Najbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Milioni ljudi koriste bujicu kako bi preuzeli razne datoteke poput filmova, televizijskih emisija, igara, knjiga i glazbenih datoteka. Jedan od najvažnijih čimbenika bujice je da je besplatan, zbog čega je toliko popularan. Drugi element koji torrenting čini toliko popularnim je da poslužitelj za preuzimanje nikada neće biti srušen. To je zato što se datoteke nikad ne učitavaju na samo jednom poslužitelju, jer uvijek postoje drugi poslužitelji koji podržavaju proces preuzimanja.


Najbolje torrent stranice

Gusarski zaljev

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ovo mjesto za mučenja staro je više od 15 godina i dalje je jedno od najpopularnijih mjesta za bujice u svijetu. To znači da mnogi korisnici neprestano preuzimaju i preuzimaju datoteke, čineći vaše bujice jednostavnijim, bržim i omogućuje vam odabir široke biblioteke bujica.

Sjajna stvar u Piratskom zaljevu je to što možete pronaći puno informacija o dostupnim bujicama, kao i pročitati komentare korisnika koji bi inače mogli biti zaboravljeni u opisu bujice. Postoje ružičaste i zelene ikone koje vam omogućuju da znate koje bujice dolaze od pouzdanih i VIP korisnika.

Loša vijest je da se na stranici nalazi mnoštvo oglasa i skočnih prozora, ali činjenica da postoji toliko linkova za izbor samo je jedan od razloga što Pirate Bay drži prvo mjesto za bujice.

Zooqle

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ovo je jedan od najnovijih dodataka u svijetu bujice, ali iako je mogao biti zelene boje, već je sebi dao ime zbog velikog izbora datoteka koje nude korisnici. S trenutno gotovo 4,5 milijuna važećih bujica, Zooqle je izvrstan alat za bujice jer nevjerojatno organizira svoje datoteke.

Možete pretraživati ​​po kvaliteti videozapisa, provjeriti što’s novim ili čak pregledavanje po serijama. Postoji i mogućnost pretplate putem RSS-a. Iako to možda nije prva opcija za mnoge ljude, ovo je jedno web mjesto za gledanje jer popularnost raste zbog svoje jednostavne prirode.

Ru Tracker

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ovaj dugogodišnji forum za dijeljenje torrenta prilično je popularan kod korisnika torrenta iako postoji potreba da se provuče kroz još nekoliko obruča nego što bi se uobičajeno moglo. Na primjer, postoji određeni broj datoteka za koje će biti potreban račun da biste ih preuzeli, međutim, postupak prijave besplatan je i ni na koji način nije kompliciran.

Treba napomenuti da je puno web mjesta na ruskom, pa ako i vi’Ako niste upoznati sa jezikom, morat ćete koristiti alat za prijevod kako biste pronašli ležajeve. S pozitivnijeg značaja, aktivna je zajednica kao i velika umjerenost kada su u pitanju dostupne veze. Ponuda je velika, ali nema ih’t onoliko lažnih bujica protkanih zlonamjernim softverom kao na drugim web mjestima.

1337x

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ovo je daleko jedno od najboljih mjesta za bujicu kada su u pitanju dizajn i jednostavna upotreba. Traku pretraživanja možete koristiti za traženje pojedinih bujica, ali 1337x nudi i mogućnost korisnika koji pretražuju njihove biblioteke. Uključuju velike sličice za razne filmove i televizijske emisije koje se isporučuju zajedno s opisima, ocjenama zvijezda, kao i popisom bujica koje se odnose na upravo taj naslov.

Ako datoteka sadrži videozapis, moći ćete vidjeti snimke zaslona predmetne bujice, kao i imati pristup korisničkim komentarima. Iako stalni oglasi mogu biti prilično zamorni za korisnike, činjenica da je tako dobro postavljen čini 1337x jednu od najboljih bujica dostupnih u ovom trenutku..

Torlock

Torlock se uglavnom fokusira na glazbu, e-knjige i anime na svojoj web stranici, a sadrži veliku bazu podataka za svoje korisnike. Jedan od najvažnijih događaja je da je web mjesto čisto i prilagođeno korisnicima te tvrdi da ima više od pet milijuna provjerenih bujica. Imate pristup top 100 popisu koji će vam omogućiti pristup najpopularnijim bujicama u ovom trenutku, ali to je i mjesto na koje ćete tražiti teško pronaći bujice.

