Najbolji VPN za Izrael

Svake godine tisuće ljudi putuje u Izrael kako bi posjetili vjerske znamenitosti poput Isusove grobnice i Bahe’vrtove u Haifi. To’Međutim, ne samo vjerski spomenici koji privlače ljude u zemlju, a Tel Aviv ima međunarodnu reputaciju kao sjajno odredište za zabave i izletnike.


Iako je stopa kriminala u Izraelu zadnjih godina konstantno opadala, cyber kriminal je u porastu. U nastojanju da se bore protiv kibernetičkog kriminala, izraelske vlasti razmatraju uvođenje zakonodavstva koje bi moglo ozbiljno umanjiti izraelske’internetske slobode. Kao rezultat ovih kretanja, uspostavljanje interneta bez jednog od najboljih VPN-a za Izrael bilo bi u najmanju ruku rizično.

U ovom članku smo’vodit ću vas putem VPN-ova koji nude najbolju uslugu onima koji žive ili žive u Izraelu, istovremeno procjenjujući zemlju’Internetska sloboda i prijetnje privatnosti i sigurnosti na mreži.

Za najbržu, najsigurniju vezu bilo gdje na Bliskom Istoku koristite Express VPN.

U ovom članku

Najbolji VPN-ovi za Izrael

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za Izrael

Izrael možda nije mnogo na putu političke stabilnosti, ali njegov internet nije samo stabilan, već i velikom brzinom. Sa super brzim VPN-om poput ExpressVPN-a, to znači da možete strujati ili bujicom bez primjetnog zastoja ili pada u vezi.

Pored najbržih brzina dostupnih s VPN-a, ExpressVPN također vodi paket kada je u pitanju privatnost korisnika. ExpressVPN ne samo da ima lako razumljivu i sveobuhvatnu politiku privatnosti’Također je dokazano da ne’ne pohranjujte bilo kakve zapise koji se odnose na njegove korisnike’ mrežne aktivnosti. Nadalje, s obzirom da svaki ExpressVPN poslužitelj ima vlastiti DNS, pobijedio je’ne zapisujte svoju IP adresu ili dijelite bilo kakve informacije s trećim stranama.

Iako je malo skuplji od nekih svojih konkurenata, ExpressVPN nudi izvrsnu vrijednost za novac, pružajući korisnicima pristup globalnoj mreži od preko 3.000 poslužitelja. S jednim poslužiteljem koji se nalazi u samom Izraelu, ExpressVPN također može stvoriti lažnu IP adresu tako da vam se čini da ste u Izraelu dok ispijate kapućino u Indiani.

ExpressVPN’s proizvod sadrži značajku podijeljenog tuneliranja koja omogućuje korisnicima slanje sigurnog prometa oko šifriranog tunela njihove VPN čime se štedi vrijeme i resursi. ExpressVPN također ima ugrađeni killswitch koji će zaštititi vaše osjetljive podatke u slučaju da VPN veza ne uspije.

Uz nenadmašne brzine, vrhunsku reputaciju i jedan od najboljih timova za korisničku podršku na svijetu’s malim čudom ExpressVPN nadmašuje popove kad su u pitanju najbolji VPN-ovi za Izrael. Don’samo uzmite našu riječ za to - isprobajte je i iskoristite maksimum ExpressVPN-a’s 30-dnevna garancija povrata novca i njihova posebna ponuda danas ili saznajte više pogledajte naš cjelovit pregled ovdje.

# 2 Surfshark VPN - najpovoljniji VPN za Izrael

Za razliku od ExpressVPN-a koji je osnovan prije deset godina, Surfshark je i dalje novost na sceni kibernetičke sigurnosti, jer postoji tek od 2017. godine. Kao takav, on se tiho nastavlja s poslom pri ruci, ne privlačeći previše pozornosti na sebe. Ovo je sjajno za korisnike koji žele VPN koji će lako pronaći način oko geografskih ograničenja na web lokacijama poput Netflix, Hulu ili Amazon Prime. Kako Surfshark VPN nije toliko poznat kao što su ExpressVPN ili CyberGhost, Netflix i druga mjesta za streaming’Čini se da nisu primijetili kako lako dobija pristup, pa su malo učinili kako bi ga spriječili.

