Kako gledati Walker Golf Cup Overseas

Svake godine odabire se 10 muškaraca amatera u golferu koji će predstaviti SAD kako u Walker Cup kupuju tim neprofesionalnih igrača iz Velike Britanije i Irske. Ovaj prestižni golf događaj odvija se svake druge godine od 1925.


Prvi neslužbeni amaterski događaj organizirao je Kraljevski Liverpool Golf Club u Velikoj Britaniji 1921. godine, a natjecanje će se vratiti na povijesni obalni tečaj za događaj 2019. godine..

Prvi natjecatelji nastupit će u subotu 7. rujna, nakon ceremonije otvaranja dan ranije. Turnir se sastoji od četvero i pojedinačnih natjecanja, koja će kulminirati u nedjelju 8. rujna.

Iako je sličan Ryder Cupu, Walker Cup ne privlači toliko medijske pažnje, a to znači da pristup akcijama u praćenju uživo može biti težak ako tada ne budete u Velikoj Britaniji i nemojte pazite da izdvojite TV licencu ili pretplatu na kabel. Velike su šanse da neće mnogo pubova ili restorana namamiti goste uz obećanje da će ih uživo pokriti Walker šalica, posebno zato što će se Engleska i Australija tog istog vikenda boriti za pepeo na terenu za kriket.

U ovom članku

Evo kako gledati Walker Cup 2019

Povratak u mračno doba prije 2016. godine, privilegija emitiranja emisije uživo Walker Cupa uživo uvijek je padala na British Broadcasting Company. Stvari su se promijenile prije nekoliko godina i Sky Sports uspio je osigurati bolji posao zbog kojeg će gledatelji dobiti ekskluzivno praćenje uživo 2019. Walker Cupa, kao i druga prestižna profesionalna golf događanja, poput British Opena.

Dok dobivate pristup Sky Sportsu u SAD-u, nije’Nemoguće je’S druge strane, s obzirom da će Sky Sports dobiti ekskluzivno praćenje uživo, možemo pretpostaviti da će bilo koja druga pokrivenost vremenski kasniti. Nije kraj svijeta, ali ni idealan. Srećom, jedan od najboljih VPN-ova za live streaming uživo bit će više nego sposoban stvoriti UK adresu u Velikoj Britaniji i na taj način omogućiti vam pristup uživo pokrivanju Walker Cupa 2019.

Naravno, čak i s VPN-om, ti’I dalje će vam trebati pouzdana internetska veza i pretplata na Sky Sports’gledati ću svaki udar od tinejdžera do 19. rupe. Sa Sky Go aplikacijama kompatibilnim sa širokim rasponom uređaja, što već’gledat ću ga definitivno nije’nije problem.

Jedino pravo pitanje je cijena koja je, ispod nešto manje od 30 dolara mjesečno za standardnu ​​pretplatu i dodatnih 30 dolara mjesečno za HD sportove, zaista prilično skupa. Naravno, ako samo želite pretplatu kako biste uživo mogli gledati Walker Cup, tada se možete prepustiti jednom mjesecu’s pretplata koja br’Nije loše za dva dana slave u golfu.

Top VPN-ovi

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za strujanje Walker kupa

Ako je dostupan u digitalnom obliku bilo gdje na internetu, ExpressVPN će vam dobiti pristup do njega. Ovaj neponovljivi VPN ide od snage do snage od svog uspostavljanja prije nekih 10 godina. Impresivno široko rasprostranjena poslužiteljska mreža osigurava dobru povezanost bilo gdje u svijetu, dok vrhunski šifrirani kodovi čuvaju vaše mrežne aktivnosti od cyber prijetnji i znatiželjnih očiju.

Jedna od najboljih stvari o VPN-u je da vam omogućuje putovanje svijetom bez napuštanja udobnosti vlastitog doma. Želite gledati najbolje hrvače Sumo u Japanu? ExpressVPN će vas tamo dovesti. Želite li dobiti nekoliko savjeta o čudnom sportu nošenja supruga? ExpressVPN odvest će vas u Finsku i pokazati vam užad.

Svi najbolji VPN-ovi zamjenjuju vašu originalnu IP adresu lažnom iz sigurnosnih razloga, ali ima dodatnu pogodnost. Korisnici mogu odabrati iz koje zemlje će se povezati odabirom poslužitelja u tom jeziku. Bilo koja web stranica koju posjetite nakon toga će vjerovati da vi’ponovno pristupite sadržaju iz zemlje na kojoj se nalazi poslužitelj, a ne one u kojoj se nalazite’zapravo se povezujete iz. Kao rezultat toga, možete preskočiti mnoštvo geografski ograničenog sadržaja i dobiti pristup sportskim događajima uživo, uključujući Walker Cup.

