Najbolji VPN za Finsku u 2020. godini

Poznato je da je Finska vrlo liberalna zemlja s malim ograničenjima kada je u pitanju uporaba interneta. S tog je stajališta lako pretpostaviti da vam u Finskoj možda neće trebati VPN. To, međutim, nije slučaj.


Jeste li svjesni da je davateljima internetskih usluga u Finskoj dopušteno pohranjivanje korisničkih podataka istodobno dvanaest mjeseci? U bilo kojem trenutku, na zahtjev države, trebaju se predati ti isti podaci? Kao što možete zamisliti, ovo ostavlja ljude opreznim u pogledu njihove privatnosti na internetu.

Ako ne želite da se vaši korisnički podaci dijele dok ste u Finskoj, morat ćete ostati na sigurnoj strani i uložiti u VPN. Danas otkrivamo koji su VPN-ovi najbolje koristiti u Finskoj, tako da ne morate trošiti još minutu razmišljajući o tome. Pročitajte više u nastavku.

U ovom članku

Najbolji VPN-ovi u Finskoj

# 1 Izrazite VPN

S ukupnim brojem poslužitelja koji prelazi 2000 u 94 zemlje, ExpressVPN je VPN poslužitelj koji se može nadmašiti u minuti. Iznimna svakodnevna služba za korisnike znači da će se sve vaše VPN potrebe riješiti brzo. Bonus je onaj koji govorite sa stvarnim čovjekom, a ne automatiziranim strojem.

Evo još nekoliko razloga zbog kojih je ExpressVPN najbolja ponuda za VPN u Finskoj:

 • 3 uređaja pokrivena
 • Pouzdane brzine - 63 Mbps globalni prosjek
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Jednostavan za upotrebu
 • Nuklearni poslužitelji
 • Ubojiti prekidač

Ako i dalje raspravljate o kupnji VPN-a jer se borite s tehnologijom općenito, uopće nema razloga za stres. Postavljanje je nevjerojatno jednostavno, nakon čega ćete bezbrižno surfati mrežom.

Slijedite ove jednostavne korake za početak:

 1. Prijeđite na njihovu web stranicu, otvorite račun i navedite podatke o plaćanju.
 2. Pričekajte svoju potvrdu e-pošte i vodič za instalaciju.
 3. Otvorite aplikaciju, odaberite mjesto poslužitelja i pritisnite “Spojiti”.
 4. Od tamo će aplikacija moći automatski odabrati najbolji sigurnosni protokol.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Ako želite lako surfati mrežom u Finskoj, prijavite se na ExpressVPN kao najbolji VPN za Finsku. ExpressVPN trenutno nudi i posebnu ponudu za čitatelje sigurnih misli, uz godišnji plan pretplate možete dobiti 3 mjeseca besplatno i 49% uštede..

# 2 Surfshark

Možda su novi u spremniku, ali polako se guraju prema vrhu lanca VPN hrane. Nakon ExpressVPN-a, Surfshark je još jedan favorit za gužve po tome što nemaju politiku zapisivanja, a također se mogu pohvaliti i nevjerojatno velikim brzinama.

Postavljanje će vam doslovno potrajati dvije minute, a oni su svojim mobilnim aplikacijama opremili i iOS i Android platforme. Najbolji dio ove usluge, daleko je činjenica da možete imati neograničenu količinu uređaja spojenih po licenci.

Evo više razloga zbog kojih je Surfshark odlična opcija za VPN u Finskoj:

 • Jednostavan za upotrebu
 • Najjača enkripcija
 • Ubojiti prekidač
 • Nema zapisnika veze
 • Nema zapisnika o internetskim aktivnostima
 • Neograničeno podataka

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Ovdje se pretplatite na Surfshark

# 3 CyberGhost

Broj tri na našoj listi najboljih VPN-ova za Finsku je CyberGhost. S više od 5.900 poslužitelja u 90 zemalja, možete se kladiti da će sve vaše VPN potrebe biti pokrivene. Uz CyberGhost naći ćete mnoge sigurnosne značajke bez kojih ne možete proći.

Nije zabilježena nijedna vaša mrežna aktivnost, ali oni paze koliko je ljudi povezano na svaki poslužitelj. To je tako da se postižu optimalne performanse. CyberGhost čuva i zapise vremena i datuma svoje internetske aktivnosti, kao i zemlje podrijetla, ali ne i svoju IP adresu.

