Najbolji VPN za Android TV

Koliko ste privatni vaš mrežni posao kao korisnik Android TV kutije? Jeste li se ikad brinuli za oglašavanje trackerima? Želite li pristupiti svojim filmovima na Netflixu koji nisu dostupni na vašoj lokaciji? Što kažete na pristup sadržaju koji vam je zabranio davatelj internetskih usluga ili vlada? Ništa ne pobjeđuje VPN Android TV!


U ovom ćemo postu istražiti zašto trebate koristiti najbolje VPN-ove za Android TV kutije, kako ih odabrati i pregledati vrhunske VPN-ove koje biste mogli uzeti u obzir. pustiti’s kopati.

U ovom članku

Što je Android TV?

Ako ste ovdje novi, Android TV je Google’opcija pametnog televizora koja koristi Android operativni sustav. Omogućuje vam upotrebu internetske veze za strujanje sadržaja na televizor pomoću besplatnih i plaćenih aplikacija. Jednostavno rečeno, Android TV djeluje manje-više poput Amazon Fire i Roku. Svojim telefonom možete se kretati kroz izbornike na isti način na koji koristite daljinac. Razlika između Android TV-a i drugih uređaja je u tome što ima otvoren sustav koji vam omogućava pristup aplikacijama koje Google možda službeno ne odobrava.

Osim ove uzbudljive mogućnosti streaminga; Android TV također može pokrenuti aplikacije, koristiti Kodi, igrati emulatore, povezati se s TV tunerom i čak raditi kao medijski player za vaše digitalne datoteke. Međutim, postavljanje ovih značajki zahtijeva više tehničkog znanja nego što prosječan čovjek želi naučiti.

Android TV podržava većinu usluga rezanja kablova, uključujući HBO, YouTube, Hulu, Netflix, Showtime Anytime, Spotify i Starz između ostalih.

Za korištenje Android TV-a imate dvije mogućnosti: možete kupiti pametni televizor poput BRAVIA i AQUOS na kojem je Android TV već omogućen ili možete kupiti streaming konzolu koja podržava Android TV. Primjeri uključuju NVIDIA Shield, Mi Box i Razer Forge TV.

Ono što Android TV izdvaja od svojih vršnjaka je njegova sposobnost emitiranja videa, njegove značajke Google Assistant i trgovina aplikacija.

Zašto je važno koristiti VPN za Android TV

Anonimnost

Jeste li shvatili da sve što radite na mreži, od glazbe koju slušate, usluga koje koristite i web mjesta koja posjetite ovisi o vašoj IP adresi?

Mrežni poslužitelji koriste vašu IP adresu kako bi vas usmjerili na odgovarajući URL. To je osnova za funkcioniranje interneta. Vaš davatelj internetskih usluga regulira vašu IP adresu. Korištenje VPN pomaže vam zaobići davatelja internetskih usluga i pretpostaviti drugu IP adresu na mjestu koje odaberete.

Tada možete pristupiti web lokacijama koje možda nisu bile dostupne na vašem zemljopisnom mjestu prije. VPN vam omogućuje pregledavanje interneta s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ako živite u zemljama poput Kine i Rusije u kojima postoje brojna ograničenja pristupa Internetu, VPN može biti spasitelj.

Korištenje Android TV VPN-a omogućit će vam pristup streamovima uživo s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Glavne lige su u posljednje vrijeme upotrebljavale nestanke u pokušaju da potaknu prodaju karata. Korištenje Android TV VPN-a može vam pomoći u povezivanju s obližnjom lokacijom i pristupu sportskim streamovima uživo.

Privatnost

Osim što su alat koji će vam pomoći da deblokirate Internet, najbolji VPN-ovi za Android TV Boxe imaju i drugu prednost; privatnost.

Korištenje VPN-a za Android TV Box omogućuje vam oklop stvarne IP adrese. Jednom kada se povežete s VPN serverom, vaši se podaci kriptiraju i postaju anonimni. Budući da vaš davatelj internetskih usluga može’ne vidite što radite, možete pregledavati bez brige o tome da li će vaši podaci biti zabilježeni, snimljeni ili korišteni na nealtruistički način.

Ubrzati

Poznato je i da VPN-ovi povećavaju ukupnu brzinu mreže. To se događa kada vašu mrežu guši vaš davatelj internetskih usluga. pustiti’Recimo da vaš internet plan ograničava vaše podatke na određenoj razini. Korištenje VPN-a može zaobići taj postupak i vratiti brzine struje u normalu.

