protiv internetske cenzure i nadzora, financiranja i sudjelovanja u istraživanjima s ciljem pružanja dostupnosti svih digitalnih sadržaja širom svijeta.

Opsežna mreža poslužitelja, vrhunska enkripcija i aplikacije kompatibilne sa svim zamislivim uređajima čine ExpressVPN teškim za pobjedu. Dodatne značajke, poput split-tunnelinga, omogućuju bržu vezu, dok prekidač kill osigurava sigurnost vaših osobnih podataka blokirajući sav internetski promet u slučaju pada VPN veze.

Za razliku od mnogih VPN-ova, ExpressVPN je dosljedno uspio kretati se zemljopisnim blokovima koje je Netflix nametnuo u svrhu autorskih prava. Budući da je Netflix pribjegao nekim prilično sofisticiranim blokovima sadržaja i čak ciljao velike VPN-ove u nastojanju da spriječi prekomorske korisnike da pristupaju njihovoj širokoj američkoj biblioteci, ExpressVPN je nastavio nadmudriti ih i nadmašiti ih.

Jedan od rijetkih nedostataka ExpressVPN-a je da on ograničava korisnike na tri istodobna povezivanja, što je u krajnjoj strani štedljivosti u usporedbi s konkurentima. Bez obzira na to, upotreba VPN-a koji je na sudu zapravo dokazao svoju politiku nepojave, velika je zaštita s obzirom na rasprostranjenost vladinog nadzora u Meksiku..

ExpressVPN također nudi 3 mjeseca besplatnog (49% ušteda) na svom godišnjem planu pretplate, pa bilo da ste vi’krećeš preko granice radi ljubavi, novca ili samo da bi upio sunce, nemoj’Ne kompromitirajte sigurnost na mreži - saznajte više ovdje.

# 2 Surfshark VPN - žestoka konkurencija

To’jasno je da su tvorci Surfshark VPN-a uzeli puno svoje inspiracije iz ExpressVPN-a, ali to sigurno ne’Ne umanjite razinu zaštite koju nudi. Poput ExpressVPN-a, Surfshark se za svoje sigurno sjedište odlučio za Britanske Djevičanske otoke. Također koristi isti kod za kodiranje AES-256 i sigurnosne protokole.

Jedna od stvari koju Surfshark VPN još uvijek nema je ogromna mreža poslužitelja. Kad je krenuo, imao je samo oko 500, ali ipak je uspio stvoriti munjevitu brzinu. Sve se više proširuje od pokretanja 2017. godine i sada ima preko 800 poslužitelja širom svijeta. To još uvijek nije ništa u usporedbi s CyberGhost-om s njegovih 3.500+ poslužitelja, ali čini se, baš kao što je to slučaj sa nekretninama, lokacija je ključna i Surfshark’brzine veze ne pokazuju nikakvu ograničenu mrežu, postižući dosljedno konkurentne brzine.

Iako je Surfshark na svojoj Android aplikaciji predstavio split-tunneling, tek treba ga predstaviti na svojim drugim uređajima i operativnim sustavima. Ipak, Surfshark ima puno dodatnih značajki koje će se svidjeti onima koji žele malo više sigurnosti. Na primjer, značajka Bez granica štiti vas čak i u najudaljenijim i ograničenim regijama svijeta, dok će funkcija CleanWeb dati slobodu za surfanje bez praćenja, a ujedno će smanjiti i prijetnju od zlonamjernog softvera i napada krađe identiteta..

Surfshark ima vrlo povoljne cijene jer nastavlja s izgradnjom baze klijenata. Jedina stvarna briga jest može li nastaviti sadašnju razinu performansi nakon što se povećava broj korisnika, a samim tim i količina prometa na njegovim poslužiteljima. Ako ti’Spremni ste preuzeti rizik, međutim, i danas se prijavite na Surfshark, vi’Nabavit ću jedan od najboljih VPN-ova za Meksiko po ozbiljno konkurentnoj cijeni. Također ćete moći povezati onoliko uređaja koliko želite jer Surfshark’jednostavno je velikodušna.

