Najbolji VPN za HBO Go u 2020. godini

HBO Go omogućava korisnicima uživanje u nekim od najboljih TV emisija u SAD-u na zahtjev. U stvari, pretplatnicima omogućuje trenutni pristup svim najboljim HBO emisijama i filmovima, bez obzira gdje se nalazili.


Međutim, onima koji žive izvan država uskraćen je pristup ovom impresivnom katalogu, bez obzira na platformu koju su odlučili gledati. Srećom, ovaj je problem riješen lako kroz korištenje VPN-a za deblokiranje HBO-a Idi bilo gdje u svijetu.

U ovom članku upravo to istražujemo. Gledamo kako gledati HBO Go iz bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a i koji je najbolji VPN za to odabrati. Također pogledamo što čini najbolji VPN tako da je lako razumjeti zašto je naša lista preporučenih VPN pružatelja toliko pogodna za deblokiranje HBO-a Go.

U ovom članku

Kako gledati kako HBO ide s bilo kojeg mjesta na svijetu

Ako ti’sa sjedištem u inozemstvu ili redovito napuštate zemlju, možda vas je već dočekala pogreška prilikom pokušaja gledanja. Nažalost, usluga je zabranjena ako niste’t gledanje iz država.

Da biste odredili kako gledati HBO van SAD-a, morate shvatiti zašto’s blokiran. Kako sav medijski sadržaj podliježe autorskim pravima, usluge streaminga moraju steći licence za dijeljenje materijala. Nažalost, ograničenja licenci značajno variraju od zemlje do zemlje, potičući fenomen kakav danas poznajemo ‘geo-blokiranje.’

Geo-blokovi su digitalni pristupnici koji postoje ovisno o vašem zemljopisnom položaju. Korištenjem IP adrese na računalu nude se različite emisije i filmovi koji se nude korisnicima u različitim zemljama.

Ako ti’Ako se nalazite izvan SAD-a i dalje želite deblokirati HBO Go, na raspolaganju su opcije za to.

Možda je najpopularnija upotreba VPN-a. Mnogi obožavatelji TV i filmova zaobišli su ta ograničenja geoblokiranja bilo da koriste HBO Go ili ne. Popularna je jer VPN’jednostavan softverski paket omogućava korisnicima da deblokiraju HBO Go na Apple TV-u, PlayStationu, računalima, dlančarima i svim drugim uređajima.

Točnije, VPN djeluje tako da preuzme vašu postojeću IP adresu i dodijeli drugu preusmjeravanjem prometa putem dodatnog poslužitelja. Zbog toga kad pristupite streaming platformi, dobit ćete pristup većem katalogu.

Najbolji VPNS za HBO Go

# 1 ExpressVPN

Bez sumnje, ExpressVPN je naš favorizirani VPN pružatelj širom svijeta. Kad se koriste u suradnji s HBO Go-om, kupci su sigurni da će moći pristupiti bilo kojoj usluzi’s sadržajem kad god ili gdje god žele.

Značajne značajke:

 • Najbrže brzine veze - To je’s teško pobijediti ExpressVPN’s brzinama povezivanja s obzirom na njihovu brzinu. To je ključno za streaming video sadržaja kao bez pouzdanog i brzog povezivanja, sesije za streaming skloni su punjenju, što je krajnja frustracija.
 • Velika američka poslužiteljska mreža - S velikom mrežom američkih poslužitelja, pored velike mreže uopće, kupci ExpressVPN-a mogu biti sigurni da će se uvijek moći povezati s američkim poslužiteljem. Ovo je potrebno za deblokiranje HBO-a Gotovo gdje god se nalazili u svijetu.
 • 99% produžnog jamstva - Odustajanje u vezi s VPN-om, ako ne struji HBO Go u SAD-u, znači da bi vaše gledanje moglo biti prekinuto ili prekinuto. Kupci ExpressVPN-a će se tako rijetko odustati od veze, i to će jedva ikada morati doživjeti.

Pregled:

ExpressVPN je naš najbolje ocijenjeni VPN pružatelj zbog svoje neusporedive brzine i pouzdanosti. Ove značajke osiguravaju vam’Uživat ćete u neprekidnom toku gledajući HBO Go. Ako naiđete na probleme, njihova trenutna podrška za razgovor vidjela je vrijeme odziva u našim testovima čak 32 sekunde.