Uzimam provjerene bujice vrlo ozbiljno, ovo je jedna od rijetkih web stranica koja plaća korisnicima zbog otkrivanja lažnih torrent veza. Korisnici dobivaju trenutno plaćanje u iznosu od 1 USD po lažnoj bujici, što Torlocku omogućuje održavanje 100% potvrđenog statusa bujice.

EZTV

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ako ti’Tražite li vrhunsku torrent stranicu za televizijske emisije, ne možete proći EZTV. Pronađite najnovije televizijske drame ili emisije u kasnim noćnim satima, kao i sportske događaje koji su se nedavno dogodili. Iako je sučelje prilično datirano, sama web stranica je nevjerojatno jednostavna za korištenje s popularnim televizijskim emisijama s vlastitom stranicom za lakši pristup.

Prosječna brzina preuzimanja kreće se oko 3,2 MB / s i naći ćete ogroman niz televizijskih emisija s novim epizodama koje se svakodnevno dodaju.

YTS

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Ako volite klasične filmove, ovo je za vas bujica. YTS je vaša usluga one-stop-shop za veliki izbor klasičnih i teško dostupnih filmova koje bi inače bilo nemoguće otkriti na drugim stranicama mučenja.

Sjajna stvar YTS-a je u tome što je na vašoj propusnosti vrlo jednostavno, ali trebate imati na umu da ta web lokacija gotovo isključivo radi s filmovima, tako da pretraživanje omiljenih melodija ili televizijskih emisija možda neće pronaći nikakve rezultate pretraživanja..

RARBG

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

Iako na očima možda i nije tako lako kao 1337x, RARBG je i dalje prilično dobro organiziran i ostaje popularan klijent za pristup stranicama s obzirom na torent. Čim pretražite film, igru, TV emisiju ili glazbenu datoteku po vašem izboru, prikazat će vam se detaljan popis rezultata s podacima o kategoriji datoteka tako da ih ne’pogrešno preuzmite pogrešnu stvar.

Kad odaberete vezu, moći ćete pronaći druge povezane bujice, prikolice, snimke zaslona, ​​pa čak i IMDB ocjenu ako je postoji. Ova je bujica stranica najbolja za novije dodatke, pa ako jeste’ako teško tražite filmove ili stare televizijske emisije, trebali biste pronaći alternativu. Rekavši to, RARBG je odličan izbor za kvalitetne verzije nedavno učitanih bujica.

iDope

Najbolje torrent stranice koje zbilja djelujuNajbolje torrent stranice koje zbilja djeluju

iDope ne samo da nudi korisnicima veliku biblioteku torenta s bazom podataka od preko 18 milijuna dostupnih datoteka, već ima i vrlo čisto i korisničko sučelje. Osnovan tek prije nekoliko godina u 2016. godini, ima i aplikaciju za pametne telefone koja bujica čini puno jednostavnijom.

U ponudi su igre, glazba, filmovi i televizijske emisije, a sjajna vijest je da nije’do sad nije zabranjen u bilo kojoj zemlji. Na početnoj stranici imate linkove na nedavne bujice kao i najpopularnije bujice kako biste pregledavanje toliko olakšali.

Sigurno napajanje

Najbolji način za bujicu ili sigurno strujanje je VPN za torrent koji štiti i vaše osobne podatke kao i metapodate. VPN djeluje tako što vašu internetsku vezu preko šifriranog tunela preusmjerava na drugi usmjerivač na odabranom poslužitelju. To znači da sve vaše web i torrent aktivnosti ostaju anonimne i neotkrivene od strane vašeg davatelja internetskih usluga, vladinih agencija i trećih hakera.

dodatne informacije

Je li bujica sigurna?

Ovo je škakljivo pitanje jer je uTorrent zapravo siguran i bez zlonamjernog softvera i virusa, međutim, postoji rizik kada torente, jer prijetnje obično leže u datotekama koje’ponovno preuzimanje.

Pri preuzimanju datoteke s interneta, bitno je da znate je li sigurna ili ne. Znajući koje podatke sadrži određena datoteka je neophodno jer neki od njih mogu sadržavati toksični sadržaj koji može oštetiti vaš uređaj. Najbolji način da se to izbjegne jest ulaganje u pouzdan softver za zaštitu od virusa koji će vas u stvarnom vremenu upozoriti da li’ponovno preuzimate opasnu datoteku.

