Najbolji VPN za Final Fantasy XIV u 2020. godini

Izvorno kritičan i komercijalni flop, Final Fantasy XIV sada se desetostruko poboljšao u svojoj popularnosti i postao top MMORPG. Za pohlepne igrače vani može biti nevjerojatno frustrirajuće ako je igra ograničena ili blokirana.


Ove ograničenja proizvođač može primijeniti iz razloga licenciranja, a vlade ih mogu ograničiti i iz cenzurskih razloga. Međutim, sa strane ove frustracije, za one koji mogu pristupiti igri, igranje Final Fantasy XIV može učiniti igrače ranjivim na internetskim cyber napadima.

Da biste zaobišli sve ove probleme, možete se koristiti upotrebom VPN-a.

Preporučujemo ExpressVPN kao najboljeg pružatelja usluga na tržištu. A da i ne spominjem, oni imaju posebna ponuda: 3 mjeseca besplatno uz 49% uštede na godišnjem planu pretplate.

U ovom članku

Top 3 VPN-a za igranje finalne fantazije XIV

Ovdje su naša prva tri VPN-a koja igraju Final Fantasy XIV oduševljavaju zbog povećane zaštite koju VPN pruža. Uz to, ova tri VPN-a pomoći će zaobići bilo koja geo ograničenja koja se primjenjuju na igru ​​širom svijeta.

# 1: ExpressVPN

ExpressVPN je fantastičan izbor za one koji žele uspostaviti VPN tijekom igranja Final Fantasy XIV. Ocijenili smo ga visoko zahvaljujući velikim brzinama veze koje su usporedive s vezom za koju nije uspostavljen ni VPN. U stvari, korisnici su pobijedili’ne iskusite bilo kakvo usporavanje usluge pri korištenju ExpressVPN-a’s softverom. Pored ovog svjetlosnog brzog povezivanja, ocijenili smo ga i zbog sljedećih značajki:

 • Vojno šifriranje - ExpressVPN koristi uporabu 256-bitne AES enkripcije kako bi bilo koji podaci koji se prenose preko njegovih veza u potpunosti nečitljivi svima osim onima kojima su namijenjeni. To znači da su svi podaci vašeg računa koji ste pohranili na Final Fantasy XIV sigurni i zaštićeni od hakera koji žele da vaše informacije pomognu u krađi identiteta i prijevara..
 • 99,9% zagarantovano vrijeme prijevoza - ExpressVPN ima jedan od najpouzdanijih priključaka vani. Ova pouzdanost je bitna za igrače. Kada igrate MMORPG, jedan igrač koji prekine vezu mogao bi izazvati katastrofu za cijelu zabavu. ExpressVPN je najstabilnija usluga, bez iznimke.
 • Vodeća služba za korisnike u industriji - ExpressVPN ima vrhunsku službu za korisnike koja pretplatnici mogu kontaktirati 24 sata dnevno i očekivati ​​odgovor za manje od 30 minuta. Ovo brzo vrijeme odgovora znači da će sva pitanja koja trpe tijekom igranja Final Fantasy XIV biti riješena, tako da se možete vratiti na igranje ni u kojem trenutku.
 • Ravan softver - Korisnici ExpressVPN-a ga vole jer je to izuzetno lagan program za korištenje, a sve na njemu jasno je označeno i organizirano. Korisnici prvi put točno znaju što treba učiniti i što treba učiniti od samog početka.
 • Jamstvo povrata novca - Za igrače koji nisu sigurni je li korištenje VPN-a za vrijeme igranja Final Fantasy XIV, ExpressVPN pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da je moguće prvo isprobati uslugu prije nego što odlučite želite li nastaviti s pretplatom..

U konačnici, ExpressVPN svojim pretplatnicima pruža pouzdanu i brzu vezu s internetom što igru ​​čini sigurnom. S obzirom na količinu podataka spremljenih na Final Fantasy XIV računima, igrači bi trebali biti oprezni pri igranju bez korištenja uglednog VPN-a, od kojih je ExpressVPN najbolji.

