Najbolji VPN za Južnoafričku Republiku u 2020. godini

Gotovo 50% stanovništva Južne Afrike ima pristup internetu, no većina tih korisnika nije’ne shvaćaju da je njihova privatnost ugrožena. Pristup geo-ograničenom sadržaju i zaštita privatnosti težak je ako ne upotrebljavate VPN za Južnu Afriku. Pomoću VPN-a možete surfati online putem šifriranog poslužitelja. To osigurava da je vaša privatnost zaštićena i da možete pristupiti sadržaju koji je u Južnoj Africi obično ograničen. Uz vrhunsku razinu enkripcije klase, toplo preporučujemo ExpressVPN kao svoj go-to VPN za najveću privatnost i sigurnost na mreži.


Najbolji VPN-ovi za Južnu Afriku

Važno je dvostruko provjeriti omogućava li vam VPN za koji se prijavljujete geo-ograničenom sadržaju koji želite. Pobrinuli smo se da ovaj popis sadrži samo relevantne VPN-ove koji omogućuju pristup američkoj knjižnici Netflix, kao i ostalim TV emisijama i kanalima koji su blokirani u Južnoj Africi. Sve češće usluge streaminga mogu prepoznati korisnike koji pristupaju njihovom sadržaju pomoću VPN-a.

Da bismo vam pomogli da odlučite koji je VPN najbolji za vas’Napisali ste 5 najboljih tvrtki i objasnili što pružaju.

# 1 ExpressVPN

Da biste značajno poboljšali svoju privatnost i također vam omogućili zaobilazak geo-ograničenja, ne tražite dalje od ExpressVPN-a. Konstantno to visoko ocjenjujemo iz razloga:

 • Vodootporno šifriranje: ExpressVPN koristi moćnu 256-bitnu SSL zaštićenu vezu, tako da su vaši podaci i identitet sigurni.
 • Brze veze za osvjetljenje: ExpressVPN veze optimizirane su za veliku propusnost. To znači da, za razliku od drugih VPN-a, ExpressVPN brzo održava vašu brzinu interneta. Korisnici u Južnoj Africi mogu bez problema preuzeti i strujati filmove i TV emisije, igrati igre putem interneta ili koristiti video usluge poput YouTubea i Skypea.
 • Zajamčeno 99% produženog vremena: ExpressVPN ima veliku pouzdanost veze, pa su pobijedili južnoafrički korisnici’otkrijem ga ili isječete kad radite nešto važno putem interneta ili čak samo gledate omiljenu TV emisiju
 • Ogromna mreža poslužitelja: ExpressVPN ima preko 130 VPN lokacija u 87 zemalja. Zbog toga je idealno koristiti za obilaženje ograničenja na sadržaj s kojima se korisnici Južne Afrike toliko često susreću. Budući da južnoafrička IP adresa zabranjuje pristup velikom broju sadržaja na mreži, jednostavno odabirom drugog poslužitelja s ExpressVPN-om omogućuje vam neposredan pristup sadržaju geo-ograničenja.
 • Jednostavan za uporabu: ExpressVPN je stvarno jednostavan za korištenje. Svi pretplatnici trebaju preuzeti softver, odabrati poslužitelj i potom u nekoliko sekundi pristupiti blokiranim web-lokacijama i resursima.
 • Korisnička podrška na tržištu: ExpressVPN također ima tim za korisnike sa 5 zvjezdica. Ako korisnici imaju i najmanjih problema s ExpressVPN-om, moguće je kontaktirati ExpressVPN putem svog chata uživo i dobiti odgovor u samo nekoliko minuta.
 • Višestruke veze: ExpressVPN omogućava svim korisnicima pristup Možete koristiti njihovu uslugu na tri uređaja odjednom za istu nisku cijenu. To znači da korisnici dobivaju visoku enkripciju na tri odvojena uređaja bez potrebe za dodatnom mjesečnom pretplatom.

Da biste pobijedili ograničenja sadržaja i kršenja privatnosti u Južnoj Africi, pouzdane enkripcije i izvrsne usluge kupcima, prijavite se ovdje ExpressVPN.