S druge strane, kada bujite, dijelite svoju IP adresu vršnjacima širom svijeta, a s tim dolaze i vaši osobni podaci koji vam olakšavaju pronalaženje bilo od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili od strane autorskih prava. Da biste bili sigurni da ovo neće’ako vam se dogodi, VPN je siguran način kamufliranja vaše IP adrese.

Je li bujica ilegalna?

To je točka zabune kod mnogih korisnika bujica. Sam čin bujice sam po sebi nije nezakonit, jer korisnici jednostavno međusobno dijele datoteke. Ako predmetna datoteka koja se dijeli ne krši nijedan zakon o autorskim pravima, savršeno je zakonit na bujici.

S druge strane, ako je datoteka koja je preuzeta ograničena ili zaštićena autorskim pravima, preuzimanje i dijeljenje u stvari je nezakonito.

Kako koristiti torent?

Preuzmite Torrent Client

Ako želite torrent datoteke, prvi korak koji trebate poduzeti je preuzimanje jednog od najboljih torrent klijenata koje smo spomenuli na gore navedenom popisu. Ove su besplatne, jednostavne za uporabu i omogućuju vam da torrent datoteke povežete s raznim vršnjacima iz kojih možete izvoriti datoteke.

Pretražite Torrent File

Čim preuzmete svoj torrent klijent, morat ćete potražiti datoteku koja vam je potrebna, bilo da je u pitanju film, pjesma, televizijske emisije, igre, audio knjiga, e-knjiga ili bilo što drugo što je dostupno za preuzimanje.

Kad pronađete ono što ste tražili, pobrinite se da predmetna datoteka sadrži mnogo semera kako bi proces preuzimanja bio što brži. Također, uvijek pročitajte komentare koje ostavljaju korisnici kako biste bili sigurni da nisu’t oštećen ili infiltriran sa zlonamjernim softverom.

Preuzmite Torrent datoteku

Torrentnu datoteku možete preuzeti klikom na gumb za preuzimanje ili odabirom ikone magneta pored datoteke. Kad to učinite, promovirat će se preuzimanje bez da zapravo morate preuzeti torrent datoteku.

Sjajna stvar o bujici je da uvijek možete pauzirati ili otkazati preuzimanje. Pauziranjem postupka neće se izgubiti napredak u preuzimanju, pa ako jeste’Ako ste privezani za vrijeme, uvijek se možete vratiti i nastaviti s preuzimanjem. Također biste trebali moći vidjeti informacije o broju svojih vršnjaka’ponovno ste povezani sa sjemenarstvom datoteke, kao i brzinom prijenosa i preuzimanja.

Zaključak

Torrent stranice koriste milijuni ljudi širom svijeta, jednostavno zbog svoje praktičnosti. Uz mogućnost preuzimanja različitih datoteka bez ikakvog troška i u svoje vrijeme, ovo je jedan od najpopularnijih načina za uživanje u najnovijem filmu ili televizijskoj emisiji.

Još jedan vrhunac bujice je to što čini dostupnim razne sadržaje koji obično ne žele’ne biti u njihovoj regiji. Popularne emisije sada su odmah dostupne tako da ih ljudi mogu gledati u stvarnom vremenu, a ne odgoditi ih sezonama na vrijeme u svojoj zemlji..

Poduzeća također počinju koristiti bujice kako bi prenijeli osjetljive dokumente jer nudi veću sigurnost, pa čak je i NASA usvojila uporabu tehnologije za dijeljenje datoteka jer omogućava snimke Zemlje iz svemira visoke kvalitete lako dostupni i preuzeti.

Mnogi se zbunjuju u pogledu legalnosti mučenja i s obzirom da je vani toliko trola o autorskim pravima, lako je upasti u zamke i sletjeti u vruću vodu. Najbolji i najsigurniji način korištenja gore spomenutih bujica je upotreba VPN-a.

VPN će vam osigurati potrebnu sigurnost šifriranjem vaših mrežnih podataka čineći tako praktički nemogućim da internetski davatelji internetskih usluga, vladini dužnosnici i agenti za autorska prava otkriju da u stvari prenosite ili preuzimate razne torrent datoteke.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me