Najbolji VPN za gledanje Twin Peaks-a

Sažetak: Nova sezona Twin Peaksa je na Showtimeu! Međutim, nema svaki obožavatelj do njega. Mnogi mrežni distributeri kabela blokiraju ljude da gledaju Twin Peaks izvan SAD-a.


Rješenje je virtualna privatna mreža ili VPN. VPN može dodijeliti novu IP adresu na temelju regije u kojoj je dopušteno strujanje Twin Peaks-a, zbog čega ćete se upotrijebiti prošli geo-blokatori.

Preporučujemo gledanje Twin Peaks-a sa Sling TV-om i istodobno korištenje ExpressVPN-a.

Zašto ne mogu gledati Twin Peaks?

Nakon 25 godina, navijači sada mogu gledati Twin Peaks kako se vraća u sezonu 3 na Showtimeu.

Dražljivo nazvani Twin Peaks: Povratak dramskoj seriji koju su stvorili David Lynch i Mark Frost nastavlja se nakon serije 1990-1991.

Mnogi su se izvorni članovi glumaca vratili. Kyle MacLachlan ponavlja svoju ulogu specijalnog agenta FBI-a Dalea Coopera, kao i veliki broj novih članova

Međutim, ako živite izvan Sjedinjenih Država, možda će vam biti teško gledati Twin Peaks na mreži. Morate imati pretplatu na Showtime i također živjeti unutar SAD-a.

Internetski distributeri kabela poput Sling TV-a mogu pomoći fanovima da dobiju pristup Showtime serijama, no oni često blokiraju ljude izvan SAD-a. To može biti nevjerojatno frustrirajuće!

Trebate ručni komad softvera poznat kao VPN.

VPN može pokazati da pristupate web mjestu Showtime streaminga s drugog mjesta.

Omogućuje vam zaobići bilo koje geo-blokatore koje su mrežni distributeri kabela implementirali i gledali američke TV serije poput Twin Peaks-a s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Što je VPN?

VPN, skraćenica za Virtual Private Network (Mreža virtualnih privatnih mreža), usluga je koja pruža mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta. VPN usluga omogućuje vam čuvanje navika gledanja u tajnosti od znatiželjnih očiju i dodaje dodatni sloj sigurnosti prilikom pregledavanja interneta.

Jedna od glavnih prednosti pri prijenosu omiljenog televizijskog programa je mogućnost upotrebe IP adrese bilo kojeg poslužitelja na VPN-u.

Možete koristiti IP adresu poslužitelja u Americi, omogućavajući vam pristup mrežnim mrežama za distribuciju kabela koja su dostupna samo u SAD-u.

Ako se prijavite na VPN sa sjedištem u SAD-u, možete gledati sezonu 3 Twin Peaks na Showtimeu, čak i ako nije dostupan u vašoj zemlji.

Najbolji VPN-ovi za streaming Twin Peaksa na mreži

Prilikom odabira VPN-a morate uzeti u obzir brojne čimbenike kako biste bili sigurni da ste odabrali pravi.

Prvo, mjesto i veličina poslužitelja su važni. Želite osigurati da VPN ima dovoljno poslužitelja koji se nalaze u SAD-u i blizu vaše lokacije kako bi mogli pristupiti američkim web stranicama i zadržati brzinu.

Ako ste novi u VPN-ima, onda ćete htjeti virtualnu privatnu mrežu s softverom za jednostavno korištenje. Korisnička usluga uvijek je važna, kao i cijena.

U nastavku smo testirali gomilu VPN-ova kako bismo pronašli tri najbolja VPN-a za deblokiranje Twin Peaks-a.

# 1 ExpressVPN - 9/10 - Izuzetno brzo. Lako za strujanje. Neograničena propusnost

ExpressVPN istaknuo se kao jedan od najboljih za strujanje američkih emisija na mreži. ExpressVPN ima ogromnu količinu poslužitelja u preko 87 zemalja, uključujući SAD.

Tijekom naših testova pokazao je izvrsne brzine veze, što olakšava streaming Showtimea na mreži.

Njegov softver je vrlo jednostavan za korištenje. Uspjeli smo preuzeti i započeti gledanje Twin Peaks-a za manje od 15 minuta.

ExpressVPN ne samo da je kompatibilan s većinom operativnih sustava, već nudi i neograničenu propusnost. Savršeno je ako želite gledati svoju omiljenu TV emisiju na mreži.

Jedino što smo otkrili bilo je da ima minimalne zapise veza, međutim, ako je anonimnost najvažnija, to onda nije nužno loše.

Uz 30-dnevno jamstvo i 24/7 korisničku službu uz sve ostalo, ExpressVPN je bio jasan stav.

Za najbolju VPN uslugu za gledanje Twin Peaks-a, pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju i odmah nabavite ExpressVPN.

# 2 HideMyAss - 7/10 - dobre brzine. Ograničena podrška.

Ako tražite alternativu ExpressVPN, onda je HideMyAss dobra sigurnosna kopija. HideMyAss podržava više platformi i radi na svim većinskim operativnim sustavima.

Ima različite brzine veze dostupne po različitim cijenama, međutim, tijekom naših ispitivanja otkrili smo da performanse mogu varirati.

Kad smo obavili upit, ustanovili smo da je podrška bila ograničena i trebalo nam je sat vremena da dobijemo odgovor.

Dok je’s usluga nije tako sveobuhvatna kao ExpressVPN’S poslužiteljima u preko 58 zemalja i dalje će vam omogućiti gledanje Twin Peaks-a izvan SAD-a s malo gnjavaže..

Pročitajte naš kompletan pregled HideMyAss i saznajte više ovdje HideMyAss

# 3 Vypr VPN - 5,5 / 10 - dobra geografska raznolikost. Nema značajki. skupi.

Vypr VPN ima veliku geografsku raznolikost VPN poslužitelja i zaista jednostavan softver za korištenje.

Cilj tvrtke Vypr je da bude jedna od najboljih VPN usluga za korisnike koji žele strujati putem interneta.

Nakon provođenja brojnih testova utvrdili smo da je izvedba bila nedosljedna, a ponekad i propadala.

Moramo pohvaliti Vypr s poboljšanjem njihove korisničke podrške tijekom godina. No, s obzirom da nam je trebalo nešto više dana da pružimo rješenje, našli smo ga daleko od idealnog.

Kad se kaže, bili su profesionalni i razumljivi te su nam na kraju pomogli u problemu.

Pročitajte cijelu recenziju Vypr VPN-a i prijavite se ovdje.

Zaključak: ExpressVPN koristite za najbolje iskustvo gledanja Twin Peaks-a

Uz ogromnu količinu dostupnih VPN usluga često može biti neodoljivo.

Nakon brojnih testova i pregleda, ExpressVPN je ustrajno izašao kao pobjednik. Jednostavan je za upotrebu, brz i ponudio je ogroman izbor mjesta na poslužitelju. Savršeno za strujanje omiljenih emisija izvan SAD-a.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me