Najbolje VPN usluge u 2020. godini

Zaboravi što misliš da znaš o VPN-u jer su ti izgledi’bio sam pogrešno informiran. Tamo’s puno zabluda o tome kako funkcionira VPN, što može učiniti i kako može koristiti vašem svakodnevnom digitalnom životu. Možete li reći razlike između kvalitetne VPN usluge ili usluge koja će vas dovesti u opasnost?


Ako ti’Tražite li pronaći najbolju VPN uslugu, onda ste’dolazim na pravo mjesto. Na ovoj stranici, ti’Pronaći ćete stručne savjete o vrhunskim VPN uslugama. Vas’Naučit ću točno kako VPN funkcionira, zašto je važno koristiti VPN i kako pregledavamo svaku uslugu. Naučit ćemo vas kako pronaći najbolju VPN uslugu za vas i dati vam preporuke za najbolje jeftine VPN usluge.

Najbolji VPN koji smo testirali je ExpressVPN.

S tim informacijama, vi’Moći ćete donijeti informiranu odluku kad odaberete najbolju VPN uslugu za svoje potrebe.

Kako testiramo svaki VPN

Naši recenzenti detaljno testiraju svaku uslugu kako bi se uvjerili da će vam pružiti uslugu i značajke koje su vam potrebne. Ispod je kratki popis onoga što testiramo na svakoj pregledanoj usluzi.

 • Instalacija - Koliko je teško instalirati?
 • Jednostavnost upotrebe - je li klijent jednostavan za upotrebu ili vam je za to potrebna računalna štreberka?
 • Brzina - na brzom VPN-u’Nećete imati problema sa surfanjem, strujenjem ili preuzimanjem datoteka.
 • Broj zemalja i poslužitelja - Koliko poslužitelja je dostupno i koji dijelovi svijeta su pokriveni?
 • Prijavite se polihttps: //web.archive.org/web/20190301215048/https: //secureoughts.com/category/country-vpn/y - Ima li VPN pravila bez prijave? Ako VPN skuplja zapisnike, koji bilježe?
 • Neograničena propusnost i prijenos podataka - Morat ćete se brinuti zbog gutanja prilikom streaminga, igranja ili bujice? Mi’reći ću vam.
 • Podrška za više OS - Saznajte koje platforme i uređaje podržava klijent.
 • Dostupno je više veza - Možete li istovremeno povezati svoje računalo, pametni telefon i druge uređaje za jednu naknadu?
 • P2P mogućnosti - saznajte dopušta li ova usluga P2P i bujica.
 • Dostupno za streaming platforme - dopušta li ova usluga pristup Netflixu, Huluu ili bilo kojem strujnom sadržaju?
 • Ostale korisne značajke - Ostale korisne značajke koje nude neke VPN usluge uključuju prekidač za internet uklanjanje, automatsku zaštitu Wi-Fi mreže i testiranje IP propuštanja.
 • Cijene - Koliko je VPN pretplata? Saznajte koliko košta usluga i je li jeftina VPN dobra vrijednost u usporedbi s drugim uslugama.
 • Korisnička podrška - Ako imate problema, koje su opcije podrške dostupne. Je li podrška “Uradi sam” ili možete zapravo razgovarati ili razgovarati s agentom za podršku?
 • Besplatna suđenja i garancije povrata novca - mi’Obavijestit ću vas ako možete “isprobajte ga prije nego što ga kupite,” a također nudi li neka usluga jamstvo povrata novca.

Anonimno znači 100% privatno

Nisu svi VPN-ovi stvoreni jednaki, a dok neki u potpunosti kriju vašu IP adresu, drugi ne. Na primjer, ako bujite, anonimni VPN garantirat će da sejalica iz koje dobivate P2P datoteku ne može vidjeti vašu originalnu IP adresu. Ako vaš VPN ne nudi anonimnu vezu, čak i ako imate pokrenut VPN, sejač će vidjeti vašu pravu lokaciju.

Najbolji VPN-ovi

# 1.ExpressVPN

Izrazite VPNIzrazite VPNOd svog osnutka 2009. godine, ExpressVPN je teško pobijediti. Ne samo da se hvale nekim od najbrže brzine, ali oni također imaju vrhunsku tehnologiju koja pruža korisnicima šifriranje vojnog stupnja sigurnost i jedna od najopsežnijih politika privatnosti u industriji.