# 2 NordVPN

Jedna od velikih prednosti NordVPN-a je što omogućuje povezivanje ogromnih šest uređaja odjednom, što znači da korisnici mogu dijeliti račun s obitelji. Ostale značajne značajke su:

 • Deblokiranje većine streaming usluga: NordVPN će dobiti pretplatnike iz Južne Afrike pristup većini mrežnih usluga za streaming, uključujući američku knjižnicu Netflix. Ovo se svodi na pružatelja usluga koji posluju sa ogromnom količinom poslužitelja u 64 zemlje (uključujući Južnu Afriku).
 • Šifriranje vodeće na tržištu: NordVPN je poznat po svom visokom standardu sigurnosti. Razine enkripcije su visoke, koristeći dvostruko šifrirane tunele za dodatnu zaštitu i privatnost.
 • Dobre brzine veze: Glavni korisnici Južne Afrike koji pokušavaju pristupiti bilo kojem poslužitelju ustanovit će da su brzine njihove veze brze. Međutim, jedna stvar koju treba napomenuti je da se neki američki poslužitelji povremeno maksiraju tijekom vršnih vremena. Kako je rečeno, NordVPN ima mnogo poslužitelja kako bi korisnici mogli skakati po mreži dok se ne uspostave nakon brze streaming veze.

Sve u svemu, brz i pouzdan VPN poslužitelj koji bi trebao odgovarati svim korisnicima’s potrebama tijekom pregledavanja iz Južne Afrike.

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3 ProtonVPN

Ovo je još jedan solidan izbor za one koji traže dodatnu internetsku sigurnost u Južnoj Africi. Imati preko 620 poslužitelja širom svijeta u 44 zemlje s četiri takva poslužitelja u Južnoj Africi znači da ćete uvijek pronaći sjajnu vezu.

 • Verzija fantastične freemium: Ovo je jedna od rijetkih usluga koja nudi besplatni plan. Jedan uređaj moći ćete osigurati povezivanjem na lokacije poput Nizozemske, SAD-a i Japana. Najbolji dio je što nema ograničenja u pogledu propusnosti ili brzine.
 • Sigurnost je zajamčena: postoje brojni protokoli koji će osigurati vašu sigurnost, uključujući vojnu zaštitu, IKEV2, IPSec, prekidač, ‘uvijek na’ značajka i sigurna jezgra. Kako piše na njihovoj web stranici: “ProtonVPN-ova Secure Core arhitektura pruža našoj sigurnoj VPN usluzi jedinstvenu mogućnost obrane od mrežnih napada. Secure Core štiti vašu vezu usmjeravanjem prometa putem više poslužitelja prije napuštanja naše mreže. To znači da napredni protivnik koji može nadzirati mrežni promet na izlaznom poslužitelju neće moći otkriti pravu IP adresu ProtonVPN korisnika, niti će uskladiti aktivnosti pregledavanja s tim IP-om.”
 • Transparentnost je ključna: Osim što je dostupno izvješće o transparentnosti za sve posjetitelje njihove web stranice, ProtonVPN također olakšava razumijevanje koliko vaših podataka prikupljaju. U osnovi, sve što je zabilježeno posljednja je vremenska oznaka, što ovu VPN tvrtku doista čini uslugom nula znanja.

Trebali biste napomenuti da ProtonVPN nedostaje 24-satna usluga live chat koja nude neke druge VPN usluge. Uvijek možete poslati e-poštu ili poslati kartu putem njihove web stranice, ali možda ćete morati pričekati čak 24 sata da biste dobili odgovor.

ProtonVPN možete pronaći ovdje.

Zakoni o privatnosti pri uporabi VPN-a u Južnoj Africi

U nekim je zemljama upotreba VPN-a ilegalna. Dok kod drugih posjedovanje VPN-a nije ilegalno, ali korištenje tog sadržaja radi ilegalnog sadržaja definitivno je protiv zakona. U Južnoj Africi upotreba VPN-ova nije ilegalna.

