Najbolji VPN-ovi za gledanje UK TV-a u inozemstvu 2020. godine

Britanci snimaju neke prilično pristojne TV emisije i filmove.


No, njihovo gledanje na internetu može biti teško, jer su mnogi od njih dio mrežne videoteke koja podliježe geo-ograničenjima. Kao posljedica toga, velika količina britanskog video sadržaja je nepristupačna u bilo kojem dijelu svijeta koji nije Velika Britanija.

Jedini način da se zaobiđu ta geo-ograničenja su "lažiranje" vaše lokacije mijenjanjem vaše IP adrese. Postoji nekoliko načina na koje to možete ostvariti. Ovdje ćemo pogledati različite načine na koje možete gledati UK TV u inozemstvu i najbolje aplikacije koje vam mogu pomoći.

Naš preporučeni VPN za gledanje UK TV-a u inozemstvu je ExpressVPN.

Kako odabrati VPN za gledanje UK TV-a u inozemstvu

Mi’pogledao sam svaki VPN u Velikoj Britaniji da bih utvrdio koji je najbolji način za gledanje televizije u Velikoj Britaniji u SAD-u ili u inozemstvu. Mi’ocjenjen na temelju sljedećih značajki:

 • Mogućnost deblokiranja Sky Goa, BBC iPlayera, ITV hub-a i Kanala 4. To je sam srž zašto ste se pretplatili na VPN davatelja.
 • Dosljedan i pouzdan streaming zbog velikog broja poslužitelja i mnogih lokacija poslužitelja. To’Svim vrlo dobro možete pristupiti sadržaju, ali morate biti u mogućnosti gledati ili strujati bez punjenja za uživanje u frustraciji.
 • Postavke privatnosti koje štite korisnike’ identitet i održava njihovu anonimnost. Vaša sigurnost dok je na mreži uvijek je imperativ, stoga svakako nemojte’ne koristite davatelja VPN-a koji će prodati ili predati vaše podatke, više informacija.
 • Izvrsna korisnička usluga i podrška - ako se problem pojavi zbog korištenja VPN-a na koji ste se pretplatili, potrebna je vrhunska korisnička podrška..

Najbolji VPN-ovi za televiziju u Velikoj Britaniji

# 1. ExpressVPN

ExpressVPN ima mnogo poslužitelja smještenih u Velikoj Britaniji, tako da ćete se uvijek moći povezati s jednim i dodijeliti mu britansku IP adresu za gledanje televizije u Velikoj Britaniji..

 • Jednostavno za UK TV streaming u SAD-u i širom svijeta. ExpressVPN ima softver koji je vrlo jednostavan za upotrebu, pa čak i najveći tehnofobi mogu naučiti kako s lakoćom gledati UK TV u inozemstvu.
 • Brza instalacija - ExpressVPN omogućuje svojim klijentima gledanje televizije u Velikoj Britaniji gotovo trenutno.
 • Pouzdano - povezivanje s britanskim poslužiteljima prilično je zajamčeno, što ExpressVPN čini pouzdanom UK TV VPN-om.
 • Dosljedno visoke brzine internetske veze - Korisnici nikada neće biti podložni puferu ili zamrzavanju videozapisa s najvećim brzinama veze na tržištu.
 • Izvrsna korisnička podrška - Ovo uključuje značajku chata uživo i politiku koja zahtijeva da zaposlenici odgovore na bilo kakve upite e-pošte u roku od pola sata.
 • 30-dnevna garancija povrata novca - dok to možemo’Zamislite da ćete biti razočarani bilo kojom pretplatom na ExpressVPN, ako iz bilo kojeg razloga pružena VPN usluga za vas ne radi, možete vratiti svoj novac nakon 30 dana bez jamstva za obračun.

Cijena: Samo 6,67 USD mjesečno za dvanaest mjeseci plus tri mjeseca besplatno.

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2. NordVPN

Još jedan vrlo pouzdan VPN gotovo gore s ExpressVPN-om.