# 3 CyberGhost VPN - jednostavan pristup u Meksiku

Sjećate se Casper Friendly Ghost-a? Pa, da je uložio u VPN, bio bi to ovaj. CyberGhost VPN ne samo da je brz i gladak za preuzimanje, već je i vrlo jednostavan za rukovanje - dovoljno jednostavan da bi to mogao učiniti čak i mali duh bez suprotnih palca! Iako se mnogi VPN-ovi usredotočuju na lokaciju, CyberGhost se najviše fokusira na funkcionalnost.

Umjesto da nađete poslužitelj u zemlji s kojom se želite povezati, CyberGhost vam pruža niz aktivnosti i tada pronalazi najboljeg poslužitelja za tu određenu funkciju. Na primjer, ako želite streaming filmova s ​​Netflixa, deblokirajte streaming. Ako s druge strane želite malo bujice, odabrali biste drugi profil koji bi vas usmjerio na poslužitelj koji je više prikladan za takve svrhe..

Poput ExpressVPN-a i Surfsharka, CyberGhost je odabrao mjesto za svoje sjedište koje je izvan dosega saveza za razmjenu inteligencije s pet i 14 očiju. Sa sjedištem u Rumunjskoj CyberGhost nema nikakvu obvezu pohranjivanja podataka, a nedavna remont proizvoda znači da je to službeno sada VPN bez evidentiranja..

CyberGhost VPN ima jednu od najvećih mreža poslužitelja u industriji, što mu omogućuje uspostavljanje brzih veza s udaljenih lokacija, uključujući stari rudarski grad Urique, smješten na dnu Meksika’s Bakrenim kanjonom S 20 poslužitelja samo u Meksiku, CyberGhost je definitivno gore s najboljim VPN-ovima za Meksiko, pružajući tunelu šifriran vojni razred iz kojeg korisnici mogu pristupiti neograničenom sadržaju bez straha da će ih promatrati znatiželjne oči i vladini dužnosnici.

Jednostavan za uporabu i istovremeno neosporno moćan kada je u pitanju internetska zaštita, a posebno čuvanje uređaja i podataka sigurnim na nesigurnoj javnoj Wi-Fi vezi, CyberGhost je robustan VPN pogodan za sve, od tehnološki izazvanih do većine tehnološki napredna. Možete čak isprobati CyberGhost 24 sata bez plaćanja centa - pa zašto ne’t ti?

# 4 NordVPN - Vrhunska sigurnost za Meksiko

Iako zvuči izrazito skandinavsko, NordVPN ima sjedište u Panami, što joj daje prednost što nema potrebe za zadržavanjem trupaca. NordVPN je dovoljno dugo da je svoje proizvode izmamio do maksimuma, a njegove aplikacije na više platformi pružaju vrhunsku zaštitu, a da ne utječu previše na brzinu veze..

S međunarodnom mrežom poslužitelja s više od 5.000, NordVPN ima sedam poslužitelja u Meksiku i nevjerovatnih 1.688 u SAD-u. Ozbiljno, ako možete’Ako ne nađete brz poslužitelj od tolikog, možete baciti svoj prijenosnik u Meksički zaljev! NordVPN’ogromna mreža poslužitelja to znači’idealan je za međunarodne putnike koji žele sigurnu vezu kamo god krenuli. NordVPN je jedan od rijetkih pružatelja VPN-a koji je svoju zaštitu proširio na Afriku pa čak ima i neke dostupne u ograničenim područjima poput Izraela i UAE..

NordVPN se ponosi isporukom vojnog šifriranja kao i okruženjem za pregled bez oglasa. Ima nejasne poslužitelje dostupne onima kojima je potreban pristup blokiranom sadržaju iz ekstremno restriktivnih zemalja, poput Kine, a nudi i razdijeljeno tuneliranje u nastojanju da smanji negativno šifriranje utjecaja koje ima tendenciju na brzinu veze i vrijeme kašnjenja.

