Најбољи ВПН за Линук у 2020. години

Упркос оперативном систему Линук’Преваленција кућних уређаја и технологија, није сав софтвер за сигурност компатибилан с њим. Без безбедности на мрежи, ваши лични подаци су у опасности, а ваша веза није безбедна.


Добра алтернатива је, дакле, коришћење виртуелне приватне мреже или ВПН-а. ВПН-ови су део софтвера који корисници могу да се региструју на мрежи преко више различитих провајдера, мада неће сви понудити ВПН који је компатибилан за употребу са Линуком.

Међутим, коришћењем ВПН-а који је компатибилан са Линуком корисници ће се на крају заштитити од криминала на мрежи, попут крађе идентитета. ВПН ће шифрирати све кориснике’податке и промените рачунар’ИП адреса, пружајући корисницима потпуну приватност. Поред тога, променом ИП адресе са ВПН-ом који је погодан за Линук, корисници ће омогућити неограничен приступ било којем садржају на Интернету. Толики део садржаја који је данас на мрежи подложан је гео-ограничењима које спречавају људе да гледају или гледају садржај који желе ако су у иностранству..

Наш избор за најбољи ВПН за Линук: ЕкпрессВПН

Зашто ВПН помаже код Линука?

ВПН-ови су виртуалне приватне мреже. Они су један од најједноставнијих и флексибилнијих начина заштите мрежних информација и отварања приступа садржајима који су, као што је раније поменуто, због географских разлога ограничени. Они раде користећи компанију домаћина која шифрира корисника’податке и преноси то путем приватне мреже успостављене са једном од компанија домаћина’с сигурним серверима. Резултат тога је да се кориснику пружа нова, алтернативна ИП адреса која даје илузију да је корисник у другој земљи. Овако се толико гео-блокираног садржаја може откључати.

Ово је циљ свих ВПН-ова без обзира на то који оперативни систем корисник користи. Међутим, не нуде сви ВПН провајдери који су компатибилни са свим оперативним системима. За оне који користе Линук, навели смо број у наставку, тако да корисници Линука могу да искористе награде од коришћења ВПН-а као и сви други који користе иОС или Андроид оперативне системе, на пример.

Топ 3 ВПН-а за Линук

Навели смо наша три најбоља ВПН-а за Линук кориснике који ће заштитити корисника’приватност, а истовремено им пружа приступ великом броју ограничених садржаја. Линук није најчешће коришћени оперативни софтвер на тржишту, тако да’Важно је пронаћи провајдера који нуди ВПН који с њим ефикасно и ефикасно ради.

Поред тога што су компатибилни са Линуком, ВПН провајдери се могу пријавити само ако имају следеће функције:

 • Сигурност војног степена - Један од најбољих предности коришћења ВПН-а је повећана безбедност коју успостављање пружа. Међутим, нису сви провајдери запослени исте технике заштите и нису сви ефикасни као остали. Волимо да видимо сигурносне методе које укључују технику шифрирања Бит-а од 256 АЕС-а коју чак и америчка влада користи да би се заштитила од хакера и интернетских криминалаца
 • Брзе и брзе везе - Претплатници на ВПН услугу користиће тај ВПН само ако провајдер буде у могућности да понуди конекције сличне иначе ‘гола’ веза. Без брзе везе, корисници ће искусити замрзавање и пуњење током фрустрирајуће сесије прегледавања
 • Заиста корисна служба за кориснике - Чак и најбољи ВПН провајдери који нуде софтвер компатибилан са Линуком повремено ће се сусрести са проблемима. Да би избегла те проблеме, компанија мора имати при руци одлично одељење за кориснике који може помоћи корисницима да брзо реше своје проблеме.
 • Експанзивна мрежа сервера - ВПН и ВПН провајдери су најбољи када имају велику и широку мрежу сервера које пружају ИП адресе из целог света, као и загарантоване везе због велике количине сервера које провајдер има. Укратко, више сервера које има ВПН провајдер, то боље.
 • Строга политика без записа - ВПН провајдери имају могућност да воде евиденцију о томе шта њихови корисници раде на мрежи, што донекле побија сврху сврхе ВПН-а, с обзиром на то да их корисници запошљавају да имају потпуно анонимну сесију прегледавања. Не подржавају сви ВПН провајдери евиденцију свог корисника’Међутим, он-лине активности су оне које чине нашу листу у наставку.

# 1: Екпресс ВПН

ЕкпрессВПН често прекрива наше карте ВПН-а, без обзира на то који оперативни систем неко користи. Оцјењујемо га због широког спектра функција и сигурносних могућности. Поред пружања свих горе наведених суштинских захтева, посебно волимо:

 • Више протокола - Екпресс ВПН има више врхова протокола безбедности линије, а њихов софтвер компатибилан је са свим већим оперативним системима, укључујући Линук. То значи да чак и корисници Линука могу очекивати потпуну анонимност и приватност
 • Поуздане везе - ЕкпрессВПН’брза и широка серверска мрежа пружа свим корисницима, без обзира да ли користе некоришћени Линук оперативни сервис, непоуздану везу кад год желе.
 • Истовремене везе - Многи од нас користе више уређаја само ових дана, али још увек користе интернет помоћу свих њих. Сваки од ових уређаја треба да користи ВПН да би заштитио податке који се преносе, а ЕкпрессВПН омогућава корисницима да то раде са само једним планом претплате.
 • Гаранција поврата новца - Волимо да видимо компанију која има поверења у своје способности. ЕкпрессВПН демонстрира ово поверење пружајући 30-дневну гаранцију поврата новца, тако да Линук корисници могу за то време да кажу да ли је сервис спреман за њих или не.

