Kako uštedjeti na internetskim rent a carima

Putovanje može utažiti vašu žeđ za avanturom, ali troškovi prevoza brzo se sabiraju i prije nego što to saznate vaš novčanik presuši. Česti odmori mogu znati o cjenovnoj diskriminaciji, a taktičke tvrtke za iznajmljivanje automobila koriste da bi ublažile cijene na temelju kupca’lokaciju i ostale čimbenike.


Ali, znate li kako to zaobići? VPN je vaš ključ za niže cijene, ali morate ga znati koristiti. Srećom po vas, jesmo i nemamo problema voditi vas korak po korak kroz put koji vodi do nižih cijena najma automobila. Zakopčaj se!

Prijavite se putem ExpressVPN-a da biste pronašli najbolje ponude za iznajmljivanje automobila.

Ako imate lutanja, divimo vam se osjećaju avanture, ali vjerojatno ne’ne zavidite stanju na bankovnom računu. Putovanje je skupo, a ako to činite često, troškovi se sabiraju brzo.

Svaki cent je spasio stvari. Ako često putujete automobile na svoja putovanja, morate znati diskriminaciju cijena. To’s taktičke tvrtke za najam automobila koriste za promjenu cijena ovisno o lokaciji. Kupcima u imućnijim zemljama naplaćuju se više za njihove automobile, na temelju onoga što kompanija očekuje da će biti voljni platiti. Čini se nepošteno, zar ne? Jer je.

No, ulaganje u VPN i pažljivo uspoređivanje cijena omogućuje pametnim avanturistima da izravnaju uvjete za igru.

Gdje iznajmiti automobil putem interneta - Web stranice za najbolji najam automobila

Prvi korak za postizanje najbolje moguće ponude o online iznajmljenom automobilu je saznanje kamo ići. Ovdje su najbolje ocijenjene, najpouzdanije web stranice za najam automobila:

 • Travelocity
 • Expedia
 • Kajak
 • VroomVroomVroom
 • com
 • VIPCars
 • AutoSlash
 • Najam automobila Skyscanner

Pronalaženje ponuda za iznajmljivanje automobila na mreži - čuvajte se diskriminacije na mreži

Poduzeća žele zaraditi novac, razdoblje. Web stranice za iznajmljivanje automobila žele izvući najviše novca koji mogu. Da bi to postigla, kompanija za iznajmljivanje automobila razmatra što bi potrošač bio spreman platiti za svoje automobile i na temelju toga postavlja cijene.

Vjerovali ili ne, ono što je pojedinačni kupac spreman platiti uvelike varira ovisno o nekoliko čimbenika. Prilikom postavljanja cijene tvrtke uzimaju u obzir bilo koji ili sve sljedeće elemente:

 • Gdje živiš
 • Informacije pohranjene u kolačiće
 • Uređaj s kojeg pregledavate

Iznenađen? Ti bi trebao biti. Te su taktike poznate kao “skrivena diskriminacija cijena” s razlogom. U ovom je članku naš glavni cilj pomoći vam ukloniti diskriminaciju cijena na temelju lokacije.

Vas’Vidjet ćete niže cijene ako ste rodni koji putuje u drugi grad unutar vaše države ili ako ste stanovnik siromašne države.

Znamo da želite dokaz da se to događa, ne razumijemo’Ne krivim te, a mi to imamo. Carrentals.com jedan je od najpopularnijih prekršitelja cjenovne diskriminacije po zemljama, tako da je ovo web mjesto koje smo koristili za naše primjere.

Prvo smo se povezali s američkim serverom. Odabrali smo lokaciju za preuzimanje u Los Angelesu i mjesto za odlazak u San Franciscu te pronašli Toyota Yaris koji je dostupan za 210 dolara (nakon naknade) tri dana:

US VPN poslužiteljUS VPN poslužitelj

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Zatim smo se povezali na server u Argentini i jednostavno pritisnuli osvježivanje (trebali biste očistiti predmemoriju i kolačiće prije nego što to učinite, ali naš cilj je bio da vam pokažemo kako se brzo mijenja cijena.) Ovo se dogodilo:

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Nekoliko centi u cjelini nije velika razlika, ali dokazala je cjenovnu diskriminaciju, pa smo odlučili istražiti dalje. Prebacili smo se na nekoliko različitih poslužitelja i promatrali kako se cijene mijenjaju između ove dvije cijene prije nego što nas je pogodila ideja. Tamo’Nema boljeg putovanja u SAD-u od obale do obale, istok prema zapadu. Ako posjećujete SAD iz druge zemlje, čak i ako ne’Ako ne napravite ovo točno putovanje, vjerovatno je da posjetite nekoliko država.