Streaming i bujica omogućeni su i jednostavan za pristup putem NordVPN-a, koji nudi i dodatnu zaštitu zahvaljujući Double VPN značajci. Cijene su konkurentne, posebno ako vi’spremni ste se od samog početka obvezati na višegodišnju pretplatu, a usluga korisničke podrške impresivna je kao i ExpressVPN’s (što je nevjerojatno).

Solidan VPN koji se ponekad bori za postizanje munjevitih brzina, NordVPN je pristupačan i učinkovit, pa zašto ne dajte mu vrtlog i prijavite se već danas?

# 5 TunnelBear

Ne mogu podnijeti pomisao na nesigurnu vezu u Meksiku? Pokrijte svoje internetske zapise TunnelBearom i uložit ćete u pouzdanu i solidnu uslugu. Ako ne volite da vas zasipaju previše mogućnosti i mogućnosti postavki, ovo će biti jedna od najboljih VPN usluga za odabir. Također, medvjeda tema koja se baci na web stranicu TunnelBear previše je simpatična za riječi.

Kad VPN nudi besplatnu uslugu, većinu vremena bismo vam rekli da trčite za brdima i da se nikad ne osvrćete. S TunnelBear ovo ne može’ne mogu biti dalje od istine. U ponudi je besplatni plan koji vam daje 500MB podataka koji vam omogućuje provjeru svoje e-pošte i obavljanje nekih mrežnih bankarstava uz potpunu sigurnost. Pobjedio si’nećete moći dugotrajno strujati svoje omiljene filmove, zato neka bude jednostavno.

Da biste dodali dodatnih 1 GB u svoje podatke, sve što trebate učiniti je podijeliti informacije o TunnelBearu na Twitteru, što je prema našem mišljenju više nego poštena stvar. Što se tiče korisničkih usluga, ne postoji razgovor uživo kao što je ExpressVPN ponude, ali uvijek možete koristiti njihovu internetsku uslugu izdavanja karata. Možete biti sigurni da će vam se netko javiti informiranim odgovorom u roku od 48 sati, ali to se obično događa u roku od nekoliko sati.

TunnelBear’konkurencija se uvijek fokusira na pružanje kupcima što više mogućnosti, ali TunnelBear je odabrao minimalistički put. Umjesto toga, imate samo pravu količinu standardnih značajki i nekoliko dodataka, ali nikad se nećete preplaviti mogućnostima. Za upravljanje je sučelje jednostavno i to je savršen VPN za sve prvašiće. Don’ne slažete se s nepodnošljivom VPN vezom, pokušajte danas s TunnelBearom!

Zanemareno u Meksiku: Zakoni o privatnosti i njihov utjecaj

Svjetski web uzrokovao je vlasti diljem svijeta znatnom zbunjenošću. Mnogobrojne digitalne podatke ove je mase izuzetno teško policijski kontrolirati i mnoge zakone o autorskim pravima čine šalom. Napori Meksika u borbi protiv ovog problema su, nažalost, prilično naporni, a novinari i aktivisti već se odbijaju od učinaka, iako tek moraju utjecati na privatne građane ili posjetitelje u zemlji..

U proteklih osam godina ili tako nešto, meksičke vlasti uložile su negdje u regiji 80 milijuna dolara u špijunski softver koji je sposoban infiltrirati se u pametne telefone kako bi nadzirao vlasnika’digitalni život. Dizajnirane za borbu protiv terorizma i drugih zločina, meksičke vlasti su ga umjesto toga koristile kako bi držale na oku svoje kritičare. Prema članku New York Timesa, istraživanje sugerira da je špijunski softver korišten za praćenje aktivnosti nekih Meksika’vodeći pravnici i novinari za ljudska prava.

Posljedice takvog nadzora su zastrašujuće i dalekosežne s obzirom da mnogi sumnjaju da su ubojstva devet novinara i preko 500 napada na medijske radnike povezani s progonom vlade nad slobodom izražavanja. Još više zabrinjava posjetitelje u Meksiku vlada’sposobnost blokiranja sadržaja za koji smatra da je kritičan za njegovo djelovanje. Zakon je prikladno nejasan, omogućavajući vlastima da zahtijevaju uklanjanje sadržaja sa web lokacija društvenih medija poput Twittera i Facebooka.

