Најбољи ВПН за деблокирање Вибера у 2020. години

Најближи је конкурент Вхатсапп-у и наставља да стиче удио на тржишту. Тренутно око 800 милиона људи користи Вибер широм света за тренутне поруке и бесплатне међународне телефонске позиве. Али ако желите или можете да деблокирате Вибер без Вибер ВПН-а?


Многе земље забрањују или ограничавају употребу Вибера и других апликација за друштвене поруке. Како можете остати у контакту са пријатељима и породицом широм света ако живите, радите или одмарате у региону који активно блокира услугу?

ВПН за Вибер могао би бити решење, нудећи начин да се заобиђу сва ограничења комуникације, истовремено чувајући од знатижељних очију цибер криминалаца или власти.

Препоручујемо ЕкпрессВПН као најбољи ВПН за откључавање Вибера.

деблокирајте вибер помоћу ВПН-адеблокирајте вибер помоћу ВПН-а

У овом чланку

Шта је Вибер

Вибер је најближи конкурент ВхатсАпп-у. Док ВхатсАпп има 1,2 милијарде корисника, Вибер има 800 милиона. Можете да позивате и шаљете поруке путем Ви-Фи-ја или користећи податке на вашем телефону. Можете је користити и на радној површини ако преузмете неку апликацију.

Али није свака земља или регион срећан због вас који користи Вибер. Говор преко интернетског протокола (ВоИП) је блокиран или ограничен у многим земљама широм света, што значи да је потребно за деблокирање Вибера на иПхонеу или другим уређајима да бисте могли да искористите услугу.

На шта треба пазити при избору ВПН-а за Вибер

Свих пет опција комбинирају брзину, сигурност и избор како би се осигурало да можете мирно деблокирати Вибер. Дакле, на шта треба пазити на ВПН-у за Вибер? Ево три главна разлога:

 1. Сигурност - Непотребно је да би безбедност требало да буде на врху ваше листе када желите да деблокирате Вибер у Кини или било којој другој земљи у којој је забрањена или ограничена. Желите осигурати да ваш одабрани Вибер ВПН има строге сигурносне карактеристике, тако да ваше активности буду потпуно приватне од власти’ радознале очи.
 2. Брзина - Освојени најбољи ВПН-ови’не ометајте брзину везе или ће заиста побољшати перформансе. ако ти’користећи Випер за разговор са пријатељима и породицом, ти си победио’Не желим одгађања вашег разговора.
 3. Географски домет - Друга витална ствар је где ВПН провајдер има сервере. Ако покушавате да користите Випер у земљи у којој постоје ограничења, мораћете да се повежете на ВПН сервер у другом географском подручју.

Најбољи ВПН-ови за деблокирање Вибера у 2020. години

# 1 ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је широко сматран једним од најбржих, најпоузданијих и сигурнијих ВПН провајдера на тржишту.

Сервис поседује војну технологију енкрипције, што ЕкпрессВПН чини најбољим избором ако треба да заобиђете блокиране блокаде и ограничења, као што су желите да деблокирате Вибер у Кини или ако покушавате да користите Вибер у УАЕ. Ето’с прекидачким прекидачем, тако да чак и ако вам ВПН веза неочекивано испадне, ваша Вибер активност неће бити откривена.

И не само то, али ЕкпрессВПН не води евиденцију ваше активности, тако да не’не треба да бринем о било каквим подацима који ће бити предати властима.

 • ЕкпрессВПН износи 12,95 УСД месечно. Али трошак се значајно смањује ако изузмете дужи план. То је 9,99 УСД месечно током шест месеци, а 6,67 УСД месечно уз годишњу претплату, јер тренутно постоји посебна понуда која вам даје три месеца додатне бесплатности. Постоји и 30-дневна гаранција поврата новца.

# 2 НордВПН

НордВПН је још једна одлична опција за деблокирање Вибера. Такође има велике брзине, тако да можете бити сигурни да ћете моћи да разговарате о Вибер-у у реалном времену.

