Најбоља проширења за ВПН Цхроме: Како се упоређују са спољним ВПН-овима?

Шта год да урадите, било да је то куповина на мрежи или играње игара, банкарство или једноставно прегледавање, ако не постоји апликација која би вам помогла, постоји проширење за прегледач. Као и било који други део софтвера, проширење прегледача може побољшати ваше дигитално искуство, интегришући прегледач са другим услугама и нудећи додатне могућности.


Док се плимни талас цибер криминала наставља, многи људи се одлучују за додатну интернетску заштиту, а они који не желе да улажу у ВПН апликацију могу уживати у сигурном и анонимном доживљају прегледавања инсталирањем ВПН Цхроме проширења.

Ови додаци или додаци ће шифровати саобраћај вашег прегледача и сакрити вашу оригиналну ИП адресу иза адресе сигурног сервера. Шта је победило’Не треба заштитити своју ВоИП, размену порука или комуникацију путем е-поште. Ипак, као први корак ка солидној кибернетичкој сигурности се топло препоручује, посебно код ових угледних ВПН-ова који нуде врхунска решења за цибер-безбедност за ваш Цхроме прегледач..

Најбоља ВПН проширења за Гоогле Цхроме

# 1 ЕкпрессВПН

Шта год било ко други може учинити, чини се да ЕкпрессВПН то увек може боље, а његово ВПН Цхроме проширење није изузетак од тог правила. Не само да има прекидач за заустављање и заштиту од пропуштања ДНС-а, већ је и потпуно отворени извор. То је важно, јер за ефикасно функционисање ВПН Гоогле Цхроме-а потребан је низ дозвола. Оне могу бити застрашујуће за корисника и могу их искористити мање поуздани ВПН-ови.

Омогућујући јавности изворни код за проширење прегледача, ЕкпрессВПН вас ефикасно позива да погледате његово унутрашње функционисање и проверите одговорно коришћење дозвола која су му потребна за обављање својих функција приватности.

Док многи ВПН провајдери не’Не наплаћујте за екстензије свог прегледача, а за ЕкпрессВПН вам је потребна претплата пре него што преузмете најбољи веб претраживач за заштиту софтвера. То’исплати се, међутим, да добијемо ненадмашне брзине и врхунску шифрирање којима ЕкпрессВПН поноси.

Софтвер ЕкпрессВПН не само да је моћан и реагован, већ је добио и једну од најбољих репутација у индустрији кибернетичке сигурности. Са седиштем на Британским Девичанским острвима, ЕкпрессВПН не’не треба да се придржавају рестриктивних закона о чувању података и да је његова политика бележења доказана на суду. Шта’још више, ЕкпрессВПН користи технологију нулте знања на свим својим серверима, тако да чак ни њени техничари не могу приступити вашим шифрованим подацима.

ЕкпрессВПН је врхунско средство за цибер-сигурност иако нема неких додатних функција које нуде његови најконкурентнији ривали. ако ти’нисте спремни да се нагодимо за било шта осим најбољег, пријавите се данас путем ЕкпрессВПН-а. ако ти’Међутим, наравно радознала особа, можете да испитате матице и вијке ове ВПН услуге у нашем целом прегледу овде.

# 2 НордВПН

Чињеница да се НордВПН ретко појављује у нашим најбољим ВПН категоријама доказ је оштре конкуренције. Овај моћан ВПН био је један од првих који је прихватио АЕС 256-битну енкрипцију и био је водеће светло у индустрији кибернетичке безбедности у последњих десетак година.

Са сједиштем у Панами, НордВПН ужива исту слободу од закона о обавезном чувању података као ЕкпрессВПН и дјелује у складу са строгом политиком несписивања. Његова политика приватности је такође пропусна за ваздух, а проширење за ВПН Цхроме такође укључује безбедносну функцију ЦиберСец која корисницима онемогућава приступ веб локацијама за које се сумња да садрже малваре.

Што се тиче мреже сервера, НордВПН је други тек по величини ЦиберГхост. Са преко 5000 сервера тачканог широм света, НордВПН може пружити поуздану заштиту на мрежи где год да се налазите. Поред својих стандардних сервера, НордВПН има закулисне сервере који су посебно дизајнирани заобилазећи мрежне заштитне зидове, попут Великог кинеског заштитног зида, и неометано раде у високо цензурираним окружењима..

Као и код ЕкпрессВПН-а, НордВПН’с Проширење за ВПН Цхроме захтева претплату, али с импресивним понудама на вишегодишњу претплату, то никако’не треба да кошта руку и ногу. У ствари, можете да добијете све предности НордВПН-а’пружали сте спољну услугу као и њено проширење за прегледач за само 3,49 долара месечно’спремни сте за дугорочну везу од најмање три године.

Комбинација НордВПН апликације и њеног проширења за прегледач омогућава корисницима лагану заштиту приликом прегледавања и могућности повезивања специфичне за сервер за деблокирање садржаја. Иако НордВПН можда не управља брзинама ЕкпрессВПН-а, то’и даље је један од најбољих ВПН-ова широм света, па зашто се данас не пријавити код НордВПН-а и искусити његове напредне безбедносне карактеристике? Такође, можете проверити предности и недостатке у нашој целокупној рецензији овде.

# 3 ЦиберГхост ВПН

Најзад! У нашем слот-броју три имамо прво бесплатно ВПН проширење прегледача и његово импресивно покретање. ЦиберГхост је у истом броду као и ЕкпрессВПН и ЦиберГхост, један од дједова (или мајки!) Сцене кибернетичке сигурности..

