Najbolji VPN za gledanje Online prijestolja

S osmom i posljednjom sezonom koja će izaći 14. travnja, obožavatelji Game of Thrones su zaista uzbuđeni i pomalo tužni. To’ipak kraj jedne ere. Pa tko će sjediti na Željeznom prijestolju i vladati Sedam kraljevstava?


Još je veće pitanje gdje ćete gledati zadnju sezonu GOT-a?

Ako ti’nećete biti u zemlji 14. travnja ili živite u inozemstvu, očito ćete se još uvijek htjeti uskladiti s Game of Thrones i nastaviti s onim što spremi Varljivi Varys. Uostalom, postoji samo šest epizoda koje ćete gledati, treptati i vi’propustit ću.

Najbolji način za gledanje sezone 8 od Game of Thrones je s VPN-om.

Preporučujemo ExpressVPN kao najpouzdanija i stabilna veza, tako da vaš stream neće puhati na pola puta.

Pomoću ove metode imat ćete trenutni pristup svakoj epizodi GOT-ove posljednje sezone.

Nastavite čitati da biste bili sigurni da ne’Neću propustiti najvažniju sezonu dosad.

U ovom članku

Igra prijestolja 8. sezona

Dolazi zima, pa da vam osiguramo’ponovo postavite pred svoje ekrane, evo što trebate znati o završnoj sezoni Game of Thrones. Nedjeljne večeri u 21 sat. (to je središnje vrijeme od 8:00) rezervirano je isključivo za uživanje u gledanju na vašem osobnom prijestolju.

Ovdje’s rasporedom osme i posljednje sezone:

 • Epizoda 1: 14. travnja
 • Epizoda 2: 21. travnja
 • Epizoda 3: 28. travnja
 • Epizoda 4: 5. svibnja
 • 5. epizoda: 12. svibnja
 • Epizoda 6: 19. svibnja

Gdje gledati Game of Thrones Online sezona 8

Evo uobičajenih osumnjičenih i nekih za koje možda niste znali da li želite gledati sezonu GOT 8.

HBO GO

Ako imate kabel, onda ste spremni krenuti. Samo se prijavite na HBO GO, sjednite, opustite se i pustite da se Game of Thrones kotrlja. Svoju omiljenu emisiju moći ćete gledati uživo’s zračenjem.

Iako je HBO GO dostupan u mnogim zemljama, sadržaj koji pronađete možete varirati će ovisno o licencnim ugovorima koje je potpisala tvrtka.

Stoga ne čudi da će američka verzija HBO GO gotovo uvijek imati na raspolaganju najbogatiju medijsku biblioteku. Naći ćete HBO GO radove u zemljama izvan SAD-a, uključujući: Kanadu, Veliku Britaniju, zemlje EU, Australiju, Novi Zeland, Rusiju, Indoneziju, Kinu, Južnu Ameriku i Rusiju..

HBO GO dostupan je na Android pametnim telefonima i tabletima, iOS uređajima, Amazonovim uslugama, Roku i PlayStation uslugama samo da nabrojim nekoliko.

HBO sada

HBO Now stvoren je za one ljude koji ne’nemate tradicionalnu pretplatu za kabel. Omogućuje vam pregledavanje njihove mreže’Knjižnica filmova, originalnih serija, dokumentarnih filmova i specijalaca. Košta 14,99 dolara mjesečno, a GOT možete pogledati putem HBO Now aplikacije na raznim uređajima, uključujući pametni televizor’s, Apple TV, Amazon Fire TV i Roku. Ili ga jednostavno možete strujati na računalu putem njihove web stranice. Studenti se mogu pretplatiti i po sniženoj cijeni od 9,99 USD.

Naravno, i HBO GO i HBO Now podržani su samo u Sjedinjenim Američkim Državama i na određenim američkim teritorijima, ali mi smo vam sve to pokrili pa nastavite čitati.

Hulu

Ako pogodite streaming ugovor s HBO-om, Hulu će također imati na raspolaganju Game of Thrones. Omogućuju vam tjedan dana’besplatno probno razdoblje (kao i HBO Now) tako da možete pogledati oko sebe da vidi da li Hulu radi za vas. Nakon toga plaćati ćete mjesečnu pretplatu u iznosu od 14,99 USD.

Amazon

Slično kao i u Huluu, i Amazon ima partnerstvo s HBO-om pa možete tamo pogledati predstavu. Besplatno tjedno probno razdoblje nešto je što nude, nakon čega ćete plaćati 14,99 USD mjesečno. Možete se prijaviti i za njihovo premijerko članstvo koje košta 119 dolara godišnje.