Поред тога, снажан је нагласак на безбедности, што вам може бити важна опција ако шаљете осетљиве податке или живите у земљи у којој је Вибер ограничен.

Постоји заштита од цурења и прекидач за заустављање, тако да нико неће моћи да види да користите Вибер, чак и ако ВПН веза падне. НордВПН има сервере у више од 60 земаља тако да можете одабрати географску локацију где је Вибер доступан.

 • Норд ВПН је врло повољна опција. Ако извадите двогодишњи план, он кошта само 3,29 долара месечно. Осим тога, ако желите бити сигурни да сте изабрали прави Вибер ВПН, постоји 30-дневна гаранција поврата новца.

# 3 ХидеМиАсс

ХидеМиАсс има једну од најшире мреже сервера било ког ВПН провајдера, са присуством у више од 190 држава. Тако да’Дефинитивно ћемо се моћи повезати с регијом у којој је Вибер дозвољен.

Постоји аутоматска функција тако да када укључите свој уређај, можете бити сигурни да ће се ВПН аутоматски покренути. Ово уклања сваки ризик да ћете заборавити да укључите свој ВПН пре употребе Вибера.

Ето’такође прекидач за убацивање ради додатне сигурности, добре брзине и неограниченог пропусног опсега. Дакле, ако вам најближи или најдражи колеге или колеге шаљу линкове за преузимање, нећете’не треба бринути о било каквим ограничењима.

 • ХидеМиАсс кошта 6,56 УСД месечно ако се пријавите на једногодишњу, а ту је и Политика гаранције поврата новца од 30 дана

# 4 ПриватеВПН

ПриватеВПН је дефинитивно провајдер који треба размотрити када тражите ВПН за Вибер. Овај провајдер има мању мрежу сервера од осталих опција на тржишту. Међутим, они имају присуство у Израелу, Индији и Турској, што је корисно за оне који живе или посећују Блиски Исток.

Са седиштем у Шведској има више од 100 сервера у 56 земаља, а њихов домет непрестано расте, тако да ћете моћи да се пријавите на географски сервер по вашем избору да бисте могли да користите Вибер.

Такође се може користити на шест уређаја истовремено. Поред тога, постоји нулта правила евиденције, тако да можете бити сигурни да ваше Вибер активности неће бити видљиве никоме.

 • ПриватеВПН је још један добар избор ако желите комбиновати приступачност са безбедносним опцијама. Трошак је 4,15 УСД месечно, уз месец дана бесплатно ако узмете план који траје више година. Ето’такође а 30-дневна гаранција поврата новца.

Зашто је Вибер блокиран у неким земљама?

Вибер’Услуге су блокиране у великом броју земаља зато што власти и владе радије имају контролу над информацијама које њихови грађани деле и примају.

Кина је, на пример, позната по томе што жели да контролише садржај и информације које деле и добијају њени грађани. Египат је такође поставио ограничења као резултат улоге друштвених медија и комуникација у Арапском пролећу 2010. године.

Остале земље у којима је Вибер забрањен или су потпуно ограничене укључују регионе популарне међу експатима и оне на одмору, укључујући Мексико, Бразил, Белизе, Јордан, Кувајт, Оман, Пакистан, Парагвај и Катар, заједно са Јужном Корејом и Северном Корејом.

Вибер у УАЕ

Друга регија у којој емигранти користе Вибер као спасилачку линију за одржавање контакта са вољеним особама је УАЕ.

Али док власти кажу да не’Забранити употребу таквих услуга друштвених порука, немогуће је користити Вибер, заједно са Скипе-ом и Фацетиме-ом, јер провајдери морају да лиценцирају власти.

Деблокирајте Вибер у Кини и другим земљама са ВПН-ом

Срећом, тамо’нема потребе да се одрекнете својих редовних бесплатних порука и ћаскања са вољеним особама, чак и ако живите или посећујете неки од региона у којима је Вибер блокиран.

