Најбољи ВПН-ови за торрентинг који ће вашу активност преузимања П2П држати приватном

Торрентинг је стварност савременог света. Иако владе смањују праксу, дељење датотека само повећава популарност.


Нажалост, ризик за нашу сигурност када бујице буде угрожен. Ако не користите висококвалитетни П2П ВПН, тада бисте могли преузети кривични поступак због преузимања једне датотеке! Прочитајте више која ВПН услуга ће вас чувати!

Најбољи ВПН за торент

# 1 ЕкпрессВПН

Екпресс ВПН логотипЕкпресс ВПН логотипЕкпрессВПН је познати и поуздан провајдер, који нуди брзу и поуздану услугу, са врхунском корисничком подршком за све кориснике. Због тога смо ЕкпрессВПН оценили као најбољи ВПН за П2П.

Кључне карактеристике

 • 99,99% гаранције за продужени рад осигурава да ће ваш идентитет бити заштићен приликом сваког преузимања.
 • Пространа мрежа сервера обећава да никада нећете доживети угашене брзине или уска грла која ће успорити преузимање.
 • АЕС-256 шифрирање војне класе пружа највећи могући ниво сигурности ваших података.

Цена: Само 6,67 долара

Без икакве сумње, ЕкпрессВПН је наш избор број 1, има све што вам треба за Торрентинг! Сазнајте више о ЕкпрессВПН-у овде или прочитајте наш комплетан преглед.

# 2 НордВПН

НордВПН ЛогоНордВПН ЛогоНордВПН је оцењен као најбржи ВПН за бујице, поред многобројних додатних безбедносних функција за заштиту података.

Познати по својој свеобухватној посвећености приватности купаца, нуде прилагођено корисничко искуство које значајно поједностављује дељење датотека.

Кључне карактеристике

 • Намјенски П2П сервери нуде аутоматску конфигурацију за оптимизацију брзине приликом преузимања.
 • Функција ДоублеВПН преусмерава ваш саобраћај кроз два алтернативна сервера, како би се повећала анонимност и осигурала заштита.
 • Опције аутоматског повезивања и убијања прекидају ваш интернет ако ВПН не успе, осигуравајући вам’никада нисте оставили рањиви током бујице.

Цена: Само 2,99 долара

Савршена приватност купаца и супер брз ВПН, пријавите се овде са НордВПН.

# 3 ПриватеВПН

ПриватеВПН логоПриватеВПН логоПриватеВПН има седиште у Шведској, тако је’заштићен је неким од најјачих закона о приватности на свету. Овај фактор га чини још једном сјајном ВПН услугом за бујице.

Омогућавају неограничену пропусност и 2048-битну енкрипцију војног степена. Иако им брзине нису најбрже, ипак’одговара П2П.

Кључне карактеристике

 • Шведско сједиште значи да се нема евиденција, а пријаве могу бити потпуно анонимне.
 • Техничар може даљински инсталирати и конфигурирати клијент -идеал за почетнике.
 • Доступни су разни протоколи за повезивање, који могу повећати брзину и сигурност.

Цена: Само 3,60 долара

Упркос ниској цени, ПриватеВПН не’Не смете да правите компромисе за безбедност, овде се можете пријавити са ПриватеВПН или прочитати целокупну приватну рецензију ПриватеВПН.

# 4 ИПВанисх

ИПВанисх ЛогоИПВанисх ЛогоИПВанисх је најпознатији ВПН који омогућава бујице. Првобитно је дизајниран за дељење датотека и нуди бројне протоколе и безбедносне функције. Међутим, брзине се значајно разликују, овисно о томе који сервер одаберете за везу.

Клијент такође чува евиденције веза, али они су анонимни и корисници их могу лако прегледати - тако да можете да пратите податке које бележе.

Кључне карактеристике

 • Неограничен П2П дозвољен на свим серверима, ради веће практичности.
 • Компатибилан је са готово сваком платформом коју је могуће замислити, укључујући паметне телефоне, паметне телевизоре и већину оперативних система.

Цена: Само 4,12 УСД

Пријавите се помоћу .ИПВанисх овде

Како одабрати торрент ВПН

Први захтев је проналажење Торрент ВПН-а погодног за П2П, јер неки провајдери више не подржавају дељење датотека на својим серверима. Поред тога, следећи фактори су најважнији када тражите најбољи ВПН за бујице.

 • Снажна енкрипција. Војна шифрирање постаје индустријски стандард за оне који желе осигурати своју сигурност.
 • Брзина & Поузданост. Брз ВПН је неопходан да би се осигурао капацитет за преузимање и осигуравање да ваша веза не испадне и откривање вашег идентитета је најважније за приватност.
 • Нема података. ВПН провајдери који бележе ваше податке и везе могу те податке предати надлежним органима. Тражили смо компаније без дневника, које се налазе у земљама без закона о чувању података.
 • Неограничена пропусност. Пошто је преузимање врло велико података, ограничење пропусне ширине значајно ће утицати на вашу способност за торент.
 • Додатна сигурност. Многи провајдери нуде додатну сигурност за одржавање анонимности тако да можете да делите датотеке са потпуним миром.

