Најбољи ВПН-ови за Ворлд Оф Варцрафт у 2020. години

Са више од 12 милиона корисника на свом врхунцу и доносећи нешто близу 10 милијарди долара прихода, Ворлд оф Варцрафт је најпопуларнији ММОРПГ на планети. Али да ли бисте заиста требали да играте без ВПН-а за Ворлд оф Варцрафт?


Запањујућа популарност игре значи да цибер криминалци могу да се нађу на мети, остављајући корисницима подложне нападима.

Плус, неки људи могу’не играјте Ворлд оф Варцрафт уопште на мрежи, било због тога где живе или раде или због проблема са интернетском везом или сервером.

Све ове проблеме можете да решите, укључујући могућност да деблокирате Ворлд оф Варцрафт, ако имате проблема, користећи ВПН Ворлд оф Варцрафт.

Најбољи ВПН за ВоВ, до сада, је ЕкпрессВПН.

У овом чланку

Ворлд оф Варцрафт објаснио

Пошто је Ворлд оф Варцрафт представљен 2004. године, већина гејмера је упозната са свим оним што овај бехемотх игре за више играча може да понуди.

Али ако’тек улазим у то, а још увек има пуно разлога за играње ВоВ-а на мрежи, овде’брзо сажето…

Ворлд оф Варцрафт можда је један од старијих ММОРПГ-а’је вани, али стална ажурирања су га одржавала свежим и релевантним.

Па, ако ти’спремни сте да се упустите у свет Азерота, тамо’с пуно садржаја који се развијао током година када се борите да постанете један од хероја царства.

Рат у Варцрафт-у је у основи борба која је у току између Савеза и Хорде. Изаберите страну, створите лик и ви’спремни сте за свој први задатак. ти’Научићу науку о Варцрафт-у док идете.

Поред тога, постоји доста занимљивих ликова, како у игри, тако и у игри за интеракцију. Само будите сигурни да сте сигурни помоћу ВоВ ВПН-а!

Зашто бисте користили ВПН за Ворлд оф Варцрафт?

С обзиром на то да је могуће играти Ворлд оф Варцрафт без употребе ВПН-а, зашто бисте размишљали о коришћењу ВПН-а за играње Ворлд оф Варцрафт онлине?

ВПН или виртуелна приватна мрежа корисна је или витална у многим сценаријима за рад или играње на мрежи. Можете да се повежете на ВПН сервер и то маскира ваш идентитет додељивањем нове ИП адресе.

То вам омогућује не само приступ материјалу са различитих географских локација, већ и штити ваше податке, шифрирајући их тако да нико, па ни власти или хакери, немају детаље о вашим мрежним навикама.

Ево 5 највећих разлога због којих бисте требали да играте Ворлд оф Варцрафт онлине путем ВПН-а.

Географија:

Ако живите или радите у земљи у којој је ВоВ потпуно блокиран, или где постоје географска ограничења садржаја, можете да користите ВПН да бисте се претварали да сте негде другде у потпуности!

Најбољи ВПН провајдери имају сервере широм света како бисте могли да одаберете своју локацију.

Сигурност:

ако ти’забринути због цибер-безбедносних напада, ВПН може да вас заштити. Коришћење сопствене ИП адресе док играте Ворлд оф Варцрафт на мрежи може вас оставити рањивим на ДДоС нападе.

Они преплављују ваш систем саобраћајем, тако да се ваша игра замрзава, а ваши противници то могу искористити у своју корист. Коришћењем ВПН Ворлд оф Варцрафт ВПН обезбедиће вам да све што радите буде усмерено преко вашег ВПН провајдера’с сервере а не ваше.

Недавно је један румунски мушкарац осуђен на годину дана затвора због покретања ДДоС напада на Ворлд оф Варцрафт’с европских сервера након сукоба са колегама.

Његови напади су проузроковали пад неких сервера и избацили играче из игре!

Заштитни зидови:

Ако ваш посао или факултет имају заштитни зид који ће вам спречити да играте Ворлд оф Варцрафт на мрежи, ВПН може то да заобиђе тако да можете играти у паузи за ручак! Помоћу ВПН-а можете да деблокирате Ворлд оф Варцрафт да бисте могли да наставите са репродукцијом.

