Najbolji VPN za Indiju

Kaotična, prepuna i živopisna, Indija je popularno turističko odredište koje obećava uzbudljiva kulturna i duhovna iskustva, prekrasne plaže i začinjenu kuhinju. Preko 10 milijuna ljudi posjeti Taj Mahal svake godine, ali za one koji žele malo mira i tišine, tamo’uvijek prirodni sjaj himalajskih dolina i veliki otvoreni prostori pustinje Thar.


Kada je u pitanju kibernetički prostor u Indiji, stvari nisu’t što je jednostavno i jednostavno, a sloboda Interneta je u opadanju. Prošle godine Indija je doživjela dramatičan porast zatvaranja interneta, dok se blokirani sadržaj također intenzivira.

Pristup internetu u Indiji nije’Najjednostavniji i ograničeni pristup Internetu i mala brzina najmanje će zagorčavati aktivnosti podataka. Ipak, korištenje indijanskog VPN-a besplatno može povećati vaš pristup, zaštititi vašu privatnost i potencijalno čak i malo povećati brzinu - ako odaberete pravu, tj..

Ako ne’Ne želim čitati cijeli članak, ovdje’je naš popis najboljih VPN-ova za Indiju:

  • ExpressVPN - velika međunarodna pokrivenost, velike brzine i vrhunska sigurnost
  • CyberGhost - Pristupačan i razumljiv za korisnike s 22 poslužitelja u Indiji
  • Surfshark - Neograničeni uređaji, napredne značajke i glatko sučelje
  • ZenMate - Ograničena besplatna usluga, deblokira sadržaj, ali ne 100% bez evidentiranja
  • ProtonVPN - Na raspolaganju su poslužitelji u Indiji, pristupačni planovi i šifrirana pošta

Naš izbor za najbolji VPN za Indiju: ExpressVPN

Najbolji VPN za Indiju

# 1 ExpressVPN

ExpressVPN je dijelom zaslužan zbog toga što ima servere u Mumbaiju i Chennaiu, kao i u drugim zemljama u blizini. Omiljena je i zbog ExpressVPN-a’posvećenost privatnosti korisnika i neprekidno velike brzine.

ExpressVPN ima preko 3.000 poslužitelja točkastih širom svijeta, što korisnicima olakšava zaobilaženje ograničenja i blokova sadržaja koje su nametnule indijske vlasti. To’izdašna distribucija američkih poslužitelja također znači da vam ExpressVPN može pružiti lažnu američku IP adresu, omogućavajući vam pristup svim svojim uobičajenim web lokacijama za strujanje i platformama društvenih medija.

O brzini interneta u Indiji nije se o čemu pisati kod kuće, pogotovo ne kod onih koji koriste mobilnu mrežu i nju’Trenutno se nalazi na 130. mjestu u odnosu na globalnu brzinu interneta. Tamo’s malo bilo koji VPN to može učiniti, ali ExpressVPN je najbolja opcija ako želite postići najbolje moguće brzine. Unatoč korištenju najnovijeg vojnog šifriranja, što neminovno usporava internetski promet, ExpressVPN uspijeva dosljedno brze veze.

ExpressVPN’sigurnost ni u čemu se ne može njuškati. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN-u i njegovim korisnicima’ podaci su daleko izvan dosega saveza 5/9/14 Eyes Alliance. To znači da ni vaš davatelj internetskih usluga, cyber-kriminalci, ni indijska vlada neće moći dobiti vaše podatke, što, da budemo pošteni, nije’t dostupan ionako jer ExpressVPN djeluje u skladu s strogim pravilima bez prijave.

Korisnička podrška je informativna, prilagodljiva i dostupna je 24 sata dnevno, bez obzira na to jeste li’ponovno u Mumbaiju ili Miamiju. Dovoljno jednostavan za početnike da se uhvate u koštac, a pruža dovoljno snage i prilagođavanja da zadovolji iskusnije korisnike, ExpressVPN je naš izbor za najbolji VPN za Indiju.

