Како уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Путовање може угушити вашу жеђ за авантурама, али трошкови превоза се брзо повећавају и пре него што то сазнате ваш новчаник се осуши. Чести годишњи одмори могу знати о дискриминацији цена, а тактичке компаније за изнајмљивање аутомобила користе да цене за цена на основу купца’локацију и остале факторе.


Али, знате ли како то заобићи? ВПН је ваш кључ за ниже цене, али морате знати како га користити. Срећом по вас, и ми немамо проблема да вас водимо корак по корак кроз путовање које води до нижих цена најам аутомобила. Вежите се!

Пријавите се путем ЕкпрессВПН-а да бисте пронашли најбоље понуде за изнајмљивање аутомобила.

Ако имате лутања, дивимо вам се осећају авантуре, али вероватно не’не завидите стању на банковном рачуну. Путовање је скупо, а ако то чините често, трошкови се сабирају брзо.

Сваки цент је сачувао ствари. Ако често путујете аутомобиле на путовањима, морате знати о дискриминацији цена. То’с тактичке компаније за изнајмљивање аутомобила користе да варирају цене на основу локације. Купцима у имућнијим земљама наплаћују се више за њихове аутомобиле, на основу онога што компанија очекује да ће бити вољни да плате. Делује неправедно, зар не? Јер је.

Али улагање у ВПН и пажљиво упоређивање цена омогућава паметним авантуристима да изједначе услове за игру.

Где изнајмити аутомобил путем интернета - Веб локације за најбољи најам аутомобила

Први корак за постизање најбоље могуће понуде за изнајмљивање аутомобила на мрежи је сазнање куда ићи. Ево најбоље оцењених и најпоузданијих веб локација за изнајмљивање аутомобила:

 • Травелоцити
 • Екпедиа
 • Кајак
 • ВроомВроомВроом
 • цом
 • ВИПЦарс
 • АутоСласх
 • Скисцаннер Рент а Цар

Проналажење понуда за изнајмљивање аутомобила на мрежи - чувајте се дискриминације цена на мрежи

Предузећа желе да зараде, период. Веб локације за изнајмљивање аутомобила желе да извуку максимум од вас који могу. Да би то постигла, компанија за изнајмљивање аутомобила разматра шта би потрошач био спреман да плати за своје аутомобиле и на основу тога постави цене.

Вјеровали или не, оно што је појединачни купац спреман платити увелике варира у зависности од неколико фактора. Приликом постављања цене компаније узимају у обзир било који или све следеће елементе:

 • Где живиш
 • Информације похрањене у колачићима
 • Уређај са којег прегледавате

Изненађени? Ти би требао бити. Ове тактике су познате као “скривена дискриминација цена” из разлога. У овом чланку наш главни циљ је да вам помогнемо да уклоните дискриминацију цена на основу локације.

ти’Видећете ниже цене ако сте родни путник у други град у вашој земљи или ако сте становник сиромашне државе.

Знамо да желиш доказ да се то догађа, не знамо’Не кривим те, и ми то имамо. Царренталс.цом је један од најпристојнијих преступника ценовне дискриминације по земљама, тако да је ово веб локација коју смо користили за наше примере.

Прво смо се повезали са америчким сервером. Одабрали смо локацију за преузимање у Лос Анђелесу и место за одлазак у Сан Франциско и пронашли Тоиота Иарис који је доступан за 210 долара (после накнаде) током три дана:

УС ВПН серверУС ВПН сервер

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Затим смо се повезали на сервер у Аргентини и једноставно притиснули освежавање (требали бисте очистити кеш и колачиће пре него што ово урадите, али наш циљ је био да вам покажемо колико се брзо мења цена.) Ево што се догодило:

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Неколико центи уопште није велика разлика, али доказала је дискриминацију цијена, па смо одлучили истражити даље. Пребацили смо се на неколико различитих сервера и гледали како се цене измене између ове две цене пре него што нас је идеја погодила. Ето’Нема бољег путног пута у САД од обале до обале, исток ка западу. Ако посећујете САД из друге земље, чак и ако то не учините’Ако не направите ово тачно путовање, вјероватно је да посјетите неколико држава.