Iako većina VPN-ova tvrdi da nemaju pravilo zapisivanja, ExpressVPN’s je dokazano uvijek iznova, što znači da su sve vaše tajne na mreži sigurne. S preko + 2000 poslužitelja raspoređenih u 94 zemlje, ExpressVPN mreža omogućuje vam pristup bez obzira na to gdje se nalazite.

ExpressVPN je jedan od rijetkih koji je dosljedno uspio navigirati najnaprednijim blokovima, preskačući snažni vatrozid Kine i ušulja se u Netflix iz godine u godinu. ExpressVPN također omogućuje P2P i bujicu na svim svojim poslužiteljima, a korisnicima pruža neograničenu propusnost, izvrsnu sigurnost i velike brzine.

Jednako kao što će vas pulover od kašmira koštati više od vune, ExpressVPN je malo skuplji od nekih svojih konkurenata, ali vrijednost njegove vrijednosti je neosporna..

Cijena: Nisko kao $ 6,67

Ovdje se prijavite ExpressVPN. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

# 2. NordVPN

NordVPN LogoNordVPN LogoAko ste mislili da ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja, onda je NordVPN’rešetka od preko 5244 servera će vas otpuhati. NordVPN ne samo da pokriva svijet, već i oni’također su poznati po svojoj vrhunskoj enkripciji i naprednim sigurnosnim mogućnostima. Pomoću DoubleVPN-a vaši će se podaci kriptirati ne jedanput, već dvaput, što vam omogućava najvišu razinu zaštite.

Iako NordVPN’brzine se rijetko mogu natjecati s onima koje voli ExpressVPN, i dalje čini impresivan posao i izvrstan je izbor za one koji žive ili rade u udaljenijim regijama. U kombinaciji sa svojim specijalnim poslužiteljima koji nude i Onion preko VPN-a i P2P struje, NordVPN je izvrstan all-rounder.

NordVPN’Podrška korisnicima je, kao i njezina politika privatnosti, i to što se nalazi u Panami daje dodatnu težinu njihovoj posvećenosti privatnosti korisnika. Nadalje, dosljednost kojom se kreće kroz zemljopisne blokove kako u ograničenim zemljama tako i na web lokacijama s visokom zaštitom striminga poput Netflixa čini ga jednim od naših najboljih VPN opcija za 2020. godinu..

Cijena: Nisko kao $ 2,99

Ovdje se prijavite sa NordVPN. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

# 3. TunnelBear

Najbolje VPN usluge u 2020. godiniNajbolje VPN usluge u 2020. godiniOvo je jedna od novijih VPN tvrtki na tržištu, a postoji od 2011. godine. Omogućeno je da možda nema toliko poslužitelja kao što nude druge VPN tvrtke, a ima samo 1800 poslužitelja u 22 zemlje. Međutim, to je više nego dovoljno za prosječnog VPN korisnika. Povrh svega, iako je TunnelBear nadležan u Kanadi, neće zabilježiti nikakve vaše podatke, što znači da su sva tijela koja zatraže vaše podatke pobijedila’nemam bilo kakvog materijala za rad.

Ovaj VPN kompatibilan je sa svim vodećim platformama kao što su Windows, Mac, Android i iOS, kao i s proširenjima kao što su Chrome, Firefox i Opera. Imate sigurnosnu sigurnost kao i OpenVPN protokole, koristeći trenutno najsigurnije alate u ponudi.

Postoji GhostBear, značajka koja će kamuflirati vašu VPN vezu kako bi ona izgledala manje poput VPN prometa i pomoći će vam da zaobiđete čak i najjača ograničenja poput Velikog kineskog vatrozida..

Postoji i jednomjesečni plan kao i godišnji plan. Godišnja opcija osigurat će vam 50% popusta od uobičajenog plaćanja mjesečnog plana. Kada je riječ o plaćanju vaše usluge, imate mogućnost svih uobičajenih kreditnih kartica poput Visa, MasterCard i American Express, ali također možete kupiti pretplatu na Bitcoin-u, pri čemu ćete u svakom trenutku ostati potpuno anonimni. Također imate mogućnost plaćanja staklenkama meda kao što je ponuđeno na web stranici TunnelBear, ali kako biste se držali izvan ljepljive situacije, predlažemo da se pridržavate prethodno spomenutih opcija.

