Најбољи ВПН за Мац у 2020. години

Корисници Мац рачунара често мисле да су њихови уређаји потпуно сигурни и стога сигурни од хаковања или заразе вирусом.


То, нажалост, није случај. Овде смо расправљали о начинима заштите вашег рачунара и других уређаја користећи посебно направљен ВПН за Мац кориснике; тако да у сваком тренутку можете бити сигурни у своју интернетску сигурност.

У овом чланку

Шта је ВПН и зашто ми треба?

Мац ВПН је начин обезбеђивања веза шифровањем и повезивањем са другим хост сервером.

Ова веза, понекад позната и као тунелирање, је кључна, јер пружа корисницима другу ИП адресу. Са овом алтернативном ИП адресом, корисници изгледају као да су негде засновани да нису. Ова нова локација омогућава корисницима да приступе садржају за који су првобитно нашли да је ограничен. Поред тога, веза са хост сервером је шифрирана, због чега сурфање Интернетом путем ВПН-а постаје сигурно и сигурно.

Сигурна веза је неопходна, посебно данас, да би се ограничила могућност хакера и мрежних криминалаца за приступ кориснику’с личним подацима док су на мрежи. У ту сврху, ВПН који ради на Аппле уређајима нема’не само да повежете сигурнију везу и омогућава вам приступ географски ограниченом садржају, али такође гарантује потпуну анонимност док сурфујете веб-ом.

Најбољи Мац ВПН-ови

ЕкпрессВПН

Екпресс ВПН логотипЕкпресс ВПН логотипЕкпрессВПН је увек поуздан ВПН за Мац кориснике. Препоручујемо га изнова и изнова захваљујући читавом низу одличних функција које нуди.

На пример, корисници Мац рачунара обично поседују више од једног уређаја, а ЕкпрессВПН дозвољава да се истовремено користе до три уређаја. Такође гарантује да ће све ове везе бити брзе. Нема ничег застрашујућег него чекање да се ваш Аппле ВПН повеже, само да бисте искусили проблеме са пуњењем. ЕкпрессВПН помаже да се избегне овај проблем са њиховим брзим серверима за повезивање.

Један од главних разлога због којег волимо ЕкпрессВПН је његова приступачност. Овај ВПН за Мац кориснике изузетно је једноставан за коришћење уз фантастичну 24/7 корисничку подршку. Кроз своју ливе цхат функцију, ЕкпрессВПН пружа сталну подршку за одговоре на сва ваша питања.

Коначно, и што је најважније, такође је изузетно безбедан и сигуран. Употребом сигурносних протокола војне класе, ЕкпрессВПН одржава потпуну анонимност и заштиту корисника. Међутим, ако из неког разлога нисте задовољни, можете да вратите новац, без постављања питања, у првих 30 дана коришћења.

Цена: Само 6,67 долара месечно

Пријавите се преко ЕкпрессВПН овде.

Цибергхост

ЦиберГхост логоЦиберГхост логоЦиберГхост је ВПН за Аппле изузетно повољне цене. Може се користити било где у свету и веома је брзо. Такође поседује велики број других врхунских функција као и политику записи без дневника. А сада се чак може користити за деблокирање Нетфлик садржаја.

ЦиберГхост је фантастична куповина због своје широке мреже. У ствари, има преко 1.000 сервера који су доступни широм света. Уз то, уз своје водоотпорне поставке приватности, ваши подаци су увек приватни. ЦиберГхост криптира све ваше податке користећи АЕС 256-БИТ енкрипцију војне снаге која користи РСА кључ од 2048-БИТ; тако да можете бити сигурни да сте сигурни и док сурфате мрежом.

Цена:

 • За двогодишњу претплату ЦиберГхост наплаћује само 2,90 долара месечно
 • Месечна претплата кошта 10,99 УСД
 • 6 месеци кошта 7,99 УСД месечно
 • Годину’Претплата кошта 4,99 долара месечно

Сваки план за који се пријавите долази са 60-дневном гаранцијом поврата новца.