Međutim, krivično je djelo kada korisnik zaposli VPN radi neovlaštenog pristupa podacima putem hakiranja, ometanja podataka i izvršavanja računalnih iznuda, prijevara ili krivotvorenja. To je prema poglavlju XIII Zakona o elektroničkim komunikacijama i transakcijama br. 25 iz 2002. Tako, na primjer, krši se zakon namjerno širenje virusa i trojanskih konja..

Neki hakeri koriste VPN-ove da bi to učinili samo zato što su sredstvo za maskiranje njihovih ilegalnih mrežnih aktivnosti. Korištenje VPN-a ovu hakersku aktivnost ne čini legalnom u Južnoj Africi.

Također trebamo istaknuti da bi svaki državljanin Južne Afrike koji putuje u drugu zemlju trebao osigurati da je daljnja upotreba VPN-a u krajnjem odredištu zakonita. Ako ne, a oni su uhvaćeni u korištenju VPN-a, podliježu zakonima te zemlje baš kao i svi njeni građani.

Kako pristupiti uslugama streaminga u Južnoj Africi

Ako ste južnoafrički VPN korisnik koji puno putuje, dobro je znati da vam VPN može omogućiti pristup uslugama poput DSTV-a i dok ste u inozemstvu. To znači da ne morate zaostajati u TV emisijama jednostavno zato što ste izvan zemlje. Sve što trebate je povezati se s južnoafričkim poslužiteljem dok ste izvan zemlje putem svog VPN softvera. Na ovaj način moći ćete pristupiti DSTV-u ili na neki drugi način putem svog uređaja, baš kao da ste u samoj Južnoj Africi.

Spajanjem na južnoafrički poslužitelj stvarate izgled južnoafričke IP adrese koja je potrebna za deblokiranje Južnoafričkih streaming usluga.

Zašto je potreban VPN u Južnoj Africi?

Dva su glavna razloga zašto je potreban VPN kada je u Južnoj Africi. Prvi je zato što će VPN drastično poboljšati vašu sigurnost dok ste povezani s internetom. Drugi je učiniti da se geo ograničeni sadržaj koji je blokiran jer je u Južnoj Africi dostupan i dostupan.

Povećanje privatnosti i poboljšanje sigurnosti

Dok Južna Afrika uživa prilično dobru internetsku slobodu, bilo je pokušaja praćenja internetske aktivnosti i upotrebe.

Predlog zakona o izmjenama i dopunama Općih obavještajnih zakona (GILAB) i prijedlog zakona o zaštiti državnih informacija (POSIB) dva su primjera načina za ograničavanje pristupa mrežnim sadržajima u Južnoj Africi.

Izuzetno je važno šifrirati svoje podatke kada ste na mreži ako živite u Južnoj Africi ili putujete u nju. VPN za Južnu Afriku je presudan i učinit će posao zaštite podataka kako bi vam omogućio potpunu privatnost na mreži.

Online strujanje u Južnoj Africi

Svi volimo dobar film ili čak serijski maraton svakog trenutka, ali nažalost, u Južnoj Africi mnogi od najpopularnijih inozemnih kanala nisu dostupni kada pregledavate iz zemlje..

Ako želite kopati na nekoj engleskoj televiziji i pristupati geo-ograničenom sadržaju kao što su BBC iPlayer i 4OD ili možda neki američki kanali poput Amazon Prime, DSTV Now ili Sky, onda je najbolje koristiti VPN za Južnu Afriku jer će vam to omogućiti pristup svim tim kanalima i još mnogo toga.

Te kanale je jednostavno nemoguće posjetiti jer su geo blokirani. Korisnici im ne mogu pristupiti ako se ne nalaze u određenoj zemlji.

Ako ti’dosadno vam je ograničen izbor na južnoafričkom Netflixu i želite potpuni pristup američkoj knjižnici Netflix, a zatim jednostavno postavite svoju VPN IP adresu u zemlju koju želite. U ovom slučaju, to bi bile SAD pa tako možete navesti sustav da misli da ste fizički smješteni u SAD-u, omogućavajući vam trenutni pristup iz Južne Afrike.