A VPN također možete anonimno koristiti torrent sadržaj. Iako su VPN-ovi legalni, ne biste ih trebali upotrebljavati za ilegalno bujica.

Ovo su najbolji VPN-ovi za Android TV

Sada kada znate što je Android TV i koliko je važno koristiti VPN za Android TV kutiju, pogledajmo neke od najboljih VPN-ova za Android TV kutije.

Evo nekih najboljih VPN-a za Android TV kutije:

1. Izrazite VPN

Express VPN jedan je od najboljih VPN-ova za streaming HD sadržaja. Ima super velike brzine i neograničenu propusnost. To’256-bitna AES enkripcija čini ga jednim od najsigurnijih VPN-ova kao što to čini’ne zapisujte web mjesta koja posjetite ili svoju IP adresu. Express VPN također ima prekidač za isključivanje koji osigurava da ste prekinuti vezu s internetom čim VPN veza padne.

VPN ima poslužitelje u 90 zemalja i može deblokirati gotovo sve popularne streaming platforme, uključujući Amazon iPlayer, HBO, Netflix i Prime Video.

Express VPN kompatibilan je s iOS-om, Mac-om, Windows-om, Linuxom, Androidom i nekim usmjerivačima. Možete ga konfigurirati i za rad sa OS Chrome, Apple TV, PlayStation i Xbox. Pogledajte naš cjelovit pregled ovdje. Još bolje, oni’nudeći 3 mjeseca besplatno na godišnjem planu pretplate.

prozodija

 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a
 • Vojni razred šifriranja za čvrstu privatnost i sigurnost
 • Brzi poslužitelji koji su izvrsni za streaming HD sadržaja
 • Jednostavan je za uporabu i savršeno funkcionira s Android TV-om

kontra

 • Malo veći trošak od ostalih VPN-a’a

2. Surfshark

Ovo je mladi pružatelj VPN-a koji vam omogućava da se po niskoj cijeni povežete na neograničen broj uređaja. Aplikacija za Android TV dostupna je u trgovini Google Play. Otključava video zapise BBC iPlayer, Hulu, Netflix i Amazon Prime.

Surfshark aplikacija ima jaku enkripciju, zajedno s prekidačem kill koji zaustavlja internetski promet kada padne VPN veza, a briga o kupcima uvijek je dostupna. Nije brz kao ostali VPN i ima ograničen broj poslužitelja, ali više je nego dovoljan za rezanje koda.

Ima aplikacije za MacOS, Android, Linux, iOS i Android TV. Evo cjelovite recenzije.

prozodija

 • Nudi 24/7 podršku putem live chat-a
 • Deblokira veliki broj web mjesta za strujanje kao što su Netflix UK, US i druge
 • Neograničeni uređaji

kontra

 • Ograničeni broj poslužitelja
 • Može biti spor

3. CyberGhost

CyberGhost je VPN vrlo sigurnosno osviješten. Ne čuva vaše IP adrese, povijest pregledavanja i vrijeme veze. Promet putem VPN-a osiguran je 256-bitnom enkripcijom i uključuje dodatne značajke kao što su prisilno preusmjeravanje HTTPS, ugrađeni blokator oglasa i zaštita od zlonamjernog softvera - tako da’Uvijek ću biti zaštićeni od uobičajenih internetskih prijetnji.

Aplikacija Cyberghost ima nekoliko mogućnosti, a jedna je od njih “deblokiranje struje” gumb koji vam omogućuje da s popisa odaberete usluge poput Amazon Prime, Netflix i Comedy Central.

Iako CyberGhost nema mnogo mjesta za odabir, svoje je poslužitelje koncentrirao u SAD-u i Europi na kojima su smještene najpopularnije streaming platforme..

CyberGhost VPN ima aplikacije za Android, MacOS, iOS i Windows, a može se ručno konfigurirati na neke Wi-Fi usmjerivače i Linux-temeljene sustave. Kompletnu recenziju možete pročitati ovdje.

prozodija

 • Impresivne brzine za strujanje
 • Dobavljač prilagođen džepu koji nema’Ne kompromitirati sigurnost i privatnost
 • Odlično radi s Android TV kutijama

kontra

 • Bori se da otključa nekoliko web mjesta za streaming

4. NordVPN

NordVPN ima nekoliko poslužitelja, od kojih su neki optimizirani za ultra brzi streaming. To’je odličan izbor za korisnike koji žele gledati 4K sadržaj na svojim TV kutijama. Što’Što je još bolje, Nord VPN omogućuje uspostavljanje šest istodobnih veza na jednom računu. Ako naiđete na bilo kakav problem tijekom korištenja VPN-a, on će vam pružiti uslugu korisničke podrške uživo.