Пријавите се помоћу Цибергхоста овде.

НордВПН

НордВПН ЛогоНордВПН ЛогоНордВПН је супер прилагођен ВПН за Мац кориснике. Поред тога, и што је најважније најважније, има водонепропусну сигурност. НордВПН користи неколико техника шифрирања одједном, што га чини једним од најсигурнијих ВПН-ова за Мац кориснике на тржишту.

У ствари, НордВПН одржава анонимност корисника не задржавајући никакве записе своје мрежне активности и један је од ретких Аппле ВПН провајдера који користе двоструку технологију шифрирања података да би додатно заштитили своје кориснике од хаковања. Његова прекидачка склопка је такође изузетно важна карактеристика. То значи да провајдер аутоматски прекида целу интернетску везу на уређају уколико ВПН сам одустане.

Поред свега наведеног, НордВПН такође поседује једну од највећих мрежа, са преко 1000 сервера широм света. То значи да везе нису увек доступне, већ су и брзе.

Коначно, НордВПН нуди изврсну корисничку услугу са својом функцијом за ћаскање уживо која омогућава купцима да постављају питања и добијају одговоре на лицу места. А све то долази по веома приступачној цени од само 3,99 долара месечно у току две године.

Цена:

 • 11,95 долара месечно
 • 30-дневна гаранција поврата новца

Пријавите се код НордВПН овде.

ХидеМиАсс

Хидемиасс логоХидемиасс логоХидеМиАсс је и даље популаран Аппле ВПН због читавог низа функција, попут компатибилности са другим оперативним системима. Дакле, ако потичете из домаћинства или компаније којој треба ВПН који је погодан за друге уређаје који нису Аппле, ово је заиста корисно. ХидеМиАсс је такође у могућности да пружа брзе везе због обиља сервера на многим локацијама, што значи да овај Аппле ВПН отвара ограничени садржај из било које земље. Поред компатибилности са више система, ХидеМиАсс омогућава и истовремено повезивање. Али, упркос свим овим функцијама, корисници не воле ХидеМиАсс, а користили су мање од 10 ГБ података, могу поново затражити свој новац у року од 30 дана од куповине.

Цена: Месец дана: 9,99 УСД

Овде се пријавите са ХидеМиАсс.

ИПВанисх

ИПВанисх ЛогоИПВанисх ЛогоОво је један од најјефтинијих ВПН-ова за кориснике Мац-а на тржишту, али он и даље доноси велике могућности у погледу карактеристика. На пример, сада има компатибилност са многим различитим оперативним системима. Ипак, такође има потпуно нову функцију подршке за иОС апликације, што га чини одличним ВПН-ом за Мац кориснике.

ИПВанисх сервери налазе се у многим различитим земљама што омогућава лак приступ гео-ограниченом садржају. А, ако имате више од једног Аппле уређаја, ИПВанисх омогућава две истовремене везе, све по повољној цени. Па ипак, упркос томе што је једна од најјефтинијих Аппле ВПН опција, они још увек имају политику гаранције за поврат новца. Дакле, ако ИПВанисх и његов ВПН за Мац уређаје не раде’Ако не радим за вас, новац можете вратити у року од прве недеље коришћења.

Цена: Месец дана: 7,50 УСД

Пријавите се преко ИПВанисх-а овде.

ПриватеВПН

ПриватеВПН логоПриватеВПН логоПриватни ВПН једна је од најсигурнијих Аппле ВПН опција на тржишту, помажући корисницима да сигурно и сигурно сурфају мрежом. Једна од његових највећих привлачности је ниска цена, упркос читавом низу функција које нуди. Овај Аппле ВПН посебно се цени током периода од 13 месеци.

Важно је да је, као и већина наших најпопуларнијих типова, компатибилан са другим оперативним системима, тако да ако вам треба више од ВПН-а за Мац уређаје, и овај ВПН је компатибилан са већином других уређаја.