Iako Surfshark VPN ima najmanju poslužiteljsku mrežu bilo kojeg od naših najboljih VPN-ova za Izrael, on i dalje uspijeva proizvesti izuzetno velike i konkurentne brzine. To znači da, bez obzira na to’ponovno u Izraelu radi zadovoljstva ili ti’ponovno u inozemstvu na poslu, ti’Moći ću što bolje iskoristiti Izrael’brze internetske veze, bilo da je to poziv u internetsku konferenciju ili prijenos vaših praznika na Instagram.

Surfshark VPN dolazi s nizom dodatnih značajki, od blokatora oglasa do Whitelistera koji je i njegova inačica split-tunnelinga. Nadalje, iako ExpressVPN omogućava samo tri istodobne veze, Surfshark VPN omogućuje vam da istovremeno povežete neograničen broj uređaja, što je idealno za rad s više zadataka među nama!

Za takvo bogato i učinkovito rješenje za kibernetičku sigurnost Surfshark je iznenađujuće pristupačan i nudi odličnu alternativu ExpressVPN-u za one koji žele putovati na rivi. Vas’Još uvijek ćete dobiti vrhunsku tehnologiju i vojno šifriranje, samo uz manji proračun. Saznajte više o Surfsharku i što on može ponuditi provjerom našeg cjelovitog pregleda.

# 3 CyberGhost VPN - najprikladnija VPN za Izrael

Ako ti’prestrašeni ste od cyber prostora nego od duhova, prvo, vi’shvatili ste svoje prioritete i drugo, CyberGhost je na raspolaganju za ublažavanje tih strahova i pružanje zaštite koja vam je potrebna.

Iako je Izrael jedno od vodećih svjetla u cyber-sigurnosti, to ne’Ne znači da će korištenje jedne od brojnih javnih Wi-Fi veza u zemlji biti sigurnije od povratka kući. Iz tog razloga, pouzdan VPN poput CyberGhosta, koji može šifrirati vaš promet i zaštititi ga od znatiželjnih očiju i potencijalnih cyber prijetnji, neophodan je.

CyberGhost VPN nije’Uvijek smo bili u našim dobrim knjigama i u prošlosti smo se borili s održavanjem dosljednog pristupa Netflixu i sprječavanjem curenja DNS-a. Čak su kružile neke gadne glasine o točnosti njegove politike zapisivanja bez dnevnika. Međutim, ovi problemi su otklonjeni, no CyberGhost je sada ocijenjen kao jedan od najboljih VPN-a za streaming s inozemstva..

Jedna od najprivlačnijih stvari kod CyberGhost-a je da je njegovo intuitivno sučelje fokusirano na internetske aktivnosti, a ne na odredišta, pa ako želite deblokirati web stranice, kliknite na taj profil, dok, ako želite anonimno surfati, odabirete taj profil umjesto toga. To znači da se sve postavke automatski instaliraju i konfigurirane su da izvršavaju taj zadatak posebno.

Iako je CyberGhost jedan od najboljih VPN-ova za početnike, svidjet će se i naprednijim korisnicima koji’Uživat ćete u podešavanju njegovih naprednih postavki i prilagođavanju softvera prema njihovim individualnim potrebama. CyberGhost je jedan od rijetkih VPN-a koji nudi besplatno probno razdoblje pa ga’Vrijedno je iskoristiti ta 24 sata da biste vidjeli je li CyberGhost pravo rješenje za kibernetičku sigurnost - naš cjelovit pregled potražite ovdje.

# 4 NordVPN - najsigurniji VPN za Izrael

NordVPN’Korisničko sučelje fokusira se na grafičkoj karti svijeta putem koje korisnici mogu odabrati najbolji poslužitelj za svoje potrebe. S više od 5000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu, NordVPN ima više izbora od većine pa čak može dobiti lažnu izraelsku IP adresu povezivanjem s NordVPN-om’s izraelskim serverom.