# 2 NordVPN

NordVPN se lako prijavljuje bez obzira na razinu tehničke stručnosti korisnika. Uz to, ima vodeći tržišni softver za šifriranje što ga čini nevjerojatno sigurnim za upotrebu.

Značajne značajke:

 • Do šest istodobnih veza uređaja - Ako ste u obitelji, od kojih svi imaju različite ukuse i favorite na HBO-u, ključno je imati mogućnost povezivanja s VPN-om na mnogim uređajima. To znači da svi mogu istovremeno gledati svoju omiljenu TV emisiju ili film.
 • Dodatne sigurnosne značajke za privatnost - NordVPN je jedan od najsigurnijih VPN-a koji se tamo koriste zahvaljujući strogim tehnikama šifriranja i vodonepropusnim protokolima. To znači da korisnik’identitet nikada ne bi trebao biti trag pri pristupu HBO Go-u, gdje god se nalazio taj korisnik.
 • Glatko korisničko sučelje - Iako ne mora nužno poboljšati korisnika’mogućnost pristupa geo-ograničenom sadržaju na HBO Go-u, elegantno korisničko sučelje koje NordVPN čini vrlo jednostavnim za korištenje. To je ogromna plus točka, posebno onima koji nisu tehnološki osmišljeni, ali još uvijek vole gledati sadržaje koje nudi HBO Go.

Pregled:

NordVPN je zbog velike mogućnosti povezivanja izvrsna obiteljska opcija. Uz to, nudi čitav niz dodatnih sigurnosnih značajki, tako da ne’ne moram brinuti o dječjim računima. To’jednostavan za upotrebu i odlična opcija za početnike.

# 3 HideMyAss

HideMyAss je vrlo popularan VPN koji se korisnici iznova vraćaju u vrijeme i vrijeme, posebno u svrhu pristupa HBO Go katalogu na umu.

Značajne značajke:

 • Automatsko pokretanje kada ste spojeni na web - Ovo je izvrsna ušteda vremena i pomaže onima koji su zauzeti ili nisu osobito pametni u korištenju VPN softvera. To znači da će korisnici biti povezani na poslužitelj koji im je automatski potreban za pristup HBO Go.
 • Cryptocurrency prijateljski - Ovo postaje sve popularniji i potrebniji način plaćanja pretplate VPN davatelju, tako da je dobro što HidemyAss nudi mogućnost. To znači da korisnici mogu ostati anonimni prilikom prijave na pretplatni paket, za što neki sigurnosno svjesni korisnici HBO Go-a možda žele.
 • Impresivna globalna mreža poslužitelja - HideMyAss ima široku i široku mrežu, posebno u pogledu američkih poslužitelja koje može ponuditi. Ovo je fantastična vijest za svoje kupce koji su se prijavili s primarnom svrhom rada oko ograničenja HBO Go geo. Mogu biti sigurni u vezu s SAD-om svaki put kada se prijave.

Pregled:

HideMyAss je idealan za deblokiranje HBO Go na Roku uređajima Pametni televizori i igraće konzole. Njegova automatska veza znači da možete gledati što želite bez prolaska kroz konfiguraciju svaki put. Ovaj VPN ima poslužitelje u gotovo svim zemljama; Iako HBO radi samo na američkim vezama, ovaj široki raspon lokacija izvrsan je za pristup katalozima na ostalim uslugama streaminga.

# 4 PrivateVPN

Posljednje, ali ne najmanje bitno, na našem je popisu PrivateVPN koji u svojim pretplatničkim paketima standardno ima neke od najboljih protokola i tehnika šifriranja. Osim toga, on ne vodi evidenciju svojih korisnika’ aktivnost.