Основан 2011. године, ЦиберГхост је започео као бесплатна ВПН услуга, али се постепено развио у један од најмоћнијих ВПН-ова у индустрији. ЦиберГхост је током година проширио мрежу сервера и сада је престигао НордВПН, са скоро 6.000 сервера у 90 различитих земаља. Нажалост, ЦиберГхост ВПН проширење Гоогле Цхроме-а нема’т корисницима омогућити приступ целокупној мрежи ограничавајући их на само осам сервера на четири локације.

Иако су доступни сервери могу бити ограничени, пропусна ширина није’т тако да са ЦиберГхост ВПН-а можете сигурно струјати анонимне или чак бујице’с Цхроме додатак. За разлику од ЕкпрессВПН-а, ЦиберГхост нема’не укључује прекидач за заустављање нити било коју подршку за ливе цхат за кориснике његовог проширења, али нуди ВебРТЦ заштиту од пропуштања и могућност сакривања ваше ИП адресе.

ЦиберГхост је још један поуздан ВПН без евидентирања који се налази у јурисдикцији у којој ниједан пропис о задржавању података не спречава његову посвећеност приватности корисника. ЦиберГхост је познат по својим прилагођеним апликацијама, интуитивном корисничком интерфејсу, а његово Цхроме проширење је такође једноставно.

Ако желите да вам љубазни дух помогне да останете анонимни на мрежи, зашто не преузмете ЦиберГхост’је данас бесплатно Цхроме проширење? Алтернативно, можете испробати његове ВПН апликације бесплатно искориштавајући његову издашну гаранцију враћања новца у трајању од 45 дана. Ако ти’више волим да мало боље упознате свог духа пре него што се повежете са везом, међутим, можете добити бољу представу о његовим јединственим особинама читајући наш комплетан преглед.

Апликације против екстензија: предности и недостаци

Док ВПН проширења прегледача могу’Не радите све што ВПН апликација може да уради, она ипак нуди једноставан, лаган облик цибер-сигурности. Чак се и најбоља Цхроме ВПН проширења понашају више као проки услуге него ВПН, али ипак имају своје предности.

За разлику од ВПН апликација, проширења за ВПН Цхроме често су бесплатна и брза. Иако ће се неки бунити о томе како их је лако инсталирати и користити, било тко то’Имали смо задовољство да раде са ЕкпрессВПН, НордВПН или ЦиберГхост ВПН ће ценити да апликације нису’ни тачно ракетна наука.

Проблем са проширењима ВПН прегледача је што не шифрирају ваш саобраћај, па чак и они који то могу само да заштите ваш веб претраживач. Да бисте добили свеобухватнију заштиту која се протеже и на вашу е-пошту и ВоИП, потребна вам је потпуно функционална ВПН апликација.

Иако већина добављача ВПН-а има разне могућности корисничке подршке, од разговора уживо до система за куповину карата на мрежи, мало их проширује на кориснике ВПН Цхроме проширења. Неизбежно ће они, попут ЕкпрессВПН и НордВПН, који ионако захтевају претплату, пружити исти ниво корисничке подршке, док они, попут ЦиберГхост, допуштају само њиховим плаћеним корисницима да приступе његовој 24/7 ливе цхат подршци..

Као и код бесплатних ВПН-ова, ВПН Цхроме проширења имају своја ограничења, иако брзина коју нуде често прелази оне које пружају потпуно напредне ВПН апликације. Ипак, ако желите остати заиста приватни и сигурни у циберспацеу, одрадиће само најбоље ВПН апликације.

Дно црта за ВПН Цхроме проширења

Иако најбоља Цхроме ВПН проширења имају своје предности, за свеобухватну заштиту на мрежи једини је пут напредна ВПН апликација. ЕкпрессВПН нуди неке од најбољих алата за кибернетичку сигурност око њега’је најбоље Цхроме ВПН проширење које се тренутно нуди. Нажалост, ЕкпрессВПН дозвољава само онима са стандардном претплатом да користе проширења свог прегледача, док их други водећи ВПН-ови, попут ЦиберГхост ВПН-а, нуде потпуно бесплатно..

Најбољи Цхроме ВПН-ови испуњавају многе исте захтеве као и најбоље ВПН апликације, а то су ДНС заштита од цурења, ИП маскирање, могућности деблокирања садржаја и АЕС 256-битна енкрипција. Услуге попут ЕкпрессВПН и НордВПН дон’не чувајте било какве записе, осигуравајући да све ваше активности прегледавања остану потпуно приватне и анонимне.

ВПН апликације имају предност у томе што обезбеде сав ваш саобраћај, а не само податке који путују кроз ваш претраживач. Другим речима, он штити ваше ВоИП податке једнако ефикасно као и податке вашег прегледача. Ако размишљате о инвестирању у најбољи Цхроме ВПН додатак који је по нашем мишљењу ЕкпрессВПН’с, можете такође ићи читаву свињу и преузети одговарајућу апликацију. Напокон, тамо’нема смисла плаћати пуну цену за половину услуге која је, уствари, готово све што пружа ВПН прегледач.

ако ти’поново оклевајте да направите први корак на путу до цибер-сигурности, а затим свим средствима пригрлите ВПН екстензије. С друге стране, ако ти’озбиљно по питању ваше приватности на мрежи, ВПН апликација нуди свеобухватнију заштиту.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me