За наш пример примор-обала, повезани на амерички сервер и дали смо себи месец дана, да будемо реални. Пронашли смо аутомобил по 32,64 долара дневно:

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Одлучили смо да вежбамо оно што проповедамо, па смо очистили предмеморију и колачиће, изабрали анонимни претраживач и тражили исто путовање на аргентинском серверу. Сада је цена била 33,71 УСД дневно. 1,07 долара дневно сабире се на великом путовању попут овог:

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Јер трећи пут’са шармом, поново смо очистили колачиће и кеш меморију, пријавили се у анонимни прегледач и повезали се са малезијским ВПН сервером. То је дало наше најбоље резултате до сада. Уверите се сами:

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Тамо се узимају у обзир укупне накнаде’с 30 УСД + разлика између ове цијене и најскупље. На било ком путовању то се збраја. ВПН олакшава уштеду овог новца у секунди. То’глупо је да то не искористимо.

Са друге стране: У великим градовима је све скупље. Желели смо да ову теорију тестирамо са изнајмљеним аутомобилима, овог пута на популарном вебсајту Травелоцити.

Прво смо локацију за преузимање поставили на Манхаттан, НИ и задржали место пада на истој. Пронашли смо Митсубисхи Мираге доступан преко Ентерприсе-а за 400 УСД недељно (479 УСД након додатних накнада):

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Затим смо локацију за преузимање променили у село у предграђу, око 45 минута ван града. Тражили смо аутомобил кроз Ентерприсе барем сличне величине. Пронашли смо Митсубисхи Мираге и били смо задивљени разликом у цени:

Како уштедјети на Онлине Цар РенталсКако уштедјети на Онлине Цар Ренталс

Све узете накнаде, уштедите више од двоструког износа само пребацивањем локације за преузимање на мање подручје. Морал ове приче? Ако можете, покупите аутомобил у мањем граду и само га одвезите до своје локације. То ће вам уштедјети драстичне количине новца.

Док је’понекад је тешко контролисати од којег уређаја изнајмите аутомобил, постоје докази да је и уређај који купујете из ствари. Цијене за изнајмљивање аутомобила на мобителу јефтиније су него када то радите на радној површини, а чини се да је марка уређаја такође битна, јер су корисници Мац рачунара жртве највиших цијена.

Замијените Портале за изнајмљивање аутомобила ВПН-ом

Проналажење најбољег аутомобила за изнајмљивање захтијева много времена, па и ми’направит ћете избор ВПН-а како бисте осигурали да најбоља понуда аутомобила буде једноставна. На светском вебу нема много избора, али три која ће вас брзо довести до савршеног аутомобила за изнајмљивање, тако да се можете фокусирати на важније ствари, попут планирања обавезних стајалишта на путу.

Ево листе најбољих ВПН провајдера за које препоручујемо да преварите свој претраживач и пронађете најбоље понуде за изнајмљивање аутомобила на мрежи. Погледајте више препоручених ВПН услуга за друге сврхе на нашој ВПН преглед.

# 1 ЕкпрессВПН - Најбољи ВПН за уштеду на Интернету за изнајмљивање аутомобила

ЕкпрессВПН је наш први избор. То’је лидер у индустрији по свим ВПН потребама, изнајмљивање аутомобила није изузетак. Карактеристике укључују:

 • Брзина која води у индустрији, тако да је ваша веза побиједила’Капи док ти’ловиш на најбољу понуду
 • Сервери у 148+ земаља, тако да постоји много локација које можете бирати, пуно шанси да пронађете нижу цену него што сте икада замислили
 • 256-АЕС енкрипција, тако да се ваши подаци кодирају. Прочитајте: приватно.
 • Разноврсна компатибилност тако да можете да се повежете и купујете са било којег уређаја

Планови претплате укључују једногодишњу (99,95 УСД), шестомјесечну (59,95 УСД) и једномјесечну (12,95 УСД мјесечно) Још није продата? Нема проблема! 30-дневна гаранција поврата новца омогућује испробавање без ризика.

