Najbolji VPN-ovi za Francusku

Iako se Francuska visoko plasirala na listu Sloboda na internetu, a njeni korisnici imaju srednju cenzuru interneta, postoje problemi kada je u pitanju privatnost na mreži. Kao produžetak Saveza pet očiju, Francuska spada u Devet očiju što znači da su u potpunosti u skladu s Direktivom o zadržavanju podataka iz 2006. godine. Davatelji internetskih usluga u Francuskoj moraju nadzirati vaše mrežne aktivnosti, uključujući web stranice koje ste posjetili i e-poštu koju ste poslali’Poslao sam, držeći se na tim podacima godinu dana.


Ako ne’Ne želim da vaši internetski podaci budu pohranjeni ili cenzurirani, postoje koraci koje možete poduzeti da biste tome stali na kraj. Kupnjom VPN-a možete sakriti svoju internetsku aktivnost i ostati anonimni bez obzira na to’ponovno online bankarstvo, slanje korporativnih e-mailova ili strujanje i bujica. VPN će kriptirati vaše podatke, usmjeravajući ga na drugi poslužitelj na bilo koju lokaciju širom svijeta.

Ako živite u Francuskoj i želite zadržati internetsku aktivnost privatnom, a također dobiti pristup web-lokacijama koje nisu’t dostupan, u zemlji onda preuzmite Express VPN sada.

U ovom članku

Najbolji VPN-ovi za Francusku

# 1 ExpressVPN

S više od 3.000 poslužitelja na čak 160 lokacija poslužitelja, nikad nećete imati problema s povezivanjem na brzi i pouzdan poslužitelj. U Francuskoj se nalazi nekoliko poslužitelja, od kojih su dva smještena u Parizu, kao i jedan u Strasbourgu, tako da vaša veza može biti bliska ili koliko želite.

Ono što definitivno želite u VPN-u jesu brze brzine, a iako mnogi davatelji VPN usluga tvrde da su najbrži u poslu, često imaju problema s održavanjem redovitih brzih brzina. ExpressVPN nema problema ostati dosljedan i brz kad god i gdje god. Ovo je od vitalne važnosti za one koji žele streaming ili bujicu sa svojom VPN vezom.

Govoreći o strujanju, Netflix često postavlja probleme sa geo-blokovima i VPN blokovima, međutim, ExpressVPN nema problema s tim da ih zaobiđe. Uz to možete gledati svoje omiljene filmove, TV emisije i sportske događaje sa YouTube TV-a, Hulu-a, Sling TV-a i MLB TV-a, kao i drugih streaming prodajnih mjesta poput iPlayera, ESPN-a i BBC-a..

ExpressVPN ima jurisdikciju na Britanskim Djevičanskim otocima, što znači da se oni nigdje ne nalaze u blizini saveza 5/9/14 Eyes Alliance kojem je Francuska. Vaš davatelj internetskih usluga nikada neće imati pristup bilo kojem od vaših mrežnih podataka, kao ni francuska vlada ili prevaranti trećih strana.

Postavljanje traje samo nekoliko trenutaka, a sučelje je također vrlo jednostavno za korištenje. Ovo se odnosi kako na glavni klijent radne površine, tako i na proširenja preglednika i aplikacije specifične za uređaj. Početni zaslon sastoji se od velikog prekidača za uključivanje i isključivanje s popisom mogućih poslužitelja koje možete odabrati, ali također vam pruža mogućnost prilagodbe onoga što vam se sviđa putem odjeljka naprednih postavki koji se nalazi u zasebnom izborniku. Te napredne postavke objasnjene su i upotrebom lako razumljive terminologije koja osigurava da nećete izvršiti promjene koje niste željeli uvesti.

Vaša veza s ExpressVPN-om je hermetička. To znamo jer ova VPN koristi zaštitu vojnog stupnja, kao i OpenVPN podršku, DNS zaštitu i mrežno zaključavanje, koji svi zajedno rade u stvaranju sigurne veze. Mrežna brava funkcionira kao prekidač za uklanjanje, što je bitno za svakog VPN korisnika. Uglavnom završava sve internetske aktivnosti ako padne vaša VPN veza.