ExpressVPN također ima na raspolaganju posebnu ponudu koja znači, ako se danas prijavite, vi’Uz godišnji plan pretplate dobit ćete 3 mjeseca besplatno i 49% uštede! Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 2 CyberGhost

S mrežom poslužitelja još većom od ExpressVPN-a iako nije toliko geografski raznolika, CyberGhost je sjajan način da ostanete povezani bez obzira jeste li’ponovno u Mathuri i Vrindavanu za poznati festival Holi ili opuštanje na odmorištu joge u Kerali.

CyberGhost je brz za instaliranje i jednostavan za postavljanje i rad, što je odlična opcija za manje iskusne korisnike. Što’Uz to, CyberGhost nudi izbor unaprijed konfiguriranih profila koji će odabrati idealan poslužitelj i sigurnosne protokole za odabranu aktivnost..

Nedavno proširena mreža CyberGhost povećala je ukupan broj sigurnih poslužitelja na 5.944 i uvela nove servere u Indiju. CyberGhost sada u Indiji ima 22 poslužitelja, tako da lako možete dobiti indijsku IP adresu i uživati ​​u streamingu uživo sportova i najnovijim Bollywoodovim hitovima na Hotstaru.

Osim stroge politike zabrane prijave, CyberGhost redovito objavljuje izvješća o transparentnosti u kojima su detaljno opisani svi zahtjevi’prima od vlasti za informacije o svojim korisnicima. CyberGhost, međutim, nikada ne ispunjava ove zahtjeve “nema podataka za predaju i ne surađujemo s vlastima”.

CyberGhost je jedan od najlakših VPN-a za uspostavljanje, ali ako budete imali problema s korištenjem ovog VPN-a za Indiju, CyberGhost će ih brzo i učinkovito riješiti. Internetska opcija za chat dostupna je na mreži, kao i niz tutorijala i često postavljanih pitanja.

Pomoću aplikacija dostupnih za sve glavne operativne sustave i usmjerivače, korisnici CyberGhost-a mogu istovremeno povezati do sedam uređaja i iskoristiti CyberGhost’s P2P-optimizirani poslužitelji za brzo i neprekidno iskustvo mučenja. Konkurentne cijene i 45-dnevno jamstvo povrata novca su privlačni, kao što govori i činjenica da je CyberGhost jedan od rijetkih VPN-a koji još uvijek nudi 24-satno besplatno probno razdoblje, tako da ga možete iskoristiti za probnu vožnju prije prijave..

Ako ti’tražite alat za cyber-sigurnost jednostavan za upotrebu, CyberGhost je odličan VPN za Indiju, pa zašto se ne prijaviti danas? Alternativno, pogledajte našu cjelovitu recenziju i saznajte više o CyberGhostu’sposobnost da vas učinite nevidljivima na mreži.

# 3 Surfshark

Najbolji novajlija godine za 2019., Surfshark VPN, možda je mlad, ali to’Izuzetno je učinkovit, kombinirajući glatko korisničko sučelje s nekima iz industrije’Najnaprednije značajke. Kako njegova mreža poslužitelja neprestano raste, tako je i to’počinje zatvarati VPN divove poput CyberGhost i sada ima preko 1.000 poslužitelja u 61 zemlji, uključujući tri u Indiji.

Unatoč razmjerno maloj mreži poslužitelja, Surfshark proizvodi brzinu za koju su neki mislili da bi bila sposobna’Odluka o lociranju sjedišta na Britanskim Djevičanskim ostrvima pruža mu iste mogućnosti zapisivanja kao što ExpressVPN uživa.

Kao što postoje različiti potezi za različite ljude, Surfshark pruža različite načine za različite online aktivnosti. Ako jednostavno želite zadržati svoj digitalni otisak na sebi, možete koristiti način Camouflage da sakrijete internetsku aktivnost od svog davatelja internetskih usluga - ovo je ujedno i najbolji način korištenja ako’skidate pristup blokiranom sadržaju u Indiji. Način rada NoBorders idealan je za upotrebu u strogo ograničenim zemljama, tako da ako bi vlasti i dalje provodile mrežna ograničenja, ovo bi mogao biti najbolji ulog u Indiji.