 • Nema pravila za zapisnike - NordVPN je sa sjedištem u Panami gdje zakoni određuju da VPN pružatelji ne trebaju bilježiti nikakve podatke o svojim kupcima ili njihovim mrežnim aktivnostima. To znači da NordVPN nikada neće imati zapise korisnika’prošlost prodati ili dati vlastima ako se pitaju.
 • Pouzdan - iako ExpressVPN ima ogromnu količinu poslužitelja u Velikoj Britaniji, NordVPN ima samo jedan - ali i dalje uspijeva pružiti pouzdanu i dosljednu uslugu svojim korisnicima..
 • Gotovo 1400 poslužitelja u preko 60 zemalja - to znači da se kupcima može osigurati velika brzina veze, iznova i iznova, bez ikakvih ograničenja u streamingu ili P2P preuzimanjima.
 • Blokira oglase - gledajte iPlayer i ostale britanske sadržaje, a da ih ne ometaju dosadne reklame.
 • Izvrsna vrijednost za novac ako se prijavite na njihov dvogodišnji plan pretplate.
 • 30-dnevna garancija povrata novca - ako vam NordVPN ne pomogne u gledanju televizije u Velikoj Britaniji u inozemstvu, novac možete vratiti nakon mjesec dana’s upotrebom.

Cijena: Samo 2,99 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3. ProtonVPN

Uzlazni VPN koji postoji samo od 2017. godine, ProtonVPN brzo se uspinje na vrh. Čitajte dalje kako biste vidjeli kako možete gledati UK TV u inozemstvu s ovom VPN-om:

 • Verzija Freemium - Ovo je jedna od najboljih freemium VPN usluga koje smo vidjeli. Morate osigurati jedan uređaj po pretplati i imat ćete mogućnost odabira iz tri svjetske lokacije, uključujući Nizozemsku, SAD i Japan. Nećete moći koristiti P2P opcije, ali apsolutno nema ograničenja brzine ili propusnosti, što je samo po sebi nevjerojatno.
 • Izvrsni resursi dostupni - novajlije u svijetu VPN-a ne trebaju se brinuti jer na web-lokaciji ProtonVPN-a možete naći dosta informacija, od vodiča za rješavanje problema do često postavljanih pitanja, pa čak i na blogu jednostavan za čitanje..
 • Postoji čak 628 poslužitelja u 44 zemlje i broji ih. Možda se ne čini puno u usporedbi s drugim opcijama, ali ProtonVPN je pametan u pogledu lokacije svojih poslužitelja, koje ne dijele s nijednom drugom VPN tvrtkom..
 • Nulta trupca. Kad ProtonVPN kaže da nema zapisa, to oni i misle. Jedine informacije koje će prikupljati su vaše posljednje vremenske oznake, jer se u suprotnom ne bilježe nikakve druge informacije. Budući da je za transakcije odgovorna treća strana, oni su pobijedili’nemate čak ni svoje podatke za naplatu.
 • Zaštita vojnog stupnja samo je početak kada je riječ o osiguravanju vaše veze. Zamislite protokole poput IKEV2, IPSec, OpenVPN, kill switch i ‘uvijek na’ značajka. Još jedna fantastična značajka je Sigurna jezgra koja će osigurati da vaša veza bude podijeljena na dvije različite lokacije što hakerima otežava krađu vaše lokacije i veze..
 • Planovi za sve - Ima četiri plana za odabir, koji se kreću od besplatnih do 24 dolara mjesečno. Svakome nešto odgovara.

Cijena: Samo 4 USD mjesečno

Ovdje se prijavite s ProtonVPN.

# 4. Surfshark

Pristup UK TV-u Surfshark-om je jednostavan zahvaljujući mnoštvu vodećih značajki na tržištu i mogućnosti pružanja UK adrese u Ujedinjenom Kraljevstvu prilikom svake prijave - ako to zahtijevaju.

