Најбољи ВПН за ХБО Го у 2020. години

ХБО Го омогућава корисницима уживање у неким од најбољих америчких ТВ емисија на захтев. У ствари, омогућава претплатницима тренутни приступ свим најбољим ХБО емисијама и филмовима, без обзира где се они налазили.


Међутим, онима који живе изван држава ускраћен је приступ овом импресивном каталогу без обзира на платформу коју су изабрали да га гледају. Срећом, проблем се лако решава кроз употребу ВПН-а за деблокирање ХБО-а Иди било где у свету.

У овом чланку управо ово истражујемо. Гледамо како гледати ХБО Го из било ког света путем ВПН-а и који је најбољи ВПН који се одлучио за то. Такође гледамо шта је најбољи ВПН тако да је лако разумети зашто је наша листа препоручених ВПН провајдера толико погодна за деблокирање ХБО Го-а..

У овом чланку

Како гледати како ХБО иде с било којег мјеста на свијету

ако ти’да ли се налазите у иностранству или редовно напуштате земљу, можда сте већ били упознати са грешком приликом покушаја гледања. Нажалост, услуга је забрањена ако нисте’т гледање из држава.

Да бисте утврдили како гледати ХБО ван САД-а, морате да схватите зашто’је блокиран. Како сав медијски садржај подлеже ауторским правима, сервиси за стриминг морају добити лиценце за дељење материјала. Нажалост, ограничења лиценци значајно варирају од земље до државе, подстичући феномен какав данас знамо ‘геоблокирање.’

Гео-блокови су дигитални приступници који постоје овисно о вашој географској локацији. Коришћењем ИП адресе на рачунару корисницима у различитим земљама нуде се различите емисије и филмови.

ако ти’Ако се налазите изван САД-а и даље желите деблокирати ХБО Го, на располагању су опције за то.

Можда је најпопуларнија употреба ВПН-а. Многи обожаваоци телевизора и филмова заобишли су ова ограничења геоблокирања било да користе ХБО Го или не. Популарна је јер ВПН’Једноставан софтверски пакет омогућава корисницима да деблокирају ХБО Го на Аппле ТВ-у, ПлаиСтатион-у, рачунарима, ручним рачунарима и свим другим уређајима.

Тачније, ВПН функционише тако што узима вашу постојећу ИП адресу и додељује другу преусмеравајући ваш саобраћај преко додатног сервера. Због тога, када приступите стреаминг платформи, добићете приступ већем каталогу.

Најбољи ВПНС за ХБО Го

# 1 ЕкпрессВПН

Без сумње, ЕкпрессВПН је наш фаворизовани ВПН провајдер широм света. Када се користе у сарадњи са ХБО Го, купци су сигурни да ће имати приступ било којој од услуга’Садржај кад год или где год они желе.

Значајне карактеристике:

 • Најбрже брзине везе - То’је тешко победити ЕкпрессВПН’с брзинама повезивања с обзиром на то колико су брзе. Ово је кључно код стримовања видео садржаја као без поуздане и брзе везе, сесије за стриминг су склоне пуферисању, што је крајња фрустрација.
 • Велика америчка серверска мрежа - Са великом мрежом америчких сервера, поред велике мреже уопште, ЕкпрессВПН купци могу бити сигурни да ће се увек моћи повезати са америчким сервером. Ово је неопходно за деблокирање ХБО-а Где год да се налазите у свету.
 • 99% гаранција за продужење рада - Престанак везе у вези са ВПН-ом, када не преносите ХБО Го у САД, значи да би ваше гледање могло бити прекинуто или прекинути. Купци ЕкпрессВПН-а ће тако ретко доживети прекид везе, тако да ће то једва икада морати да доживе.

Преглед:

ЕкпрессВПН је наш најбоље оцењени ВПН провајдер због своје неуспоредиве брзине и поузданости. Ове функције вам осигуравају’Уживаћете у несметаном току током гледања ХБО Го. Ако имате проблема, њихова тренутна подршка за ћаскање видела је времена одзива у нашим тестовима чак 32 секунде.

# 2 НордВПН

НордВПН се лако пријављује, без обзира на ниво техничке стручности корисника. Поред тога, има водећи тржишни софтвер за шифровање који га чини невероватно сигурним за употребу.

Значајне карактеристике:

 • До шест истовремених веза уређаја - Ако сте у породици, а сви имају различите укусе и фаворите на ХБО-у, кључна је могућност повезивања на ВПН на многим уређајима. То значи да свако може истовремено да гледа своју омиљену ТВ емисију или филм.
 • Додатне сигурносне карактеристике за приватност - НордВПН је један од најсигурнијих ВПН-а који се тамо користе захваљујући строгим техникама шифровања и водонепропусним протоколима. То значи да корисник’идентитет никада не би могао бити следљив када приступате ХБО Го-у, где год да је тај корисник.
 • Елегантан кориснички интерфејс - Иако не мора нужно да побољша корисника’могућност приступа гео-ограниченом садржају на ХБО Го-у, елегантни кориснички интерфејс који НордВПН чини врло једноставним за употребу. То је велики плус бод, посебно онима који нису технолошки осмишљени, али још увек воле да гледају садржаје које ХБО Го нуди.

Преглед:

НордВПН је одлична породична опција због својих могућности вишеструког повезивања. Поред тога, нуди читав низ додатних безбедносних функција, тако да не’не морам да бринем о дечијим рачунима. То’једноставан за употребу и одлична опција за почетнике.

# 3 ХидеМиАсс

ХидеМиАсс је веома популаран ВПН који се корисници изнова враћају времену, нарочито у сврху приступа ХБО Го каталогу на уму.