Surfshark je korak dalje u vezi s mrežnom zaštitom, bacajući se na adblocker kako bi poboljšao vaše iskustvo pregledavanja i zadržao zaraze zlonamjernim softverom. Iako je bilo kratko razdoblje kada Surfshark’usluga uživo s chatom više nije bila dostupna, to’vratimo se sada na mreži, nudeći privremene i informativne odgovore 24/7.

Jedna od najneobičnijih karakteristika Surfsharka je ta što omogućava neograničene istovremene veze, što već konkurentne cijene čini još boljom vrijednosti za novac. Ako mislite da je surfanje s morskim psom nešto što bi vam se moglo svidjeti, zašto se danas ne prijaviti na Surfshark i ako želite’ponovo je instalirate na mobilni uređaj i uživajte u sedam dana potpuno besplatne zaštite. Želite znati više o ovoj morskoj psi’je stanište? Ovdje pročitajte cijelu recenziju Surfsharka.

# 4 ZenMate

Polazeći od jednostavne proxy usluge, ZenMate je proširio svoje mogućnosti i tehnologiju kako bi stvorio pouzdanu VPN uslugu. Jedna od najatraktivnijih karakteristika ZenMate-a je da ima ograničen besplatni VPN poslužitelj koji može učinkovito deblokirati sadržaj i navigirati ga prema geografskim ograničenjima. ZenMate je dobar indikator VPN-a za Indiju i uspijeva dosljedno dobiti pristup američkom sadržaju na Netflixu iz inozemstva, tako da, ako’Ovisni o Vještici ili Nevjerojatno, ovo je VPN za vas.

ZenMate’Plaćeni paketi povoljne su cijene i pružaju korisnicima brže brzine te širi raspon poslužitelja što, s obzirom na to da ZenMate ima preko 1500 stvari, znači mnogo izbora i još više slobode.

Dovoljno jednostavan za upotrebu, ZenMate’Korisničko sučelje nije’nije baš tako primamljiv ili intuitivan kao CyberGhost’s ali to’Dolazak tamo, a najnoviji remont čini ga korisnijim nego ikad prije. ZenMate proizvodi brzinu dovoljno brzu za prihvat aktivnosti bujice i struje, a vaše podatke čuva sigurno skrivene u jako šifriranom tunelu..

Sa sjedištem u Njemačkoj ZenMate je zakonski dužan čuvati neke podatke u skladu s GDPR uredbama i, dok uživa u toj zemlji’snažni zakoni koji štite privatne podatke, mogu’ne mogu legalno raditi kao VPN bez evidentiranja, unatoč svojim tvrdnjama. ZenMate ne samo da zadržava podatke, uključujući vašu IP adresu i ostale osjetljive podatke, već ih sadrži’s također je obvezan dijeliti te informacije s tijelima za provođenje zakona “za kazneni progon u slučaju cyber napada”.

To’Nije kraj svijeta i vaša IP adresa govori toliko puno o vama, ali ako više volite potpuno privatno internetsko iskustvo, umjesto toga odlučite se za jedan od naša prva tri VPN-a za Indiju. Ako ideja besplatne usluge koja može deblokirati sadržaj i maskirati vaše mrežno aktivira žalbe, onda je ZenMate VPN odličan izbor.

# 5 ProtonVPN

ProtonVPN ima sve, od besplatne usluge do prilično skupe, koja uključuje šifriranu uslugu e-pošte, a pruža neke od najboljih sigurnosnih internetskih problema. ProtonVPN’pretplate s plaćenim računom uključuju pristup svojim poslužiteljima Secure Core koji svoj promet preusmjeravaju na više poslužitelja, a znači čak i najviše “napredni protivnik koji može nadzirati mrežni promet na izlaznom poslužitelju neće moći otkriti pravu IP adresu korisnika ProtonVPN-a niti će uskladiti aktivnosti pregledavanja s tim IP-om”.