Брзина и поузданост:

Ако желите боље играчко искуство, ВПН може задржати одговор. Најбољи ВПН провајдери постарају се да су њихови сервери оптимизовани за брзину и поузданост како би вам понудили најбоље могуће играње.

Поред тога, можете повезати свој ВПН у исти регион као и ваш преферирани ВоВ сервер да бисте повећали брзину и смањили заостајање.

Временска зона:

Сервер’временска зона ће генерално одредити у које време ће се људи играти. Ако радите у сменама или желите да играте рано или касно, можда ћете желети да одаберете другу географску локацију у односу на ону у којој сте. Ако имате пријатеље широм света, можда ћете желети да буду на истом серверу на којем су.

На шта треба пазити када одаберете ВПН Ворлд оф Варцрафт

На тржишту постоји толико ВПН провајдера да избор најбољег ВПН-а за Ворлд оф Варцрафт може бити збуњујуће искуство. Ево’На шта треба обратити пажњу приликом избора ВПН Ворлд оф Варцрафт.

Велика серверска мрежа:

Ово ће осигурати да можете лако да деблокирате Ворлд оф Варцрафт без обзира где се налазите. ти’Такође ћете имати велики избор географске локације коју одаберете да играте на мрежи Ворлд оф Варцрафт.

Велике брзине:

Наравно, велике брзине су један од најважнијих фактора при игрању било које игре на мрежи. Најбољи ВПН провајдери побољшавају вашу брзину играња.

Сигурност:

ВПН провајдери требају понудити софистицирану енкрипцију како би били сигурни да нико не може приступити вашим подацима док играте Ворлд оф Варцрафт онлине.

Играње са пријатељима:

Многи играчи Ворлд оф Варцрафт уживају у кампањи са пријатељима. Играјући преко истог географског сервера, ви’Бићете у могућности да уживате у истовременој повезаности.

Прекидач за убиство:

Чак и ако се ваша ВПН веза неочекивано прекине, ваш ВПН провајдер треба да има прекидач за пребацивање тако да се ваша ИП адреса и подаци не изненада објаве.

Заштита ако и ви’играм јавно:

Ако играте ВоВ док сте ви’ако сте у покрету или преко јавног Ви-Фи-ја, тада ће ВПН остати заштићен јер ће се ваше играње усмерити преко вашег провајдера’с сервери.

Неограничена пропусност:

Када играте ВоВ онлине, можете користити пуно ширине појаса. Дакле, будите сигурни да сте одабрали ВПН провајдера који не’Не стављајте никаква ограничења у ваше играње.

Топ 3 ВПН-ови за Ворлд Оф Варцрафт

Будући да постоји толико много пружатеља услуга за избор, сузили смо листу на топ 3 ВПН-а за Ворлд оф Варцрафт. Испод можете видети шта добијате од сваког добављача.

# 1 Екпресс ВПН

Екпресс ВПН многи су препознали као водећи ВПН у свету, што га чини паметним избором ВПН-а за Ворлд оф Варцрафт.

Има више од 2000 сервера широм света, што вам омогућава да маскирате своју стварну локацију и повежете се са ВоВ серверима где год желите, било зато што преферирате постављање на другој географској локацији или зато што морате да деблокирате Ворлд оф Варцрафт.

Екпресс ВПН такође има импресивне брзине, што значи да многи играчи виде побољшања у својој брзини када играју ВоВ онлине, побољшавајући своје играчко искуство.

Поред тога, Екпресс ВПН није импресиван само због свог досега и брзине, већ и због фокусираности на безбедност.

Војна шифрирање осигурава да хакери не могу пресрести ваше податке. Ето’такође прекидач за ублажавање који делује као безбедно ако вам ВПН веза неочекивано падне. Дакле, без обзира на све, ваше навике прегледавања и лични подаци неће бити изложени.

  • Екпресс ВПН кошта 12,95 УСД месечно. Али ови трошкови се смањују на 9,99 УСД са шестомесечним планом и 6,67 УСД месечно уз годишњу претплату, јер три месеца добијате бесплатно. Ето’такође гаранција за поврат новца у року од 30 дана ако желите да испробате услугу пре него што се обавезујете.

За више информација о ЕкпрессВПН-у, прочитајте наш цео ЕкпрессВПН преглед.