Možete se odlučiti i za freemium verziju koja će vam omogućiti 500MB podataka na mjesečnoj osnovi. Ovu ponudu možete produžiti koliko god puta želite. Možda vam nije dovoljno za strujanje svojih omiljenih emisija, ali pokrit će vas u pogledu internetskog bankarstva i zaštite e-pošte. Da biste zaradili dodatnih 1 GB podataka, sve što morate učiniti je reći nekoliko lijepih stvari o TunnelBearu na Twitteru.

Cijena: Nisko kao $ 4,99

Ovdje se prijavite s TunnelBear. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

# 4. Surfshark

Najbolje VPN usluge u 2020. godiniNajbolje VPN usluge u 2020. godiniSurfshark je jedan od vodećih dobavljača VPN-a na tržištu iz različitih razloga. Osobito nam se sviđa zbog jedne specifične značajke koja ga izdvaja od svih ostalih pružatelja u ovom trenutku. Ta značajka je tvrtka’odluka da korisnicima omogući neograničenu količinu istodobnih veza u okviru samo jednog pretplatničkog plana. To ga čini idealnim za upotrebu u obiteljima i malim poduzećima - svima koji trebaju istu VPN zaštitu, ali svi imaju nekoliko uređaja i operativnih sustava.

Svidjelo nam se i društvo’posvećenost privatnosti korisnika, što se pokazuje snažnim načinima šifriranja i OpenVPN protokolom, osim značajke ukidača i uklanjanja pravila dnevnika. Sve ove značajke djeluju u tandemu međusobno i čine ga jednim od najsigurnijih VPN-ova vani.

Konačno, ima tako veliku i ogromnu mrežu da, prema tome, postaje idealno rješenje za obilaženje svih geo-ograničenja koja su postavljena na sadržaj. Ima preko 800 poslužitelja u preko 50 zemalja tako da klijentima može pružiti vezu svaki put kada se prijave, na poslužitelj s lokacijom koja im svaki put treba..

Cijena: Nisko kao $ 1,99

Ovdje se prijavite na Surfshark. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

5. CyberGhost

CyberGhost logoCyberGhost logoCyberGhost ne samo da je brz i pouzdan, već vam omogućuje istovremeno povezivanje do 7 uređaja, što ga čini jednim od izdašnijih VPN pružatelja usluga u tom pogledu. Od svog osnutka 2011. godine, CyberGhost je prešao iz snage u snagu i sada nudi jedan od svjetskih’vodeća rješenja za cybersecurity.

Iako je njihova poslužiteljska mreža ograničena u odnosu na ExpressVPN’S više od 5.900 globalnih poslužitelja znači da se možete povezati s bilo kojeg mjesta na svijetu… osim Kine gdje se CyberGhost bori da nadvlada sve restriktivnije zabrane vlasti. Rekavši to, CyberGhost je pažljivo smjestio svoje poslužitelje kako bi osigurao međunarodnu pokrivenost, čak i u regijama koje često zanemaruju poput Afrike.

Ipak, CyberGhost uspijeva dosljedno kretati naprednim geo-blokovima Netflixa i njima sličnim putem svojim poslužiteljima optimiziranim za strujanje u SAD-u. S njihovim baza smještena u Rumunjskoj, CyberGhost je također izvan očiju 14 očiju’ država, osiguravajući svojim korisnicima’ privatnost ostaje čuvana u svakom trenutku.

CyberGhost ima snažnu politiku zapisivanja bez dnevnika i izvrsnu korisničku podršku, što nam olakšava drugi izbor u borbi s najboljim VPN-ovima za 2020. godinu.

Cijena: Nisko kao $ 2,75

Ovdje se prijavite s CyberGhost-om. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

# 6. ProtonVPN

ProtonVPNProtonVPNIako se pojavljuje nešto kraće od ostalih VPN usluga spomenutih, ProtonVPN je osnovan sredinom 2017. i ima 628 poslužitelja u 44 zemlje, pri čemu taj broj stalno raste. Podržavajući sve glavne platforme kao što su Windows, Linux, Mac, Android i iOS, ovu uslugu možete priključiti na kućni usmjerivač..