Значајне карактеристике:

 • Аутоматско покретање када сте повезани на Интернет - Ово је одлична уштеда времена и помаже онима који су или заузети или нису посебно паметни у коришћењу ВПН софтвера. То значи да ће корисници бити повезани на сервер који им је аутоматски потребан за приступ ХБО Го.
 • Цриптоцурренци фриендли - Ово постаје све популарнији и потребнији начин плаћања претплате ВПН провајдеру, па је добро да ХидемиАсс понуди могућност. То значи да корисници могу остати анонимни приликом пријаве на претплатни пакет, за који неки корисници који су свјесни сигурности ХБО Го-а могу бити жељни.
 • Импресивна глобална мрежа сервера - ХидеМиАсс има широку и широку мрежу, посебно у погледу америчких сервера које може да понуди. Ово је фантастична вест за своје купце који су се пријавили са примарном сврхом рада око ХБО Го гео ограничења. Могу бити сигурни у везу са САД-ом сваки пут када се пријаве.

Преглед:

ХидеМиАсс је идеалан за деблокирање ХБО Го на Року уређајима Паметни телевизори и играће конзоле. Његова аутоматска веза значи да можете гледати шта желите без проласка кроз конфигурацију сваки пут. Овај ВПН има сервере у готово свим земљама; Иако ХБО ради само на америчким везама, овај широки распон локација је одличан за приступ каталозима на осталим сервисима за стриминг.

# 4 ПриватеВПН

На крају, али не најмање битно, на нашој листи је ПриватеВПН који има неке од најбољих протокола и техника шифрирања као стандард на својим пакетима претплате. Осим тога, он не води евиденцију својих корисника’ активност.

Значајне карактеристике:

 • Брза инсталација & поставити - Када први пут користите ВПН или чак користите други ВПН, инсталација није увек једноставна као што би требала бити. ПриватеВПН је ипак различит и невероватно је брз за инсталирање и постављање. То значи да претплатници могу успоставити везу са ВПН сервером како би им омогућили да гледају ХБО Го у врло кратком року..
 • 25% попуста на све планове - Иако ВПН-ови могу пружити одличну и корисну услугу, и даље морају бити приступачни. ПриватеВПН нуди велики попуст на све своје планове тако да корисници ХБО Го-а не морају да сносе веће трошкове него што је потребно.
 • Удаљена инсталација за почетнике ВПН кориснике - Други начин на који се компанија издваја кроз поступак инсталирања је да запослени могу помоћи клијентима да инсталирају софтвер путем удаљеног приступа. Опет, то значи да ако требате хитно гледати емисију ХБО Го, можете бити сигурни да јесте’Бићете у могућности да приступите ПриватеВПН’с сервере преко свог софтвера сваки пут.

Преглед:

ПриватеВПН нуди одличну сигурносну копију ако се суочите са проблемима са горе наведеним. Провајдер је пропустио виши ранг због ограничене мреже сервера и повремених уских грла перформанси, али у целини је услуга била поуздана. То’је невероватно једноставан за употребу, а почетници чак могу добити и стручњака за техничку технику за подешавање софтвера са удаљеног рачунара.

Закони о приватности и прописи који користе ХБО прелазе у иностранство

Гледање садржаја путем ХБО Го-а када је у иностранству употреба ВПН-а прилично сива правна област. Често је коришћење ВПН-а потпуно легално, а инсталирање једног на рачунар или уређај је потпуно у реду и изнад плоче.

Међутим, неки од садржаја које има ХБО Го могу бити забрањени у другим земљама из разлога цензуре. Чак и ако купац није држављанин те земље и користи ХБО Го као Американац, купац и даље одговара законима земље у којој тренутно борави. У коначници, то значи да ако је особа ухваћена да гледа нешто што нека држава коју сматра незаконитом, подлеже казни коју та држава примењује. У неким случајевима то може значити затворске казне.

Да бисте остали на десној страни закона, увек је најбоље проверити који су закони земље пре него што путујете. На тај начин, сви ће остати сигурни и легални.

Остала разматрања о приступу ХБО-у пролазе кроз ВПН

ХБО Нов

Многи фанови ХБО-а такође су чули за услугу ХБО Нов. Разлика између њих двојице може бити тешка јер су програмирање и гео-ограничења иста. ако ти’Питате се коју услугу купити онда је разлика:

 • ХБО Го је за претплатнике ХБО канала на кабловској или сателитској ТВ. Морате имати ТВ пакет тамо где је емитер доступан и већ је плаћен. Претплатом на ХБО Го можете уживати у свим својим омиљеним емисијама где год и када желите.
 • ХБО НОВ је слична услуга која је идеална за резаче каблова. Ти не’За гледање вам није потребан ТВ кутија или ХБО претплата. Уместо тога, можете се пријавити за услугу преко било ког провајдера и добити тренутни приступ сјајном ХБО садржају.

Коришћењем ВПН-а решиће се гео-ограничења на оба сервиса.

Доња граница

ХБО Го угошћује неке од најбољих садржаја на свету. Коришћење ВПН-а значи да тај садржај може погледати било ко било где у свету како би се заобишао гео ограничења која компанија мора да успостави. ВПН-ови нуде брз, брз и ефикасан начин гледања фаворизованог садржаја.

Никада се не слажите са мање од најбољег са ВПН-ом и увек се потрудите да вам нуде барем ово:

 • неограничена пропусност
 • 24/7 корисничка подршка
 • сигурна 256 битна енкрипција
 • једноставан за кориштење софтвер

Препоручујемо ЕкпрессВПН јер он има све горе и више. То је рангирано највише у брзини, поузданости и корисничкој подршци у поређењу с остатком огромног ВПН тржишта.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me