S jednom od najboljih enkripcija u industriji i dodatnim sigurnosnim značajkama, koji uključuje specijalizirane poslužitelje dizajnirane za dodatnu zaštitu, NordVPN je jedan od najjačih i najsigurnijih dostupnih VPN-ova. NordVPN koristi DoubleVPN tehnologiju za odustajanje od prometa putem dva ili više sigurnih poslužitelja, čineći vaš digitalni otisak u potpunosti neupadljivim. NordVPN ima na raspolaganju i zasjenjene poslužitelje za one koji se povezuju iz područja s velikim ograničenjem poput Kine ili UAE. Još jedna prednost NordVPN-a je njegov onion over VPN koji kombinira sigurnost šifriranog tunela s tehnologijom anonimnog pregledavanja.

Unatoč impresivnoj mreži poslužitelja, NordVPN ne’ne uspijevaju proizvesti iste velike brzine kao ExpressVPN, iako su neki njegovi serveri prilično brzi. Ako se trudite pronaći vezu koja je dovoljno brza da biste omogućili strujanje američkog sadržaja iz Izraela, pokušajte značajku Quick Connect i omogućite NordVPN-u da pronađe najbrži dostupni poslužitelj za vas..

Želite li napraviti internetsku kupovinu između posjeta Jeruzalemu’s poznatim znamenitostima ili trebate riješiti financijske probleme putem internetske bankarske usluge, možete biti sigurni da će NordVPN čuvati vaše osjetljive financijske podatke od potencijalnih hakera i ostalih cyber kriminalaca..

Robustan VPN s nekim primamljivim popustima na svoje dugoročne pretplate, NordVPN dobro je uložiti u njega, pogotovo ako trošite puno vremena na putovanje i trebate VPN sa poslužiteljima u gotovo svim zemljama svijeta. Ne znaš’čak ne trebate trošiti novac - jednostavno isprobajte mjesec dana i dobit ćete povrat novca’niste 100% zadovoljni. Više informacija potražite u našoj NordVPN recenziji ovdje.

Slobodno i fer ?: Internetsko iskustvo u Izraelu

Kao i u mnogim drugim regijama, u Izraelu raste stopa i ozbiljnost napada na cyber-kriminale, a prema nekim izraelskim vlastima se teško izboriti. Unatoč tome što je bio na samom vrhu cyber-sigurnosti, Izrael je doživio negdje u regiji 200.000 cyber napada samo u 2015. godini.

Od tada, međutim, vlasti su aktivne u suzbijanju trenda i od ove godine svatko tko vjeruje da je žrtva cyber napada mogao bi nazvati vezu "Cybersecurity"! Upravljen od strane nacionalnog tima za računalno reagiranje na hitne slučajeve, internetska linija za sigurnost elektroničke sigurnosti način je da žrtve cyber-kriminala prijave problem i dobiju savjet kako ispraviti situaciju.

Nažalost, vlada’Odgovor na cyber-kriminale ide malo dalje od ovoga i, prema 7amleh, Arapskom centru za unapređenje društvenih medija, tijekom godina izraelska vlada je kontinuirano povećavala svoj internetski nadzor u ime sigurnosti. U vladi’Odbrana, međutim, vrlo sumnjiv akt zakona, poznat kao Facebook račun, odbačen je prošle godine zbog straha da bi mogao utjecati na slobodu govora.

Nacrt za Facebook dao bi izraelskim vlastima pravo zahtijevati uklanjanje bilo kojeg sadržaja za koji se smatra da predstavlja poticaj. Bilo koji postovi ili slike za koje se smatra da su štetni za “sigurnost ljudi, sigurnost javne, gospodarske, državne ili vitalne infrastrukture” bili bi izbrisani prema ovom zakonu. Dvoumljenost definicije takvog sadržaja značila bi da se može primijeniti na sve što vlada nije učinila’Ne slažem se i potencijalno kršim međunarodna ljudska prava.

Hvala bogu da račun nije bio’Nije usvojeno, ali to ipak ukazuje na to kako izraelske vlasti gledaju na rješavanje problema u cyber-prostoru i kako njihove akcije mogu rezultirati blokiranim sadržajem i ograničenim pregledavanjem izraelskih internetskih korisnika. Sve više razloga da se uvjerim u to’zaštićeni su korištenjem jednog od najboljih VPN-ova za Izrael.