Možete odabrati između različitih cijena, koje počinju od 4 USD, pa sve do 24 USD mjesečno, što omogućava do 10 istodobnih veza. Također se možete odlučiti za freemium uslugu koju ProtonVPN nudi kupcima. To će vam omogućiti neograničenu propusnost i brzinu s tri lokacije zemalja kada su u pitanju serveri koji uključuju Japan, SAD i Nizozemsku. Međutim, možete koristiti samo jedan uređaj s besplatnom verzijom i to se ne čini’ne podržavate dijeljenje datoteka P2P.

Ovo je jedna od rijetkih VPN usluga koja ima istinsku politiku nulti evidentiranja, “ProtonVPN poštuje svoje korisnike’ privatnost i provodi politiku No Logs. To znači da vaše VPN veze ostaju privatne i ne pohranjujemo podatke o vašim vezama ili web lokacijama koje posjetite. U svrhu osiguranja vašeg računa i osiguravanja toga’S vama koji prijavljujete, spremamo jednu vremensku oznaku najnovije prijave vašeg računa. Opet, ne pohranjujemo nikakve podatke o tome odakle ste prijavljeni ili koliko dugo ste prijavljeni.”

Najpopularniji plan je Plus plan, a kada se prijavite na freemium verziju, dobivate i besplatnu probnu probnu verziju ProtonVPN Plus u trajanju od sedam dana koja omogućuje do pet istodobnih veza, Plus poslužitelje, Secure Core, Tor poslužitelje i siguran streaming..

Cijena: Nisko kao $ 4

Ovdje se prijavite s ProtonVPN. Cijelu našu recenziju možete pročitati ovdje.

Razlozi da vam treba VPN

Kako internet tehnologija raste, tako se povećava i potreba korištenja VPN-a kako bi se osigurao neograničen pristup webu. Ispod je nekoliko razloga zbog kojih će vam možda trebati VPN.

Zaobiđite Geo-ograničenja

Neke će web stranice ograničiti geo-sadržaj, što znači samo onima iz iste regije kao i njihovom sadržaju. Web lokacije za strujanje kao što su američki Netflix i Hulu koriste geo-ograničenja kako bi spriječili pristup sadržaju izvan Sjedinjenih Država. Najbolji pružatelji VPN-a omogućit će vam zaobilaženje ovih ograničenja i omogućiti neograničen pristup streamingu sadržaja. Ostale web lokacije koje mogu upotrebljavati geo-ograničenja uključuju web mjesta za igre, streaming glazbe i internetske sportske kanale. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u zemlji u kojoj se nalazi sadržaj i deblokirati sadržaj.

Pristup blokiranim web lokacijama škole & Raditi

Oni od vas koji imaju pristup internetu u školi ili na radnom mjestu naići će na ograničeni pristup web stranicama. To je zato što je lokalni IT instalirao filtriranje sadržaja na svoje sustave ili mrežu kako bi spriječio pristup web-lokacijama za koje smatraju da će štetiti njihovim mrežama ili su ubojice produktivnosti. Primjeri takvih web lokacija uključuju web stranice društvenih medija, web stranice za pronalaženje, porno web stranice, web stranice koje odgovaraju skupu “zabranjene ključne riječi,” web stranice za strujanje i više. VPN uspostavlja tunel koji zaobilazi blokade sadržaja lokalne mreže i omogućuje vam surfanje Internetom po želji.

Web lokacije s blokiranim pristupom: zabrane zemlje

Ako redovito putujete poslovno, naići ćete na blokove sadržaja koje uspostavljaju lokalne samouprave. Ti se blokovi često koriste za cenzuru građana zemlje kao što su Kina ili Iran, često iz sadržaja za koji se smatra “štetan” vladi. Web lokacije na društvenim mrežama gotovo su uvijek meta ovog oblika cenzure, poput vijesti, blogova ili bilo koje web stranice koja nema’Ne u skladu s lokalnim propisima. Korištenjem pouzdanog VPN-a’Zaobići ćete ta ograničenja i uživati ​​necenzurirani pristup internetu.