Погледајте наш пуни ЕкпрессВПН преглед овде.

# 2: ИПВанисх

ИПВанисх долази убрзо на ЕкпрессВПН, нарочито када корисници имају уређаје који раде на Линук оперативним системима. Иако и он пружа све наше основне карактеристике, такође се издваја из гомиле из следећих разлога

 • 24-сатна корисничка подршка - Чак и корисници Линука, који су мање уобичајени од осталих корисника, откриће да је ИПВанисх’Услуга подршке непроцењива је када имају проблема. Доступни су 24 сата на дан како би одговорили на било које упите.
 • Гаранција поврата новца - Иако не траје 30 дана, ИПВанисх такође пружа подршку пружајући корисницима могућност враћања новца уколико то не ураде’не свиђа ми се њихова услуга након 7 дана.
 • Врхунац протокола - ИПВанисх нуди 256 битну енкрипцију, као и ОпенВПН, ППТП и Л2ТП / ИПСец протоколе. Резултат је сигурна и сигурна веза на коју се корисници Линука могу ослонити како би своје податке чували.
 • Велике брзине - ИПВанисх, када се тестира, успорава голу везу за 3% што је невероватно и значи да ће корисници установити ВПН са ИПВанисхом неприметним за њихову свакодневну употребу.

Погледајте наш цео ИПВанисх преглед овде.

# 3: Сакриј дупе

ХидеМиАсс је и даље популаран ВПН и компатибилан је с Линуком, тако да је дефинитивно добра опција за оне који не могу добити везу с ЕкпрессВПН сервером или с ИПВанисхом. Једино на шта се они изневјере је чињеница да њихова корисничка услуга није брза или респонзивна попут ИПВанисх-а’с или ЕкпрессВПН’с. Имају ливе цхат попут својих конкурената, али времена одзива нису тако брза. Међутим, они пружају:

 • Широка мрежа - ХидеМиАсс има најмање један сервер за могућу везу у огромним 151 земљама. То значи да Линук корисници могу да инсталирају овај софтвер и добију приступ свим садржајима који су доступни у некој од тих земаља.
 • Велика мрежа - Имајући велику мрежу такође обезбеђује да Линук корисници могу да успоставе везу кад год је желе са ВПН провајдером’с сервер.
 • Вишеструка веза - Волимо да видимо ВПН провајдере који као стандард нуде вишеструке везе, што ХидеМиАсс и чини. То значи да корисници Линука са многим уређајима могу имати те уређаје који су осигурани у оквиру једног плана претплате.

Погледајте наш комплетан преглед ХидеМиАсс овде.

Зашто вам треба ВПН за Линук

Недостаци употребе Линука без ВПН-а:

Постоји толико много недостатака коришћења Линука без ВПН-а. Главни недостатак је тај што без њега нема корисника’сесија прегледавања подложна је мрежним нападима и хаковању. То значи да било који осетљиви податак који се преноси путем интернета може бити виђен радозналим очима. Запањујуће је шта хакер или интернетски злочинац може учинити када направе слику неке особе’идентитет на мрежи. Крађа идентитета и преваре које су накнадно почињене све су јача појава од којих ВПН-ови могу да се заштите од.

Предности употребе Линука са ВПН-ом:

Ако сте чест путник који воли да емитује садржај са интернетског видео сервиса, можда ћете бити добро упућени у блокирање садржаја јер земља у којој не дозвољавате његово гледање. Међутим, коришћење ВПН-а са Линуком је добар начин да се то реши. То значи да вам је привидна нова ИП адреса за земљу у којој тај садржај који желите није блокиран.

Да ли су ВПН-ови легални за употребу?

ВПН-ове је чешће него не легално имати на рачунару или уређају у земљи у којој се налазите. Међутим, оно што може изазвати одређену забуну је оно за шта користите ВПН.

Иако већина нас дефинитивно неће користити ВПН за чињење лажних дела с обзиром на количину анонимности коју пружају, можемо нехотице приступити садржају који нам је блокиран из правних разлога. То се често може догодити када путујете у другу земљу са другачијим законима. Садржај ће можда бити блокиран из разлога лиценцирања, али може бити блокиран и за владу’сврхе цензуре. Ако се корисник ухвати како приступа садржају за који се сматра да је незаконит када користи ВПН, подлијежу истим законима и казни као матични грађанин.

Доња граница

С обзиром на то да је Линук рјеђе кориштен оперативни систем од осталих, слиједи да не постоји богатство сигурносног софтвера који се нуди другима који је компатибилан са Линуком. То значи да корисници често могу бити изложени ризику од мрежне преваре и хаковања, ако сигурносни софтвер који они користе није спреман за грешку..

ВПН који је компатибилан са Линуком, а којих има неколико набројаних горе, добар је начин за побољшање ваше безбедности на свим странама због високих нивоа енкрипције који се користе.

Између осталог нам се свиђа ЕкпрессВПН јер пружа одличан ниво сигурности, а истовремено нуди следеће карактеристике које чине најбољи ВПН на тржишту.

 • неограничена пропусност
 • одлична услуга купцима
 • компатибилност са свим оперативним системима
 • 30 дана гаранције поврата новца
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me