Evo još razloga zbog kojih je CyberGhost odlična opcija za VPN u Finskoj:

 • Impresivno velike brzine
 • Podrška uživo rješava vaš zahtjev za nekoliko minuta
 • Izvrsni vodiči za rješavanje problema
 • Jednostavan za upotrebu

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Pretplatite se na CyberGhost ovdje

# 4 NordVPN

NordVPN ima preko 5000 poslužitelja po kojima je vrlo poznat. Imaju 33 lokacije u Finskoj, od kojih je većina pružatelja VPN usluga. Spojeni na NordVPN lako ćete znati da sigurnost podataka ne može biti i neće biti narušena.

Evo još razloga zbog kojih je NordVPN odlična opcija za VPN u Finskoj:

 • IP zaštita od curenja
 • Instalirajte i postavite za nekoliko minuta
 • Zaobiđite geo blokove
 • Ubojiti prekidač
 • 24/7 korisnička podrška

Možete biti sigurni da nećete pogriješiti kad odaberete ovu opciju ako želite siguran VPN poslužitelj u Finskoj. Uz sve njihove sjajne značajke, važno je napomenuti da NordVPN ne radi s PayPalom, tako da ga nećete moći kupiti putem tog načina plaćanja.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Pretplatite se na NordVPN ovdje

# 5 ProtonVPN

Iako ima oko 620 poslužitelja u 44 zemlje, ProtonVPN je nadolazeća VPN usluga koja vam pruža svu potrebnu zaštitu prilikom pretraživanja interneta. Imat ćete pristup najboljoj sigurnosti, uključujući vojnu zaštitu, kao i IKEV2, OpenVPN i IPSec. Postoji nekoliko značajki koje ovaj VPN sa sjedištem u Švicarskoj nudi, ali jedna od najboljih dijelova ove usluge je ta što svojim korisnicima jamči strogu politiku nepojavljivanja..

Evo još razloga zbog kojih je ProtonVPN odlična opcija za VPN u Finskoj:

 • Profesionalna podrška
 • P2P podrška
 • Do deset uređaja pokriveno
 • Brzi selektor zemlje
 • Brzo povezivanje
 • Snažni protokoli

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Pretplatite se na ProtonVPN ovdje

Internet zakoni u Finskoj

Od 2010. Finska je riješila da se pristup internetu sada smatra pravnim putem, a ne privilegijom kao što se to događa u drugim zemljama.

Rekavši to, pitanja koja mnogi fini imaju s internetom u Finskoj odnose se na nadzor. Iako nema puno web mjesta koja su zabranjena u ovom liberalnom dijelu svijeta, najveći problem koji još uvijek ostaje je internetska privatnost.

Činjenica da su vladini pojedinci u mogućnosti doći do vaših podataka o surfanju za mnoge je ljude prilično uznemirujuća. Zbog toga, ako živite u Finskoj ili idete tamo na odmor, vrlo je dobra ideja uložiti u VPN..

Usluge struje u Finskoj

Gledati vaše omiljene emisije u Finskoj bit će povjetarac uz pomoć VPN-a. Usluge strujanja dostupne u Finskoj uključuju Netflix, Amazon Prime Video i Hayu. Netflix i Amazon Prime Video omogućit će vam slabije branje u Finskoj, iako ste navikli na punu biblioteku dostupnu u SAD-u.

VPN će vam osigurati pristup čitavoj biblioteci ovih streaming usluga, kao i uobičajenim osumnjičenima, uključujući HBO Now, Sling TV, YouTube TV, Hulu i mnoge druge.

Donja linija

Sve VPN usluge koje smo pregledali danas imaju nevjerojatno jednostavne postupke postavljanja, a uz to su vrlo jednostavni za korištenje. Pretplata na vjerodostojnu VPN uslugu poput ExpressVPN-a omogućit će vam upotrebu interneta bez ikoga, uključujući i davatelja internetskih usluga koji vode evidenciju svoje mrežne aktivnosti.

Čim se povežete s VPN poslužiteljem po vašem izboru, podaci o vašoj IP adresi izmijenit će se i tako vaša lokacija više neće biti vidljiva. Te iste informacije bit će promijenjene u udaljeni poslužitelj i čini se da ste tamo gdje se nalazi web-lokacija s ograničenom geološkom lokacijom.

U osnovi je VPN odličan alat, bez obzira gdje se danas nalazite, ali za Finsku možete biti sigurni da će bilo koji od spomenutih pružatelja VPN usluga čuvati vašu privatnost.

Prijavite se za Express VPN već danas.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me