 • Nema ograničenja podataka - Kada gledate veliku količinu video sadržaja, važno je da koristite davatelja VPN-a koji ne postavlja ograničenja za količinu podataka koje svaki mjesec omogućuje svojim kupcima..
 • Bez pravila za zapisnike - S obzirom na sivo područje koje okružuje gledanje geo blokiranog sadržaja, važno je koristiti VPN davatelja koji štiti vaš identitet tako da ne bilježe nijednu mrežnu aktivnost.
 • Jednostavno za upotrebu sučelje - Korisnici će htjeti brzo pristupiti UK TV bez potrebe za prepucavanjem oko uspostavljanja VPN veze za koju je potrebno vrijeme. Surfshark’Sučelje je tako jednostavno za upotrebu da korisnici mogu brzo i bezbolno uspostaviti vezu s britanskim poslužiteljem.
 • Velika količina poslužitelja - Surfshark ima preko 800 poslužitelja tako da je u mogućnosti korisnicima pružiti vezu svaki put kada se prijave. Uz to, toliko poslužitelja rezultira i velikom brzinom veze koja je idealna za gledanje video sadržaja.
 • Veliki broj lokacija poslužitelja - Surfshark ne samo da ima poslužitelje u više od 50 zemalja, već ima i mnogo poslužitelja koji se nalaze u Velikoj Britaniji kako bi korisnici mogli uspostaviti vezu s britanskim poslužiteljem za gledanje televizije u Velikoj Britaniji..
 • 30-dnevna garancija povrata novca - Voljeli bismo vidjeti davatelja VPN-a koji vjeruje u svoj proizvod i pokazuje to vjerovanje nudeći 30-dnevno jamstvo povrata novca. Surfshark je jedan od takvih pružatelja usluga i ne postavlja pitanja kada se traži povrat novca.

Cijena: Samo 1,99 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite na Surfshark.

# 5. Tunnelbear

Ako ste početnik koji želi dobiti svoje VPN, ali niste sigurni gdje započeti TunnelBear je fantastična opcija da se loptica kotrlja..

 • Sigurnost je stroga sa vojnim šifriranjem što znači da možete vršiti svoje online bankarstvo i kupnju putem interneta bez ikakvog straha da će znatiželjne oči dobiti svoje osjetljive podatke.
 • Ovaj VPN podržava razne platforme kao što su Mac, Windows, Android i iOS, kao i dodatke za Chrome, Firefox i Opera. Pored ovoga, možete postaviti TunnelBear i istovremeno koristiti njegovu uslugu na pet uređaja.
 • Za razliku od mnogih pouzdanih VPN-ova, TunnelBear nudi svojim korisnicima besplatnu verziju VPN-a. Odobreno, svaki mjesec možete koristiti samo 500 MB podataka, pa ako to želite’Potražite li u streamu svoje omiljene emisije, podaci će se potrošiti u samo nekoliko dana. Možete dobiti dodatnih 1 GB samo cvrkutom o dobavljaču.
 • Kada koristite VPN, želite zadržati svoje internetske pokrete privatnima, i iako mnoge tvrtke obećavaju nultu zapisu, one često ne ispunjavaju svoje obećanje. TunnelBear ima sjedište u Kanadi i neće čuvati nijedan vaš zapisnik. Pružatelj ne’nema oglasa i uvjerava da neće prodati vaše podatke trećim stranama.
 • Ako ste novi u VPN igri, svidjet će vam se ova usluga jer je sučelje šareno, jednostavno i privlačno. Kako biste sve postigli trebate posjetiti njihovu web stranicu i unijeti e-poštu i zaporku i vaš račun je razvrstan. Kad instalirate softver, dobit ćete kartu svijeta na kojoj morate odabrati mjesto na koje ćete se povezati i započeti svoju sigurnu vezu..

Cijena: Tako niskih 4,99 dolara mjesečno tijekom dvanaest mjeseci.

Ovdje se prijavite s TunnelBear.

# 6. Cyberghost

Cyberghost je još jedna izvrsna opcija za gledanje omiljenih emisija iz Velike Britanije izvan zemlje.

 • 100 poslužitelja u Velikoj Britaniji - imat ćete 100 lokacija u Velikoj Britaniji. U slučaju da jedan od njih ne radi kako želite, imate još 99 poslužitelja!
 • Besplatna usluga - Možete započeti s korištenjem Cyberghosta, čak i bez stvaranja računa s njima. Naravno, ova je usluga prilično ograničena, ali to je sjajan način da se isprobaju prije kupnje plana.
 • Inovativna enkripcija - Privatnost je glavna briga tvrtke Cyberghost i jedan je od lidera na tržištu privatnosti na mreži..
 • Korisnička podrška - web-lokacija Cyberghosta nudi odjeljak vodiča, prepun najčešće postavljanih pitanja. Ako još uvijek niste pronašli ono što tražite, možete sadržavati Cyberghost putem e-pošte ili live chat.