Što se tiče privatnosti i sigurnosti, to možete’ne mogu bolje od ExpressVPN-a. Svoju vodonepropusnu politiku privatnosti nadopunjuje stroga politika zapisivanja bez trupa, koju tvrtka dodatno ojačava’Sjedište tvrtke nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima. ExpressVPN je također brzinski stroj, tako da možete uživo prenositi Walker Cup bez ikakvog dosadnog vremena ili punjenja.

ExpressVPN br’t najjeftinije rješenje za kibernetičku sigurnost, no nudi dobru vrijednost za novac, posebno za one koji su spremni posvetiti se godinu dana’s pretplatom i iskoristite dodatnih 90 dana besplatne zaštite. Otkrijte sve o maticama i vijcima usluge ExpressVPN pročitajte našu cjelovitu recenziju ili samo malo skočite s vjerom i prijavite se već danas.

# 2 SurfsharkVPN - jedan od najboljih VPN-a bez evidentiranja

Ovaj grozničavi pridošlica eksplodirao je prošle godine na VPN sceni impresivnim brzinama i neobičnom mogućnošću pristupa blokiranim web mjestima, uključujući prilično izazovan Netflix. Unatoč relativno maloj mreži poslužitelja, Surfshark VPN uspio je proizvesti stalne veze i stalne brzine. Stručnjaci za cyber-sigurnost sada čekaju sa zadihanim dahom da vide hoće li Surfshark održavati ove statistike dok baza klijenata raste ili će se pokazati da je to samo bljesak u VPN pan.

Trenutno Surfshark VPN ima preko 800 poslužitelja na međunarodnoj razini, što je pad u oceanu u odnosu na NordVPN’s 5000 ili više. Unatoč tome, Surfshark samo nastavlja plivati ​​i čini se da je sustigao i čak pretekao neke od etabliranijih pružatelja usluga u industriji..

Osim dobre brzine, Surfshark VPN nudi AES-256 bitnu enkripciju i izvrsnu dodatnu sigurnosnu značajku nazvanu Multi-Hop koja će preusmjeriti vaš promet putem dva ili više različitih poslužitelja, čime će vaš digitalni otisak praktički nestati. Njegova politika nejavljivanja pomaže u osiguravanju da se vaše mrežne aktivnosti nikada ne dijele s bilo kojim trećim stranama. Surfshark također ima značajku Whitelister koja vam omogućuje odabir sigurnih mjesta i njihovo usmjeravanje pored šifriranog VPN tunela i blokatora oglasa poznatog kao CleanWeb.

Surfshark’čisto, minimalističko korisničko sučelje možda nije svima’Svidja joj se, ali je osvježavajuća alternativa nekim od dražih dizajna, kao što je primjerice TunnelBear. Njegovi cjenovni slojevi slični su jednostavnoj i impresivno pristupačnoj cijeni.

Kako je Surfshark još uvijek samo pupoljak u VPN terminima, to’s teško je predvidjeti hoće li preći iz snage u jačinu ili će se utopiti u dubljim vodama, tako da je pretplata na Surfshark malo rizičnija od prijave s ExpressVPN-om. Ipak, trenutno je Surfshark snažni konkurent koji može osigurati sigurnost i brzinu, pa ako i vi’Želite li podržati underdog, prijavite se već danas. Alternativno, saznajte više o Surfsharku provjerom naše cjelovite recenzije.

# 3 CyberGhost VPN - najbolji VPN za amatere

Baš kao što se golfisti bilo kojeg standarda oslanjaju na svoje kadije kako bi im pomogli kretati se po tečaju, tako je i CyberGhost VPN na raspolaganju kako bi početnike vodio kroz više slojeva cyber-sigurnosti i slobode na mreži. Korisničko sučelje čini dobivanje najbolje zaštite za strujanje, bujicu i kupnju putem interneta jednostavnim klikom na gumb.

Unatoč tome što je jednostavno upravljati, CyberGhost je iznenađujuće moćan, nudeći standardno šifriranje i stalne brzine veze. Opsežna međunarodna mreža sadrži preko 3.500 poslužitelja, što vam daje pristup da li vi’ponovo u Grčkoj ili Grenlandu. Još impresivnije je da CyberGhost upravlja i održava sve svoje poslužitelje u kući, što znači da dobivate bolju zaštitu jer njihovim NoSpy poslužiteljima mogu pristupiti samo članovi CyberGhost tima i zbog toga su manje osjetljivi na izloženost.

CyberGhost je nekoliko puta bio oko bloka i naučio je nekoliko stvari na tom putu, uključujući važnost pridržavanja svojih pravila o nepojavljivanju dnevnika i zaštite korisnika’ privatnost. Proteklih nekoliko mjeseci CyberGhost se bori da održi pristup Netflixu, ali je bez odlaganja reagirao i riješio problem. Iako nisu omogućeni svi serveri za strujanje, oni koji se mogu odabrati klikom na veliki žuti gumb koji kaže, prilično kriptično, ‘Deblokirajte strujanje’.