Surfajte nezaštićenim mrežama

Javni Wi-Fi jedna je od najvećih prijetnji vašoj privatnosti. Većina Wi-Fi-ja nije osigurana, što znači da bilo tko s pravom tehnologijom može presresti vaše podatke, ukrasti vam identitet i čak zaraziti vaše uređaje zlonamjernim softverom. Kada koristite siguran VPN preko Wi-Fi-ja, uspostavljate neprobojni sigurni tunel koji’koristi se za prijenos vaših podataka. Vaši podaci ne mogu se njuškati ili presretati, a vaša privatnost ostaje zaštićena.

Spriječiti davanje internetskih usluga

Neki davatelji internetskih usluga usporit će vašu internetsku vezu ako vas osjećaju’upotrebljavate previše podataka ili ga prebrzo koristite. Igrači često imaju ovaj problem jer njihove igre neprestano prenose podatke putem live veze. Torrentni korisnici također imaju ovaj problem zbog veličine preuzetih datoteka. Ako igrate ili bujite preko brzog VPN servera, vašu internetsku brzinu kontrolira VPN poslužitelj, a ne vaš ISP, što znači da vaš ISP ne može usporiti vezu.

Diskriminacija cijena

Možda to ne znate, ali ono što plaćate za stavku na mreži može se odrediti prema vašoj fizičkoj lokaciji. Ako živite u nekom dijelu svijeta u kojem tvrtka osjeća da biste sebi mogli priuštiti plaćanje više’Često vam se naplaćuju troškovi letova, hotelskih soba ili većine svega što kupujete na mreži. Ako kupujete na mreži dok koristite popularni VPN, možete odabrati poslužitelj u manje imućnoj zemlji ili području vaše vlastite države i uživati ​​u popustima povezanim s tim područjem. To’s jedan od načina da kupnja VPN pretplate doista može uštedjeti novac.

Zaustavite krađu identiteta

Uz pružanje sigurnog tunela za vaš Internet, VPN također vaše podatke šifrira u oba smjera. Svi koji pokušavaju presresti vaše podatke, neće ih moći dešifrirati. Vrhunski VPN davatelji koriste se vojnim šifriranjem. To znači da možete kupovati putem interneta, plaćati račune i provjeravati bankarske izvještaje i drugo, a ne brinete se o tome da će vam netko ukrasti identitet.

Zašto biste nam trebali vjerovati

Po čemu se razlikujemo od tisuća web mjesta koja nude VPN recenzije? Mi ne’samo kažem da smo stručnjaci…zapravo jesmo. Naši tehnološki stručnjaci kreću se od PC tehničara do mrežnih administratora i IT stručnjaka za sigurnost.

Svaka osoba iz našeg osoblja zna na što treba paziti prilikom pregleda VPN-a i ne pokušava vam jednostavno prodati proizvod. Temeljito testiraju svaki program i pružaju dobar pregled kako bi vam pomogli da odlučite koju ćete uslugu koristiti.

Što’je najbolji VPN za korištenje? Saznajte s našim popisom najbolje ocijenjenih usluga. Mi’testirali smo većinu usluga na tržištu i usluge na našoj listi mogu podnijeti sve što vi’Trebat ćete to učiniti dok ste na mreži.

VPN-ove koje treba izbjegavati

Suprotno uvriježenom mišljenju, VPN-ovi nisu svi isti. Zapravo, postoji mnogo njih koje bi trebalo izbjegavati. Najlakši način da se utvrdi treba li izbjeći VPN je provjeravanjem ne pruža li neki od osnovnih zahtjeva modernim korisnicima interneta..

Na primjer, ako usluga ne može dosljedno obilaziti geo-blokove, to čini’vjerojatno neće biti dobro za strujanje Netflixa ili drugih web lokacija. Ako ti’ponovo torrent korisnik i servis blokira P2P portove, a zatim vas’jednostavno trošite novac na proizvod.

Za mnoge je sigurnost glavna briga. Ako vam usluga nedostaje u bilo kojem području sigurnosti, nastavite dalje. Najveći počinitelji su VPN-ovi koji vode bilo kakve zapise. Ako čuvaju zapisnike, vjerojatno će vas prijaviti ako ih policija kontaktira.