Dok je’s malo je vjerojatno da putujete u Meksiko radi istraživačkog novinarstva ili da propovijedate o njegovom stilu upravljanja, činjenica da vlasti imaju tako dalekosežne ovlasti i opsežan nadzor dovoljno je zabrinjavajuća i trebalo bi potaknuti sve putnike da se pripreme za najgore osiguravajući da imaju jedan od najboljih VPN-a za Meksiko koji je pokrenut i pokrenut prije polaska.

Sve se strujalo gore: Pristup blokiranim web-lokacijama iz inozemstva

Kao dio svoje akcije meksičke vlasti smatrale su prikladnom zabraniti određene web stranice za strujanje kao i određeni sadržaj za koji smatraju da je u suprotnosti s nacionalnim zakonima o autorskim pravima. U stvari, situacija je napredovala do točke da je 2017. godine vlada zabranila prodaju jedinica Roku diljem Meksika u nastojanju da se bori protiv uređaja koji se koristi za kanaliziranje ilegalnih ili piratskih sadržaja. Godinu dana kasnije, vlada je bila prisiljena opozvati svoju zabranu, iako je Roku također jamčio dublju obvezu sprječavanja upotrebe uređaja za pristup ilegalnom sadržaju putem privatnih kanala.

Nažalost, to znači da možda nećete moći pristupiti svom sadržaju’bili ste navikli dok ste bili u Meksiku. Slično tome, mogu postojati određene stranice kojima možete pristupiti samo iz Meksika, u tom slučaju vam je potreban VPN sa poslužiteljima u Meksiku da biste ih pogledali. Baš kao što će vam trebati američka IP adresa za pristup Netflixu’postoji velika biblioteka sa sadržajem u SAD-u, tako da će za određene meksičke web stranice za strujanje biti potrebno koristiti meksičku IP adresu. Ovo je dovoljno jednostavno sve dok vaš VPN ima meksičke poslužitelje koji, ako se sjećate, Surfshark nema. Bilo koji od ostalih naših najboljih VPN-ova za Meksiko, ipak bi učinio trik.

Zaključak

Kako zabrinutost zbog terorizma i autorskih prava i dalje krši zakone o kibernetičkoj sigurnosti, postaje sve teže zajamčiti slobodu pristupa s bilo kojeg mjesta na svijetu. Tijekom posljednjih godina, meksička vlada pojačala je internetski nadzor i stegnula se na gusarskim mjestima za koja smatra da su u suprotnosti s njezinim zakonima o autorskim pravima. Ništa od ovoga ne čini besplatno ili sigurno internetsko iskustvo, ponavljajući potrebu za nekom vrstom cyber-sigurnosti, po mogućnosti u obliku jednog od najboljih VPN-ova za Meksiko..

Kao što poduzimate određene mjere opreza pri ulasku u Meksiko zbog straha od nasilja i kriminala, tako biste trebali poduzeti slične mjere opreza kako biste zaštitili svoje digitalno iskustvo. Don’samo se odlučite za besplatan ili jeftin VPN zbog cijene - dobit ćete ono što plaćate, pa ako i vi’ne plaćaš, šanse su da si ti’ne dobivate razinu zaštite koja vam je potrebna.

Svi VPN-ovi navedeni u ovom članku detaljno su provjereni, tako da možemo jamčiti da vas neće ostaviti u virtualnom toku bez vesla. S izvrsnom zaštitom od curenja DNS-a, šifriranjem vojnog stupnja i dodatnim značajkama poput blokatora oglasa i prekidača za ubijanje, naš izbor najboljih meksičkih VPN-a za Meksiko vas neće iznevjeriti, čak i ako krenete u udaljenije regije poput prirodnog raja Huastece Potosina.

Vaš će najbolji kladiti se na sve sigurno ekspres VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me