ExpressVPN nudi mnogo vodiča za rješavanje problema koji pomažu u instaliranju ili povezivanju s njim. Oni također nude pomoć u live chatu koja je dostupna 24 sata dnevno. Pored toga, korisničku podršku možete kontaktirati e-poštom, što će vam pružiti željan i brz odgovor na vaš upit..

Evo još nekoliko značajki za koje mislimo da čine ExpressVPN nepobjedivim:

 • Neograničena propusnost
 • Izuzetno velike brzine strujanja
 • Kompatibilan je s Android TV-om (Box) i Fire TV
 • Aplikacije dostupne za svaki uređaj
 • Sakriva vašu aktivnost struje
 • Nema zapisnika veze
 • Nema zapisnika aktivnosti
 • P2P mogućnost
 • Ping vremena koja su minimalno pogođena
 • ExpressVPN djeluje izuzetno dobro u zemljama visoke cenzure
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Velika međunarodna poslužiteljska mreža
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Izvrsna usluga kupcima
 • 99% produžnog jamstva
 • Do tri istodobne veze

ExpressVPN nudi i posebnu ponudu, ostvarite uštedu 3 mjeseca i 49% uštede svojim godišnjim planom pretplate!

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 2 Surfshark

Surfshark je VPN pružatelj usluga koji ima više od 800 različitih poslužitelja u više od 50 zemalja širom svijeta. Od tih 800+ poslužitelja, 60% se nalazi u Europi, oko 30% u Americi i dvije lokacije s po nekoliko poslužitelja u Velikoj Britaniji..

Kao što možete očekivati ​​da nude privatni DNS (poslužitelji imena domena), rigorozne politike no-dnevnika i, naravno, peer-to-peer (P2P) umrežavanje poslužitelja. Budući da ima vrlo brze servere i perceptivne aplikacije, Surfshark se sukcesivno približava konkurentima za titulu najboljeg VPN-a za Francusku.

Surfshark se, baš kao i ExpressVPN, nalazi na Britanskim Djevičanskim otocima i stoga nije dužan voditi evidenciju o postupcima koje je izvršio korisnik. Ne prikupljaju dolazne ili odlazne IP adrese, aktivnosti pregledavanja, koriste se propusnost, preuzimaju ili kupuju informacije, VPN poslužitelji koje koristite, informacije o sesiji ili vremenske oznake veze.

Uz sve to, ima sjajne performanse u podršci različitih vrsta uređaja i raznih protokola, a nudi nesmetano surfanje i preuzimanje u potpunoj anonimnosti.

Sigurnost je uska sa Surfshark-om, što je očito i zbog njihove MultiHop značajke koja vam omogućava povezivanje s više poslužitelja odjednom, što više kamuflirajte svoju lokaciju..

Streaming u Francuskoj, pristup geo-ograničenom sadržaju i deblokiranje platformi za strujanje (na primjer Netflix) sve su usluge koje pruža Surfshark. Još jedna stvar koju bi trebalo uzeti u obzir jest to da Surfshark ne ograničava broj povezanih uređaja koji su na njega povezani, što je jedinstveno za ovu VPN tvrtku i razdvaja je u mnoštvo.

Kada je riječ o korištenju, njegovo sučelje je funkcionalnije i prilagodljivije od većine jer se prilagođava kako se prozor smanjuje. Kada se smanji na minimum, izgleda kao vaša prosječna VPN aplikacija koja sadrži gumb za povezivanje, popis lokacija i informacije o statusu. Kad maksimizirate prozor, prilagođava se i prikazuje vam njegove lokacije u nekoliko stupaca što vam omogućuje dodavanje puno više na zaslonu. Možete se povezati i prekinuti vezu s jednim gumbom, nakon čega slijede obavijesti na radnoj površini koja vas ažuriraju na vašoj trenutnoj virtualnoj lokaciji kao i vašu IP adresu.

Korisnici Surfsharka podržani su i putem e-pošte i sa sustavima za razgovore koji točno rješavaju vaše potencijalne probleme i daju vam brza rješenja za njih. Oni su također jedna od rijetkih VPN usluga koja nudi cjelodnevnu njegu kupaca 365 dana u godini.