Једна од његових најатрактивнијих карактеристика је његова ‘политика без пријављивања’, што значи да ПриватеВПН одржава приватност корисника не водећи евиденцију о њиховим интернетским антикваријатима. Иако има прилично малу мрежу у поређењу с другим Аппле ВПН провајдерима, она и даље нуди поуздану везу заједно са читавим бројем других важних функција.

Цена:

 • 8,21 УСД месечно
 • 30-дневна гаранција поврата новца

Овде се пријавите са ПриватеВПН.

Како смо оценили ВПН

Истражили смо тржиште Аппле-ових ВПН-а како бисмо саставили листу најбољих шест ВПН-ова за Мацу и / или друге Аппле уређаје. Ово су главне карактеристике на које морате пазити при избору најбољег ВПН-а за Мац:

 • Брза веза - Кад год користите Интернет, брза веза је пресудна за ефикасно и ефикасно сурфање Интернетом. ВПН провајдери не би требали’успорим те. Добар ВПН провајдер ће такође понудити брзу везу.
 • Велика и широка мрежа - Да би садржај широм света био доступан, Аппле ВПН провајдери морају да имају велику и широку мрежу. То значи да је велики број сервера у току са захтевима, као и присуство сервера у што већем броју регија, тако да може да се деблокира географски ограничен садржај..
 • Сигурносни протоколи за заштиту од воде - ВПН за Мац кориснике такође мора да нуди сигурне везе које подржавају строге мере предострожности, углавном у погледу техника шифрирања..
 • Одлична корисничка услуга - најбољи ВПН за Мац кориснике пружит ће толико добру услугу да вам неће требати подршка за кориснике. Али увек је добро знати да на сва ваша питања може одговорити брзо тим изврсних служби за кориснике.
 • Вредност за новац - Победио је реномирани ВПН’не смије бити бесплатан, али још увијек мора понудити вриједност за новац да би био добра куповина.

Је ли Аппле ВПН Легал?

Кориштење ВПН-а на Мацбоок-у и на осталим Аппле уређајима је у већини земаља легално. Ипак, увек је добра идеја проверити законе одређене државе у којој се налазите’Посетите пре употребе ВПН-а за Аппле.

Међутим, оно што имате приступ ВПН-у за Мац је другачија прича. Ако сте у земљи која има строге цензорске законе, подлежу законима те земље и одговарајућим казнама. Стога, ако приступите ограниченом или забрањеном садржају помоћу Аппле ВПН-а и будете ухваћени, могло би вам бити наплаћено. Неке земље имају изузетно екстремне казне, па се исплати бити обазрив ако икада нисте сигурни у законитост онога чему приступате..

Могу ли да користим бесплатан ВПН за Мац?

Апсолутно можете да користите бесплатни ВПН за Мац, али ми не’не препоручујем. Бесплатни ВПН-ови једноставно се не упоређују са онима који смо овде навели, а ниједан није ионако претјерано скуп.

Два главна разлога због којих су бесплатни ВПН-ови за Аппле у лошој изведби у односу на конкуренцију за претплату су: брзина и сигурност. Да би пружили услугу без ичега, бесплатни ВПН провајдери морају да пресеку углове и на тај начин имају тенденцију да немају довољно сервера да би се носили са потражњом. То доводи до спорог повезивања, па корисници често доживљавају пуњење и недовољно оптимално време учитавања страница.

У погледу сигурности, бесплатни Аппле ВПН још је гори. Они не само да никада криптирају везе довољно добро да би их учинили вредним, већ провајдери такође воде евиденције како би могли да продају податке трећим лицима. Корисници, стога, имају мале шансе да остану анонимни.

Закључак

Увек се залажемо за коришћење ЕкпрессВПН као ВПН-а за Аппле. Оцјењујемо га према поузданости везе и досљедности у погледу сигурности. Заиста је најбољи ВПН за Мац кориснике који су победили’не искусити било какву оперативност смањења на својим машинама и уређајима. Вјерујемо да нуди изврсну вриједност за новац уз корисничку услугу која није раван. Претплатници ретко жале што су се пријавили на било који од својих планова.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me