Za naš primjer od obale do obale, bili smo povezani na američki poslužitelj i dali smo sebi mjesec dana, da budemo realni. Pronašli smo automobil za 32,64 USD dnevno:

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Odlučili smo vježbati ono što propovijedamo pa smo očistili predmemoriju i kolačiće, odabrali anonimni preglednik i isto putovanje tražili na argentinskom poslužitelju. Cijena je sada iznosila 33,71 dolar dnevno. 1,07 USD na dan zbraja se na velikom putovanju poput ovog:

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Jer treći put’S šarmom, ponovno smo očistili kolačiće i predmemoriju, prijavili se u anonimni preglednik i spojili se na malezijski VPN poslužitelj. To je dalo naše najbolje rezultate do sada. Uvjerite se sami:

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Tamo se smatraju ukupne naknade’s 30 dolara + razlika između ove cijene i najskuplje. Na bilo kojem putovanju, to se zbraja. VPN olakšava spremanje ovog novca u sekundi. To’glupo je ne iskoristiti to.

Još jedna napomena: U većim gradovima sve je skuplje. Željeli smo staviti ovu teoriju na test s iznajmljenim automobilima, ovaj put na popularnoj web stranici Travelocity.

Prvo smo mjesto preuzimanja postavili na Manhattan, NY, a mjesto pada za održavanje zadržali smo na istom. Pronašli smo Mitsubishi Mirage dostupan putem Enterprise-a za 400 USD tjedno (479 USD nakon dodatnih naknada):

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Zatim smo mjesto preuzimanja promijenili u selo u predgrađu, oko 45 minuta izvan grada. Tražili smo automobil kroz Enterprise barem slične veličine. Pronašli smo Mitsubishi Mirage i bili zadivljeni razlikom u cijeni:

Kako uštedjeti na internetskim rent a carimaKako uštedjeti na internetskim rent a carima

Sve uzete naknade, uštedite više od dvostrukog iznosa samo prebacivanjem lokacije za preuzimanje na manje područje. Moral ove priče? Ako možete, pokupite svoj automobil u manjem gradu i samo ga odvezite do svoje lokacije. To će vam uštedjeti drastične količine novca.

Dok je’ponekad je teško kontrolirati s kojeg uređaja unajmite automobil, postoje dokazi da je i uređaj koji kupujete iz stvari. Cijene za iznajmljivanje automobila na mobitelu jeftinije su nego kada to radite na radnoj površini, a čini se da je i marka uređaja previše važna, jer su korisnici Maca žrtve najviših cijena.

Zamijenite Portale za iznajmljivanje automobila VPN-om

Pronaći najbolji najam automobila zahtijeva mnogo vremena, pa i mi’napravit ćete odabir VPN-a kako biste osigurali najbolju ponudu automobila. Na svjetskom webu možete izabrati nebrojeno, ali tri koja će vas brzo dovesti do savršenog automobila za iznajmljivanje, tako da se možete usredotočiti na važnije stvari, poput planiranja obaveznih stajališta na putu.

Ovdje je popis najboljih VPN pružatelja usluga koje preporučujemo da zavedete preglednik i pronađete najbolje ponude za iznajmljivanje automobila na mreži. Pogledajte više preporučenih VPN usluga u druge svrhe na našoj VPN pregled.

Br. 1 ExpressVPN - Najbolji VPN za uštedu na Internetu za najam automobila

ExpressVPN naš je prvi izbor. To’je lider u industriji po svim VPN potrebama, iznajmljivanje automobila nije iznimka. Značajke uključuju:

 • Brzina vodeća u industriji tako da je vaša veza pobijedila’kapi dok ti’ponovno lovite za najbolju ponudu
 • Poslužitelji u 148 i više zemalja, tako da možete izabrati puno lokacija, puno šansi da pronađete nižu cijenu nego što ste ikada zamislili
 • 256-AES enkripcija, tako da se vaši podaci kodiraju. Pročitajte: privatno.
 • Raznovrsna kompatibilnost kako biste se mogli povezivati ​​i kupovati s bilo kojeg uređaja

Planovi pretplate uključuju jednogodišnju (99,95 USD), 6-mjesečnu (59,95 USD) i jednomjesečnu (12,95 USD mjesečno) Još nije prodana? Nema problema! 30-dnevno jamstvo povrata novca omogućuje isprobavanje bez rizika.