 • Velike brzine preuzimanja
 • Nula sječa
 • Neograničena propusnost
 • Neograničena zaštita platforme
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja
 • Neki poslužitelji rade s Netflixom
 • Jaka enkripcija
 • Dopušteno je bujica

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

# 3 CyberGhost

CyberGhost ima preko 5.900 poslužitelja u 90 zemalja s impresivnih 324 lokacije unutar Francuske samo na koju se možete povezati. Kompatibilno sa sustavom Windows, Mac, Linux, iOS i Android, također možete ukloniti svoju CyberGhost vezu koja izvodi aplikaciju, uključujući prijenosno računalo, tablet ili pametni telefon.

Ovaj VPN jedna je od najboljih opcija sigurnosti jer vas automatski štiti svaki put kada se pridružite novoj vezi. To znači da ćete biti sigurni bez obzira gdje se nalazite - u restoranu, zračnoj luci ili bilo kojem drugom javnom prostoru. Budući da je CyberGhost povezan svaki put, ne morate se bojati za svoju sigurnost tijekom strujanja u Francuskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji u koju biste mogli putovati.

Performanse preuzimanja su izvrsne, a također pružaju brzinu veze sličnu onima koje nudi puno kućnih širokopojasnih planova. Pored toga, CyberGhost omogućuje povezivanje sedam uređaja s jednog računa.

Sa sjedištem u Rumunjskoj, CyberGhost vrlo ozbiljno shvaća privatnost svojih korisnika i redovito ažurira izvješća o transparentnosti na svojoj web stranici kako bi ih korisnici mogli vidjeti. Zapisuju se samo minimalni minimum kako bi se osiguralo da njihova usluga teče onako kako najbolje može. To možete pronaći u njihovoj politici prijavljivanja koja navodi,

“CyberGhost VPN niti ne primjećuje niti bilježi sadržaj poput chat poruka, telefonskih poziva, video chatova ili drugih komunikacijskih oblika, niti pohranjuje IP adrese (ne one kojima se korisnici obraćaju, a ne one koje korisnici imaju prilikom prijave u CyberGhost VPN mrežu ). Nadalje, nije moguće zabilježiti koji je račun prijavljen na koji poslužitelj u koje vrijeme niti povezati stvarnu osobu s određenim CyberGhost VPN računom.”

CyberGhost nudi mnogo vodiča, alata za rješavanje problema i najčešća pitanja’s odgovorima na većinu pitanja koja bi mogla biti. Njihova pomoć u chatu dostupna je 24 sata dnevno i brzo se reagira. Nadalje, moguće je kontaktirati i njihovu korisničku podršku podnošenjem pismenog zahtjeva.

Evo još nekoliko razloga zašto je CyberGhost jedna od najboljih VPN tvrtki za Francusku:

 • Stroga politika bez zapisa
 • Velike brzine
 • Automatski prekidač
 • Istodobna veza na do 7 uređaja
 • Jednostavan za korištenje
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Neograničena propusnost i promet
 • OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokoli
 • Aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmjerivače

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

# 4 NordVPN

NordVPN u Francuskoj ima 199 poslužitelja, što br’nije iznenađujuće jer imaju čak 5.000 poslužitelja u 60 zemalja. Bilo da tražite najbolji VPN za sigurnost ili za streaming u Francuskoj, to zapravo i nije važno jer NordVPN nudi i jedno i drugo. Koristeći najaktuelnije tehnologije, NordVPN štiti vaše aktivnosti na internetu, štiti vašu privatnost i štiti vas na otvorenim WiFi mrežama.

NordVPN štiti vaše komunikacije na mreži i omogućuje vam visoku kvalitetu i zapanjujuće brzine tijekom streaminga, bujice ili preuzimanja različitih medijskih sadržaja. Prema NordVPN-u, prosječni francuski korisnik ima tri aktivna povezana uređaja, koji mogu biti pokrenuti na alternativnim operativnim sustavima.