Kako djeluje VPN? Što je dobar VPN?

Prije nego pogledate najbolje VPN-ove za Južnu Afriku, to’dobro je vidjeti kako VPN zapravo funkcionira na prvom mjestu, kao i koje značajke moraju biti prisutne da bi se postigao najbolji VPN.

Kako VPN štiti privatnost, ali i povećava količinu dostupnog sadržaja?

Pa, VPN će:

 • Omogućuju vam promjenu IP adrese u drugu zemlju
 • Šifrirajte sve svoje podatke čineći sve vaše pregledavanje privatnim
 • Izbrišite svoje zapisnike (savršeno za one koji vole preuzimati bujice) ili izbrisati njihovu povijest pregledavanja
 • Dajte vam sigurnu i privatnu mrežu tako da vas treće strane ne mogu špijunirati - posebno je dobro ako koristite javni Wi-Fi
 • Spriječite krađu identiteta putem interneta kao i učinili internetsko bankarstvo sigurnijim

Da biste to učinili, ugledni VPN mora imati sljedeće značajke:

 • Vojni razred šifriranja - Ne koriste svi davatelji VPN-a da koriste iste metode šifriranja za šifriranje svojih korisnika’ podaci. Osim toga, nisu sve metode šifriranja tako robusne kao i druge. Da bismo bili ugledni VPN, idealno želimo vidjeti 256-bitnu AES enkripciju koja se smatra vojnom ocjenom, jer je to metoda šifriranja koju američka vlada koristi za zaštitu njihovih podataka.
 • Brza veza - Ako koristite VPN u Južnoj Africi za streaming video sadržaja ili za sudjelovanje u mrežnim igrama, neophodno je da vaš pružatelj VPN nudi velike brzine veze. Bez njih se vašu sesiju pregledavanja može znatno otežati puferiranjem ili zamrzavanjem.
 • Velika i široka mreža - Velika i široka mreža poslužitelja čini pružatelja VPN daleko sposobnijim da nudi dobru uslugu nego onaj s malim brojem poslužitelja na malom broju lokacija. Onima u Južnoj Africi koji žele pristup sadržaju dostupan samo u raznim dijelovima svijeta, trebat će velika i široka mreža da bi njihova pretplata bila vrijedna.
 • Neograničena propusnost - S obzirom na to da je jedan od glavnih razloga što se korisnici prijavljuju na VPN davatelja pristup video sadržajima, neophodno je da davatelj nudi neograničenu propusnost. Pritom, korisnici iz Južne Afrike mogu gledati onoliko sadržaja koliko žele bez straha da će premašiti ograničenje podataka.
 • Korisnička podrška - Čak i najbolji davatelji VPN-a imat će nekoliko problema svaki put s pregrštom kupaca. Te probleme mora biti u mogućnosti brzo riješiti korisnim i učinkovitim timom za korisničku podršku. Bez toga, VPN dobavljač se iznevjerava, čak i ako nudi ostale ovdje navedene značajke.

Bottem linija

Južna Afrika ima pristojnu razinu internetske slobode, no nedavno je bilo pokušaja suzbijanja privatnosti i praćenja internetskih aktivnosti. Također može biti teško pristupiti geo-ograničenom sadržaju s južnoafričkom IP adresom, što onemogućuje gledanje američkog Netflixa između ostalih emisija u inozemstvu. Upotrebom VPN-a za šifriranje vaših podataka oni u Južnoj Africi će dobiti potpuni pristup svjetskom webu bez svih geo-ograničenja, a istovremeno čuvati podatke i ostati potpuno anonimni na mreži.

Svi VPN-ovi spomenuti u ovome “najbolja VPN recenzija za Južnu Afriku” odradit će vam posao omogućavajući vam pristup svim potrebnim sadržajima iz Južne Afrike, ali neki će posao odraditi bolje nego drugi. Ovo se svodi na bolje brzine veze nekih, kao i na mnogo bolje razine enkripcije.

Iz tog razloga, toplo preporučujemo ExpressVPN vjerujući da je najbolji VPN za Južnu Afriku.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me