Nabavite ExpressVPN sada. POSEBNI UGOVOR OVDJE.

# 2: IPVanish

IPVanish je ono što ćete htjeti koristiti ako imate velike probleme s ExpressVPN-om. Potrebno je malo navikavanja, ali dobro funkcionira i sama usluga obavlja posao tako da fanovi Final Fantasy XIV mogu s lakoćom nastaviti igrati igru. Igrači će se također svidjeti ovom VPN pružatelju iz sljedećih razloga:

 • Jednostavna instalacija - Postavljanje usluge s IPVanish-a nevjerojatno je jednostavno. Softver je jednostavan za upotrebu od početka, tako da se Final Fantasy XIV može igrati gotovo odmah.
 • 7-dnevna garancija povrata novca - Iako ovo očito blijedi u odnosu na ExpressVPN’30-dnevna garancija povrata novca, to znači da tvrtka barem ima povjerenja u svoje sposobnosti. To’nema garancije za prepirku tako da ako IPVanish ne ispuni vaša očekivanja prilikom igranja Final Fantasy XIV, vi’vraća se brzo i jednostavno.
 • Velika mreža poslužitelja - Ako vam je zbog zemljopisnih ograničenja teško pristupiti Final Fantasy XIV, IPVanish to omogućuje s obzirom da se njegova velika mreža nalazi u preko 60 zemalja. Rezultat toga je da vam je gotovo zajamčena veza s poslužiteljem s IP adresom koja će zaobići ta vrlo ograničenja.

IPVanish je definitivno izvrsna opcija, pogotovo ako ne možete pristupiti ExpressVPN-u da biste odgovorili na vaše potrebe igranja ili Final Fantasy XIV.

IPVanish možete pronaći na ovoj web stranici.

# 3: SakrijMyAss

HideMyAss ulazi iz naše ocijenjene i recenzirane liste iz više razloga. To’popularan je dobavljač VPN-a i to već duže vrijeme. ExpressVPN tuče ruke, ali ako možete’Ne možete dobiti ExpressVPN iz bilo kojeg razloga, HideMyAss je odlična alternativa. Korisnici se ponekad žale zbog prekida veze, što treba imati na umu ako želite koristiti svoj VPN uglavnom za igranje Final Fantasy XIV za koji je ključna stalna i pouzdana veza. Međutim, ima sljedeće značajke koje ga čine održivom opcijom:

 • Stroga enkripcija - Kao ExpressVPN, HideMyAss svojim kupcima čuva šifriranje njihovih podataka koristeći 256-bitnu AES enkripciju. Ovu metodu zapravo koristi američka vlada kako bi zaštitila svoje veze i podatke od cyber kriminalaca i hakera.
 • Brze brzine veze - Iako mogu povremeno odustati, HideMyAss pruža brze veze tako da korisnici neće primijetiti razliku kad igraju Final Fantasy XIV s VPN-om u usporedbi s igranjem bez njega. Kao i IPVanish, mreža je isprekidana širom svijeta, tako da će igrači moći obraditi geo ograničenja svaki put kada se prijave, ukoliko im zatreba.

HideMyAss je ovdje.

Kako djeluje VPN tijekom igranja finalne fantazije XIV?

Virtualna privatna mreža (VPN) usluga je koja povezuje vaš uređaj s vanjskim poslužiteljem kriptiranom vezom. To skriva vašu IP adresu i čuva vašu vezu. Izvorno za tvrtke, sada su dostupna za sve, od putovanja do igara.

U pogledu pogodnosti za obožavatelje Final Fantasy XIV VPN će vam omogućiti da svoj promet, uključujući konačni promet Final Fantasy XIV, usmjeravate preko drugog poslužitelja.

Oni’To je jednostavno kao što se može koristiti. Samo postavite aplikaciju, odaberite poslužitelj i kliknite gumb za povezivanje. Jednom to’Završeno, možete se prijaviti u Final Fantasy XIV i krenuti u susret vašem besplatnom društvu.