Budući da vam jedan NordVPN račun omogućava povezivanje do 6 uređaja (poput pametnih telefona, računala ili usmjerivača), pokazao se vrlo korisnim jer se može koristiti na poslu, kod kuće ili tijekom putovanja..

NordVPN’Korisničko sučelje vrlo je čisto i jednostavno za korištenje, što ga čini dobrim za prosječnog korisnika. Početnici mogu lako pregledavati kartice posebnosti ili prebaciti poslužitelje, kao i omogućiti ili onemogućiti većinu postavki samo jednim klikom i klizačem za prikaz promjena. Za iskusnije korisnike, NordVPN nudi veliki broj naprednih postavki, kao što je prekidač za isključivanje, odabir sigurnosnih protokola, omogućavanje prilagođenog DNS-a itd..

Pored toga, NordVPN ima korisničku uslugu koja je proglašena najboljom u 2018. Oni nude podršku 24 sata dnevno i 7 sati putem svog live chat-a ili e-pošte, a imaju detaljan odjeljak s FAQ-om u svom centru za pomoć.

Budite oprezni ako želite koristiti NordVPN za gledanje francuskog Netflixa jer su dosad imali raznih problema. Također ako želite platiti za VPN uslugu putem PayPala, znajte da to nije opcija sa Nord-om.

Evo još nekoliko razloga zbog kojih je Nord odličan VPN za Francusku:

 • Preko 5000 poslužitelja u 62 zemlje
 • IP zaštita od propuštanja
 • Dvostruki VPN
 • CyberSec
 • Luk preko VPN-a
 • Istodobna veza na do 6 uređaja
 • Automatski prekidač
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Postavljanje i instalacija traju samo nekoliko minuta
 • 24-satna korisnička podrška

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 5 TunnelBear

TunnelBear ima manje poslužitelja od nekih drugih naših vrhunskih VPN usluga s 1.800 u oko 22 zemlje svijeta. Ipak, ovo vam je više nego dovoljno da se povežete na sigurnoj lokaciji i anonimno pregledavate Internet.

Nekada je to bila usluga koja je blokirala sve torrenting i TOR usluge, ali to se nedavno promijenilo s TunnelBear prihvaćajući aktivnosti povezane s P2P. Sigurnost vojnog stupnja također nudi najviše standarde šifriranja, kao i značajku GhostBear, koja vašu VPN vezu čini manje prepoznatljivom bilo kojom trećom stranom.

Sučelje je izuzetno jednostavno za korištenje, a instalacija je lagana. Sve što trebate je vaša e-pošta da biste započeli s radom sa TunnelBear radom sa Windows, Mac, Android i iOS uređajima, kao i da biste imali proširenja za Chrome, Firefox i Opera.

Brzina u Europi prosječno će dosezati oko 55 do 65Mbps, a obično možete zaobići bilo koji Netflixov blok koji umjesto njega postavi div.

Ako ti’Zabrinuti ste zbog ugrožavanja vaše privatnosti, ne morate biti jer TunnelBear ima jedno od najboljih pravila o privatnosti. Zapravo možete pronaći njihovu strogu politiku koja kaže da TunnelBear neće prikupljati osobne podatke o svojim korisnicima.

“TunnelBear izričito NE prikuplja, pohranjuje ili ne bilježi sljedeće podatke:

 • IP adrese koje posjećuju našu web stranicu
 • IP adrese nakon internetske veze
 • DNS upiti dok su povezani
 • Sve informacije o aplikacijama, uslugama ili web stranicama koje naši korisnici koriste dok su povezani s našom Uslugom

TunnelBear NE pohranjuje izvorne IP adrese korisnika kada su povezani s našom uslugom i na taj način ne može prepoznati korisnike kada im se pružaju IP adrese naših poslužitelja. Uz to, ne možemo otkriti podatke o aplikacijama, uslugama ili web lokacijama koje naši korisnici konzumiraju dok su povezani s našim Uslugama; kako TunnelBear NE pohranjuje ove podatke.”

Što se tiče podrške, na web-mjestu TunnelBear imate brojne vodiče i ako vam je potrebna dodatna pomoć, uvijek možete koristiti njihov mrežni sustav za podršku karata. To je n’nije efikasan poput live chat usluga koje nude VPN-ovi poput ExpressVPN-a, ali pružit će vam jednostavna rješenja za jednostavno praćenje i za razumjeti.

