Најбољи јефтини ВПН провајдери

Тржиште ВПН-а све више расте у овом свету у којем сви трошимо све више времена на мрежи и откривамо све више и осетљивијих података док сте на интернету.


ВПН-ови су зато постали све популарнији као начин да нас заштите од тога да ови подаци упадну у погрешне руке хакера и других знатижељних очију. ВПН-ови су такође популарни за деблокирање гео-ограничених садржаја широм света.

Као последица великог и широког ВПН тржишта, постоји велика разлика у ономе што неки ВПН провајдери наплаћују за своје услуге. Постоји и велика разлика у квалитету ВПН провајдера. Неки су одлични, док други имају тако лошу квалитету технологије да је једва вриједе користити.

Трик је пронаћи јефтиног поузданог ВПН провајдера који и даље успева да понуди добру услугу по ниској цени. Иако то може звучати као тежак проблем за одговорити, дефинитивно је могуће.

У овом водичу за најбоље јефтине ВПН добављаче, препоручујемо наша четири најбоља пружатеља ВПН услуга, као и зашто вам је потребно да пронађете јефтину брзу ВПН услугу на првом месту. Такође истражујемо шта посебно чини добар јефтини ВПН, јер смо тако оценили нашу најбољу четворку.

У овом чланку

Најбоље јефтине ВПН понуде

1. Сурфсхарк

Сурфсхарк је наш омиљени добављач јефтиног поузданог ВПН-а из различитих разлога и карактеристика. Такође је невероватно јефтино са двогодишњом претплатом која износи само 1,99 УСД месечно, што је запањујући с обзиром на износ који компанија обезбеђује за овај трошак.

 • Нулта политика евидентирања - Као и сваки реномирани добављач ВПН-а, без обзира да ли је јефтина ВПН услуга или не, и Сурфсхарк има строгу политику нулте евиденције. Купци, стога, знају да ће њихова анонимност бити одржана у сваком тренутку.
 • Огромна и широка мрежа - Са преко 500 сервера у преко 50 земаља, Сурфсхарк се не може погрешити што нуди јефтин план претплате на штету броја својих сервера. Ова велика мрежа омогућава брзе непрекидне везе са овом јефтином брзом ВПН услугом
 • Неограничена количина веза уређаја - Иако ће многи ВПН провајдери понудити прегршт истовремених веза на различитим уређајима у најбољем случају, Сурфсхарк невероватно нуди неограничену количину.

Цена:

 • Почевши од само 1,99 долара месечно

Прочитајте наш комплетан преглед Сурфсхарка сада.

2. НордВПН

НордВПН’Трогодишњи план претплате је невероватно јефтин, јер доводи до тога да купци уштеде огромних 75% на месечној цени. Иако му се наплаћује једном сваке три године, он и даље пружа сјајну вредност за новац што резултира једним од најбољих јефтиних добављача ВПН услуга. Континуирано се сврстава међу вршњаке захваљујући:

 • Многи слојеви сигурности - НордВПН је познат по својој посвећености анонимности и приватности купаца. Из тог разлога, он користи много слојева сигурности што онемогућава улазак у њихове ВПН везе, упркос томе што је јефтина ВПН услуга.
 • Нема политике евиденције - Као и сви добри јефтини ВПН провајдери, НордВПН има строгу политику записивања без грешака, што значи да његови купци могу бити сигурни да ће увек бити анонимни..
 • Килл прекидач - НордВПН’с укључивањем прекидача килл као стандардне карактеристике је уверавајуће да се види од овог јефтиног, брзог ВПН провајдера. То значи да упркос цени, није сечење углова у ономе што пружа својим купцима.

Цена:

 • Већ од 2,99 долара месечно

Прочитајте наш комплетан преглед НордВПН сада.

3. Цибергхост

Цибергхост је изузетно компетентна јефтина ВПН услуга која својим купцима нуди изврсну вредност за новац. 18-месечни план нуди својим купцима огромну уштеду од 74%, која такође долази уз враћање новца у трајању од 45 дана, ради склапања врло атрактивног јефтиног ВПН посла. Купци ће открити да су и они задовољни производом, с обзиром да за само неколико долара имају следеће карактеристике:

 • 1000 снажна сервер мрежа - Ова 1000 снажна сервер сервера осигурава да ће купци добити везу скоро сваки пут када се пријаве на свој Цибергхост софтвер. Плус то значи да се већина гео-блокираног садржаја деблокира, јер су ови сервери тачкасти широм света.
 • Могућност деблокирања Нетфлика - Нетфлик је изузетно популаран стреаминг сервис, па ће они који желе јефтину брзу ВПН услугу такође желети да ВПН деблокира Нетфлик. Ипак, не може сваки јефтини пружатељ ВПН услуга, али Цибергхост то дефинитивно може.
 • Јака метода шифрирања - Цибергхост користи нашу омиљену методу шифрирања Бит-а од 256 АЕС-а што значи да су његови корисници врло сигурни када су повезани на Интернет..