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

Saznajte više o ExpressVPN pregledu.

# 2 NordVPN

NordVPN je još jedna impresivna sveobuhvatna VPN usluga koja stavlja dodatni fokus na privatnost. Ove će vam značajke pomoći da pronađete savršen najam automobila ni u kojem trenutku:

 • 3000+ poslužitelja u 60 zemalja
 • “nema trupaca” politiku pa vas nitko neće znati’pronašli ste put oko diskriminacije cijena
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Mobilna aplikacija, tako da’Lako je iskoristiti jeftinije cijene na mobilnim telefonima koje smo gore spomenuli

Planovi pretplate uključuju dvogodišnji plan (95,75 USD), jednogodišnji plan (83,88 USD) i mjesečni plan (11,95 USD mjesečno). Oni također nude periodične trogodišnje planove za još bolju ponudu. Provjerite web mjesto za trenutne ponude. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

Saznajte više o NordVPN pregledu.

# 3 PrivateVPN

Kao još uvijek relativno nepoznata opcija, PrivateVPN nudi značajke zbog kojih će iznajmljivanje automobila u trgovinama biti lagan

 • 80+ poslužitelja na 56 lokacija
 • Kompatibilnost s mnogim operativnim sustavima
 • Visokokvalitetna mreža za brzu brzinu & jaka enkripcija
 • Nema zapisnika o aktivnostima koji se čuvaju radi maksimalne privatnosti

Trenutno planovi uključuju godišnje (54,00 USD uz dodatni mjesec besplatno) 3 mjeseca (16,88 USD) ili mjesečno (8,21 $). Svi planovi uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovdje se prijavite s PrivateVPN.

Dobijte više informacija o privatnom pregleduVPN.

Kupujte pametno - pažljivo razmislite o svim aspektima putovanja

VPN-ovi internetske iznajmljivanje automobila čine pristupačnijim i manje neodoljivim, ali treba još vremena da biste pronašli najbolju ponudu. Evo nekoliko savjeta izvan upotrebe VPN-a koji će vam pomoći da postignete najbolju ponudu:

 • Ispraznite predmemoriju i kolačiće prije pretraživanja. Kao što je gore objašnjeno, ovo je važno i da VPN trik funkcionira, ali općenito, to’dobro pravilo za privatnost; pobrinite se da mogu’ne upotrebljavam svoje podatke da bi ti bilo što prodao.
 • Rezervirajte samo automobil koji vam treba. Kad ste na putu, prostor može biti primamljiv. Ako možete rezervirati kompakt, učinite to! Kompaktni su najmanje popularni automobili za iznajmljivanje u SAD-u, pa ih ponekad ponestane tvrtki. Ali, ako ti’Ako ste rezervirali jedan, a ponestane im više, moraju vam besplatno nadograditi.
 • Izbjegavajte iznajmljivanje automobila na aerodromima. Zračne luke su pogodna mjesta za iznajmljivanje automobila, ali to znaju. Postoje skrivene naknade i razlika u cijeni samo zbog praktičnosti samo hoda do automobila. Koristite javni prijevoz ili unajmite automobil u hotelu ako možete.
 • Don’ne kupujem osiguranje. Nazovite tvrtke za osiguranje i kreditne kartice da biste vidjeli pokrivaju li najamnine prije nego što rezervirate automobil. Vjerojatno jesu. Zatim, nemoj’Ne moram osjetiti pritisak koji su prodajni zastupnici osposobljeni da biste se osjećali kada ste’ponovno na šalteru da uzmeš auto.

Za najlakšu vožnju koristite VPN

Kupovina automobila za iznajmljivanje može biti naporna. Tisuće automobila putem interneta čekaju najam, a samo vam treba. To’s primamljivim klikom na prvi pronađeni automobil koji čini se da zadovoljava vaše potrebe. Da’siguran način vađenja novca u odvod. Upotreba VPN-a za povezivanje s proxy serverom u drugoj zemlji dobit će vam bolju ponudu. Odaberite mjesta preuzimanja u manjim gradovima i odvojite svoje vrijeme. VPN-ovi su vaša prva linija obrane od lošeg posla, ali kako biste izbjegli nerede na putu prema vašem unajmljenom automobilu, svakako uzmite u obzir sve svoje potrebe.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me