Evo nekih značajki zbog kojih je TunnelBear odličan izbor VPN-a za Francusku:

 • Vezna brzina veze
 • Besplatni plan dostupan
 • Istovremeno povezuje do pet uređaja
 • Ubojiti prekidač
 • Nevidljivi način rada
 • User-friendly
 • Vizualno privlačno sučelje
 • Redovite neovisne revizije

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 6 ProtonVPN

Možda se čini da se ProtonVPN ne može natjecati s nekim od gore navedenih VPN-a, jer ima samo 628 poslužitelja, ali ti su poslužitelji pažljivo smješteni u 44 zemlje i broj poslužitelja brzo raste kako se kompanija širi. Nudeći zasebne aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, Android i iOS, postoje četiri plana za odabir prema vašim potrebama. Uključuju Besplatno, Basic, Plus i Visionary.

Besplatna opcija je odličan izbor za one koji žele vidjeti kako ProtonVPN djeluje. Sve što trebate učiniti je unijeti svoju adresu e-pošte, preuzeti softver i možete započeti. Kao što možete zamisliti, on je ograničen, pokriven je samo jedan uređaj, ali imat ćete mogućnost povezivanja s poslužiteljima u tri države, uključujući Nizozemsku, Japan i SAD. Povrh toga, nema regulacije propusnosti ili ograničenja brzine, ali ne može se koristiti za bujicu.

Osnovni plan će vam omogućiti bolje brzine, ali moći ćete istovremeno povezati samo dva uređaja i nećete moći pristupiti ProtonVPN-u’s posebnim poslužiteljima za strujanje. Međutim, moći ćete se povezati sa svim zemljama i koristiti P2P mogućnosti.

Plan Plus je ono za što se većina ljudi odluči prijaviti prema web stranici ProtonVPN. Ovaj popularni izbor omogućit će vam da istovremeno povežete čak 5 uređaja, kao i da imate pristup stvarima poput Tor servera, sigurnog strujanja i Secure Core, jedne od njihovih posebnih značajki koje vam pruža dodatnu zaštitu.

“ProtonVPN-ova Secure Core arhitektura pruža našoj sigurnoj VPN usluzi jedinstvenu mogućnost obrane od mrežnih napada. Secure Core štiti vašu vezu usmjeravanjem prometa putem više poslužitelja prije napuštanja naše mreže. To znači da napredni protivnik koji može nadzirati mrežni promet na izlaznom poslužitelju neće moći otkriti pravu IP adresu ProtonVPN korisnika, niti će uskladiti aktivnosti pregledavanja s tim IP-om.”

Plan Plus-a najskuplji je od serije, ali priuštit će vam sve prethodno spomenute značajke, kao i deset simultanih veza i ProtonMail, najveću dostupnu sigurnu uslugu e-pošte.

Evo nekih značajki zbog kojih je ProtonVPN odličan izbor VPN-a za Francusku:

 • Jaka enkripcija
 • Naprijed tajnost
 • Obuhvaćene su sve glavne platforme
 • Snažni protokoli
 • Na temelju Švicarske
 • Stroga pravila bez zapisa
 • DNS zaštita od curenja
 • Ubojiti prekidač
 • Tor preko VPN-a
 • Jednostavan za korištenje
 • Profesionalna podrška
 • P2P podrška
 • Do deset uređaja pokriveno
 • Brzi selektor zemlje
 • Brzo povezivanje

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje.

Zakoni i propisi o privatnosti u Francuskoj

Kao što smo ranije spomenuli, francuski davatelji internetskih usluga moraju pratiti svoje kupce’ osobna mrežna aktivnost. To se odnosi na gledanje web mjesta koja se posjećuju i kada, kao i na koga šaljite e-poštu. Iste informacije pohranjuju se godinu dana i trebaju biti dostupne ako ih zatraže francuske agencije za provođenje zakona.