Trenutno je vrlo malo ograničenja mjesta koja možete posjetiti ili sadržaja koji možete pogledati s izraelske IP adrese. Naravno, iskusit ćete uobičajene geoblokove na web stranicama za streaming kako biste mogli propustiti sljedeću epizodu Game of Thrones osim ako nemate pouzdan VPN koji može lažirati američku IP adresu i kretati se po tim blokovima.

Kako strujati izraelski sadržaj iz inozemstva

Kako svi osim jednog od naših najboljih VPN-ova za Izrael imaju poslužitelje u zemlji, možete lako lažirati izraelsku IP adresu ako vam je potrebna za gledanje vaših omiljenih izraelskih emisija. Prijavite se putem ExpressVPN, CyberGhost ili NordVPN, povežite se na poslužitelj u Izraelu i otiđite dalje.!

Čak i ako ne’Ako trebate, trebate VPN da biste zaobišli geografska ograničenja’planirate emitirati najnovije vijesti na ILTV-u, VPN će spriječiti da vaš davatelj internetskih usluga pokupi činjenicu da vi’ponovno usmjerava i gasuje vašu propusnost.

Za one ovisne o streamingu i koji mogu’proći ćete vikend bez navale gledajući izraelske serije, Hulu, Amazon Prime i Netflix, svi imaju sjajan sadržaj za vas. Nakon uspjeha Netflixa’s serija Shtisel koja je pratila živote židovske obitelji koja živi u Jeruzalemu, Amazon Prime s ponosom emitira hebrejsku romantičnu komičnu seriju "Baker i ljepota", dok Hulu nudi False Flags, avanturu špijunaže u ponudi.

Za širi spektar mogućnosti, uključujući vijesti, filmove i crtane filmove, kao i serije, Israel.TV nudi djela, iako će vam pretplata vraćati oko 20 USD mjesečno. Ako ti’veliki ste ljubitelj sporta, na TeleSportu možete dobiti najnovije vijesti i praćenje uživo dok zaljubljenici u reality TV mogu popraviti na hebrejskom na Channel 10.

Bez obzira odlučite li da struji sadržaj sa lokalnih web lokacija ili izraelskih, jedan od najboljih VPN-ova za Izrael može vam pomoći da to učinite jednostavno, sigurno i anonimno.

Poanta

Bez obzira na vas, Izrael ima mnogo atrakcija i aktivnosti’tražite kulturno iskustvo ili zujan noćni život Tel Aviva. Sloboda pristupa internetu impresivna je, usprkos šaputanju na vladinoj razini potencijalnog zakonodavstva koje može ograničiti pristup i povećati internetski nadzor. Čak i bez prijetnje vladinih špijuna koji vas gledaju putem interneta, cyber-kriminal je stvarna prijetnja u Izraelu kao i u ostatku svijeta, a jedan od najboljih načina da se zaštitite je VPN-om..

Dostupno je doslovno stotine VPN-ova, ali ne nude sve politike bez evidentiranja, vrhunsko šifriranje, velike brzine i međunarodni pristup naših četiriju najboljih VPN-ova za Izrael. Ne samo da će vas pretplata na ExpressVPN vidjeti kako gledate drugu sezonu Big Little Lies na HBO-u, već bi vam mogla dati i pristup svim izraelskim stvarima, uključujući Israel.TV.

Bilo da ti’ponovno u Jeruzalemu ili Jacksonvilleu, usluge poput ExpressVPN, Surfshark i CyberGhost VPN-a pružaju vam sigurno pregledavanje i potpunu slobodu na mreži, štiteći vas od cyber prijetnji i izbjegavanja geoblokova.

Bez obzira na to gdje putujete svijetom, posjedovanje jednog od najboljih VPN-ova neophodno je s obzirom na vašu internetsku sigurnost i, s obzirom na to da je cyber-kriminala lošija u SAD-u nego gotovo igdje drugdje u svijetu, jednako je važno imati i VPN kod kuće.

Igrajte na sigurno, i koristite najbržu dostupnu vezu za zaštitu podataka u Izraelu - koristite Express VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me