# 2 ИПВанисх

Још једна опција коју вреди размотрити када тражите најбољи ВПН за Ворлд оф Варцрафт је ИПВанисх.

ИПВанисх многи користе као ВоВ ВПН због импресивно великих брзина и могућности лако заштите више уређаја одједном.

Највећа привлачност ИПВанисх-а када тражите играње ВоВ-а на мрежи су брзи сервери, што значи да постоји мало или нема заостајања да вам упропасти искуство играња.

Иако ИПВанисх нема мрежу сервера тако велику као мрежа Екпресс ВПН-а, он има сервере у више од 60 земаља, тако да се и даље можете повезати са било којим ВоВ сервером по вашем избору..

ИПВанисх је такође велик по питању сигурности како би се осигурало да корисници не постану жртва цибер криминала и ДДоС напада. Такође може да се обухвати сигурносни уређај попут заштитних зидова који се постављају у образовна и корпоративна окружења, тако да можете да играте чак и ако радите на универзитету или на послу.

Једна од главних плус тачака је што можете успоставити пет истовремених веза. Дакле, ако сте тип гејмера који воли да позива пријатеље, како бисте могли заједно да кампање, ИПВанисх би могао да буде ВПН за вас.

  • ИПВанисх је по цени сличан Екпресс ВПН-у. Кошта 10 долара месечно, смањујући на 8,99 долара за тромесечни план и спуштајући се на 6,49 долара за годишњи план. Морате бити бржи да бисте донели одлуку ако одлучите да не идете даље са планом, јер гаранција поврата новца траје седам дана, а не 30-дневна гаранција коју нуди Екпресс ВПН.

За више информација о ИПВанисх-у прочитајте наш комплетан преглед ИПВанисх-а.

# 3 Сакриј моју гузу

ХидеМиАсс ради оно што бисте очекивали од ВоВ ВПН-а са таквим именом! Учинковито скрива вашу локацију и ваше личне детаље, пружајући вам већу флексибилност у играма и сигурност.

Посебно је популаран међу онима који желе да деблокирају Ворлд оф Варцрафт и сигурно играју ВоВ онлине док су у покрету или користе јавни Ви-Фи.

Баш као Екпресс ВПН и ИПВанисх, он има импресиван број сервера у глобалу. Са серверима у готово свим земљама света можете одабрати који ВоВ сервер желите да повежете.

То вам олакшава заобилазак било којег гео-блока или фиревалл-а што значи да морате деблокирати Ворлд оф Варцрафт пре него што можете играти.

ХидеМиАсс има снажну енкрипцију како би спречио да постанете жртва ДДоС напада и да вам остане безбедан и сигуран, чак и ако играте на јавном Ви-Фи-ју.

То је још једна опција са супер брзим серверима који ће вам осигурати најбоље играчко искуство, а нема података или ограничења пропусне ширине, тако да можете наставити са скупљањем тих бодова и играти ВоВ онлине онолико колико желите!

  • ХидеМиАсс је нешто скупљи од друге две ВоВ ВПН опције. Кошта 13,99 долара месечно или 9,99 долара за шестомесечни план. То се своди на 7,99 УСД ако узмете годишњи план, и ту’такође 30-дневна гаранција поврата новца.

За више информација о ХидеМиАсс прочитајте наш комплетан преглед ХидеМиАсс.

Одлучивање о најбољем ВПН-у за Ворлд оф Варцрафт

Одабиром једне од ове три опције требало би да вам пружи сигурно, сигурно и угодно искуство када играте Ворлд оф Варцрафт онлине.

То’мало је чудо што је ВоВ тако популарна игра с обзиром на богатство историје и садржаја. ВоВ је фантастичан начин да се одмарате и играте са играчима истомишљеника.

Међутим, ако играте Ворлд оф Варцрафт онлине без заштите коју пружа ВПН, можете се оставити отвореним за напад од цибер криминалаца.

И не само то, могли бисте пропустити прилику да имате боље играчко искуство тако што ћете моћи да деблокирате Ворлд оф Варцрафт, тако да можете играти где желите, кад желите, онолико колико желите.

Ко год да је ваш лик, користећи најбољи ВПН за Ворлд оф Варцрафт требало би осигурати да можете да наставите да играте за ВоВ векове који долазе!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me