Тестирали смо неке од најпопуларнијих ВПН-ова на тржишту да бисмо направили листу предњих тркача за ваше потребе за мучењем!

Ваши подаци су изложени ризику током бујице

Торрентинг је постао врућа тема у последње време, пошто су велике продукцијске куће и издавачке куће почеле да примећују знатан пад зараде. Иако се ова пракса дешава већ годинама, компаније нису одлучиле да прекрше све док то није утицало на приходе произвођача.

Данас се широм света торрентери суочавају са хапшењима, новчаним казнама и законским упозорењем због преузимања неколико песама, последње сезоне ТВ емисије, филма или два, или чак књиге. Гужва великих медијских предузећа чак је подстакла поједине владе да пооштре законе око П2П дељења датотека.

Генерално, обично они који сјеме и дијеле огромне количине података заштићених ауторским правима циљају власти. Међутим, повећао се број случајева да су несрећни корисници били неправедно циљани и процесуирани. На пример, жена из Минесоте кажњена је са 1,9 милиона долара због преузимања само 24 песме.

Надаље, познато је да цибер-криминалци вребају у сивим подручјима на вебу. Торрент странице су идеални портали за хакере да пресретну ваше податке и искористе их за своју финансијску корист. И не само то, већ ће и убризгати П2П датотеке са малваре-ом за људе који не сумњају у преузимање.

Да бисте избегли невоље, немојте’не морам у потпуности да зауставим бујицу. Уместо тога, подузмите кораке да заштитите свој идентитет када преузмете.

Популарне торент странице које ВПН деблокирају

 • Гусарски залив
 • РАРБГ
 • 1337Кс
 • ТОРРЕНТЗ2
 • ИТС.АГ
 • ЕЗТВ.АГ
 • ЛимеТоррентс
 • Зоокле
 • Торрентс.ме
 • Торрентс.ме листа најпопуларнијих торрент страница

На жалост, цена се мора платити за обезбеђивање погодности бујице; пракса постаје све ризичнија како расте популарност.

Најпопуларнији БитТоррент клијенти

Торренти се могу преузети путем одређеног софтвера. Следе најбољи П2П клијенти за брзу и једноставну дељење датотека.

 • БитТоррент - за сејање, коментарисање и прегледавање путем Интернета користите БитТоррент; ВПН заштита значи да можете делити без бриге.
 • уТоррент - Такође управља БитТоррент, овај клијент је лаган и лаган за коришћење. Мада то’Имали смо неких проблема са приватношћу у прошлости, коришћење уТоррент-а са ВПН-ом ће поништити многе потенцијалне претње.
 • Битпорт.ио - Ова услуга без клијента омогућава вам да се бујите у облаку. Можете чак и да преносите датотеке путем Интернета уместо да их преузимате.
 • Тикати - Тикати је Виндовс и Линук клијент који се не може гарантовати не шпијунским софтвером / гаранцијама за адваре. Има једноставно корисничко сучеље и функције повлачења и испуштања, за лако и практично мучење.
 • кБитторент - За разлику од других, кБитторент је платформа без огласа са интегрисаним претраживачем. Користи минималан ЦПУ и многи га поздрављају као верзију уТоррент-а са отвореним кодом.

Плаћено у односу на бесплатни ВПН за торент

Бесплатни ВПН-ови многима се чине привлачном опцијом, али далеко су од тога да би били бујни. Проблем је што клијентима без трошкова не пружају поуздане основне карактеристике. Често су спори и имају ограничења пропусне ширине, што значи да ће се преузимања моћи зауставити прије него што заврше.

Можда је још важније да су бесплатни ВПН-ови недоследни када је у питању безбедност. Веза редовно прекида, остављајући ваше податке рањивим надзором. Да бисте осигурали своју приватност, од кључног је значаја употреба најбољег ВПН-а за бујицу. Ако желите загарантовану сигурност за ниске трошкове, препоручујемо да искористите пробне и повратне периоде које нуде премиум клијенти.

Је ли Торрентинг илегално?

Иако стварна пракса мучења није противзаконита, проблем настаје због природе преузетог садржаја. Закони о ауторским правима штите већину медија, па је њихово добијање без лиценце незаконито. Како се све више влада ограничава на кршење ауторских права, бујица одређене музике, филмова и другог садржаја могла би вас довести у озбиљне проблеме.

То’зашто то’тако је важно да користите ВПН погодан за П2П, сваки пут када преузмете са торрент странице.

Суштина

Торрентинг је брз и јасан начин конзумирања ваших омиљених медија. Нажалост, сада представља ненадмашан ризик за вашу приватност. Ако се не желите одрећи доступности дељења датотека, тада је од кључног значаја употреба ВПН-а врхунског квалитета..

Препоручујемо ЕкпрессВПН и најбољи ВПН за П2П, због његове снажне енкрипције, брзе услуге и поуздане репутације.
Торрентинг је пракса преузимања фрагмената одређене датотеке са бројних локација. Остали корисници ће ‘положите део медија и ваш торрент клијент ће сакупити различите делове са различитих рачунара, пре него што их поново састави да бисте их преузели.

Предност овог је у томе што смањује притисак на било који појединачни сервер, што знатно убрзава процес.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me