PlayStation Vue

To je najpovoljnija opcija vani, ali ako imate PlayStation Vue pretplatu, imat ćete pristup i HBO-u i Showtimeu. Tako ćete vratiti skupih 44,99 USD mjesečno, ali moći ćete istovremeno spojiti čak pet svojih uređaja, uključujući telefon, tablet i računalo na sve PlayStation Vue kanale.

Igra prijestola širom svijeta

Pa gdje gledati ako trenutno živite u inozemstvu ili znate da ćete 14. travnja biti izvan SAD-a?

UK: Sky TV & Sad TV

Gledati mega prijevode Game of Thrones u Velikoj Britaniji, znači rano ustajati 15. travnja ujutro. Moći ćete pristupiti UK HBO uz pretplatu na Sky TV kao i na Sky Q-u koji će vam vratiti mjesečni iznos od 32 £. Jeftinija opcija je Now TV, gdje možete gledati Game of Thrones na zahtjev koristeći streaming box ili online za nisku cijenu od 7,99 £. Sljedećeg dana ponovno će se emitirati oni koji žele laku noć’odmori se.

Australija: Foxtel Showcase

Foxtel Showcase emitirat će GOT 15. travnja izravno iz SAD-a. Zbog značajnog piratstva u zemlji, Foxtel je izdao Foxtel Now, uslugu na zahtjev, te je uslijed toga snizio cijenu pretplate na 15 USD mjesečno.

Francuska: OCS

Za mjesečno plaćanje od 9,99 eura možete se prilagoditi Game of Thrones OCS-u koji je u vlasništvu telefonske mreže Orange. To će izaći nekoliko dana nakon američkog izdanja, pa ćete morati biti strpljivi.

Švedska, Finska, Danska: HBO Nordic

Pokrenut 2012. godine, HBO Nordic košta 89 SEK mjesečno i za ovu uslugu nije potrebna pretplata.

Nizozemska: Ziggo

Ako imate paket Ziggo Movies i Series XL, gledat ćete GOT, otprilike 24 sata nakon američkog izdanja. Ziggo usluge dostupne su samo kupcima VodafoneZiggo-a iako su dostupne u većem dijelu zemlje’Stanovnici, postoje područja koja nisu pokrivena mrežom.

Španjolska: HBO España

S pretplatom na HBO España, koja će vam vratiti 7,99 eura mjesečno, moći ćete gledati predstavu bez brige. Također, imaju mjesečno besplatno probno razdoblje, tako da je i to bonus.

Druge zemlje

Najbolji način pregledavanja Igra prijestola u stvarnom vremenu i na zahtjev je uz pomoć VPN-a. Ovo se posebno odnosi na one koji borave izvan SAD-a. Nastavite čitati za više informacija.

Zakoni o zaštiti privatnosti

Pa ne bi’ne može biti Igra prijestolja bez bacanja ključa u djela, zar ne? Najvjerojatnije vi’pokušao sam se prijaviti na HBO s lokacije izvan SAD-a samo da bi pronašao stranicu s pogreškama sa sljedećom porukom,

“Ne u području usluge.

HBO NOW je podržan samo u Sjedinjenim Državama i određenim američkim teritorijima.”

Kao producenti Game of Thrones, HBO, naravno, želi biti prvi koji će emitirati vlastiti show. Zbog toga su blokirali svoje usluge za bilo koju zemlju izvan SAD-a. Ali ako ti’već plaćate uslugu koja vam omogućava da se prilagodite Game of Thrones iz Amerike, zašto to možete’ne biste li ga mogli gledati, bez obzira na to gdje se nalazite? Istina je da možeš.

Dobivanje oko HBO Geoblocks

Kao što će vam reći svaki pravi GOT obožavatelj, najbolji dio gledanja nove sezone radi se čim emitira. Dani, tjedni ili mjeseci čekanja zbog ograničenja jednostavno nije opcija.

To je razlog zašto je vaša najbolja opklada za GOT upotreba VPN-a. Ova će usluga moći promijeniti vašu IP adresu na drugu adresu koja se nalazi u državi po vašem izboru. Za ljubitelje Game of Thrones to znači povezivanje s IP-om koji postoji u SAD-u.