Početak rada s ProtonVPN-om’Besplatni plan je jednostavan, a za postavljanje računa morate unijeti samo adresu e-pošte. Njegovi plaćeni paketi počinju od 4 USD mjesečno za jednogodišnju pretplatu na njegovu osnovnu uslugu, dok će vam premium paket Visionary vratiti 30 dolara mjesečno, ali će vam donijeti sljedeće pogodnosti:

  • 10 istodobnih veza
  • P2P poslužitelji
  • Osiguran pristup Core, Tor i Plus poslužiteljima
  • Sigurno strujanje
  • Šifrirana e-pošta

ProtonVPN je prošle godine predstavio dva indijska poslužitelja u svoje mreže, tako da korisnici izvan zemlje mogu uživati ​​u streaming indijskoj zabavi i sportu. Rekavši to, ProtonVPN’s poslužiteljska mreža najmanja je od svih VPN-a’Ovdje se raspravljalo, s nešto manje od 630 poslužitelja na 44 različite lokacije, ali to bi trebalo biti više nego dovoljno za većinu korisnika i čini se da može pristupiti svim glavnim web lokacijama za strujanje, uključujući i zloglasni Netflix sličan Fort Knoxu.

Jasna pravila o privatnosti objašnjavaju da, iako nije 100% bez zapisa, jedine informacije koje ProtonVPN prodavaonice predstavljaju vremensku oznaku vaše posljednje uspješne sesije - a ne nešto što’otkrit će vam mnogo toga o vama ili vašem mrežnom ponašanju.

Za one koji žele kombinaciju brzine i sigurnosti bez plaćanja ruke i noge, ProtonVPN je preporučen VPN za Indiju. To’Također je jedan od rijetkih VPN-a koji nudi namjenski pristup usmjerivaču luka, pa ako i vi’planirate putovanje na Mračni Web, kao i na tamniju stranu Indije, zašto se danas ne prijaviti na ProtonVPN? Ako želite znati više prije nego što se sklonite, pogledajte naš cjelovit pregled ovdje.

Inhibicije indijskog interneta

Iako je Indija demokratska zemlja s ustavom koji štiti svoje građane’ pravo i na slobodu govora i pristup informacijama, nastavlja se cenzura interneta, iako Freedom House’Izvještaj za 2019. godinu pokazuje značajno poboljšanje u Indiji’s ukupnom ocjenom slobode. Osvajanje 75 bodova u 2019. u usporedbi sa samo 43 u 2018. odražava smanjenje smanjenja narudžbi koje su pale od okolo “1,777 godišnje između 2010. i 2018. do 20 u 2019. godini” prema jednom izvještaju.

Čini se da drugi izvori imaju drugačije mišljenje, a organizacija za digitalne slobode sa sjedištem u Delhiju, Internet Freedom Foundation, objavila je u veljači izvještaj u kojem optužuje vladu da zabranjuje stotine stranica. Iako su većina to bile porno stranice, korisnici su također prijavili probleme prilikom pokušaja pristupa proxy web-lokacijama i VPN web stranicama, što nas dovodi do sljedećeg broja.

To’s ne samo da je blokiran sadržaj koji predstavlja problem internetskim korisnicima i VPN za Indiju čini tako vitalnim dijelom opreme. Zakon o IT-u koji je primijenjen 2000. godine “ovlašćuje središnju vladu da imenuje agencije i izdaje naredbe za presretanje, nadzor i dešifriranje u interesu nacionalne sigurnosti, javnog reda ili sprečavanja poticanja na nezakonite radnje”.

Čini se da je indijska vlada primarno usmjerena na WhatsApp i želi vidjeti da je njegovo enkriptiranje kraj do kraja iskorijenjeno. Ranije ove godine, BBC je izvijestio da indijska vlada planira uvesti novi set pravila u vezi s tim “praćenje, presretanje i pronalaženje poruka na društvenim medijima. "Zbog objavljivanja u siječnju 2020., nova pravila se primjenjuju kao odgovor na čitav niz incidenta na mafijaško nasilje koje je izbio širom Indije prošle godine..

Dok vlada želi to moći “pratiti poruke koje uzrokuju nasilje i smrt”, Što ima’To kaže ovaj globalni šef za komunikacije, Carl Woog “zahtijevali bi od nas da rekonstruiramo WhatsApp, vodeći nas do drugog proizvoda, koji ne bi bio u osnovi privatni”.