Пријавите се преко ЕкпрессВПН овде.

Добијте више информација о ЕкпрессВПН прегледу.

# 2 НордВПН

НордВПН је још једна импресивна свеобухватна ВПН услуга која ставља додатни фокус на приватност. Ове функције ће вам помоћи да пронађете савршен аутомобил за изнајмљивање у било којем тренутку:

 • 3000+ сервера у 60 земаља
 • А “без трупаца” политике, тако да вас нико неће знати’пронашли сте пут око дискриминације цена
 • 256-битна АЕС енкрипција
 • Мобилна апликација, тако је’Лако је искористити јефтиније цене мобилних телефона које смо горе споменули

Планови претплате укључују двогодишњи план (95,75 УСД), једногодишњи план (83,88 УСД) и месечни план (11,95 УСД месечно). Они такође нуде периодичне трогодишње планове за још бољи посао. Проверите веб локацију за тренутне понуде. Постоји 30-дневна гаранција поврата новца без ризика.

Пријавите се код НордВПН овде.

Добијте више информација о НордВПН прегледу.

# 3 ПриватеВПН

Као још увек релативно непозната опција, ПриватеВПН нуди карактеристике због којих ће изнајмљивање аутомобила бити без ветра:

 • 80+ сервера на 56 локација
 • Компатибилност са многим оперативним системима
 • Висококвалитетна мрежа за брзу брзину & јака енкрипција
 • Нема евиденције активности ради чувања ради максималне приватности

Планови тренутно укључују годишње (54,00 УСД са додатним месецем бесплатно) 3 месеца (16,88 УСД) или месечно (8,21 $). Сви планови укључују 30-дневну гаранцију поврата новца.

Овде се пријавите са ПриватеВПН.

Добијте више информација о приватном прегледу приватне приватности.

Купујте паметно - пажљиво размислите о свим аспектима путовања

ВПН-ови чине изнајмљивање аутомобила путем Интернета приступачнијим и мање неодољивим, али још увијек треба времена да бисте пронашли најбољу понуду. Ево неколико савета изван коришћења ВПН-а који ће вам помоћи да постигнете најбољу понуду:

 • Испразните предмеморију и колачиће пре него што претражите. Као што је горе објашњено, ово је важно и да трик са ВПН делује, али у целини, то’добро правило за приватност; потруди се да могу’не користим ваше податке да бих вам било што продао.
 • Резервишите само аутомобил који вам треба. Када путујете на пут, простор може бити примамљив. Ако можете резервисати компакт, учините то! Компактни аутомобили су најмање популарни у САД-у за изнајмљивање, тако да понекад понестане компанија. Али ако’резервисано је и понестане, мораће вам бесплатно да надоградите.
 • Избегавајте изнајмљивање аутомобила на аеродромима. Аеродроми су погодна места за изнајмљивање аутомобила, али то знају. Постоје скривене накнаде и разлика у цени само због практичности само хода до аутомобила. Користите јавни превоз или унајмите аутомобил у хотелу ако можете.
 • Дон’не купујем осигурање. Назовите компаније за осигурање и кредитне картице да бисте видели да ли покривају изнајмљивање пре него што резервишете аутомобил. Вероватно да јесу. Онда, немој’Не морате осећати притисак који су продајни заступници обучени да бисте се осетили када сте’долазиш за шалтер да узмеш ауто.

За најлакшу вожњу користите ВПН

Куповина аутомобила за изнајмљивање може бити напорна. Хиљаде аутомобила на мрежи чекају да их изнајмите, а само вам треба. То’примамљиво је да кликнете на први аутомобил који пронађете који изгледа да задовољава ваше потребе. То’сигуран је начин да баците новац на одвод. Употреба ВПН-а за повезивање са проки сервером у другој земљи добиће вам бољу понуду. Одаберите локације за преузимање у мањим градовима и одвојите своје вријеме. ВПН-ови су ваша прва линија одбране од лошег посла, али да бисте избегли нереде на путу ка вашем изнајмљеном аутомобилу, водите рачуна о свим вашим потребама.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me