Цена:

 • Већ од 2,75 долара месечно

Прочитајте наш комплетан преглед ЦиберГхост сада.

4. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН стопе непрестано високо захваљујући широком распону карактеристика квалитета које га чине једноставним и једноставним за коришћење, а истовремено пружају одлично искуство. Двогодишњи уговор ЕкпрессВПН пружа крајњу вредност за новац у погледу цена које компанија наплаћује. Имајући у виду шта компанија нуди својим купцима заузврат, неколико долара сваког месеца то заиста вреди.

Следеће предности коришћења ЕкпрессВПН-а су:

 • Брза веза за осветљење - ЕкпрессВПН’брзине повезивања је тешко победити. Толико су брзи да корисници уопште неће приметити да су повезани на ВПН. Резултат је беспријекорно струјање или играње за оне којима је то потребно.
 • Технике непропусне енкрипције - ЕкпрессВПН користи нашу преферирану методу 256-битне АЕС енкрипције која отежава пробијање у тунеле које добављач ствара изузетно тешким. Поред овога, купцима нуди и функцију пребацивања прекида, тако да у случају да прекине ВПН веза, прекида се и интернетска веза. Резултат је да купци ЕкпрессВПН-а никада неће бити ненамјерно изложени интернет цибер нападу.
 • Огромна мрежа - У време писања услуге ЕкпрессВПН има једну од највећих мрежа, са преко 1700 сервера. Плус ти се сервери налазе у готово 100 земаља. То значи да је корисницима гарантована веза са државом чија је ИП адреса потребна, и сваки пут када се пријаве.

Цена:

 • Већ од 6,67 долара месечно

Прочитајте наш комплетан преглед ЕкпрессВПН овде.

Зашто требате да користите јефтини ВПН

Употреба ВПН-а је императив током дана и старости, а мрежна превара и крађа идентитета далеко су чешћа него што би требала бити. ВПН-ови су, како је кратко речено, такође начин заобилажења било каквих ограничења садржаја како би корисници могли да приступе веб локацијама које су понекад блокиране из географских разлога..

Да бисте добили ову врсту услуге потребан је поуздан ВПН провајдер тако да приликом приступа садржају корисник’искуство претраживања није ни на који начин погрешно. То не значи да потенцијални ВПН купци морају да купе најскупљу ВПН претплату на тржишту. У ствари, врло је могуће, као што показује овај чланак, да пронађете јефтине ВПН понуде које пружају јефтину поуздану ВПН услугу која нуди несметане интернетске везе..

Најбољи јефтини ВПН провајдери

Постоји неколико функција које раде на томе да ВПН компанија постане један од најбољих јефтиних ВПН провајдера тамо. Очигледно, први је трошак.

Постоје неки ВПН провајдери који наплаћују преко носа за своју услугу, мада то не мора увек да значи да пружају поуздану услугу као последица. Најбоље јефтине ВПН понуде нуде одличну вредност за новац који је добро у већини људи’с буџетима јер је могуће пронаћи доброг јефтиног ВПН провајдера за само неколико долара сваког месеца. Већина кошта приближно исто као и шољица кафе.

Остале карактеристике које ће сваки реномирани јефтини ВПН сервис пружати су:

 • Строга сигурност - Само зато што користите јефтину ВПН услугу, не значи да требате да предузмете било какве пречице са сигурношћу коју желите да пружите. Јефтини ВПН заштитни зид штитиће од неовлашћених и злонамерних корисника без обзира на све. Волимо да видимо 256-битну АЕС енкрипцију, мада постоје и друге методе шифровања података које су такође невероватно сигурне.
 • Брзе везе за муње - Коришћење јефтине ВПН услуге требало би да буде брзо, без обзира на цену вашег провајдера’с претплатничким пакетом. Најбољи јефтини ВПН провајдери и даље ће моћи да пруже јефтину брзу ВПН услугу без обзира на све. Без тога, прегледавање интернета није без проблема да би требало бити јер ће сесија бити склона пуњењу и замрзавању..
 • Корисна и пажљива услуга купцима - Добар јефтини ВПН и даље ће моћи да пружи одличну корисничку услугу, што је неопходно када користите такав производ, јер ће чак и неки најбољи јефтини ВПН добављачи повремено имати проблема са неколицином својих корисника. Имати корисну и брзу корисничку услугу значи да корисници могу брзо и ефикасно да се успоставе било какве проблеме како би могли одмах да користе и користе своју јефтину ВПН услугу..
 • Велика и широка мрежа сервера - Да би био што кориснији, добар јефтини ВПН треба да има велику и широку мрежу сервера јер је на тај начин могуће омогућити приступ било којем интернет садржају који је блокиран због географских разлога. Посједовањем сервера на различитим локацијама повећава се број ИП адреса које ВПН провајдер има на дохват руке да би својим клијентима дао кад је то потребно.
 • Нема политике евиденције - Неки ВПН провајдери, без обзира на њихову структуру цена, воде евиденцију својих купаца’ прегледавање историје и активности. Док су многи од њих победили’Ако не радите било шта незаконито, најбоље је користити провајдера који уопште не води евиденцију. То’Други облик заштите, јер значи да купци нису подложни продаји својих активности трећим лицима. То такође значи да ако провајдер ВПН претрпи кршење сигурности, нема ништа о досијеу за хакере који би могли да краду.

Могу ли да користим бесплатан ВПН?

Дефинитивно постоје бесплатни ВПН провајдери који могу пружити приступ гео-блокираном садржају, међутим, ми га никада не бисмо препоручили да га користите. Бесплатни ВПН провајдери морају негде зарадити новац, а то значи сечење углова у областима које користе коришћење ВПН-а корисним. У већини бесплатних ВПН провајдера то значи да они, због тога, имају следећа питања:

 • Подстандардне брзине везе - ВПН-ове вриједи користити само ако брзине везе које пружају нуде могућност несметаног претраживања интернета. Бесплатни ВПН провајдери неће имати новца који ће потрошити на својим серверима да би могли да понуде брзине везе које омогућавају безмесни стреаминг или играње које се не смрзавају..
 • Мале мреже - Многи од нас желе да користе ВПН за деблокирање гео-ограниченог садржаја од стриминг сервиса као што су Нетфлик и ББЦ иПлаиер. Ако ВПН провајдер има само малу мрежу, купци можда неће моћи да деблокирају садржај који желе због тога што прво не могу да се повежу на сервер. Или, понекад у тој земљи можда није доступан сервер.
 • Технике шифрирања лошег квалитета - Да би уштедјели новац, многи бесплатни ВПН провајдери не нуде најбоље технике шифрирања што значи да су ВПН везе које нуде својим купцима понекад подложне инфилтрацији. То у коначници значи да су бесплатни ВПН претплатници рањиви на кршење података.
 • Политика сјеновитог сјеча - Један од начина на који бесплатни ВПН провајдер може зарадити новац је продаја података о клијентима док воде евиденцију о својим купцима’ Историја прегледања. То очигледно није нешто што би многи купац желели и даје добар разлог да се добро држите подаље од бесплатног ВПН провајдера.

Доња граница

Као што је приказано у нашој листи препоручених добављача ВПН-а, више је него могуће пронаћи јефтине ВПН понуде које пружају јефтину поуздану ВПН као и јефтину брзу ВПН услугу. Оба су потребна да би их се корисно користило и пријавила - без обзира на трошкове. Без брзих или поузданих информација, купци неће имати угодно искуство током коришћења. У ствари, ако ВПН није довољно брз или је довољно поуздан, може озбиљно угрозити све што купац на Интернету предузме. Будите то који преноси видео садржај, купује на мрежи или учествује у игрању на мрежи.

Употреба бесплатног ВПН-а је могућа, али с обзиром на број слабости које има слободан ВПН провајдер, у поређењу са колико јефтин ВПН заштитни зид може бити, бесмислено је покушавати да уштедите неколико долара сваког месеца. С обзиром на то шта особа може изгубити на мрежи ако им је нарушена интернет сигурност, мали мјесечни издаци итекако вриједе.

Поготово ако је изабран један од горе наведених јефтиних ВПН понуда.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me