Takvi događaji nisu’Neću se dobro slagati s aktivistima za zaštitu privatnosti i, zbog brižne definicije onoga što čine društveni mediji, mogla bi se vidjeti web mjesta poput Wikipedije blokirana, što korištenje VPN-a za Indiju čini još bitnijim.

Indija bez VPN-a - je li to dovoljno sigurno?

Besplatni indijski VPN-ovi nude određene pogodnosti, posebno kada je riječ o pristupu blokiranom sadržaju. Besplatne VPN-ove, poput onih koje nude ZenMate i ProtonVPN, teško je pronaći, a mnoge besplatne VPN usluge u Indiji i drugdje u svijetu vjerojatno će vas koštati puno više od nekoliko dolara pretplate mjesečno..

Iako su najgore potencijalne opasnosti korištenja besplatnog VPN-a uključivanje prodaje propusne širine plaćenim korisnicima, preskakanje sigurnosnih mjera, lagana brzina i nalet oglašavanja, kada je u pitanju besplatni VPN u Indiji, najveća briga je loša sigurnost. Ne samo da bi standardna enkripcija mogla ostaviti podatke izložene, bez najnovije sigurnosti, već biste mogli završiti i s gadnom infekcijom zlonamjernog softvera.

S cyber kriminalom u Indiji u porastu, a slučajevi su se udvostručili u 2017., VPN je najbolja zaštita koju možete dobiti. Što’S druge strane, spriječit će bilo koji državni špijuni da čitaju vaše postove na društvenim medijima ili prate vaš digitalni otisak na zabranjenoj porno web stranici.

Indija’s Web mjesta za strujanje

Unatoč zemlji’S nižim od brzine interneta, milijuni ljudi svakodnevno prenose događaje uživo i OTT sadržaj u Indiji. Prema izvještaju iz 2016. godine, 160 milijuna već je bilo na mreži i emitiralo se u toku dok je početkom ove godine indijski streaming div, Hotstar postavio novi globalni rekord za najsretnije gledatelje kada je 18,6 milijuna ljudi ugađalo gledati utakmicu kriketa u indijskoj Premijer ligi između Chennaija Super kraljevi i mumbajski Indijanci.

Disney je nedavno kupio, Hotstar najpopularnije web mjesto za streaming u Indiji, nakon Netflixa i Amazon Primea, ali se također suočava s nekim jakim konkurencijom u zemlji. Iako Hotstar’S pretplatom je manje od polovice međunarodnih stranica za streaming brzinom od 299 rupija mjesečno (oko 4 USD), i dalje se mora boriti s besplatnim streaming uslugama poput Voot-a i ostalim konkurentnim uslugama, uključujući ALTBalaji s domaćinom indijskih TV serija i Zee5 koji nudi kombinaciju domaćih i međunarodnih filmova i zabave.

Donja linija

Putovanje u Indiju može biti iskustvo koje mijenja život, ali jedno što ne morate učiniti’Ne želim mijenjati svoju internetsku slobodu i pravo na privatnost. Kako indijska vlada traži veću kontrolu nad mrežnim sadržajem, postovima na društvenim medijima i uslugama razmjene poruka, tako je i sve veća važnost potrebe za jačanjem internetske sigurnosti prije dolaska u Indiju.

Iako indijski VPN besplatan VPN, pogotovo onaj od renomiranog dobavljača VPN-a kao što je ZenMate, može vam pružiti određenu zaštitu i omogućiti vam da zaobiđete neke nametnute blokove i geografska ograničenja koja utječu na indijski kibernetski prostor, samo najbolji mogu vam omogućiti brze veze i cjelovite anonimnost.

ExpressVPN nije samo najbrži, već’s također je dobio neke od najnaprednijih sigurnosnih i pokazuje najveću predanost privatnosti korisnika, što je naš izbor broj jedan kao najbolji VPN za Indiju. Ne samo da će vam ExpressVPN omogućiti pristup stranicama za bujicu i blokiranom sadržaju, već vam može pružiti i lažnu IP adresu tako da možete nastaviti pratiti indijski kriket čak i kad se vratite kući.

Sve to i više možete dobiti za gledanje blokiranog sadržaja u Indiji kada se prijavite putem Express VPN-a.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me