Једноставно решење је употреба ВПН-а за Вибер да бисте могли да деблокирате Вибер и да га користите где год да се налазите у свету. ВПН или виртуелна приватна мрежа најбољи је начин заобилажења ограничења и заштите од интернета.

То функционише тако што се успоставља приватна веза између вашег уређаја и ВПН провајдера’с сервере, шифрирајући податке како би били сигурни да нико нема приступ било којој од ваших порука или прегледавања.

ВПН ефикасно вам омогућава да мењате локацију без икаквог икаквог икаквог проласка. Дакле, могли бисте седети у кафићу у Дубаију и моћи да се повежете на ВПН сервер у САД-у или Великој Британији како бисте осигурали да још увек можете користити Вибер без икаквих проблема.

То ће вам омогућити да заобиђете чак и строга ограничења попут оних која су постала позната као Кинески велики фиревалл!

Међутим, треба вам поуздан ВПН провајдер да бисте били сигурни да ће ваши подаци бити заштићени у сваком тренутку, чак и ако ВПН веза изненада испадне..

Ево пет најбољих ВПН-а за Вибер провајдере за деблокирање Вибера на иПхонеу или било ком другом уређају који можда користите.

Коришћење бесплатне ВПН за деблокирање Вибера

Може бити примамљиво погледати бесплатни ВПН да бисте деблокирали Вибер ако то желите’имате проблема са приступом услузи за размену порука.

Међутим, бесплатним ВПН-овима недостају безбедносне карактеристике опција које се плаћају, а које би могле да вас угрозе да украду личне податке од стране криминалаца или да им приступе власти.

Бесплатни ВПН провајдери обично зарађују свој новац продајом ваших детаља заинтересованим странама, попут оглашивача, тако да они воде евиденцију о вама и вашим активностима на мрежи.

Како деблокирати Вибер на иПхонеу

Након што одаберете најбољи ВПН за деблокирање Вибера, пожелећете да почнете да што пре поручите своје пријатеље, породицу или колеге..

Процес је једноставан, тако да ћете ускоро моћи да деблокирате Вибер где год да се налазите.

 1. Одаберите ВПН апликацију како бисте могли деблокирати Вибер на иПхонеу или уређају по вашем избору. Изаберите неку од горњих опција да бисте били сигурни да имате најбољи ВПН за деблокирање Вибера.
 2. Преузмите апликацију, бележећи брзо информације о подешавању.
 3. Ваш ВПН ће се аутоматски конфигурирати када га отворите након преузимања.
 4. Када се од вас затражи да унесете лозинку или ИД.
 5. Идите на своју ВПН апликацију и моћи ћете да одаберете у коју земљу желите да се повежете.
 6. Обавезно изаберите географску локацију на којој нема ограничења за употребу Вибера.
 7. ти’спремни сте да започнете размену порука или ћаскање преко Вибера!

Деблокирајте Вибер ВПН-ом

ВПН је користан, а у неким случајевима и од виталног значаја у многим ситуацијама када покушавате да своје податке сачувате на мрежи, истовремено пружајући себи слободу приступа садржају и услугама које желите.

Али ВПН-ови заиста долазе на своје када морате да деблокирате садржај или услуге које су забрањене или ограничене због вас где се налазите у свету.

Коришћење ВПН-а за Вибер значи да можете приступити серверима широм света. Дакле, ако радите у Кини где не можете да користите Вибер, можете да се пријавите на сервер у САД-у или Европи да бисте омогућили да разговарате са пријатељима и породицом када и где желите.

Међутим, сигурност је најважније питање. Желели бисте да се уверите да не само да можете да наставите да шаљете поруке и разговарате са својим вољеним особама без ограничења, већ да нема ризика да ваши подаци и активности буду откривени било коме, било да су то криминалцима или властима.

ВПН за Вибер идеално је решење како бисте били сигурни да чак и ако власти поставе ограничења, ваше сопствене активности не морају бити ни на који начин ограничене. Можете да деблокирате Вибер да бисте наставили размењивање порука и разговор када и где желите и коме желите.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me