Uz konkurentne cijene i 15 godina iskustva, CyberGhost VPN odličan je izbor i omogućuje vam povezivanje do sedam različitih uređaja istovremeno, što je idealno za one multitaskere koji mogu istovremeno gledati film i igrati Resident Evil 2.

Kao i kod dva pružatelja VPN-a u naša prva dva mjesta, CyberGhost VPN ima solidnu uslugu korisničke podrške koja uključuje opciju 24/7 live chat. CyberGhost također nudi opsežnu podršku i savjete o internetskim pitanjima sigurnosti i privatnosti u svom središtu za privatnost i detaljnim tutorijalima za postavljanje u odjeljku pomoći..

CyberGhost je VPN vrlo orijentiran na korisnika i idealan je za one koji tek kreću na put u cyber-sigurnost. Saznajte više o CyberGhostu u našoj cjelovitoj recenziji ili budite samo Ghostbuster i prijavite se već danas.

# 4 NordVPN - najsigurniji VPN za strujanje Walker kupa

Iako se NordVPN može boriti za konkurenciju kada je u pitanju brzina, on ima izvrsne rezultate na području sigurnosti i bio je jedan od prvih koji je uveo vrhunski AES-256 bitni kod za šifriranje koji je sada postao sigurno od svih pouzdanih VPN-ova. NordVPN nudi niz sigurnosnih protokola za dizanje i kompatibilan je s gotovo svim zamislivim uređajima, od Androida do Windowsa i svega između.

Njegovo je korisničko sučelje malo sofisticiranije od nekih svojih rivala, ali stvari čini dovoljno jednostavnim koristeći grafičku kartu svijeta kroz koju možete odabrati željeni poslužitelj. Ako samo želite općenitu zaštitu, tada je opcija brzog povezivanja savršena, automatski odabir najbližeg, najbržeg dostupnog poslužitelja. S više od 5000 poslužitelja na raspolaganju možete biti prilično sigurni u pouzdanu vezu gdje god se nalazili i, ako veza ne uspije, ugrađena sklopka za uklanjanje spriječit će opasne propuštanje podataka.

Slično kao Surfshark VPN, NordVPN nudi dvije dodatne sigurnosne značajke. Prva je funkcija CyberSec koja poput Surfsharka’s CleanWeb opcija, u osnovi je blokada oglasa, dok druga, DoubleVPN, čini gotovo ono što piše na kosilici - prosljeđivanje podataka putem više poslužitelja radi dodatnog sloja zaštite.

NordVPN je proizvod bogat značajkama i čak nudi korisnicima mogućnost korištenja Onion Over VPN-a, što je rijetka značajka i stvara hiper-sigurno iskustvo pregledavanja. NordVPN’s SmartPlay tehnologija također omogućuje jednostavno strujanje Walker Cupa automatskim slanjem zahtjeva na poslužitelj koji se nalazi u Velikoj Britaniji. Iako možda nećete moći pristupiti Netflixu na svakom NordVPN poslužitelju, čak ni sa SmartPlay tehnologijom, vi’Na web stranici NordVPN pronaći ćete popis učinkovitih poslužitelja.

NordVPN je dobro uspostavljen pružatelj VPN-a sa sjedištem u Panami, zemlji u kojoj zakonodavstvo favorizira osobnu privatnost. Kao rezultat toga, NordVPN je u mogućnosti jamčiti svoju politiku zapisivanja jer u Panami ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka.

Iako nije najjeftiniji VPN, NordVPN zasigurno nije najskuplji i ima primamljive ponude u svojim dugoročnim pretplatama. Sveukupno, NordVPN je čvrst i siguran VPN koji će vam omogućiti putovanje svijetom dok budete uvijek u toku s novostima iz kuće. Registrirajte se već danas pomoću NordVPN-a ili saznajte što točno čini to provjerom u cjelovitoj recenziji.

Zaključak

Doduše, sve dok ne znamo točno tko će prikazivati ​​što će se dogoditi kada se uživo emitira Walker Cup 2019, znati prilično kako postupiti pomalo je teško. Međutim, ako sigurno znate da ste pobijedili’ne bih bio u Velikoj Britaniji da gledam događaj uživo, onda ti’bilo bi dobro savjetovati da se trenutno prijavite za jedan od najboljih VPN-ova za live streaming sportova, a ne da ga ostavljate u posljednjoj minuti.

Walker kup je uživo dostupan u SAD-u i NBC-u’s Golf Channel dužan je iskusiti akciju. Međutim, ako vi’ponovno potpuni amaterski ljubitelj golfa, jedini način da se osigura živo praćenje cijelog događaja je dobijanje pouzdanog i brzog VPN-a poput ExpressVPN-a koji će na odgovarajući način navigirati zemljopisnim opisima i osigurati da svijet amaterskog golfa zaista bude vaša ostrige.

Ako želite gledati 2019. Walker kup u inozemstvo pouzdano i sigurno, a sada nabavite Express VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me