Cijena: Samo 2,75 dolara mjesečno

Ovdje se prijavite uz Cyberghost.

Kako radi?

VPN je stvarno jedino dugoročno rješenje za gledanje blokiranih TV emisija i drugih sadržaja iz Velike Britanije.

Da’Sve je u redu, ali prije kupnje pomaže vam da naučite kako točno funkcionira VPN.

VPN označava Virtual Private Network. Središnje pitanje gledanja blokirane televizije u Velikoj Britaniji je činjenica da ona skriva vašu IP lokaciju, a zatim vam zauzvrat daje novo. Ova nova IP lokacija mora biti britanska, tako da možete pristupiti iPlayeru i ostalim UK kanalima.

Ukratko, VPN omogućuje da izgledate kao da ste u Velikoj Britaniji, tako da web stranice registriraju vas kao korisnika u Velikoj Britaniji koji mogu legalno pristupiti onome što je zemljopisno ograničeno normalno..

Točnije, nakon što se povežete s pružateljem VPN-a, vaša veza šalje podatke putem drugog poslužitelja sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Na ovaj način dobivate novu britansku IP adresu.

Pored toga, vaše izvorno mjesto (gdje god to bilo) je maskirano. To je posljedica vašeg VPN davatelja koji šifrira vašu početnu vezu radi stvaranja virtualne privatne mreže.

Ostala rješenja za gledanje UK TV-a u inozemstvu

Proxy servere u prošlosti su koristili korisnici koji žele pristupiti UK TV-u u inozemstvu, ali mi ne’ne preporučujem ih. Oni djeluju na sličan način kao VPN davatelji maskiraju vašu IP adresu i samim tim vašu pravu lokaciju. Međutim, mnoge web stranice sada su pametne proxy poslužiteljima i stoga vam i dalje mogu onemogućiti pristup slojevitom sadržaju. Proxy poslužitelji koji mogu privremeno raditi su:

 • Proxy web lokacije
 • MPP grupa
 • Deblokator proxyja
 • Vaš privatni proxy
 • Visoki agenti

Koji je najbolji besplatni VPN usluga u Velikoj Britaniji?

Jednostavno rečeno, nema’t jedan. Besplatni VPN davatelji u Velikoj Britaniji moraju odnekud zarađivati ​​i to rade na različite načine koji mogu ugroziti sigurnost i vrijeme.

Poznato je da besplatni VPN davatelji prodaju svoje pretplatnike’ podaci najvećem ponuditelju da svoje prihode ostave na crno. To je loša vijest za korisnike koji to mogu’ne mogu priuštiti da im se ugrozi privatnost.

Ostali su jednostavno gubljenje vremena, zbog nedostatka poslužitelja koji ne mogu pratiti potražnju, pružajući tako malu brzinu veze, tako da je sav video sadržaj stalno puferiran ili pikseliziran. Drugi će jednostavno odustati, dok neke dosljedno propusno područje čine jednostavno gledanje iPlayera i ostalih britanskih TV emisija nemogućim.

Poanta

VPN vrijedi za pretplatu samo ako možete gledati televizijske emisije u Velikoj Britaniji u inozemstvu na jednostavan, dosljedan način. Svako spremanje ili pomanjkanje povjerenja u vašeg davatelja VPN-a u Velikoj Britaniji znači da trebate paziti na prebacivanje.

Odabir jedne od naših gornjih preporuka znači da ćete uživati:

 • Brze internetske veze koje rezultiraju videozapisima visoke kvalitete HD TV.
 • Potpuna privatnost od strogih pravila sigurnosti i enkripcije
 • Prvoklasna usluga kupcima

ExpressVPN ostaje naš VPN broj jedan za Veliku Britaniju jer pruža sve to i još više.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me