Značajne značajke:

 • Brza instalacija & postaviti - Kada prvi put koristite VPN ili čak upotrebljavate drugi VPN, instalacija nije uvijek tako jednostavna kao što bi trebala biti. Iako se PrivateVPN razlikuje i nevjerojatno je brz za instaliranje i postavljanje. To znači da pretplatnici mogu uspostaviti vezu s VPN serverom kako bi im omogućili da gledaju HBO Go u vrlo kratkom roku..
 • 25% popusta na sve planove - Iako VPN-ovi mogu pružiti izvrsnu i korisnu uslugu, i dalje moraju biti pristupačni. PrivateVPN nudi veliki popust na sve svoje planove tako da korisnici HBO Go-a ne moraju snositi veće troškove nego što je potrebno.
 • Daljinska instalacija za početnike VPN korisnike - Drugi način koji se tvrtka izdvaja kroz postupak instalacije jest to da zaposlenici mogu pomoći kupcima da instaliraju softver putem udaljenog pristupa. Opet, to znači da u slučaju da hitno trebate gledati HBO Go predstavu, možete biti sigurni da jeste’Moći ćete pristupiti PrivateVPN’s poslužiteljima putem svog softvera svaki put.

Pregled:

PrivateVPN nudi sjajnu sigurnosnu kopiju ako se suočite sa problemima s gore navedenim. Pružatelj je propustio viši rang zbog ograničene mreže poslužitelja i povremenog uskog grla, ali općenito je usluga bila pouzdana. To’je nevjerojatno jednostavan za korištenje, a početnici mogu dobiti čak i tehničkog stručnjaka za postavljanje softvera s udaljenog računala.

Zakoni i pravila o privatnosti koji koriste HBO u inozemstvu

Gledanje sadržaja putem HBO Go-a kada je u inozemstvu upotreba VPN-a prilično je sivo pravno područje. Često je korištenje VPN-a potpuno legalno, a instaliranje jednog na računalo ili uređaj je u redu i iznad ploče.

Međutim, neki od sadržaja koje ima HBO Go mogu biti zabranjeni u drugim zemljama zbog cenzure. Čak i ako kupac nije državljanin te zemlje i koristi HBO Go kao Amerikanac, kupac je još uvijek odgovoran zakonima zemlje u kojoj trenutno boravi. U konačnici, to znači da ako je osoba uhvaćena gledati nešto što ako se zemlja smatra nezakonitom, podliježu kazni koju ta država ima na mjestu. U nekim slučajevima to može značiti zatvorske kazne.

Da biste ostali na pravoj strani zakona, najbolje je provjeriti koji su zakoni zemlje prije putovanja. Na taj će način svi ostati sigurni i legalni.

Ostala razmatranja o pristupu HBO-u prolaze kroz VPN

HBO sada

Mnogi HBO-ovi fanovi također su čuli za uslugu HBO Now. Može biti teško odrediti razliku između njih dvojice, jer su programiranje i geo-ograničenja ista. Ako ti’Pitate se koju uslugu kupiti onda je razlika:

 • HBO Go je za pretplatnike HBO kanala na kablovskoj ili satelitskoj TV. Morate imati TV paket gdje je RTV postaja dostupna i već je plaćena. Prijavom na HBO Go možete uživati ​​u svim svojim omiljenim emisijama gdje i kad god želite.
 • HBO NOW je slična usluga koja je idealna za rezače kabela. Ne znaš’Za gledanje vam nije potreban TV pretinac ili HBO pretplata. Umjesto toga, možete se prijaviti za uslugu preko bilo kojeg pružatelja usluga i dobiti trenutni pristup sjajnom HBO sadržaju.

Korištenjem VPN-a riješit će se geo-ograničenja na obje usluge.

Donja linija

HBO Go ugošćuje neke od najboljih sadržaja na svijetu. Korištenje VPN-a znači da taj sadržaj može pogledati bilo tko bilo gdje u svijetu kako bi se zaobišao geo ograničenja koja tvrtka mora uspostaviti. VPN-ovi nude brz, brz i učinkovit način gledanja favoriziranih sadržaja.

Nikada se nemojte slagati s manje od najboljeg s VPN-om i uvijek se uvjerite da imaju barem ovo što će vam ponuditi:

 • neograničena propusnost
 • 24/7 korisnička podrška
 • sigurna 256 bitna enkripcija
 • jednostavan za korištenje softver

Preporučujemo ExpressVPN jer on ima sve gore i više. U usporedbi s ostatkom ogromnog VPN tržišta, najviše je brzine, pouzdanosti i korisničke podrške.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me