VPN koristi vojno šifriranje koje je nemoguće razbiti. Ne vodi evidencije vaših osobnih podataka. Nord VPN također ima opciju kill, koja vam omogućuje da zabranite određenim aplikacijama pristup internetu kada izgubite vezu s nekim serverom.

Nord VPN kompatibilan je s MacOS-om, Windows-om, iOS-om, dodatcima preglednika za Chrome i Firefox i Android. Možete ga instalirati ručno na Linux sustavu, kao i na nekim Wi-Fi usmjerivačima. Pogledajte naš cjelovit pregled ovdje.

prozodija

 • Čvrsti podaci o privatnosti i sigurnost
 • 24/7 korisnička podrška
 • Deblokira najpopularnije web stranice za strujanje kao što su BBC player i Netflix

kontra

 • Aplikacija za radnu površinu je spora

Kako odabrati najbolji VPN

Odabir dobrog VPN-a za vaš Android TV može biti težak zadatak, pogotovo kada morate birati između brojnih VPN pružatelja koji se svakodnevno pojavljuju. Sljedeći savjeti olakšat će vam odabir VPN-a koji će odgovarati vašim potrebama:

Prvo, isplati li se platiti za Android TV VPN?

Postoje brojne besplatne opcije uglednih tvrtki, ali bolje je otići za vrhunskom uslugom. Vjerojatno je i da će besplatni VPN-i prikupiti vaše podatke i prodati ih oglašivačima kao “marketinški uvidi.”

Drugo, koje podatke bilježe o vašim VPN sesijama?

Kada tražite VPN za svoju Android TV kutiju, trebate uzeti u obzir uvjete i odredbe zapisnika. Koje podatke bilježe o vašim VPN sesijama? Koliko dugo čuvaju te podatke?

Svi VPN-ovi obavljaju neku vrstu zapisnika. Međutim, neki pokušavaju biti minimalistički u svom zapisu dok drugi ne’čini se da se ikako potrudite. Također, neke službe raspolažu svojim podacima u samo nekoliko sati ili dnevno, dok neke zadržavaju mjesecima.

Davatelj VPN-a kojeg odaberete u velikoj mjeri ovisit će o tome koliko vam je privatnost važna.

Treće, da li ste zadovoljni sa svojim davateljem usluga’s prihvatljivim uvjetima?

Dopuštene aktivnosti razlikuju se od jednog pružatelja usluga do drugog. Neke su VPN usluge u redu s bujicama, dok ih druge zabranjuju. Prije nego što se obvezate na korištenje VPN-a, provjerite znate što dopuštaju i što im omogućuje’t.

Na kraju, osigurajte da pružatelj Android TV VPN-a ima aplikaciju koju možete preuzeti i instalirati. Ako se ne želite igrati s otvorenim VPN-om, bolja opcija je prilagođeni VPN. Lakše je za upotrebu i ne’Ne zahtijevaju da izvršite nikakva veća podešavanja ili imate veliko tehničko znanje.

Završna riječ

Android TV VPN važan je ako želite maksimalno iskoristiti svoje streaming usluge na Android TV-u. Omogućuje vam zaobilaženje geografskih ograničenja kako biste mogli pristupiti svojim omiljenim web lokacijama iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Preuzimanje VPN aplikacije jednostavno je jer Android TV pruža jednostavan pristup Google Play trgovini.

Podsjetnik, pri odabiru VPN usluge za svoj Android TV okvir imajte na umu sljedeće točke kako biste osigurali da odaberete onu koja će vam ostati sigurna i anonimna..

Najbolji VPN-ovi za Android TV kutije VPN trebaju ponuditi sljedeće:

 • Brze streaming brzine i stabilne veze.
 • Privatnost - dobar VPN trebao bi zabilježiti što je manje moguće podatke i odbaciti ga što je prije moguće.
 • Mogućnost deblokiranja glavnih usluga struje.
 • Namjenska Android aplikacija i zasebna APK datoteka za ručnu instalaciju.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me