Uz ove kontroverzne zakone o nadzoru koje je Francuska donijela, građani se osjećaju kao da su pod strogim nadzorom. Davatelji internetskih usluga imaju zeleno svjetlo i dužni su instalirati ono na što se pozivaju “crne kutije” koji ne samo da nadziru, nego i bilježe komunikacijske podatke radi bilo kakvih sumnjivih aktivnosti.

Još 2016. godine Francuska socijalistička stranka uspostavila je kolosalnu bazu podataka koja sadrži imena, fotografije i digitalne otiske 60 milijuna francuskih građana. Kao i očigledno kršenje naroda’ privatnost, ovo ostavlja i vrata otvorena za hakere trećih strana i curenje podataka. VPN će šifrirati vaše podatke tako da čak ni vaš davatelj internetskih usluga neće moći pratiti vaše internetske pokrete.

Ovi takozvani tehnički napadi nisu rijetkost. “Prema istraživanju Global State of Information Information Survey 2018, francuski poslovni gubici povezani s cyber napadima porasli su za 50 posto u 2017. godini - rezultirajući prosječnim gubicima više od dva milijuna eura. U jednoj godini francuske tvrtke zabilježile su više od 4.550 slučajeva cyber-sigurnosti.”

U Francuskoj postoje strogi zakoni o autorskim pravima koji su doneseni 2009. godine i koji “dopustio vlasnicima autorskih prava pribavljanje osobnih podataka o korisnicima za koje se sumnja da sudjeluju u ilegalnoj razmjeni datoteka. Iznenađujuće su, ako ih tri puta proglase krivima za dijeljenje datoteka, korisnicima internetskih usluga zabranit će ih Internet. Od tada su doslovno milijuni izvještaja o neovlaštenom dijeljenju datoteka podneseni od strane vlasnika autorskih prava.”

Usluge francuskog strujanja

Ako idete izvan zemlje, ali i dalje želite pristup omiljenim francuskim TV emisijama, bez kojih jednostavno ne možete živjeti, vaš VPN ima leđa. Otkrivajući najnovije vijesti, uključite se u svoj omiljeni sportski tim igrajte svog rivala i čak provjeravate najnovije odluke koje je donijela Nacionalna skupština ili Senat Francuske.’ne može biti problem.

Sljedeće francuske streaming platforme bit će dostupne putem VPN-a:

 • BFM TV
 • TV5 Monde
 • euronews
 • France24
 • RTBF
 • Arte
 • LCP
 • FranceTV
 • Eurosport
 • Francuska 2
 • Francuska 3
 • Francuska 4
 • Francuska 5
 • M6
 • TF1
 • Gulli
 • Francuska Ô
 • I-tele
 • Igrajte TV

Zaključak

Kada mislite na cenzuru na mreži, Francuska vjerojatno nije jedna od prvih zemalja koja mi padne na pamet. Uobičajeni osumnjičeni uključuju samo države poput Kine, Iraka, Rusije i Saudijske Arabije. Međutim, posljednjih godina Francuska je poduzela korake za nadzor svojih građana’ internetski pokreti. To je šokiralo i razljutilo mnoge Francuze koji ne cijene tako drastične akcije.

Ako ste u Francuskoj ili planirate putovati tamo, trebali biste imati na umu da će sve vaše internetske aktivnosti pratiti internetski davatelji internetskih usluga, uključujući web stranice koje posjetite i kada, kao i vašu komunikaciju putem e-pošte. Dok svijet pokušava imati strože zakone o šifriranju, Francuzi ih pokušavaju oslabiti radi nacionalne sigurnosti. Ako ne želite da se vaši internetski podaci pregledavaju i pohranjuju u bazu podataka koja bi mogla biti podložna hakerima treće strane, ulaganje u VPN neophodno je.

Ako čuvate svoje podatke šifriranjem i preusmjeravanjem na drugo mjesto, više se nikada nećete morati brinuti da će nasumični ljudi još jednom potezati na svakom potezu. Za najbolji francuski VPN preporučujemo ExpressVPN za stalno pouzdane brzine i zajamčenu anonimnost.

Za obilazak Francuske’s rastućom cenzusom interneta i neka vaša aktivnost ostane privatna, preuzmite Express VPN odmah.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me