  Ostale crvene zastave uključuju:

 • Ograničenja propusne širine
 • Sve manje od 256-bitne AES enkripcije
 • Mala brzina
 • Vrlo malo lokacija servera u popularnim zemljama (poput SAD-a i Velike Britanije)
  Vas’Uočit ću i nekoliko “besplatni VPN-ovi” na tržištu. Iako besplatni VPN zvuči kao dobra opcija, prvo vas želimo upozoriti. Besplatne VPN usluge imaju ograničenja u odnosu na plaćene VPN usluge. Ta ograničenja uključuju:

 • Mala brzina veze
 • Ograničivanje podataka
 • Pop-up oglasi
 • Manje opcija poslužitelja
 • Ograničena korisnička podrška
 • Samo PPTP veza (ograničena enkripcija)
 • Nemogućnost pristupa određenim web lokacijama za strujanje

Što je još gore, besplatni VPN-ovi kako bi zaradili kupce pomoću njihove besplatne usluge često će podatke o vašem pretraživanju prodavati tvrtkama trećih proizvođača. To znači da vaši podaci nisu 100% privatni. Doista želite da se vaša internetska povijest rasproda najpovoljnijem ponuđaču? Vjerojatno ne.

Iako je uvijek dobro “probajte prije kupnje,” toplo preporučujemo da se držite vrhunske VPN usluge.

Zašto ne’t Spomenite sve VPN robne marke

Vas’Primijetit ćemo da je broj preporučenih usluga ograničen unatoč činjenici da postoje stotine dostupnih usluga na tržištu. Da’s, jer su u jednom ili više glavnih područja i arene zaostali’ne vrijedi svoga vremena.

  Ako VPN pokazuje nešto od sljedećeg, prekrižimo ih s našeg popisa:

 • Nekonzistentna brzina - uobičajeni simptomi uključuju korisnike koji moraju prebacivati ​​poslužitelje radi poboljšanja brzina, fluktuirajuće brzine preuzimanja i nemogućnost strujanja visokokvalitetnog videozapisa.
 • Mala mreža - VPN-ovi s malim mrežama će otežati zaobilazak nekih geo-blokova. Oni također često imaju problema s brzinom zbog problema s kapacitetom.
 • P2P nije dopušteno - Neki VPN-ovi aktivno blokiraju portove potrebne za P2P.
 • Problemi sa sigurnošću - ako nađemo dokaze zapisivanja, IP protoka ili bilo kakve sigurnosne poteškoće, odustajemo od njih.
 • Pitanja o upotrebljivosti - Ako postoje dosljedni problemi s upotrebljivošću s nekom uslugom, poput nemogućnosti strujanja na većim uslugama, uklonit ćemo ih. Ostala pitanja vezana uz upotrebljivost uključuju nemogućnost zaobilaženja određenih geo-blokova, redoviti ispadi i ograničena kompatibilnost uređaja ili OS-a.

Zamotavanje

Internet nije siguran, niti je besplatan kako svi volimo misliti. Svaki put kada se prijavite, ugrožena je vaša privatnost i osobni identitet. Nadalje, web postaje sve restriktivniji do točke u kojoj VPN više nije luksuz već uvjet za svakodnevno korištenje weba.

Možemo vam pomoći pronaći najbolji VPN koji ćete koristiti. Korištenjem jednog od naših preporučenih VPN pružatelja usluga (Predlažemo ExpressVPN) ti’Uživat ćete u poboljšanoj sigurnosti podataka, stalnim brzinama bez prigušivanja, mogućnosti zaobilaženja geo-ograničenja i mogućnosti sigurnog surfanja javnim Wi-Fi-jem. Međutim, važno je da odaberete pravu VPN uslugu. Da’zašto mi’sastavio sam tim računalnih stručnjaka koji su temeljito ispitali svaku VPN uslugu kako bi se osiguralo da svaka usluga ispunjava njihove zahtjeve.

Kada koristite jednu od naših preporučenih usluga, možete biti sigurni da ćete ostati sigurni i da ćete moći koristiti web kao što smatrate prikladnim bilo gdje u svijetu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me