Najbolji način za gledanje Igre prijestolja putem interneta s ExpressVPN-om

 1. Prijavite se za ExpressVPN
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
 3. Spajanje na VPN poslužitelj u Indija: ili Mumbai - 1 ili Chennai
 4. Idite na https://www.hotstar.com/ i prijavite se za premium račun (~ 3 USD mjesečno ili $ 14 / year)
 5. Počnite gledati!

Kako gledati HBO-ovu igru ​​prijestolja online s VPN-om

 1. Pretplatite se na VPN uslugu po vašem izboru. Za pristup HBO GO-u izvan SAD-a najbolji je pružatelj VPN-a Express VPN.
 2. Instalirajte VPN softver za platformu koju ćete koristiti.
 3. Povežite se s poslužiteljem putem VPN-a.
 4. Idite na web stranicu HBO Go i prijavite se ili se pretplatite.
 5. Označite 14. travnja na svom kalendaru, pokupite nekoliko snimaka i odmotajte dok gledate najbolju televizijsku emisiju na svijetu.

Vodeće VPN-ove za gledanje Game of Thrones-a izvan SAD-a

# 1 ExpressVPN

Ovo je daleko naš izbor broj jedan kada je riječ o streaming Game of Thrones.

Ovdje’zašto:

 • 94 lokacije poslužitelja (31 poslužiteljska lokacija u SAD-u)
 • 148 gradova (20 gradova u SAD-u)
 • 2000 poslužitelja
 • 3 uređaja pokrivena
 • Superbrze brzine idealne za strujanje - globalni prosjek od 63 Mbps
 • 99.99% produžetka, što znači da je vaša privatnost uvijek zaštićena dok gledate
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Nuklearni poslužitelji
 • Ubojiti prekidač

Ako želite lako surfati mrežom u Vijetnamu, već danas se prijavite na ExpressVPN kao najbolji VPN za gledanje Game of Thrones! ExpressVPN također nudi sljedeće: a poseban posao, dobiti 3 mjeseca besplatno i 49% uštede svojim godišnjim planom pretplate! Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

# 2 NordVPN

 • Preko 5000 poslužitelja u 62 zemlje (1800 poslužitelja u SAD-u na 20 lokacija)
 • Nema ograničenja propusnosti
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Postavljanje traje samo nekoliko minuta
 • Podrška korisničkoj službi

Nažalost, ne možete platiti za NordVPN PayPal-om kao prije, tako da ako je ovo vaša jedina opcija plaćanja, trebali biste potražiti druga rješenja poput ExpressVPN-a.

Pretplatite se na NordVPN ovdje i pročitajte cijelu recenziju ovdje.

# 3 Surfshark

Sljedeća sjajna VPN usluga koja se koristi za gledanje Game of Thrones je Surfshark.

Ovdje’zašto:

 • Preko 500 poslužitelja u 50 zemalja (12 ih je u SAD-u sve u različitim gradovima)
 • Nema ograničenja propusne širine - struji toliko ili onoliko malo koliko želiš
 • Neograničen broj veza s Surfshark VPN-ima bilo kada.
 • Nulta politika sječa
 • Bonus oglas, alat za praćenje i blokiranje zlonamjernog softvera

Ovdje se pretplatite na Surfshark, a cjelovitu recenziju pročitajte ovdje.

# 4 CyberGhost

Game of Thrones možete gledati uz pomoć CyberGhosta’s VPN uslugom. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste ih možda željeli koristiti ovog sljedećeg travnja:

 • 3000+ poslužitelja u 58 zemalja (od kojih se 684 nalazi u SAD-u)
 • Najveća moguća brzina
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Koristite na 7 uređaja istovremeno
 • 45 dana garancije povrata novca

Pretplatite se na CyberGhost ovdje i pročitajte cijelu recenziju ovdje.

Donja linija

Zima dolazi. Dakle, dođite 14. travnja, poželjet ćete biti u središtu i gledati najveću TV emisiju poznatu čovječanstvu. Uostalom, tko ne’ne bih htio znati hoće li bijeli šetači zauzeti sedam kraljevstava, i ako ne, koji će od ostalih kandidata zauzeti čelnu poziciju na željeznom prijestolju?

Streamiranje emisije izvan Sjedinjenih Država više nije problem pa ste pobijedili’ne treba trčati okolo vrišteći “valar morghulis” (svi ljudi moraju umrijeti).

Sve što trebate učiniti je nabaviti sjajni VPN i vi’spremni ste gledati iz bilo kojeg kuta svijeta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me