Zašto bih trebao igrati Final Fantasy XIV s VPN-om?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi svi igrači Final Fantasy XIV trebali igrati sa uspostavljenim VPN-om.

Povećani pristup

Neke zemlje ne’ne dopuštaju ili imaju normalan pristup Final Fantasy XIV. Drugi ne’Ne želim da komunicirate s vanjskim svijetom, što Final Fantasy XIV dopušta. Kao posljedica toga, postavljaju se blokovi za pristup igri koji se nameću čitanjem računala’IP adresu kako bi se utvrdilo gdje se to računalo i njegovi korisnici nalaze. VPN pruža novu IP adresu tako zaobilazeći geo ograničenja.

Povećana zaštita

VPN također pomaže u zaštiti korisnika’s Final Fantasy XIV račun. VPN čuva hakere na bilo kojoj mreži sa šifriranom vezom, a ne’ne dopuštam nikome da zna gdje ste zapravo. S obzirom na količinu osjetljivih podataka koja se sprema na račun Final Fantasy XIV, to je od ključne važnosti za ostajanje bez krađe identiteta ili prijevara na mreži. Osim toga, korisnici će otkriti da će VPN pružiti dodatnu zaštitu od hakera i cyber kriminala koje su angažirali poljoprivrednici i neželjeni emigranti koji žele korisnika’s računa. Napadaju na javne mreže i putem IP adresa.

Svoj račun i igru ​​možete zaštititi gdje god želite koristeći VPN. Možete izgledati kao da igrate iz bilo koje regije i nitko ne zna što ste’radiš na mreži.

Koja su pravila i pravila upotrebe VPN-a s finalnom fantazijom XIV?

VPN softver potpuno je zakonit za instaliranje na vaše računalo u većini zemalja širom svijeta. Međutim, korisnici VPN-a ustaju kad uspostave vezu koja bi mogla biti ugrožena zakonom kažnjavanjem.

Upotreba VPN-a za povećanje mrežne zaštite, bilo da igrate Final Fantasy XIV ili ne, također je legalna. Kad ih korisnici koriste da zaobiđu geo ograničenja koja se postavljaju na igru, može doći do zbrke. Ako je igra ilegalna u zemlji u kojoj se fizički nalazite dok je igrate, podliježete kaznama i zakonima te zemlje ako vas uhvate. Teško je biti uhvaćen zbog visoke razine enkripcije koja je na snazi ​​kod svih renomiranih VPN dobavljača, ali to’s nije nemoguće. To je isto ako pristupite igri u kojoj je blokirana zahvaljujući zakonima o licenciranju.

Zaključak

Final Fantasy XIV odličan je MMORPG koji sve više postaje popularan, no hakeri žele uzeti vaš račun. Možete naići i na vlade i organizacije koje vas žele blokirati u igri. Najbolji način za održavanje pristupa i sigurnost je uporaba VPN-a. ExpressVPN je najbolja opcija na tržištu, a pruža vam izvrsnu obranu i lakšu brzinu.

Šifrirat će vašu vezu i usmjeriti vaš promet putem poslužitelja gdje god želite, zaobilazeći ograničenja. Ukratko, svatko tko se nada da će vam ukrasti račun Final Fantasy pobijedio je’ne mogu.

ExpressVPN smo ocijenili najboljim pružateljem VPN-a na tržištu za pohlepne fanove Final Fantasy XIV. To je zato što ExpressVPN igračima nudi sljedeće:

 • Industrija’najbolja 24/7 služba za korisnike
 • Šifriranje vojnog stupnja za vašu igračku vezu
 • Stalno sigurna i pouzdana veza
 • Aplikacija koja nije mogla’ne bi bilo jednostavnije
 • Izvrsna 30-dnevna garancija povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Dvije istovremene veze na jednoj pretplati

Da biste dobili siguran i privatni pristup Final Fantasy XIV, nabavite ExpressVPN sada.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me